Danasnji dan je za prvo kolo bio relativno interesantan...
Za Mareja nista novo, covjek cvrsto odbija da se ukljuci u mec odmah na pocetku, vjerujem da je dobio po koju cusku od Lendla zbog toga, al to je vec njihova privatna stvar
Bagi zaustavljen u trenutku kada nas je uspio da ubjedi da je ozbiljno mislio u onom intervjuu, vjerujem da ce Djokovic zbog toga ljepse spavati veceras, glavni konkurent je aut, sad moze da razmislja o tituli
Fed dobar, nekoliko udaraca je odigrao koje skoro nisam vidjeo kod njega, vjerujem da ce sutra protiv Felicijana vaziti ono - kakav protivnik, takav i mec
a Dolgo, neko ko pravi kompjuterske igrice, da nema dovoljno strpljenja da izdrzi u nekim poenima, da ne moze bolje da iskoristi taj svoj slajs, steta stvarno. Za Delpa je pametnije bilo da preskoci ovo, a dobro je sto ide dalje samo zato sto mi se gleda njegov mec sa Tsongom, ako sve bude kako se ocekuje.
Sutra nije neki zanimljiv dan u Dubaiju.
1.Cipola-Tipsarevic. Dobija lagano Tipsarevic sa 2-0
2.Marej-Qjudineli.Trebalo bi da bude lagano 2-0 za Mareja, ali Qjudineli je talentovan igrac mozda namuci Skota
3.Djokovic-Stahovski. Lagano pobjeda Djokovica sa 2-0
4.Fish-Juzni. Mozda i najinteresantniji mec sutrasnjeg dana u Dubaiu al mislim da ce to dobiti Fish sa 2-1 u setovima.
Derbi dana sigurno, steta sto ovaj mec nije na centralnom terenu. Mardi ne igra dobro i nije iznenadjenje sto je pobijedio Andreasa Beka ali jeste sto ga je tako ubjedljivo pobijedio, odlicno je izgledao na terenu i mozda dolaze bolji dani za njega. Juzni sa druge strane odlican ove sezone, nagovjestava povratak u vrh. Gaske mu je predao ali i da nije Misa bi vjerovatno prosao dalje.
Obojica su izuzetno aktraktivni i lijepo ih je gledati. Obojica odlicno mijanju ritam, dosta miksuju. Mardi ce pokusati da izlazi na mrezu sigurno, Misa sa tim svojim sjajnim bekhend slajsom da ga uvuce u svoj ritam i da odjednom pojaca, to odlicno radi. Servis je veoma bitan, mislim da je vazniji za Mardija, Misa ce manje grijesiti vjerovatno, igrace sigurnije, Mardi ove godine zna da udje u nevjerovatne serije gresaka. Igrali su 3 puta, Rus vodi 2:1.
5.Lacko-Berdih. Bez ikakvih problema dobija Berdih sa 2-0
6.Del Potro-Golubev. Del Potro dobija 2-0 bez ikakvih problema
7.Feliciano Lopez-Federer. Zanimljiv mec za gledanje pogotovu zato sto je Lopez jedan od rijetkih igraca koji jos gaje stil igre servis volej mislim da ce biti zanimljiv mec, ali ce ipak to Federer dobiti na iskustvo
8.Rosol-Tsonga. Tsongina pobjeda nebi trebala da dolazi u pitanje, 2-0 za Tsongu.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..