ignatik 2
djokovic 1
tsonga 1
jankovic 1
ova tri zadnja sam morao zbog ignatika koji trazi 5 parova
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
Sinoc je Carlos Moya,bivsi muz Flavie Pennete bio komentator na nekom Meksickom programu,te je nakon toga vidjen kako sa Pennettom zagrljen,i vidno pijan ide u njenu hotelsku sobu.Vjerovatno je bilo zestoko karanje,koje mozda jos traje,nista nije iskljuceno.A takva slomljena talijanka bi mogla imati veceras jos jedno karanje od strane Sofije ArvidsonEmir ZENICA je napisao/la:Zasto ?

Ozbiljno?SirAlexFerguson je napisao/la:Moya Pennetti nije bivši muž nego bivši dečko
Youznhy nije mogao dobiti Fisha u ovakvim uslovima,poklon dana bez po muke prosao,kladionice castile kvotom 2,30.Sljedeci put kad se sretnu,kvota ce biti 1,4 na Rusa..MartinCeceras je napisao/la:Mardy Fish-Mikhail Youznhy 2 2,30 sigurnije ne mozeproFCB je napisao/la:Ima li ko za danas kakvih parova,trebala bi mi neka sigurica kvota 2.20 da zamastim![]()
Tipsarevic-Cipolla -5,5+ 2 I ovo bi moralo doci,ne bi me previse iznenadio ni poraz drvosjece
pazi se Turaka izgleda igraju sa izmjenjenim sastavomMub1 je napisao/la:Danas tip dana
TURSKA-SLOVAČKA P.P 1 1.85
Hrvatska-Svedska (d/n) 1 1.70
Njemačka-Francuska (d/n) 1 1.70
Engleska-Nizozemska (d/n) 1 1.70
Ok TNX odigrat cu jos jedan bez njihlikusa je napisao/la:pazi se Turaka izgleda igraju sa izmjenjenim sastavomMub1 je napisao/la:Danas tip dana
Engleska-Nizozemska (d/n) 1 1.70
to sam negdje procitala letimicno na netu nadam se da je istinaMub1 je napisao/la:Ok TNX odigrat cu jos jedan bez njihlikusa je napisao/la:pazi se Turaka izgleda igraju sa izmjenjenim sastavomMub1 je napisao/la:Danas tip dana
Engleska-Nizozemska (d/n) 1 1.70![]()
![]()
i koliki ti je dobitak na ovom sistemu na 1KM ?Willy je napisao/la:sistem 3/6:
fiksevi:
TOP/Crna Gora - Island 1 1.75
TOP/Wawrinka - Ramos 1 1.50
Argentina - Švajcarska 1 1.85
Ekvador - Honduras 1 1.45
razrada:
Malta - Lihtenštajn 1 1.95
JAR - Senegal 1 1.95
Grčka - Belgija 1 2.25
Hrvatska - Švedska 1 2.05
Njemačka - Francuska 1 1.70
Meksiko - Kolumbija 1 2.00
TOP/Argentina - Švajcarska 1 2.05
JAR - Senegal 1 1.95
Hrvatska - Švedska 1 2.05
Italija - SAD 1 1.50
Vels - Kostarika 1 1.65
Ekvador - Honduras 1 1.45
kvota: 29.41
eh ovo cu da prepisemharry_90 je napisao/la:Sve su tekme da ce u drugom biti vise golova :
Malta - Lihtenstajn
Turska - Slovacka
Danska - Rusija
Njemacka - Francuska
Irska - Norveska
Engleska - Holandija
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.