NK Zvijezda Gradačac

harry_90
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la harry_90 » 29 feb 2012, 18:33

astra1922 je napisao/la:
realinjo1 je napisao/la:Za sve navijace Zvijezde,poslusajte pravog trenera kao planira razvoj kluba ,o mladim igracima sta misli,pa ga poslije uporedite kako razmisljaju nasi treneri tkz. "legende"Po meni ovakav pristup klubu mora donijeti rezultat.Rjec je o treneru Slobode koja nije u nekoj sjajnoj situaciji ali ponasaju se i pojacavaju zaista extra!!!
" onclick="window.open(this.href);return false;
slusaj ga ti eto i idi u tz pa navijaj za njega,na snimku se vidi kolko je skolovan takvim krkanima nije mjesto u fudbalu al eto takva nam liga pa moze svasta proci,dzaba njemu od price kad nemogu proletera banovica sloge pobijediti a o osijeku da ne pricam,..crno im se pise osim ako pare od priprema ne preusmjere za sudije
Sta ti pricas krkane za Vojvodu,ovaj je ostao vijeran klubu iako je u teskoj situaciji,gdje vam je sir Jovic kojeg ste kovali u zvijezde,pravili od njega Guardiolu,izradi vas lik ko zadnje levate :lol: :lol: i ti kad spomenes Slobodu trebas ustati,jer je za tvoj klubic IME !!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 29 feb 2012, 18:45

realinjo 1 ti si izgleda na nekim teškim drogama ili nisi dugo handrio. Po tvojoj priči onaj ko nije gledo uživo npr maradonu ili pelea nema pojma o fudbalu. Znači sva ova današnja djeca počev od mesija, džeke i drugih mladih igrača nemaju pojma. Izgleda da si i ti dobio nogu u guzicu pa si sad nezadovoljan sa zvijezdom.

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 29 feb 2012, 18:51

izgleda da cemo to ime gletat u derbiju sa gradinom i buducnosti...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 feb 2012, 18:54

Jbg to ces tesko docekati na tvoju zalost :mrgreen: sta fali vama da se vratite na duele sa gradinom itd.. to su vasi stari rivali :lol:

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 29 feb 2012, 18:56

mogli bi zamijeniti malo uloge

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 feb 2012, 18:59

Ne valja mijenjat uloge,vama su derbiji sa gradinom itd.. dok smo mi navikli na ove derbije sa Celikom,Sarajevom,Zeljom itd.. nego da te pitam sta bi sa SIR JOVICEM,postenjacina i to :lol: :lol: ko vam je novi trener ??

EnesBesic
Kontakt:

Post Postao/la EnesBesic » 29 feb 2012, 18:59

Izvinjavam se svim navijacima Zvijezde, jeste trenutno bolji od Slobode TZ, ali Sloboda TZ je u svim elementima za vas institucija i vi morate jos mnogo mnogo pure jesti da biste uopste mogli da pricate o Slobodi. To vam govori jedan stari navijac, koji ce vam reci ovo: Kada je Sloboda harala, Zvijezda je igrala po regionalnoj ligi, vrlo rijetko je kad ulazila u republicku, u drugoj ligi ne znam da je ikada igrala. dakle poredit Zvijezdu i Slobodu je neozbiljno, svaka vama cast Gradaccani ;)

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 29 feb 2012, 19:02

živite na staroj slavi koa većina klubova i to vas drži još u premijer ligi... kad je jedna borac mogao ispast mozete vala i vi...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 feb 2012, 19:06

Sto bi Sloboda morala ispast ako je Borac,mi makar imamo tu neku staru slavu,sta vi imate ?? Jbg kao sto rece Ivica Osim u intervju za kantonalnu televiziju,kad kazes Sloboda trebas ustat i izgovorit ime,dok za neku zvijezdu mnogi i ne znaju.. Ajd vratit cete se vi uskoro starim derbijima sa slavenom,saskom,gradinom itd.. Nisi mi odgovorio za SIR Jovica,utekoo haman i ime novog trenera ??

EnesBesic
Kontakt:

Post Postao/la EnesBesic » 29 feb 2012, 19:07

Ja cu samo spomenuti nekoliko imena: Mersed Kovacevic, Dzevad Secerbegovic, Fuad Mulahasanovic, Mustafa Hukic, Fahrudin Omerovic, Goran Miljanovic za pametnog dovoljno. Kada dostignete taj nivo, onda mozemo razgovarati.
Sto se tice stare slave bili smo i ostacemo veliki za vas. Jer sta bi bila liga bez Celika, Zelje, Slobode, Sarajeva, Veleza, Borca. Bila bi interesantnija liga u kuglanama :mrgreen:

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 29 feb 2012, 19:10

ako te zanima googlaj za trenera... nikao vam ne osporava historiju... samo niste vise kvalitet ove lige...

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 29 feb 2012, 19:10

Sada cemo mi da haramo,a vi zivite u proslosti institucio :D ,hahah

EnesBesic
Kontakt:

Post Postao/la EnesBesic » 29 feb 2012, 19:12

Hajd neka vam je sa srecom, nemam nista protiv vas, samo kazem ono sto je istina ;)

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 29 feb 2012, 19:13

emir_dj je napisao/la:ako te zanima googlaj za trenera... nikao vam ne osporava historiju... samo niste vise kvalitet ove lige...
Koje su to oni lige bili kvalitet,uvjek bijeda,fukare i cemer,neznam kako neko moze simpatisati i voliti taj "trofejni"klub,

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 feb 2012, 19:15

Dzin je napisao/la:Sada cemo mi da haramo,a vi zivite u proslosti institucio :D ,hahah
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nemoj molim te vise !

emir_dj je napisao/la:ako te zanima googlaj za trenera... nikao vam ne osporava historiju... samo niste vise kvalitet ove lige...
Nek je zvezda kvalitet lige,necu da googlam,mozes mi ti reci ili se stidis reci ime novog trenera za kojeg niko nije cuo,haman sir jovic napustio zvijezdu,sto li ?? :mrgreen:

Ajd cujemo se kasnije odo sad ovaj me dzin lijepo nasmijao,ne smijem vise na ovu temu moze mi naskodit puno smijeha :lol:

maksi
Kontakt:

Post Postao/la maksi » 29 feb 2012, 19:19

mačak u čizmama je napisao/la:realinjo 1 ti si izgleda na nekim teškim drogama ili nisi dugo handrio. Po tvojoj priči onaj ko nije gledo uživo npr maradonu ili pelea nema pojma o fudbalu. Znači sva ova današnja djeca počev od mesija, džeke i drugih mladih igrača nemaju pojma. Izgleda da si i ti dobio nogu u guzicu pa si sad nezadovoljan sa zvijezdom.
Realinjo je ba zaluto vidiš da mu niko ne valja poćerali ga iz škole fudbala pa mu "legende" krive...moraš znati da je Amir Durgut najškolovaniji trener u klubu (znam da ti ovo nije drago)... a ti kad si igro tad se meze donosilo u svlačionicu :o ...sreća pa ima pametni ljudi koji vode klub....Realinjo dođeš na utakmicu, kupiš kartu i uživaš :D

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 29 feb 2012, 19:37

harry_90 je napisao/la:
Dzin je napisao/la:Sada cemo mi da haramo,a vi zivite u proslosti institucio :D ,hahah
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nemoj molim te vise !

Nek je zvezda kvalitet lige,necu da googlam,mozes mi ti reci ili se stidis reci ime novog trenera za kojeg niko nije cuo,haman sir jovic napustio zvijezdu,sto li ?? :mrgreen:

Ajd cujemo se kasnije odo sad ovaj me dzin lijepo nasmijao,ne smijem vise na ovu temu moze mi naskodit puno smijeha :lol:
Reću ti ja kad si već dosadan. Zoran Kuntić, čovjek koji je igrao u ligi prvaka, čovjek za koga su mnogi čuli, čovjek koji ima ime i autoritet u fudbalu a šta to ima Vojvodić, koga je to on treniro, gdje je to on igrao, da li je uopšte neko čuo za njega. Instituciju slobodu vodi veliki vojvodić :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 feb 2012, 19:51

auuuuuuuu koja invazija na nasu temu...mrsko mi pisati ali samo cu ovome pametnom hariju napisat sto se kurci sa slobodom mene bi bilo stid ista rec za klub koji je duzan i bogu i narodu i koji u zadnjih par godina opstaje u ligi amo na osnovu svog imena.gotovo svi tuzlaci su digli ruke od slobode ostao je jos koji papak kao hari ali i on ce uskoro najbolje je da se ugasite papci jedni al prije toga vratite pare gavari smajlovicu glavasu i jos mnogim igracima :mrgreen: javi se kad pobijedite bar nekog drugoligasa ;) cuj vojvoda ko fol neki trener cisti krkan drogeras i pjano :lol:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 29 feb 2012, 20:01

astra1922 je napisao/la:auuuuuuuu koja invazija na nasu temu...mrsko mi pisati ali samo cu ovome pametnom hariju napisat sto se kurci sa slobodom mene bi bilo stid ista rec za klub koji je duzan i bogu i narodu i koji u zadnjih par godina opstaje u ligi amo na osnovu svog imena.gotovo svi tuzlaci su digli ruke od slobode ostao je jos koji papak kao hari ali i on ce uskoro najbolje je da se ugasite papci jedni al prije toga vratite pare gavari smajlovicu glavasu i jos mnogim igracima :mrgreen: javi se kad pobijedite bar nekog drugoligasa ;) cuj vojvoda ko fol neki trener cisti krkan drogeras i pjano :lol:
Alo, Alo, Alo koji si ti "moj" pa da narušavaš odlične odnose Gradačca i Tuzle. Što se mene tiče svi normalni iz Gradačca su dobrodošli u Tz a ovakvi kao "astra1922" nek zaobiđu Tz. Pozz za Dragon Town. ;)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 29 feb 2012, 20:03

VolimTz je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:auuuuuuuu koja invazija na nasu temu...mrsko mi pisati ali samo cu ovome pametnom hariju napisat sto se kurci sa slobodom mene bi bilo stid ista rec za klub koji je duzan i bogu i narodu i koji u zadnjih par godina opstaje u ligi amo na osnovu svog imena.gotovo svi tuzlaci su digli ruke od slobode ostao je jos koji papak kao hari ali i on ce uskoro najbolje je da se ugasite papci jedni al prije toga vratite pare gavari smajlovicu glavasu i jos mnogim igracima :mrgreen: javi se kad pobijedite bar nekog drugoligasa ;) cuj vojvoda ko fol neki trener cisti krkan drogeras i pjano :lol:
Alo, Alo, Alo koji si ti "moj" pa da narušavaš odlične odnose Gradačca i Tuzle. Što se mene tiče svi normalni iz Gradačca su dobrodošli u Tz a ovakvi kao "astra1922" nek zaobiđu Tz. Pozz za Dragon Town. ;)
Halo ba a koji ste vi da vrijeđate Gradačac i zvijezdu, također ovi poput harija nek zaobiđu grad zmaja od bosne.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.