I ja također igram za seniore Iskre pa šta ?
Moderator/ica: Pasha
Pa nista.....>Maestro je napisao/la:Vrlo rado cemo doci, samo nek uprava zove.![]()
I ja također igram za seniore Iskre pa šta ?
Takvo je stanje u većini klubova naše zemlje, tj. da djeca od 13,14,15 godina treniraju već sa 1. timom(i sam sam tako počeo), jer fali igrača u klubu, i čim ih par nedostaje odmah je teže održati trening.sergio ramos je napisao/la:Haha>Maestro je napisao/la:Nemoj rayu zavaravat' ja sam iz Bugojna i prošle godine sam igrao sa svakim ovim igračem, te smo ih sa lakoćom dobili. U Bugojno 34-15 i u Kaknju 22-43, nikakvi oni nisu talenti.sergio ramos je napisao/la:RK Kakanj ima nekoliko izuzetno talentiranih mladjica i ne bi me cudilo da zaigraju za velike bosanske klubove i inozemstsvu.Neki od njih su:Mevludin Cehajic(golman,1995),Salih Delic,vec sad igra za prvi tim RK Kaknja(desno krilo,1995)
Dino Hadrovic(srednji bek 1997),Demir Ejjub(pivot,1997) i Ahmed Talic(lijevo krilo,1997):D![]()
Igrao si u martu prosle godine
![]()
Tako da sad ne mozes suditi jer ne znas koliko su napredovali.Sto neko rece moze izdvojiti nekoliko talenata iz jednog kluba,pojedinaca
I nisi igrao protiv njih svih,npr. Salih Delic,jer nije trenirao tada,medjutim eno ga sad igra u prvom timu
![]()
A sa prvim tim treniraju vec sada sa svojih 14 godina Hadrović,Demir,Talić.Bjelopoljak,Kulović.Dodjite sada pa da vas vidimo
![]()
Winning means you're willing to go longer,work harder and give more than anyone else.
odakle ti to?BenJo_O je napisao/la:11. marta počinje Omladinska liga
Prije par dana bio sastanak, ovo je za Ze-Do kanton, gdje učestvuju ekipe: Žepča, Tešnja, Maglaja, Zavidovića, Zenice, Visokog i Kaknja.shaman7 je napisao/la:odakle ti to?BenJo_O je napisao/la:11. marta počinje Omladinska liga
'94 napisao sam gore.Jedan frend koji prati rukomet ono bas kaze da je mali izuzetan potencijal.Zvezda ga je zapazila na mecu reprezentacije Republike Srpske protiv lige Srbije i tada ga dovela u svoje redove.Pre toga igrao za Slaviju.edinjo-bih je napisao/la:valjda ce se sjetiti i pozvati i njega, koje je inace godiste?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.