28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Kako ce zavrsiti utakmica Brazil - Bosna i Hercegovina ?

Pobjeda Brazila
100
38%
Nerijeseno
88
34%
Pobjeda Bosne i Hercegovine
73
28%

Ukupno glasova: 261

vrebac86
Kontakt:

Re: 28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina

Post Postao/la vrebac86 » 28 feb 2012, 22:30

U prvom poluvremenu sam pisao da mi Sasa izgleda najlosije na terenu, i fakat je bio los , jednostavno nije bio njegov dan!!! Vidi se neigranje u klubu vecine igraca! i ja se samo bojim da Susic nece podmladiti ekipu, a mislim da sa ovim kadrom tesko cemo cijele kvalifikacije odraditi dobro!! ali vidjecemo!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 feb 2012, 22:31

Lulic i Mujdze nije bilo,jos se ceka na Stevanovic,Visca itd.Taman......
Zalaganje igraca na nivou.
-Begovic par odbrana i na mjestu,mana hronicna zaljepljen na gol liniji.
-Spahic odigrao kao Spahic.
-Pandza mjesto mu je uz Spahica i u kvalifikacijama
-Papac ne tako lose njemu je hronicna mana kiks mora napraviti kad je je najvaznije da ga ne napravi.
-Pjanic kako se sa povredom nosio,odigrao kako igra i u romi.
-Rahimic fakat odlican,cak je i napad zapocinjao :mrgreen:
-Misimovic borio se ko lav,nije mu bilo mrsko se vracati nazad i pored sto ga je cuvao jedan od najboljih defanzivnih
-Jahic borben,ali zna ispasti do bola.
-Mudonja-dobio sansu ali neigranje u Makabiu se itekako pokazalo.
-ibisevic iskoristio sansu i zabio gol,ponekad bio traljav u duelima.
-Dzeko razbaca Brazilce stvori sansu i onda lagano ugasis tv da ne gledas kud ce lopta.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 28 feb 2012, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 feb 2012, 22:32

"Zaustavi policajac Spahića zbog brze voznje i rece mu da izadje iz auta. Kada ga je pretresao u dzepu mu nasao mobitel,kljuceve,novcanik i Neymara.. "

;)

O utakmici tek sutra, dok se slegnu emocije.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 feb 2012, 22:33

PAPE ODLAZI!!
Otkad je on dosao,ostali smo bez nase prepoznatljive igre "nabij sto dalje" ;) :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 28 feb 2012, 22:33

ubuduce uvijek sa 2 napadaca...apsolutno uvijek...bolji smo 3 puta tako...

ja sam zadovoljan sa ovom partijom, ipak su nam falili mujdza i lulic, dva najbrza igraca u repki...

a definitivno najsimpaticniji detalj utakmice je bio kad je rahimic bio povuk'o jednu kontru :mrgreen: :D

ja i stari smo oplakali, msm on i nije za toga, al kako je izgledao spor i nekako cudno mi ga bilo vidjet u toj situaciji :mrgreen: :lol:

ugl, ako smo mogli sa brazilom ovako se nositi bez, ponavljam, 2 najbrza igraca repke, lulicem i mujdzom, sta ce biti kad se oni vrate i kad trebali igrati u kvalama protiv latvije, litvanije, slovacke itd...jedva cekam kvalifikacije aBd....

VOLIM TE BOSNO !!
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 28 feb 2012, 22:34

goonertz je napisao/la:Rahimić, je imao puno više grešaka nego što smo navikli..
Džeko, osim šuteva "Bogu iza nogu", voz'o je Brazilce kako je htio, uvijek je imao bar 2 na ledjima..
Miske smršao :mrgreen: pokazao kako je i dalje dobar, skakao, dodavao, extra odigrao..
Begović odličan.. 1. gol nije imao nikakve šanse, imao odličnih odbrana..
Spahić, kapiten k'o kapiten.. Otres'o jednom Neymara, kojem više nije palo na pamet da se valja po terenu.. Spasio čist gol..

Svi su dobro odigrali, ali dosta panično u odbrani, al' je djelovalo, jer smo svakim nabijanjem lopte imali šansu zahvaljujući Džeksonovim skovima i primanjima.. Solidan rezultat, odlična igra protiv 7. na svijetu
Ja mislim da smo izuzetno dobro odigrali s obzirom na koliko igraci igraju za svoje klubove i s obzirom ko nam je protivnik bio. Meni su licno dvije stvari zasmetale. Prva je ta sto Spahic previse pegla loptu i nezna izbit loptu. Svi ste primjetili kako je Spahic 4-5 puta napravio greske na dodavanju iz zadnje linije kada je ogroman pritisak Brazila bio, a vrlo lako je mogao rijesti problem nabijanjem lopte. Druga stvar je ta sto sam prizeljkivao i ocekivao da ce selektor Susic ranije napravit one izmjene jer se moglo primjetit da su se momci umorili i da su noge postale teske. S' druge strane bilo je mnogo dobrih akcija i dodavanja i vjerujem da cemo u kvalifikacijama biti pravi evropski hit. Vidi se da momci imaju slifa ali da im fali utakmica kako bi se ugirali. Imamo jos najmanje 3 prijateljske pred pocetak kvalifikacija da se sve uvede u red i da se novi momci pridruzi ovoj staroj klapi. Isto tako ce nam od velike koristi biti kad se aBd pridruze Lulic, Mujdza, Stevanovic, Visca. Onda ima da pravimo dar mar po bokovima i bice posla pune sake protivnickim odbranama :mrgreen:

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 28 feb 2012, 22:35

Cestitke svim reprezentativcima BIH na odlicnoj i pozrtvovanoj igri,dali su svoj maximum protiv fudbalske velesile i umalo odigrali nerjeseno...Kad god udje Maletic mi izgubimo izgleda,pa kod Hulka vrijede kopacke vise nego Maletic koji usput igra negdje u Kazahstanu,nigdje veze... zUKANOVIC I Cocalic nemaju mjesta u ovoj repki pored Zahirovica i Maletica,pa stvarno....ili Visca i Stevanovic... u svakom slucaju BIH se pokazala u dobrom svjetprotiv Brazila,ovu utakmicu je gledao cijeli svijet i nismo se obrukali sto je najvaznije! naprijed Zmajevi i samo ovako nastavite i prolazak na SP nece doci u pitanje!
p.s.
jos kad udju u formu Misimovic,Medunjanin,Rahimic,Ibricic,Zahirovic i kad se vrate Mujdza i Lulic,bicemo puno bolji!

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 28 feb 2012, 22:35

K`o sto neke spomenu,ovo je do sada najslađi poraz !Cijeli mec smo bili barem ravnopravan protivnik i najrealniji ishod bi i bio nerijesen.Steta za onaj baksuzluk na kraju,ali kada shvatis da to nije neka zasluga i majstorija Karioka,lakse je.

Idemo protutnjati grupom i objasniti Neymaru u po Brazila gdje je BOSNA :!:
Chelsea F.C.

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 28 feb 2012, 22:35

Ne mozemo biti zadovoljni rezultatom ali igrom itekako mozemo,jako smo dobro odigrali defanzivno,napad je malo zakazao jer kada ne iskoristis nekoliko 100% sansi i to protiv Brazila kazna ce itakako doci i dosla je u sudijskoj nadoknadi,sta reci za Brazil,igra kako sam ocekivao,uz posjed lopte ali sve je to jalovo bez ucinkovitosti u napadu,a sumnjam i da im i robinho i kaka mogu pomoci,odlicna utakmica,Spahic je po meni odigrao najbolju utakmicu u dresu reprezentacije!
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 feb 2012, 22:36

Iole konkretnija reprezentacija u fazi napada bi nam veceras "uvalila" minimalno 5 komada. Ovo sto se nama desava vise nije nesreca vec smo jednostavno GLUPI i ne znamo.

Kod prvog gola Brazila nasi misle da su pametni i nasli se zahebavati na dijelu terena koji je najopasniji, zatim 1234567890987654321 puta vracaju loptu Begovicu koji istu nije u stanju izbiti kako treba, zatim kod drugog gola Jahic umjesto da ide na Hulka on bjezi od njega i za kraj situacija iz sudijske nadoknade koja me je najvise iznervirala. Luiz dodaje loptu do Thiaga Silve, a iza njega Salihovic doslovno "seta" i nece da portci kako bi izvrsio pritisak.
Ovo su po meni detalji koji odlucuju o plasmanu na jedno veliko takmicenje i koje Susic do pocetka kvalifikacija mora popraviti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 28 feb 2012, 22:37

Neymar ako misli ovako igrat u Europi, odbrambeni ce ga pojest za dorucak.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 28 feb 2012, 22:37

je.bo majku, pa stvarno smo dobro odigrali :D
1947!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 28 feb 2012, 22:37

Ja ponosan . Brazilci bruje o nama ko da smo Svabe.
Thomas Müller - Fußballgott

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 28 feb 2012, 22:37

samo da kazem ovi dresovi su malo je reci ruzni,oni iz pariza su do sada najbolji
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 28 feb 2012, 22:38

Ma nije toliko lose sto smo izgubili jer ovako ce svima biti jasno da imamo jos neki stvari za popraviti pred kvalifikacije.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 28 feb 2012, 22:39

Limuntos je napisao/la:ubuduce uvijek sa 2 napadaca...apsolutno uvijek...bolji smo 3 puta tako...

ja sam zadovoljan sa ovom partijom, ipak su nam falili mujdza i lulic, dva najbrza igraca u repki...

a definitivno najsimpaticniji detalj utakmice je bio kad je rahimic bio povuk'o jednu kontru :mrgreen: :D

ja i stari smo oplakali, msm on i nije za toga, al kako je izgledao spor i nekako cudno mi ga bilo vidjet u toj situaciji :mrgreen: :lol:

ugl, ako smo mogli sa brazilom ovako se nositi bez, ponavljam, 2 najbrza igraca repke, lulicem i mujdzom, sta ce biti kad se oni vrate i kad trebali igrati u kvalama protiv latvije, litvanije, slovacke itd...jedva cekam kvalifikacije aBd....

VOLIM TE BOSNO !!
apsolutno su ipravu! sa Lulicem i Mujdzom po bokovima to ce biti druga prica! Pjanic je veceras igrao povrijedjen,a u Rusini jos ni prvenstvo nije pocelo...

goonertz
Kontakt:

Post Postao/la goonertz » 28 feb 2012, 22:40

samocelik je napisao/la:samo da kazem ovi dresovi su malo je reci ruzni,oni iz pariza su do sada najbolji
Oni iz Pariza su isti kao Granadini gostujući dresovi.. Kaže meni mati: Vidi im dresova, ko da su labudovi a ne Zmajevi :lol: :lol:

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 28 feb 2012, 22:40

harishp je napisao/la:Lulic i Mujdze nije bilo,jos se ceka na Stevanovic,Visca itd.Taman......
Zalaganje igraca na nivou.
-Begovic par odbrana i na mjestu,mana hronicna zaljepljen na gol liniji.
-Spahic odigrao kao Spahic.
-Pandza mjesto mu je uz Spahica i u kvalifikacijama
-Papac ne tako lose njemu je hronicna mana kiks mora napraviti kad je je najvaznije da ga ne napravi.
-Pjanic kako se sa povredom nosio,odigrao kako igra i u romi.
-Rahimic fakat odlican,cak je i napad zapocinjao :mrgreen:
-Misimovic borio se ko lav,nije mu bilo mrsko se vracati nazad i pored sto ga je cuvao jedan od najboljih defanzivnih
-Jahic borben,ali zna ispasti do bola.
-Mudonja-dobio sansu ali neigranje u Makabiu se itekako pokazalo.
-ibisevic iskoristio sansu i zabio gol,ponekad bio traljav u duelima.
-Dzeko razbaca Brazilce stvori sansu i onda lagano ugasis tv da ne gledas kud ce lopta.
Hare, u kojoj to je situaciji Beg bio prikovan za liniju? mislis na onom autogolu? Njegovo je da brani blizi ugao. Da je bio tamo gdje se lopta od Papca odbila Hulk bi loptu plasirao u mrezu isto kao sto je Maicon na SP onom Korejancu. Na centar sut Marcela Begovic je dobro izletio i pokupio loptu a na kornerima je bio tu gdje treba da bude, na/oko gol linije, jer niti jedan korner on nije mogao izletjeti i izbit jer bi mu ista sudbina bila kao Paul Robinson-u protiv Man City-a kad je lopta legla na nogu Agueru. Ja sam vise nego zadovoljan Begovicem.

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 28 feb 2012, 22:41

Ma ebem ti Legeu vise, svaku utakmicu imaju neke nove dresove.. gdje to ima u pm samo kod nas.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 28 feb 2012, 22:41

Asmir Begovic ‏ @asmir1
Velika steta za rezultat veceras, ali pokazali smo da mozemo igrati sa svima. Publika je bila super. Hajmo Bosna.

Asmir na svom twitteru prije 2 min.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.