Sasvim korektna partija naših momaka. Nisam se nadao ovvoj pođrtvovanosti i dobroj igri pojedinih igrača.
Posebno se to odnosi na Misimovića koji je skinuo koji kg, rastrčan, borben, dijeli lopte, pasove, razmjenjuje sa saigračima... trudi se trči, bori se...

svaka čast Miske
Džeko dobar, kako je samo otresao Luiza par puta... strašno..
Ibišević svaka čast za gol Vedo, odvlačio pažnju odbrambenih, razvlačio dok je imao snage Brazilce.. korektna partija...
Pjanić - s obzirom na težinu povrede odigrao solidno i konkretno, svaka čast.
Medunjanin i nije mogao bolje.. pa lik skoro da nije odigrao tekme nakon baraža...
Rahimić general, al' kad povuče onu kontru i to po strani ja oplakao... svaka čast generale
Jahić krektna partija, odigrao kvalitetno i postavljeno
Spahić imao ekstra intervencija, jest da je bila takmičarska tekma sigurno bi fasovao koji karton... oštro i beskompromisno.. kako onu skinu Hulku
Papac odigrao korektno, dobro, vidi se da je bio malo umoran, šteta za gol.. glavu gore Saša dešava se i najboljima
Pandža naš Mark Iuliano... svoj zadatak odradi po običaju
Begović imao nekoliko dobrih intervencija, s obzirom da nije igraokonstantno i ovo je super
Salihović kao i Zahirović korektne zamjene...Maletić i Ibričić malo odigrali.
Naša stara boljka je pad oko '75 minute-'80 -e...
tu smo šampioni svijeta... ekstra smo igrali, stvorili nekoliko izglednih situacija, šteta što koja nije ušla,, kod 1:2 bilo bi prilično izvjesno da ćemo pobijediti...
Kao i uvijek ponosan što sam Bosanac a Boga mi i Hercegovac... svaka čast momci, odigrali ste požrtvovano i dobro.. autogolovi se dešavaju ali nije to sramota...
Solidan prikazana igra.. ne bih se baš složio da Brazil nije imao motiva... ne štima im dosta toga u reprezentaciji.. onog Luiza Džeko je par puta otresao kao slinu...
Neymar... ako dođe u evropu sa onakvom igrom neko će ga nasaditi i dati mu povratak u jednom smjeru kući.
Ronaldinho nije odavno onaj stari.. falilo je tu dosta igrača, čudi me da nije počeo Hulk...
Onaj frajer, nisam mu upamtio ime je najviše kriv za auto gol
koji minut prije je sam izbacio naših četvoricu, Lucas mislim da se zove, okrenuo Papca.. čo'jka išijas u'fatio pa nije mogao dobro reagovati...
ŠTETA ZA PORAZ ALI IDEMO DALJE, OVO JE SOLIDNO...
Još par novih igrača da se uvedu u reprezentaciju.. očito su nam potrebni... Lulić i Mujdža su brzanci... Višća i Stevanović još malo da stasaju...
Koliko neki tvrde da BRAZILCIMA NIJE STALO MOGLO SE VIDJETI PO NJIHOVOM SELEKTORU KOJI JE ''P..ZDIO'' I skakao kao lud...
Pape i igrači svaka čast!!!
Kapa do poda....
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO