Al baš je zanimljivo da je umjesto toga, pobjednik u tom prvom kolu, takođe izbačen, tako da sad ima Emir pobjedu, a uopšte nije igrao.dzonvejn je napisao/la:zato što to ne bi bilo fer prema ovome koji je dobio 16-2... onda bi morali poništavati tu pobjedu koju je zaslužio.hanniz je napisao/la: Mene zeza poraz u prvom kolu od 16-2, nakon što je upravo neko izbačen iz lige, a ja ušao na njegovom mjestu, možda na kraju može biti presudan (za peto ili šesto mjesto), ali ne znam iz kojih razloga ne mogu da ponovim to kolo.
haxball
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
Re: haxball
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
jbg, igrati će se svakako final eight tako da računaj biti u prvih 8.hanniz je napisao/la:
Al baš je zanimljivo da je umjesto toga, pobjednik u tom prvom kolu, takođe izbačen, tako da sad ima Emir pobjedu, a uopšte nije igrao.
btw, mogli smo danas odigrati ovo 10. kolo...
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Imal ovog anonimnog **** ta zivot
Nego mozel mi neko reci koliko vremena traje jedno kolo,kako se to gleda ?
Nego mozel mi neko reci koliko vremena traje jedno kolo,kako se to gleda ?
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
'ajde ko treba da igra sa mnom.. imao sam obaveza proteklih dana, pa nisam mogao..
Emire, hoćemo 3 za 3?
Emire, hoćemo 3 za 3?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Emir ZENICA
- Kontakt:
ma necemo
ajde
soba : 13
password : 12

ajde
soba : 13
password : 12
Volim te Celik ! ! !
7. kolo: Emir ZENICA 9 - 1 anonimni
kvaliteta Stama se ni ovo kolo nije iskoristila kako treba, ipak je Stam timski igrač
hajde, ako ima @vm22 ili Ede ovdje da igramo (a može i @legenda
)
kvaliteta Stama se ni ovo kolo nije iskoristila kako treba, ipak je Stam timski igrač
hajde, ako ima @vm22 ili Ede ovdje da igramo (a može i @legenda
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Emir ZENICA (1988)-anonimni 9:1
Odlicna igra i zelim anonimnom sto bolju poziciju na tabeli ! Stam je bio dobar,al ne toliko koliko sam srece imao
Next : starmo94
Meni ce odluciti 11 i 12 kolo kad igram sa Edom i Legendom

Odlicna igra i zelim anonimnom sto bolju poziciju na tabeli ! Stam je bio dobar,al ne toliko koliko sam srece imao
Meni ce odluciti 11 i 12 kolo kad igram sa Edom i Legendom
Volim te Celik ! ! !
hvala , Emire, takođe i tebi, da bar budeš 12. ispod Ede i @legendeEmir ZENICA je napisao/la:Emir ZENICA (1988)-anonimni 9:1
Odlicna igra i zelim anonimnom sto bolju poziciju na tabeli ! Stam je bio dobar,al ne toliko koliko sam srece imao![]()
![]()
Meni ce odluciti 11 i 12 kolo kad igram sa Edom i Legendom![]()
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
hajde anonimni ako si tu ?
može oko 8, imam sad nekog posla ?
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ja sam sad tu,pa s kim god treba da igram nek napise
P.S. Starmo je rekao da moze tek veceras od 20:30 do 23:00 tako da cu da ga sacekam da zavrsimo 7.kolo
P.S. Starmo je rekao da moze tek veceras od 20:30 do 23:00 tako da cu da ga sacekam da zavrsimo 7.kolo
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
moze, nema problemaanonimni je napisao/la:može oko 8, imam sad nekog posla ?
anonimni evo tu sam ja, pa javi kad dodjes
8. kolo: vm22 16-1 anonimni
čestitke @vm22 i sretno u daljem takmičenju, ima li Ede i @legende ?
čestitke @vm22 i sretno u daljem takmičenju, ima li Ede i @legende ?
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina

anonimni-vm22 1-19
Sretno u nastavku
- legenda reala
- Kontakt:
anonimni i ja sam tu pa da vidimo jesi li me toliko jači,kako te nakav Emir dobio 9:1 da mi je samo znati 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
izvini, @vm22, zabrojao sam se, eto postoji print screen, srećom, hvala
lagalo mi (nije stalno, al' jest ponekad).. hajde pravi sobu za derbi začelja
legenda reala je napisao/la:anonimni i ja sam tu pa da vidimo jesi li me toliko jači,kako te nakav Emir dobio 9:1 da mi je samo znati
lagalo mi (nije stalno, al' jest ponekad).. hajde pravi sobu za derbi začelja
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Nema problema, vazna mi je gol razlika jer vidis guzve u vrhu 
mogu li ja gledati derbi začelja??? 
i meni je bila važna da ne budem zadnji, al' sad ću vidjeti mogu li pošteno da se dočepam 13. mjestavm22 je napisao/la:Nema problema, vazna mi je gol razlika jer vidis guzve u vrhu
ako @legenda napravi sobu sa više igrača, možešdzonvejn je napisao/la:mogu li ja gledati derbi začelja???
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.