Klubovi danas i jesu d.d. to je prirodan tok, sve ima svoju evoluciju i to se ne moze sprijeciti sve stvari se mijenjaju pa tako i fudbal, svidjalo se to nekome ili ne. Arsenal je firma a cilj firme je profit, dati male pare a ne osvojiti trofej pored finansijski tri puta mocnije konkurencije nije neuspjeh a dati velike pare a ocekivati trofej je kockanje a svi znamo kako kockari prolaze. Liverpool je dao mnogo novca a polucili su neuspjeh (realno, osvajanje Carling kupa je uspjeh ali ako si u ligi medju prve 4 ekipe, ovako je to neka utjeha i prekida tog nekog niza neosvajanja). Chelsea je dao 50 miliona funti za jednog igraca, a plus jos novih igraca i trenera je doveo za jos i vise od 50 pa su na tabeli isti kao mi a oni su ucinili ono sto vi ovdje trazite, a to je ulaganje i velika pojacanja. Trosenje velikih suma novca nije garancija uspjeha i kao takvog ga izjednacavamo sa kockanjem, tako da se moramo okrenuti alternativama.nedim1993 je napisao/la:zbog te naše politike postali smo doo a ne FC. šta smo to mi da ne možemo dat za igrača 18 m. ma bjež
a dobre vijesti su što TV izgleda počinje večeras znači spreman je za liverpool, a santos bi se mogao vratiti za 2 sedmice.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
HectorLopez
- Kontakt:
Re: Arsenal
jesi ti špijun onog gazidisa il kroenkea?HectorLopez je napisao/la:Klubovi danas i jesu d.d. to je prirodan tok, sve ima svoju evoluciju i to se ne moze sprijeciti sve stvari se mijenjaju pa tako i fudbal, svidjalo se to nekome ili ne. Arsenal je firma a cilj firme je profit, dati male pare a ne osvojiti trofej pored finansijski tri puta mocnije konkurencije nije neuspjeh a dati velike pare a ocekivati trofej je kockanje a svi znamo kako kockari prolaze. Liverpool je dao mnogo novca a polucili su neuspjeh (realno, osvajanje Carling kupa je uspjeh ali ako si u ligi medju prve 4 ekipe, ovako je to neka utjeha i prekida tog nekog niza neosvajanja). Chelsea je dao 50 miliona funti za jednog igraca, a plus jos novih igraca i trenera je doveo za jos i vise od 50 pa su na tabeli isti kao mi a oni su ucinili ono sto vi ovdje trazite, a to je ulaganje i velika pojacanja. Trosenje velikih suma novca nije garancija uspjeha i kao takvog ga izjednacavamo sa kockanjem, tako da se moramo okrenuti alternativama.nedim1993 je napisao/la:zbog te naše politike postali smo doo a ne FC. šta smo to mi da ne možemo dat za igrača 18 m. ma bjež
a dobre vijesti su što TV izgleda počinje večeras znači spreman je za liverpool, a santos bi se mogao vratiti za 2 sedmice.
jel ti navijaš za arsenal i njegove pare?
moram malo izmijenit post yebga
stvarno ovakav post jednog navijača nema smisla. zbog te tvoje politike koja ti se sviđa zadnjih pola decenije Arsenal je **** od kluba, mi se navijači pušimo dok ona **** u upravi trpaju enormne novce u dzepove. Fudbal je da se gleda i da se uziva u njemu, da se dizu yebeni pehari. Boga pitaj koliko dugo poslujemo u plusu i sad ti dođeš ovde objašanjavaš da mi ne smijemo dat toliko novac, da je bitnije profitirati.
Treba tebe preporučit upravi stvarno
Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 29 feb 2012, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.
Hector nije daleko od istine. Pa ako cemo realno Lukas i vrjedi oko 10milki, a Hazard oko 20, mozda 25 milki (iako sam misljenja da je to previse). Ljudi danas gledaju kao da je 10m€ malo
, smiju se kad se spominje tolika suma novca za igraca, koji igra u prosjecnom Bundesligaskom klubu. 
-
HectorLopez
- Kontakt:
Te pare koje bi ti sad trosio ce nam pomoci da u buducnosti kad budemo oslobodjeni duga, kupujemo igrace koje je sad nemoguce kupiti i sto je jos vaznije da damo platu igracima kakvu im daju u drugim big spending klubovima i da naravno da volim te pare.
Pa upravo zato sto se fudbal gleda zbog uzivanja fudbal je takakv kakva je danas? Ljudska potreba za uzivanjem je i dovela do toga da svi zele da uzivaju a uzivace ako pobjede a da pobjede da ce velike pare i tako imas situaciju ovakvku kakva je. Prije 60 godina bi Liverpool ili United platili igraca zvijezdu 1000 funti sto je ekvivalent danasnjih 30 miliona funti. Fudbal je u principu isti kao prije (osim sto je sad 100 puta kvalitetniji cilj je isti) samo je vise eksponiran pa tako danas ja, ti i milijardu kineza i indijaca mozemo da uzivamo u premiershipu pa otud i ove cifre. i igra se za uzivanje kao i prije, uzivace onaj ko najvise plati, mi najvise platiti ne mozemo mi mozemo platiti puno ali ne najvise a platiti puno nije dovoljno i riskantno je.
Pa upravo zato sto se fudbal gleda zbog uzivanja fudbal je takakv kakva je danas? Ljudska potreba za uzivanjem je i dovela do toga da svi zele da uzivaju a uzivace ako pobjede a da pobjede da ce velike pare i tako imas situaciju ovakvku kakva je. Prije 60 godina bi Liverpool ili United platili igraca zvijezdu 1000 funti sto je ekvivalent danasnjih 30 miliona funti. Fudbal je u principu isti kao prije (osim sto je sad 100 puta kvalitetniji cilj je isti) samo je vise eksponiran pa tako danas ja, ti i milijardu kineza i indijaca mozemo da uzivamo u premiershipu pa otud i ove cifre. i igra se za uzivanje kao i prije, uzivace onaj ko najvise plati, mi najvise platiti ne mozemo mi mozemo platiti puno ali ne najvise a platiti puno nije dovoljno i riskantno je.
Zadnja izmjena: HectorLopez, dana/u 29 feb 2012, 19:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Vala baš. Ali ja mislim da će cijena Podolskog bit baš negdje oko tih 10 milijuna, ipak će mu bit zadnja godina ugovora, a oni su ga doveli za 5. Duplu zaradu imaju.raul-zakon je napisao/la:15 za Hazarda? 10 za Podolskog?![]()
![]()
Pa ne govoriš o Zebi i Adiloviću, pobogu...
![]()
A Hazarda je nerealno očekivat ispod 20 miliona. Funti, ne eura.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
http://yfrog.com/0ggmtz" onclick="window.open(this.href);return false; kakva golcina Lansburya
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- IlPrincipe
- Kontakt:
Dođel vam BioHazard za 20m, trebate se šutat nogom u gu'zicu i govorit Elhamdulilah
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
hahaha upravo to, zeba i adil su za ovu dvojicu izmislila fudbalraul-zakon je napisao/la:15 za Hazarda? 10 za Podolskog?![]()
![]()
Pa ne govoriš o Zebi i Adiloviću, pobogu...
![]()
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ko Pires iz najboljih dobaFaraon iz Visokog je napisao/la:http://yfrog.com/0ggmtz kakva golcina Lansburya
Ne vjerujem da ce Hazard doci za 15-20, ali i Gervinho je placen 12, a nije mnogo losiji od spomenutog,jest da je ovaj tek u 21. godini, i da je veliki talent.. Mada sumnjam da ce uopce doci, mogu oni pricati sta hoce, ja ocekujem transfere tek ako neko ode(i to neko bitniji ove manje i ne racunam) te jos neki mladic da bude tu za buducnost, a nikad nece dobiti sansu.,
Celik!3,2,2.
misljenja sam da bi puno vise dobili sa gotzeom nego hazardom, al cisto sumnjam da ce ga dortmund pustit, jer ljudi stvaraju ekipu za buducnost, oni su dosli na vrh, i imaju namjeru da tu ostanu za razliku od lilla koji nakon osvojene titule hoce haman da proda sve sto je vrijedno, a ako uzmemo u obzir historiju transfera arsenala u zadnjih par godina, veca je sansa da dodje hazard, jer znamo koliko AW voli kupovati u francuskoj
- Arsenalisation
- Kontakt:
+1cala je napisao/la:misljenja sam da bi puno vise dobili sa gotzeom nego hazardom, al cisto sumnjam da ce ga dortmund pustit, jer ljudi stvaraju ekipu za buducnost, oni su dosli na vrh, i imaju namjeru da tu ostanu za razliku od lilla koji nakon osvojene titule hoce haman da proda sve sto je vrijedno, a ako uzmemo u obzir historiju transfera arsenala u zadnjih par godina, veca je sansa da dodje hazard, jer znamo koliko AW voli kupovati u francuskoj
Goetze je mnogo kreativniji,a nista(drasticno)manje prodorniji i sporiji...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Nadam se da je i AW napokon shvatio kako mora mijenjat' politiku što se tiče transfera u Arsenalu. Naime, kako čitam u medijima u proteklih nekoliko dana očekuje se da od naredne sezone u dresu Gunnersa gledamo BuLi zvijezde Podolskog i Götzea, te najboljeg strijelca Ligue 1 napadača Oliviera Girouda.
- Ovo je muzika za moje uši i nadam kako će se ovi transferi i ostvarit'.
- Ovo je muzika za moje uši i nadam kako će se ovi transferi i ostvarit'.
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.
IN DELUSION WE TRUST.
IN DELUSION WE TRUST.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Arshavin strijelac i asitstent,Ox strijelac,Lansbury,Cambell strijelac
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Kakav gol Landsburija 
Nego kakav je konačan rezultat te utakmice?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
4-0 za Englesku,dva puta Lansbury,Caulker i Ox iz penala..Henderson je napisao/la: Kakav gol Landsburija
Lijepo, lijepo. Arsenalovci preuzeli mladu repku.
Prvo podvučenocala je napisao/la:misljenja sam da bi puno vise dobili sa gotzeom nego hazardom, al cisto sumnjam da ce ga dortmund pustit, jer ljudi stvaraju ekipu za buducnost, oni su dosli na vrh, i imaju namjeru da tu ostanu za razliku od lilla koji nakon osvojene titule hoce haman da proda sve sto je vrijedno, a ako uzmemo u obzir historiju transfera arsenala u zadnjih par godina, veca je sansa da dodje hazard, jer znamo koliko AW voli kupovati u francuskoj
Drugo podvučeno
@AGB
Odavno sam ovo rek'o i apsolutno se slažem. On ima potencijala i pored svega Englez je, a takvih nama (meni) treba.Ovaj momak definitivno zasluzuje da igra u prvom timu slijedece godine(mislim onih 25 igraca ne 11)..
Što se tiče Lukasa, tu se slažem sa @boscom. Neće on biti skuplji od kak'ih 10 mio. funti ,a i to je previše, budući da mu ističe ugovor (od kraja ove sezone imaće još godinu dana).
Nego, kad smo kod napadača, ne zaboravimo da je po medijima kružila priča, da smo potpisali i M.Suareza za 7 mio funti. Po meni su ova oba transfera moguća, a i dobra po Arsenal.
Što se tiče Hazarda ili Gotzea, mislim da će se tu tražiti pare iz prodaje Diabya,Denilsona, Arshavina, Chamakha, Bendtnera itd.,itd.,itd. + možda eventualni kusur, ako šta ostane od kupovine Podolskog i Suareza, te produživanja ugovora Walcottu, Djourou (
Campbell dao gol.
Naša za sada jedina garantovana pojačanja za sledeću sezonu (neki bi to nazvali prinovama):
1.Campbell (/Bendtner?)
2.Miyaichi (/Benayoun?)
3.Lansbury (/Denilson?)
4.moguće Bartley (/Squillaci?)
(Frimponga ne brojim)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Ja sam cuo da se suska o cijeni od nekih 17-20 miliona eura za Lukasa.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
pocetnu cijenu diktira vrijednost igraca i duzina ugovora, ukoliko je igracu ostala 1/4 ugovora (dakle jedna godina kao kod Lukasa) od njegove vrijednosti koja je 20M, Arsenal nudi minimalno 5, jer je to ekivalentno 25% (1/4)
Lansburyu inace treba pruziti priliku, taman Diaby ide na kraju sezone tako da ce doci na svoje nadam se
Lansburyu inace treba pruziti priliku, taman Diaby ide na kraju sezone tako da ce doci na svoje nadam se
- frankqqqqq
- Kontakt:
Znači 100% i Arteta i Robin igraju protiv Liverpoola?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.