haxball

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko

Limuntos
Kontakt:

Re: haxball

Post Postao/la Limuntos » 29 feb 2012, 16:17

dzonvejn je napisao/la:
Limuntos je napisao/la:dzonvejn, aj i mene ubaci u ligu, sinoc sam igrao dosta vremena, nije lagalo uopste...ne znam koliko ste vi odigrali kola, al ja cu to brzo nadoknaditi i onda nastaviti vasim ritmom :mrgreen: ajd Bgt...
jedino ako netko odustane i onda nastavljaš na njegove rezultate...
a jbt, neko prima 8 golova po tekmi i ja onda da nastavljam na njegovo :mrgreen: bolan, ev npr veceras, vidices ko je sve online i ko igra, i onda meni stavi recimo prvih 4-5 kola sa tim likovima sto su tu da odma odigram s njima, a dalje nastavljam, kao sto rekoh, normalno, kako vi sad igrate ;)
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 feb 2012, 16:19

Sacekaj samo par dana, vidis kako sef kaze da se igra, za 3,4 dana cemo 30 kola zavrsiti.. :lol:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 29 feb 2012, 16:20

Baja_Zvjerka je napisao/la:
Tako i mozete jedino da me porazite.. :lol: :lol: :lol:
sva mi nesreća u tome bila.
Limuntos je napisao/la: a jbt, neko prima 8 golova po tekmi i ja onda da nastavljam na njegovo :mrgreen: bolan, ev npr veceras, vidices ko je sve online i ko igra, i onda meni stavi recimo prvih 4-5 kola sa tim likovima sto su tu da odma odigram s njima, a dalje nastavljam, kao sto rekoh, normalno, kako vi sad igrate ;)
ne mogu te staviti, moram restartirati cijelu ligu onda što nema smisla + bi trebao još jedan igrač da nas bude paran broj. ubacujem te samo ako neko odustane, a i onako imamo još dvojicu koja bi igrala - ramos i ibisevic čini mi se.

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 29 feb 2012, 16:21

Limuntos je napisao/la:
dzonvejn je napisao/la:
Limuntos je napisao/la:dzonvejn, aj i mene ubaci u ligu, sinoc sam igrao dosta vremena, nije lagalo uopste...ne znam koliko ste vi odigrali kola, al ja cu to brzo nadoknaditi i onda nastaviti vasim ritmom :mrgreen: ajd Bgt...
jedino ako netko odustane i onda nastavljaš na njegove rezultate...
a jbt, neko prima 8 golova po tekmi i ja onda da nastavljam na njegovo :mrgreen: bolan, ev npr veceras, vidices ko je sve online i ko igra, i onda meni stavi recimo prvih 4-5 kola sa tim likovima sto su tu da odma odigram s njima, a dalje nastavljam, kao sto rekoh, normalno, kako vi sad igrate ;)
Mene zeza poraz u prvom kolu od 16-2, nakon što je upravo neko izbačen iz lige, a ja ušao na njegovom mjestu, možda na kraju može biti presudan (za peto ili šesto mjesto :mrgreen:), tako da mi je malo glupo što ne mogu da ponovim to kolo.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 29 feb 2012, 16:22

ajd onda nema veze, ako neko odustane, ja sam prvi na listi cekanja, kakav crni ramos i ibisevic :mrgreen:
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 29 feb 2012, 16:22

hanniz je napisao/la: Mene zeza poraz u prvom kolu od 16-2, nakon što je upravo neko izbačen iz lige, a ja ušao na njegovom mjestu, možda na kraju može biti presudan (za peto ili šesto mjesto :mrgreen:), ali ne znam iz kojih razloga ne mogu da ponovim to kolo.
zato što to ne bi bilo fer prema ovome koji je dobio 16-2... onda bi morali poništavati tu pobjedu koju je zaslužio.
Baja_Zvjerka je napisao/la:Sacekaj samo par dana, vidis kako sef kaze da se igra, za 3,4 dana cemo 30 kola zavrsiti.. :lol:
vidim da ti se ne sviđa, pa mi je drago što nas napuštaš, nadam se da je i tebi koliko i meni. ;)

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 feb 2012, 16:24

Niko vas ne napusta gospodine, sacekajte da odem u Ligu prvaka, pa onda... ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 29 feb 2012, 16:25

dzonvejn je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Sacekaj samo par dana, vidis kako sef kaze da se igra, za 3,4 dana cemo 30 kola zavrsiti.. :lol:
vidim da ti se ne sviđa, pa mi je drago što nas napuštaš, nadam se da je i tebi koliko i meni. ;)
znaci, ovaj je mrtav :mrgreen: upadam ja onda :lol:

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 29 feb 2012, 16:25

upadaš možda umjesto baje zvjerke kojem se ovo izgleda ne sviđa. možeš početi odmah igrati neodigrane utakmice.
Zadnja izmjena: dzonvejn, dana/u 29 feb 2012, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 feb 2012, 16:26

dzonvejn je napisao/la:upadaš umjesto baje zvjerke kojem se ovo izgleda ne sviđa. možeš početi odmah igrati neodigrane utakmice.
Ne smijes me izbaciti, jer nemas razloga, ja igram... ;)

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 29 feb 2012, 16:30

kako nemam razlog? prvi je taj što ti se ne sviđa dakle i samom ti se ne da igrati i nemaš ništa protiv da te se izbaci. drugi je da kasniš 4-5 kola za ostalima.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 feb 2012, 16:32

dzonvejn je napisao/la:kako nemam razlog? prvi je taj što ti se ne sviđa dakle i samom ti se ne da igrati i nemaš ništa protiv da te se izbaci. drugi je da kasniš 4-5 kola za ostalima.
Ne kasnem 4,5 kola, vidis li da se 7 igra, 4 sam se dogovorio veceras kasno sa vm, a sa herbian isto veceras, dakle 8 igram sutra... ;) Sa tobom mi se da igrati, kad dodjes na red.. A da me se izbaci, gdje sam to rekao ?? Sto bi ja to htio, kad volim ovu igru ???

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 29 feb 2012, 16:33

daj bolan baja, 23 su ti god, idi karaj, kani se ovog :mrgreen: ako toliko kasnis, i ja bi te izbacio :mrgreen:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 feb 2012, 16:35

Limuntos je napisao/la:daj bolan baja, 23 su ti god, idi karaj, kani se ovog :mrgreen: ako toliko kasnis, i ja bi te izbacio :mrgreen:
Karam jarane, hvala Bogu... :D Ne kasnim sto mi se kasni, net ne valja, a od veceras u ponoc ide dupla brzina, samo sto Dzon voli da glumi nekog admina, pa nesto forsira.. Sutra zavrsavam najmanje 8 kolo, tako da sve normala...

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 29 feb 2012, 16:37

ok, ali ako se ne odigra 7. kolo do ujutro ja pišem službeni rezultat. 4. odigraj kad si se dogovorio. nećete ti biti problem ni sa 7. ako si se dogovorio kao što kažeš.
i igrati će se kako većina želi dakle ovim tempom, ako ti se ne sviđa slobodno reci jasno pa da ubacimo nekog drugog, ima ih podosta da žele igrati.

@Limuntos

sačekaj još malo, imati ćeš prednost jer si koliko vidim aktivan na forumu.

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 29 feb 2012, 16:39

ok, no prob ;)

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 feb 2012, 16:40

dzonvejn je napisao/la:ok, ali ako se ne odigra 7. kolo do ujutro ja pišem službeni rezultat. 4. odigraj kad si se dogovorio. nećete ti biti problem ni sa 7. ako si se dogovorio kao što kažeš.
i igrati će se kako većina želi dakle ovim tempom, ako ti se ne sviđa slobodno reci jasno pa da ubacimo nekog drugog, ima ih podosta da žele igrati.

@Limuntos

sačekaj još malo, imati ćeš prednost jer si koliko vidim aktivan na forumu.
Ja ti kazem, hocu da igram, ali net se uvodi veceras u ponoc sa duplom brzinom, igrao bih i ja svaki dan da pici to normala kao i svima...

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 29 feb 2012, 16:41

Jeste dogovorio sam se sa Bajom veceras nekad iza ponoci ;)

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 29 feb 2012, 16:42

pa rekao si da si se dogovorio sa haretom za poslije ponoći tako da nema problema

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 29 feb 2012, 16:48

dzonvejn je napisao/la:pa rekao si da si se dogovorio sa haretom za poslije ponoći tako da nema problema
pa vjerovatno ce i samnom i sa njim odigrati

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.