Ne znam kako je sa ostalim, ali jedan juventino skoro svake sedmice dobije ban.
Nećemo o tome jer bezveze idemo u off topic, samo sam ti htio reći kako si u krivu.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nema sta pamet izvire iz stecka.mandraX je napisao/la:Pajin kmet opet (neuspješno) pokušava ispast' smiješan/zanimljiv.
Postao/la 0oo0 dana 29 feb 2012, 01:07
Zeba je izmislio nogomet za Ibričića pa i Misketa kad je u ovakvoj formi.
Ma dobro upravu si, samo ne treba ici kontra pravila, evo npr da sam par godina mladji, sad bi ovom ***** iz stoca od a do z opohodio, koju se on kur*inu mijesa u ove cinjenice, i svojim id**otskim frazama tipa Pajin kmet pokusava nesto istakunuti u ****Bianconeri1988 je napisao/la:Niđe veze, Edine, ja sam svaku treću sedmicu na pauzi od 7 dana, tako da ti ta teorija pada u vodu. Kad god napišem nešto što je suprotno od pravila foruma ili odem u bespotrebnu raspravu budem poslan u Banoviće.![]()
Nećemo o tome jer bezveze idemo u off topic, samo sam ti htio reći kako si u krivu.
Prvi mason foruma navija za Barcelonu.Na tu poziciju ga je postavio još Laportaxaviesta je napisao/la:Ajde sto je Barca zasticena od spanjolskog saveza i UEFA-e, nego su i navijaci Barce zasticeni na forumu
i na sokeruxaviesta je napisao/la:Ajde sto je Barca zasticena od spanjolskog saveza i UEFA-e, nego su i navijaci Barce zasticeni na forumu
Sreća pa si na pravoj temi, nemoram kopirati ovo pa premještat'.Edin TM87 je napisao/la:Ma dobro upravu si, samo ne treba ici kontra pravila, evo npr da sam par godina mladji, sad bi ovom ***** iz stoca od a do z opohodio, koju se on kur*inu mijesa u ove cinjenice, i svojim id**otskim frazama tipa Pajin kmet pokusava nesto istakunuti u ****Bianconeri1988 je napisao/la:Niđe veze, Edine, ja sam svaku treću sedmicu na pauzi od 7 dana, tako da ti ta teorija pada u vodu. Kad god napišem nešto što je suprotno od pravila foruma ili odem u bespotrebnu raspravu budem poslan u Banoviće.![]()
Al' sreca pa sam zreo, pa necu tako odreagovati, te izignorirati doticnog.
Edin TM87 je napisao/la: Ma dobro upravu si, samo ne treba ici kontra pravila, evo npr da sam par godina mladji, sad bi ovom ***** iz stoca od a do z opohodio, koju se on kur*inu mijesa u ove cinjenice, i svojim id**otskim frazama tipa Pajin kmet pokusava nesto istakunuti u ****
Al' sreca pa sam zreo, pa necu tako odreagovati, te izignorirati doticnog.
O tvom smislu za humor, pravopisu isl. nema potrebe pricati, Pajin kmet, Pajin podanik, Paja II, al' dobro, ti si zrela osoba koja jos uvijek ne zna da se ne uz glagole pise odvojeno, a ja sam nezreo...mandraX je napisao/la: Sreća pa si na pravoj temi, nemoram kopirati ovo pa premještat'.
Neznam što se buniš, pa sam si priznao da ti je Paja idol, da se furaš na njega. A ruku na srce, to baš i ne pristaje jednoj zreloj osobi. Čemu sad takve reakcije?Edin TM87 je napisao/la:O tvom smislu za humor, pravopisu isl. nema potrebe pricati, Pajin kmet, Pajin podanik, Paja II, al' dobro, ti si zrela osoba koja jos uvijek ne zna da se ne uz glagole pise odvojeno, a ja sam nezreo...mandraX je napisao/la: Sreća pa si na pravoj temi, nemoram kopirati ovo pa premještat'.
Megamon, dobro si mu rek'o![]()
![]()
Evo vam i prvog masona forumalegenda reala je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la: Ma dobro upravu si, samo ne treba ici kontra pravila, evo npr da sam par godina mladji, sad bi ovom ***** iz stoca od a do z opohodio, koju se on kur*inu mijesa u ove cinjenice, i svojim id**otskim frazama tipa Pajin kmet pokusava nesto istakunuti u ****
Al' sreca pa sam zreo, pa necu tako odreagovati, te izignorirati doticnog.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bavarci imaju 4 moderatorai Monologa petog
Juventini imaju Šabana ,a Juventus 1860 nije moderator![]()
I Juventini se ne štite na ovom forumu to je bar jasno![]()
I samo ne znam kome može biti smiješno ono što je Hector odgovorio Arogantnom,pa ja samo Stolarima
Prepala ga mačka, šata ćeš...Postao/la HZ_ilidzaa dana 29 feb 2012, 01:02
**** ti macku i zivotinju , **** je otac bijeli kako me prepade...sjedim za kompom kad samo cujes nesto grebe iza ledja na prozoru , u sobi prno u WCu seusr'o.
mandraX je napisao/la:Arogantni je napisao/la:Inace neka velika mudrologija je biti najveci londonski klub... Pa kad svi zbroje trofeje LP dobije se nevjerovatna 0....Bosco je napisao/la:Duše slatke, nije im lako, 17 godina u sjeni, ma kojih 17 ustvari, 100 i nešto godina u sjeni najvećeg londonskog kluba pa čim jedne godine im krene malo bolje odmah se pohase.
![]()
17 godina zaredom ispod Arsenala, pa čak ni kvazi tim poput Blackburna nije toliko u Arsenalovoj sjeni.
UhHectorLopez je napisao/la:A kad zbrojis juventusove titule dobije se poziv iz suda.
harishp je napisao/la:Ja bi Dudakovica za selektora onda
Trenutno korisnika/ca: jasmin10, VensanKasel i 17 gostiju.