RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la MostaracVelezovac » 29 feb 2012, 06:57

Rodjeni_BRato je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:
NeToBoLa je napisao/la:Potpisao Anel Hebibović ( 21). Neko nešto o njemu ?
Anel Hebibovic ... ima li neko jos informacija o njemu?
Mladi Steven Gerrard :P
Homoseksualac? :mrgreen:
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 29 feb 2012, 12:23

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 29 feb 2012, 19:46

zna li iko sta je sa stranicom kluba ne radi nikako??
fkvelez.ba

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 29 feb 2012, 19:48

VELEZDOGROBA je napisao/la:zna li iko sta je sa stranicom kluba ne radi nikako??
fkvelez.ba
evo kod mene radi.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 01 mar 2012, 13:07

Sretan Dan nezavisnosti

Fudbalski klub Velež ovim putem želi da svim građanima Bosne i Hercegovine, u zemlji i širom svijeta, onima koji vole Bosnu i Hercegovinu, uputi iskrene čestitke i najljepše želje povodom 1. marta, Danа nezavisnosti Bosne i Hercegovine. Na ovaj dan je Bosna i Hercegovina, izraženom voljom većine svojih građana, postala nezavisna i suverena država.
Obaveza svih nas je da damo puni doprinos njenoj izgradnji i jačanju.
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 03 mar 2012, 09:21

Dva tima Pionira Veleža, Velež I i Velež II na turniru s Partizanom, Hajdukom i svinjama.

Sa fkvelez . ba stranice.

Tokom vikenda u SC „Circle Internacional“ u Međugorju će se odigrat turnir „Hercegovina 2012“. Riječ je o izuzetno kvalitetnom turniru u U-15 kategoriji. Organizator turnira je Nogometni savez Hercegovačko – neretvanskog kantona.

Na njemu će učestvovati mostarski klubovi Velež i Zrinjski, te Hajduk iz Splita i Partizan iz Beograda. U subotu su na rasporedu polufinalne utakmice. Prvo će snage odmjeriti „pioniri“ Veleža i Hajduka u 10.00 sati, da bi u 12.00 sati na teren istrčali mladi fudbaleri Zrinjskog i Partizana. Obzirom da se radi o uzrastu U-15 utakmice će se igrati u skladu sa propisima, te će jedno poluvrijeme trajati 35 minuta. Produžetaka nema, a u slučaju da i nakon posljednjeg sudijskog zvižduka rezultat ostane neriješen, pristupit će se izvođenju jedanaesteraca. U nedelju su na rasporedu utakmice za 3. mjesto i finale.

Pioniri Partizana su jesenji dio šampionata Srbije završili na 2. mjestu, iza vječitog rivala Crvene Zvezde. S druge strane, pioniri Hajduka su jesen završili na 2. mjestu grupe "Jug", iza ekipe Zadra. Da se radi o ozbiljnim fudbalskim akademijama najbolje govori podatak da su Hajdukovci jesenji prvaci u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji, koja se igra kao jedinstvena liga od 16 klubova na nivou Hrvatske. S druge strane Partizanovci "gledaju u leđa" u kadetskoj konkurenciji Crvenoj Zvezdi, a u juniorskoj Vojvodini, C.Zvezdi i Radu.
O
S druge strane Veležovi pioniri imaju dvije ekipe u Ligi HNK. Liga je podjeljena u dvije grupe, a Velež I se nalazi na 3. mjestu, dok je Velež II na 5. mjestu. Sutra će nastupiti sa jedinstvenom ekipom, koju će činiti igrači iz obje selekcije. Pioniri Veleža sutra će nastupiti u praktično svojoj prvoj kontrolnoj utakmici, jer su im pripreme bile počele dva dana prije snježnih padavina, te su odmah potom usljed elementarne nepogode bile prekinute više od dvije sedmice. Do turnira mladi igrači Veleža imali su samo sedam treninga. Svojom borbenošću nastojat će nadoknaditi hendikep uzrokovan dužom pauzom u radu.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 03 mar 2012, 09:23

Danas u 14:30, Gošk Velež u Gabeli.

Posljednju pripremnu utakmicu uoči početka prvenstva fudbaleri Veleža odigrat će sutra u Gabeli. Protivnik je ekipa Goška, sa kojom su „Rođeni“ igrali upravo u posljednjem prvenstvenom kolu. Utakmica u Gabeli počinje u 14.30 sati.

Sa fkvelez. ba

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 03 mar 2012, 14:49

Handzic potpisao za Velez. :)
EDIT : Haris Handžić (21) posljednje je pojačanje Veleža u zimskom prelaznom roku. Ovaj mladi napadač parafirao je danas ugovor sa „Rođenim“. Handžić dolazi iz premierligaša sa Koševa, a u svojoj karijeri nosio je i dres poljskog prvoligaša Lecha iz Poznana. Nastupao je za sve uzraste mladih selekcija BiH, a upisao je i jedan nastup za „A“ selekciju u utakmnici sa Azerbejdžanom. Handžić se već danas priključio ekipi Veleža.
Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 03 mar 2012, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 03 mar 2012, 14:50

Nekadašnji fudbaler Sarajeva, Haris Handžić, od danas je novi igrač mostarskog Veleža.
Haris Handžić prije nekoliko dana sporazumno se razišao sa Sarajevom, a od danas ima novi klub.
To je mostarski Velež, a ovaj fudbaler već se priključio pripremama Rođenih. Podsjetimo, osim za Sarajevo, Handžić je jedno vrijeme nastupao i za Lech iz Poznana.

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 03 mar 2012, 14:53

Jos jedna vijest .. nasi pioniri izgubili od Hajduka 0:6.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 03 mar 2012, 14:56

Jos jedno pojacanje, nije lose. moze li se igdje rezultat pratiti ?

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 03 mar 2012, 15:00

shaman7 je napisao/la:Nekadašnji fudbaler Sarajeva, Haris Handžić, od danas je novi igrač mostarskog Veleža.
Haris Handžić prije nekoliko dana sporazumno se razišao sa Sarajevom, a od danas ima novi klub.
To je mostarski Velež, a ovaj fudbaler već se priključio pripremama Rođenih. Podsjetimo, osim za Sarajevo, Handžić je jedno vrijeme nastupao i za Lech iz Poznana.
Eto dodje vam jos jedan igrac Sarajeva :D Neka bas mi je drago zelim mu svu srecu u novom klubu ;)

Baloteli
Kontakt:

Post Postao/la Baloteli » 03 mar 2012, 16:30

:D

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 03 mar 2012, 16:44

Par dana nema nikakvih vijesti, a danas pravo veselo :D

Haris Handzic je potpisao za nas i mislim da ce ovo biti pojacanje u pravom smislu te rijeci za ekipu.

Pioniri ubjedljivo porazeni od Hajduka i ovo je jos jedan dokaz da treba jos puno ulagati u omladinsku skolu Veleza.

Zna li neko kako je zavrsila utakmica sa GOSK-om?

@Baloteli

Sta ima? :D
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

guber
Kontakt:

Post Postao/la guber » 03 mar 2012, 16:52

morat ce velez da promjeni ime u sarajevo:-D nekad je velez bio poznat po stvaranju vlastitih igraca neznam kad je neki igrac zaigro za mladu rep. zar je tolika kriza da moraju uzimati propale igrace sarajeva
pare nisu problem para NEMA

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 03 mar 2012, 16:54

0-0 :roll: , pa hoce li dobit' ikoga .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 03 mar 2012, 18:01

Pozitivna stvar je ta odbrana. :)

A Varešanović stvori sarajevsku koloniju u klubu. Bože sačuvaj, sve nekakav otpad. Do neki dan Željo uvaljivao igrače, sad Sarajevo. Šta li Uprava misli o tome ? Ccc. :roll:
Who dares, wins !

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 03 mar 2012, 18:31

Slazem se i ja s vecinom da je Haris Handzic veliko pojacanje za Velez samo treba odredjeno vrijeme da se momak navikne na ekipu, Mostar i okolinu.. Misljenja sam da je Mirza bas pogodio s ovim pojacanjem sto ce se vremenom dokazati i na terenu,kao i rezultatima ! Handza sretno!

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 03 mar 2012, 19:03

zato su otpustili rovcanina da bi doveli handzica :D

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 03 mar 2012, 20:05

Velez je fin i sredjen klub ..... nekad bio. Evo mogu li i ja igrati davat cu 200 Km clanarine mjesecno. Garant sam brzi od Hirosa a znam i dobro glavom zabijati :lol: :lol: A mogu isto i u kupu igrati ;)
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []