Može li 2 - 3 i nećemo se čut'?mozak je napisao/la:Moja prognoza:
BiH - Brazil 1 - 3
Samo bez straha večeras, samo hrabro...drago mi je što se Safet odlučio za 2 napadača, Džeko/Ibišević...vala dosta je one 4-5-1 (ili nesto tako).
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Može li 2 - 3 i nećemo se čut'?mozak je napisao/la:Moja prognoza:
BiH - Brazil 1 - 3
normala..Wisey je napisao/la:Nikakav poraz ne treba biti prihvatljiv. Pobijediti i razbiti kompleks.
Mozemo samo tebe demantovati i reci da Sejo i Medo ne igraju istu poziciju.kokakolas je napisao/la:Sad će te Papetovi argumentovano demantovati i reći kako je Pape ipak u tom slučaju učinio fenomenalan potezmandraX je napisao/la:Pa ovaj Medunjanin nije požurio da valja u svom klubu ima 2 mjeseca (i više), a kamoli potrč'o...i on pored Seje opet igraGoalgetter je napisao/la:Selektor Safet Sušić odlučio se za konačni sastav za večerašnji prijateljski meč protiv Brazila. Legendarni Pape odlučio je kako će Pjanić igrati obzirom da je njegova povreda lakše prirode, pa će tako na golu stajati Begović, stoperski par činit će Spahić i Pandža, dok će bekove igrati lijevo Papac i desno Jahić.
Uz Rahimića na poziciji zadnjeg veznog igrača igrat će Medunjanin, a ispred njih Pjanić i Misimović. U vrhu napada gledat ćemo Ibiševića i Džeku.
Sejo na klupi ??????????????????????![]()
![]()
![]()
Polahko, bice uredu. Rahimic je stari lisac, a Sejo ce dobiti sansu.bhfanatic14 je napisao/la:zasto Salihovic ne igra ???? a Medunjanin i Rahimic igraju...nevjerovatno...ovo za mene nije normalno...Pape da nisi popio nesta ??? zalosno,mislio sam da pape bar malo nesta razumije o fudbalu al nemogu vjerovat da covjek sa 36godina igra ispred salihage,a medunjanin nije odigro pola godine ni jedne utakmice za klub i igra prije seje...jos nemogu doc sebi
Ako ces tu vec gledati,bogami ni Sejo se nije bas plaho naigrao u posljednje vrijeme,bilo u repci bilo u klubu.bhfanatic14 je napisao/la:zasto Salihovic ne igra ???? a Medunjanin i Rahimic igraju...nevjerovatno...ovo za mene nije normalno...Pape da nisi popio nesta ??? zalosno,mislio sam da pape bar malo nesta razumije o fudbalu al nemogu vjerovat da covjek sa 36godina igra ispred salihage,a medunjanin nije odigro pola godine ni jedne utakmice za klub i igra prije seje...jos nemogu doc sebi
I očenašLimuntos je napisao/la:IDEMO BOSNO I HERCEGOVINO !!!
s Bismillom![]()
Tako je @nanek trebali smo uzeti kojeg od Brace gumene glave i to strogo koji igraju ili od vodene glave.nanek je napisao/la:e moj pape opet si poceo da kakis pa sta ce ti medunjanin i rahimic :(Pa ljudi i ne igraju za svoje klubove!'
Hebali smo jeza u u ledja![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.