nazalost nisam mogao na utakmicu zbog temperature
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakav gol Maksumica ,perverzija sa 25 metara ,ubio Nurkovica na golu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
odkud onda znas za gol:D
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
a kako gledas tekmu pa znas da je dobar go de nam reci da i mi gledamomiky_hz je napisao/la:Kakav gol Maksumica ,perverzija sa 25 metara ,ubio Nurkovica na golu![]()
![]()
Koji je minut cekam jos njih za 120 KM?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Zvao jarana koji je na utakmici pa mi rekao 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
3-1 idi po lovu
provjereno
provjereno
- FK Sarajevo
- Kontakt:
otislo 10.000 hordasa na utakmicu i da ti niko nejavi ovi bas nekontaju a de mi reci ko je dao prvi i treci golmiky_hz je napisao/la:Zvao jarana koji je na utakmici pa mi rekao
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
ako bude tacno dabijas 20 km...ceka samo sarajevo i benficu za 170...miky_hz je napisao/la:Kakav gol Maksumica ,perverzija sa 25 metara ,ubio Nurkovica na golu![]()
![]()
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
jesil i ti imo temperaturu pa misi mogo oticFK Sarajevo je napisao/la:otislo 10.000 hordasa na utakmicu i da ti niko nejavi ovi bas nekontaju a de mi reci ko je dao prvi i treci golmiky_hz je napisao/la:Zvao jarana koji je na utakmici pa mi rekao
Prvi nakon kornera zabio Muminovic ili Ihtrijarevic(prije da je ovaj prvi nije vidio kako treba)
a jos je 2-1
a jos je 2-1
- FK Sarajevo
- Kontakt:
nisam stari ja sam malo predaleko od sarajeva a nisam punoljetan nemam svoje prevozno sredstvomrzim_ulizice je napisao/la:jesil i ti imo temperaturu pa misi mogo oticFK Sarajevo je napisao/la:otislo 10.000 hordasa na utakmicu i da ti niko nejavi ovi bas nekontaju a de mi reci ko je dao prvi i treci golmiky_hz je napisao/la:Zvao jarana koji je na utakmici pa mi rekao
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
quote]
otislo 10.000 hordasa na utakmicu i da ti niko nejavi ovi bas nekontaju a de mi reci ko je dao prvi i treci gol[/quote]
jesil i ti imo temperaturu pa misi mogo otic[/quote]
nisam stari ja sam malo predaleko od sarajeva a nisam punoljetan nemam svoje prevozno sredstvo[/quote]
ma u redu brate samo nako pitam
otislo 10.000 hordasa na utakmicu i da ti niko nejavi ovi bas nekontaju a de mi reci ko je dao prvi i treci gol[/quote]
jesil i ti imo temperaturu pa misi mogo otic[/quote]
nisam stari ja sam malo predaleko od sarajeva a nisam punoljetan nemam svoje prevozno sredstvo[/quote]
ma u redu brate samo nako pitam
Zavrseno 2-1
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
sve cestitke sarajvu u pobjedi nad nk travnik
Hvala Bogu, Travnik je apsolviran, sreca pa smo ovu dobili, jos samo da dobijemo utakmicu protiv Olimpika kojem ne cvjetaju ruze i u vrhu smo!!!
Someone's mouth said paint them all red.
- Hordaš-87
- Kontakt:
Hvala Bogu pa i nama kernulo ..
Za bordo bjele..samo za nasu ljubav najvecu..sad jos olimpika sredit...
Za bordo bjele..samo za nasu ljubav najvecu..sad jos olimpika sredit...
Biti srcem vezan..u tome leži snaga.
Horde Zla Sarajevo since 1987
Jedva,jedva dodje ova prva pobjeda u Premijer Ligi.Nasi se opustili,primili go,jedan igrac travnika ubacio,nekoga zakacila lopta i (spretno) usla u go.Dobro je pa smo preokrenuli i osvojili ova tri boda.
Sto se igre tice,mora bolje !
Veceras,igraci nagradjeni zbog rezultata,(podrskom) i parolom.Dosta pirotehnike bilo prisutno na sjeveru,navijanje moze i mora bolje.
Sto se igre tice,mora bolje !
Veceras,igraci nagradjeni zbog rezultata,(podrskom) i parolom.Dosta pirotehnike bilo prisutno na sjeveru,navijanje moze i mora bolje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma ne mozes ostati imun na rezultat ma koliko se trudio i zato se i navijalo nekako u grcu ne znam ni ja sam, ali definitivno da smo mi vodili bilo bi drugacije i to je to, inace sjever je nenadjebiv neka prica ko sta hoce, onakva tribina jednostavno ne postoji u nasoj drzavi
- Hordaš-87
- Kontakt:
Torlak je dao auto gol..utakmica kakva god je bila,nema veze,vazno je da je pobjeda sad treba gledat naprjed.. 
Biti srcem vezan..u tome leži snaga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.