8-mog septembraHordaš-87 je napisao/la:Kad ce se igrat tekma protiv olimpika??
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 01 sep 2009, 02:14, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Hordaš-87
- Kontakt:
ok hvalamiky_hz je napisao/la:
7-mog septembra

Biti srcem vezan..u tome leži snaga.
Horde Zla Sarajevo since 1987
miky_hz je napisao/la:7-mog septembraHordaš-87 je napisao/la:Kad ce se igrat tekma protiv olimpika??
hoce li nam dati cijelu sjevernu tribinu
Okrenu se Hase poslednji put...Kao da veli: mene više nema Al'' imate još mnogo važnih utakmica
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
Da ja kolko znam da cemo dobiti kompletnu sjevernu tribinu,al nisam 100% siguran
moze bit da imam pogresne informacije

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Cestitke na uspjehu.miky_hz je napisao/la:Priopćenje za javnost navijača Sarajeva
Kako se nova sezona bliži početku, i kako svakoga dana iz medija dobijamo svakakve informacije o Fudbalskom klubu Sarajevo, osjećamo da više ne možemo mirno i prešutno posmatrati sve loše odluke i poteze koje donosi trenutna uprava.
Samo u proteklom periodu smo svjedoci par odluka i izjava kao što su, prodaja svakog iole kvalitetnijeg i perspektivnijeg igrača, stalna jadikovanja o teškoj finansijskoj situaciji, ponižavajuća izjava u kojoj se najavljuje da će naš klub postati filijala drugog, kontinuirano katastrofalno stanje u omladinskom pogonu te srozavanje ugleda Kluba raznim sitnim interesima povezanih sa ličnom promocijom ljudi koji trenutno imaju neku funkciju u klubu.
Svjedoci smo katastrofalnog poraza od nižerazredne ekipe Odžaka, a sve to zajedno prati priča o nekom neprirodnom i nasilnom podmlađivanju ekipe, naravno sa ciljem prodaje tih mladih momaka, koji očito neće biti naša, nego budućnost
nekog drugog kluba.
Svrha Fudbalskog kluba Sarajevo nije proizvodnja i prodaja igrača, navijače Sarajeva ne interesuje koliko koji igrač košta. Nas interesuju dobra igra, rezultati, borba za svaku loptu, interesuje nas jako Sarajevo! Zahtjevamo od uprave kluba da se izmire dugovi prema postojećem igračkom kadru, te da se ekipa adekvatno pojača za predstojeće europske utakmice i pohod na duplu krunu u slijedećoj sezoni.
Ukoliko ovo ne mogu ostvariti, tražićemo kolektivnu ostavku svih rukovodećih struktura kluba, uključujući i ljude koji vode omladinski pogon. Ukoliko naš trener smatra da ne može osvojiti duplu krunu, neka ide odmah!
Želimo da ovim javnim saopštenjem ukažemo svima da Fudbalski klub Sarajevo nije privatno vlasništvo, već klub bogate tradicije i historije koji ne zaslužuje ovakav odnos i ne trpi prosjek.
Tražimo od uprave kluba da se ogradi i uputi uputi javno izvinjenje svim navijačima Sarajeva vezano za uvredljivu izjavu Mensuda Bašića u kojoj se govori da će naš klub postati filijala zagrebačkom Dinamu poput nekog nižerazrednog kluba.
S poštovanjem,
UNFKS
Jeste li ostali kod zahtjeva za duplom krunom? Janjos u svojoj danasnjoj izjavi ne spominje borbu za tutilu...
Naravno
Prije pocetka sezone to je cilj bio i cilj je i ostao
Janjos ako misli da nemoze to uraditi neka napusti mjesto trenera FKS kao sto ce vjerovatno i uraditi,ako je on tu najmanje kriv al eto 

Sarajevo ima najbolje igrace u ligi a sad svi ocekujemo da ovi isti igraci nastave igrati istim tempom kao i u evropi u sto ne sumnjam, i titula dolazi na AFH.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
cappy je napisao/la:Sarajevo ima najbolje igrace u ligi a sad svi ocekujemo da ovi isti igraci nastave igrati istim tempom kao i u evropi u sto ne sumnjam, i titula dolazi na AFH.
tako treba razmišljati, mi smo najbolji i osvojićemo titulu, treba biti optimist
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
I od Travnika se gubi...
- Hordaš-87
- Kontakt:
Vidjaj ovog optimista 

- reds_forever
- Kontakt:
1 -1
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
dobar rezultat treba ga sacuvat koda igraju protiv cluja
joj sad kad se travnik povuce 

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
samo se nadat svi su travnik otpisali kazu ispast ce a vidite kako se nosi sa sarajevom pa to su nasi koji daju probnoze
- Hordaš-87
- Kontakt:
Mah dobit cemo mi ovo aBd
imam takav osjecaj..

imam takav osjecaj..
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
reci ako bog da protiv travnika ehheheehhHordaš-87 je napisao/la:Mah dobit cemo mi ovo aBd![]()
imam takav osjecaj..
koi je rezultat
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
1-1
- bilalinho2
- Kontakt:
uh 2:1...kako znas...???