Ili ako ne budu pokemoni u doba tekme. Po ovim slikama s foruma pokemeni u tom terminupintol_TM87 je napisao/la:valjda se neće poklopiti "skolska" subota jer bi mozda bila malo manja posjeta...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma nije sad trenutno hladno toliko, sad je preko dana 5-6 stepeni sigurno, dok navecer se to spusti, bude mozda na nuli, kako stvari stoje, temperatura se moze samo povecati, nikako smanjiti, a zeljo je prosle godine prvu utakmicu takodjer igrao na grbavici i termin je bio pola 6 sa olimpicom, tako da mislim da se ni ovaj put nece mjenjati, opet ce biti pod reflektorima, oko 5, pola 6dino lj je napisao/la:Sto se tice pocetka utakmice licno mislim da ne bi trebala biti kasno.Ipak je jos uvjek hladno a brate nisu ovo Tenerifi.Optimalan pocetak u ovim uslovima je do 15 sati.
kako god ovi dani idu bas sporo, ovaj februar koda ima 30 dana
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Potpis!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Hajd šta ti onda fali propustiti jednu epizodu ipak Željo igra nakon duže od 3 mjeseca.

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Zubandan 05.06.1998 - Konacno Cijela Utakmica
Uploaded by DolinaCupova1921 on Feb 22, 2012
[youtube][/youtube]
NOTE: Dao bih sve kada bi napravili replike ovih dresova za novu sezonu

Uploaded by DolinaCupova1921 on Feb 22, 2012
[youtube][/youtube]
NOTE: Dao bih sve kada bi napravili replike ovih dresova za novu sezonu
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Polufinale Kupa UEFA 1984-85 - Željezničar - Videoton - Kompletan Mec
Uploaded by DolinaCupova1921 on Feb 23, 2012
[youtube][/youtube]
Uploaded by DolinaCupova1921 on Feb 23, 2012
[youtube][/youtube]
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Zagrijavanje pred Siroki
17.04.2010. Željezničar - Borac 4:2 - Cijela Utakmica
Uploaded by vallter4 on Feb 21, 2012
23. kolo BiH Premier Lige 17.04.2010. Željezničar - Borac 4:2 1:0.
1:0 25' Mešić
2:0 41' Bekrić
2:1 42' Mešić (a.g.)
3:1 52' Popović
4:1 81' popović
5:2 Kajkut
Prvo Poluvrijeme
[youtube][/youtube]
Drugo Poluvrijeme
[youtube][/youtube]
17.04.2010. Željezničar - Borac 4:2 - Cijela Utakmica
Uploaded by vallter4 on Feb 21, 2012
23. kolo BiH Premier Lige 17.04.2010. Željezničar - Borac 4:2 1:0.
1:0 25' Mešić
2:0 41' Bekrić
2:1 42' Mešić (a.g.)
3:1 52' Popović
4:1 81' popović
5:2 Kajkut
Prvo Poluvrijeme
[youtube][/youtube]
Drugo Poluvrijeme
[youtube][/youtube]
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
I ja gledam cuj 364 mil. franaka... Nigdje veze. Ima stadiona napravili se za 100 mil. kuna bolji od ovogTHC je napisao/la:sreća pa nije u njega uloženo 364 miliona franaka...propuh je napisao/la:E kako bi nam legao stadion kao ova AFG arena u St. Gallenu, ne treba nam nista veci preljep stadion.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Imas li onu tekmu kad vam je Nuki zabio za 1:2, ako mozes da mi posaljes 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Finale KUP-a Bosne i Hercegovine 15.06.2001. Sarajevo - Zeljeznicar 2:3 - Cijela Utakmica
Uploaded by vallter4 on Feb 25, 2012
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mislim da imas golove i prilike sa te tekme na youtube. Ovo sto momci postavljaju, mislim da su ovo samo derbiji koje dosad nismo imali prilike gledati na youtube.Sarajlijc@ je napisao/la:Imas li onu tekmu kad vam je Nuki zabio za 1:2, ako mozes da mi posaljes
Zadnja izmjena: BlueTiger, dana/u 29 feb 2012, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ima ali bi volio vidjet cijelu tekmuBlueTiger je napisao/la:Mislim da imas golove i prilike sa te tekme na youtube. Ovo sto momci postavljaju, mislim da su to samo derbiji koje dosad nismo imali prilike na youtube gledati.Sarajlijc@ je napisao/la:Imas li onu tekmu kad vam je Nuki zabio za 1:2, ako mozes da mi posaljes
Cega 364 miliona mozda dinaraHZ_ilidzaa je napisao/la:I ja gledam cuj 364 mil. franaka... Nigdje veze. Ima stadiona napravili se za 100 mil. kuna bolji od ovogTHC je napisao/la:sreća pa nije u njega uloženo 364 miliona franaka...propuh je napisao/la:E kako bi nam legao stadion kao ova AFG arena u St. Gallenu, ne treba nam nista veci preljep stadion.
daj ne lupajte toliko nije kostala ni allianz arena
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Konačno neko da postavi ono finale Kupa! Video sa one tekme čekam otkad sam priključio internet. 
Ž '21!
Samo da napomenem, da ce uskoro ce biti postavljen i onaj vas najgori poraz u novijoj historiji nasih klubova. To je derbi koji je odigran 28.04.2001 na Kosevu izmedu Sarajevo - Zeljeznicar a zavrsio je 0:3Sarajlijc@ je napisao/la:Ima ali bi volio vidjet cijelu tekmuBlueTiger je napisao/la:Mislim da imas golove i prilike sa te tekme na youtube. Ovo sto momci postavljaju, mislim da su to samo derbiji koje dosad nismo imali prilike na youtube gledati.Sarajlijc@ je napisao/la:Imas li onu tekmu kad vam je Nuki zabio za 1:2, ako mozes da mi posaljesAli doduse vidim postavljaju se samo oni koje ste dobili tako da tesko
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Da je ovo naci negdje
" onclick="window.open(this.href);return false;
uuuu komsija, gdje ces derbi iz 95 porediti sa ovim 0:3. Pa nismo ni dovoljno stucni i kopacki imali. Nasi igraci skoro svi cijeli rat proveli u gradu, jedva da smo se skupili bili. Onaj derbi kada ste 4:1 uzeli ste nas postenski razvalili. Mislim da nam Muharemovic nije igrao taj derbi i bas se ocitovao njegov nedostatak. Ali sta se moze, ovi stari derbiji su deset puta bolji bili i zanimljiviji. Samo pogledaj izjave igraca poslije tekmih. Nema trazenja alibija u sudijama ili skretanja na drugu stranu, jednostavno cestitaj protivniku, bez ikakvog vrijedanja i svako svojoj kuci. Valjda ce se jednoga dana to vratiti.

Zadnja izmjena: BlueTiger, dana/u 29 feb 2012, 00:49, ukupno mijenjano 1 put.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pa oni su ti koji nakon svakog derbija pričaju o sudijama, lafo Dilaver bio pod faulom kad je sam sebi dao gol, pa ono ni u košarci nije faul.
Ali nećemo više o tome, nije ni vrijeme ni mjesto, ali morao sam ovo reći.
Ali nećemo više o tome, nije ni vrijeme ni mjesto, ali morao sam ovo reći.
Ž '21!
28.04.2001. Sarajevo - Zeljeznicar 0:3 - Cijeli Mec
33. kolo BiH Premier Lige 28.04.2001. Sarajevo - Zeljeznicar 0:3
0:1 14' Bešlija
0:2 34' Muratović
0:3 72' Fatić
Prvi dio
[youtube][/youtube]
Drugi dio - Uskoro
NOTE: 20 minuta prije kraja tekme, navijaci Sarajeva napustaju stadion

33. kolo BiH Premier Lige 28.04.2001. Sarajevo - Zeljeznicar 0:3
0:1 14' Bešlija
0:2 34' Muratović
0:3 72' Fatić
Prvi dio
[youtube][/youtube]
Drugi dio - Uskoro
NOTE: 20 minuta prije kraja tekme, navijaci Sarajeva napustaju stadion
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma sad je ovo tuga i zalost.BlueTiger je napisao/la:uuuu komsija, gdje ces derbi iz 95 porediti sa ovim 0:3. Pa nismo ni dovoljno stucni i kopacki imali. Nasi igraci skoro svi cijeli rat proveli u gradu, jedva da smo se skupili bili. Onaj derbi kada ste 4:1 uzeli ste nas postenski razvalili. Mislim da nam Muharemovic nije igrao taj derbi i bas se ocitovao njegov nedostatak. Ali sta se moze, ovi stari derbiji su deset puta bolji bili i zanimljiviji. Samo pogledaj izjave igraca poslije tekmih. Nema trazenja alibija u sudijama ili skretanja na drugu stranu, jednostavno cestitaj protivniku, bez ikakvog vrijedanja i svako svojoj kuci. Valjda ce se jednoga dana to vratiti.![]()