haxball
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
Re: haxball
Ima li neko online s dobrim net-om da meni i @S-Y-L-A-R-u napravi sobu ?
Pa ne znam koliko je dobar,ali mogu vam ja probati ako želite ?starmo94 je napisao/la:Ima li neko online s dobrim net-om da meni i @S-Y-L-A-R-u napravi sobu ?
FK Pjetlovi
Ajd ako ti nije problem , da probamo ..reds je napisao/la:Pa ne znam koliko je dobar,ali mogu vam ja probati ako želite ?starmo94 je napisao/la:Ima li neko online s dobrim net-om da meni i @S-Y-L-A-R-u napravi sobu ?
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Kad s njim zavrsis javi se menistarmo94 je napisao/la:Ima li neko online s dobrim net-om da meni i @S-Y-L-A-R-u napravi sobu ?
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Ako nema nikog pisite starmo94 - Sylar 9-2,ping nije silazio meni kod njega sa 200 a on kod mene da pokusa bio bi mu 900starmo94 je napisao/la:Ima li neko online s dobrim net-om da meni i @S-Y-L-A-R-u napravi sobu ?
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
ne mogu da vjerujem, moram i @legendi čestitat'..
legenda reala 13 - 2 anonimni...
legenda reala 13 - 2 anonimni...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Starmo 7-3 Sylar
Cestitke,sretno dalje
Cestitke,sretno dalje
41.21.1.
Sylar RUPA! 
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Starmo-Emir ZENICA (1988) 7:2
Cestitke,sretno dalje
Cestitke,sretno dalje
Volim te Celik ! ! !
@emir , @S-Y-L-A-R
Hvala takodjer !
Hvala takodjer !
To smo davno ustanovili,mene ce i Emir dobit s pingom 234756ILoveLFC je napisao/la:Sylar RUPA!
Bolje da je Majestic ostao
41.21.1.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Smetnje u Zenici,utakmica ce se igrati u 22 h

Volim te Celik ! ! !
Smog napadao do koljenaEmir ZENICA je napisao/la: Smetnje u Zenici,utakmica ce se igrati u 22 h![]()
![]()
Ekipe su vec na terenu,radi se na uspostavljanju boljih uvjeta za odrzavanje spektakla 
41.21.1.
tu
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ja se prijavljujem za haxball ligu
P.S. namazo sam Emira sad 2:10 u po zenice

edit: revans 3:9 msm sta trazi on
evo ga sad mi daje golove dok pisem ovdje,EMIRE SLIKU DAJ! 
P.S. namazo sam Emira sad 2:10 u po zenice
edit: revans 3:9 msm sta trazi on
Zadnja izmjena: Hard Bass, dana/u 29 feb 2012, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Svi koji trebaju sa mnom igrati, veceras su susreti od pola 1 do pola 2... 
P.S. Je*o majku, isto ko da igramo Call of Duty, a ne je*eni haxball, koliko neta trazi.. Ja igram auta, Countera, i sve normala sa ovim najlosijim netom, a ovo **** od igrice zahtjeva brzinu 10Mbs..
P.S. Je*o majku, isto ko da igramo Call of Duty, a ne je*eni haxball, koliko neta trazi.. Ja igram auta, Countera, i sve normala sa ovim najlosijim netom, a ovo **** od igrice zahtjeva brzinu 10Mbs..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Edin TM87 - anonimni 12:4
starmo, imal te?
starmo, imal te?
Roger Federer the greatest of all time!
otišlo mi je samopouzdanje.. igrat' ću do kraja, ali više nisam siguran u sebe..
pobijedio me i Edo, ne znam s kojim rezultatom
sretno mu u nastavku takmičenja..
@dzon, hoće li biti 2. lige i hoću li se ja naći u njoj?
pobijedio me i Edo, ne znam s kojim rezultatom
@dzon, hoće li biti 2. lige i hoću li se ja naći u njoj?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.