28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: 28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
@calcio
Ma nije bitno izgubiti u baražu. Nismo mi svake godine na nekom takmičenju pa sad da se kuka.
Poenta je samo u tome što on svojim izmjena nas upropasti. Umjesto da izgubimo 3:0 i časno se oprostimo, on u tim situcijama pokazuje koliko je nestručan i pravi takve greške da se blamiramo po evropi, da nam se na eurosportu drugi komentatori smiju i da nas ismijavaju ..
Nije bitan poraz i ne prolazak dalje, bitno je da nemamo stručnjaka da nas vodi onako kako zaslužujemo..
Ma nije bitno izgubiti u baražu. Nismo mi svake godine na nekom takmičenju pa sad da se kuka.
Poenta je samo u tome što on svojim izmjena nas upropasti. Umjesto da izgubimo 3:0 i časno se oprostimo, on u tim situcijama pokazuje koliko je nestručan i pravi takve greške da se blamiramo po evropi, da nam se na eurosportu drugi komentatori smiju i da nas ismijavaju ..
Nije bitan poraz i ne prolazak dalje, bitno je da nemamo stručnjaka da nas vodi onako kako zaslužujemo..
Potpis!
e to je cisti subjektivizam. ti realne, objektivne tvrdnje suprostavljas statistici, relativiziranju i , sustinski , nnebitnimstvarima. u99 od 100 nepristrasnih sudija podrzace moje tvrdnje.Arnelinho je napisao/la: To što pričaš je subjektivizam.
Ja mogu takodje pobijati taj tvoj stav argumentom da smo mi imali raspali savez, odnosno da mi ,kao nogometna reprezentacija, neko vrijeme nismo ni postojali. (Takodje bi mogli pričati i o Belgijancima, kao kvalitetnom protivniku i o tome zašto je Turska bila treća itd. ,no ne bih Fala).
I šta možemo odatle izvući? Samo subjektivne zaključke.
U odnosu na prošle kvalifikacije ,zna se šta smo naparavili. Ponovili rezultat (kvalifikacija), popravili se na rang listi (bolje reći listama ,zar ne? ), ako me sjećanje ne vara, osvojili najviše bodova u jednim našim kvalifikacijama (i jesmo li primili najmanje golova, tokom jednih kvalifikacija?). Zadnje dvije tvrdnje ne uzimaj zdravo za gotovo, jer mi je mrsko sada provjeravati. Provjeri ti, ako ti se da, pa opovrgni ili priznaj.
Sent from my Commodore 64
Koji ti je to nick po redu,@nikad izviniPrinudjen je napisao/la:Safet Sušić ne prati klupski fudbal. Novog igrača može pozvati samo na ličnu preporuku. Tako se dešava da priča sa Izetom Hajrovićem dok ovaj igra(sjedi) najgoru sezonu karijere. Ili kad mu pred TV kamerama kažu za Malića (stoperskog partnera pozvanog Mravca), a Safet kaže "Eh, evo sad sam zapisao, pa ću ja to odmah pogledati na internetu"
Ovaj šifrolog sa milion postova se polomi jadan da ga odbrani po svim pitanjima

Hajrovic valja Svajcarskoj repci a tebi k'o fol nevalja a za Malica posto si ti @prinudjen da ne kontas,mogao si skontati da se sa pitanjima tipa Borovina sprda sa njima.
Tacno tako @elegant mada ce takvi pronaci druge misije rupe.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Govorim o Izetu Hajroviću. Kojoj on Švicarskoj valja? Hoćeš da nađem klip, pa da vidiš da se ne sprda. Uljudno se i zahvalio na sugestiji za Malića. Fino rekao da prvi put čuje i da će sad provjerit(sjedio pred računarom)harishp je napisao/la:Koji ti je to nick po redu,@nikad izviniPrinudjen je napisao/la:Safet Sušić ne prati klupski fudbal. Novog igrača može pozvati samo na ličnu preporuku. Tako se dešava da priča sa Izetom Hajrovićem dok ovaj igra(sjedi) najgoru sezonu karijere. Ili kad mu pred TV kamerama kažu za Malića (stoperskog partnera pozvanog Mravca), a Safet kaže "Eh, evo sad sam zapisao, pa ću ja to odmah pogledati na internetu"
Ovaj šifrolog sa milion postova se polomi jadan da ga odbrani po svim pitanjima?
Hajrovic valja Svajcarskoj repci a tebi k'o fol nevalja a za Malica posto si ti @prinudjen da ne kontas,mogao si skontati da se sa pitanjima tipa Borovina sprda sa njima.
Tacno tako @elegant mada ce takvi pronaci druge misije rupe.

SUSIC JE NAS NAJBOLJI SELEKTOR, BOSNA SADA IGRA NAJBOLJE OD KAD POSTOJI. ZA DLAKU NAM PROMACE REMI SA VELIKIM BRAZILOM. JEDVA CEKAM KVALIFIKACIJE. 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
@nikad izvini ali fakat veze nemas.Prvo se prica kako nam otimaju igrace i da je taj Hajrovic veliki talent.a sad ko fol ne igra sijedi na klupi.Naravno nemas pojma ni koliko godina ima.Prinudjen je napisao/la:Govorim o Izetu Hajroviću. Kojoj on Švicarskoj valja? Hoćeš da nađem klip, pa da vidiš da se ne sprda. Uljudno se i zahvalio na sugestiji za Malića. Fino rekao da prvi put čuje i da će sad provjerit(sjedio pred računarom)harishp je napisao/la:Koji ti je to nick po redu,@nikad izviniPrinudjen je napisao/la:Safet Sušić ne prati klupski fudbal. Novog igrača može pozvati samo na ličnu preporuku. Tako se dešava da priča sa Izetom Hajrovićem dok ovaj igra(sjedi) najgoru sezonu karijere. Ili kad mu pred TV kamerama kažu za Malića (stoperskog partnera pozvanog Mravca), a Safet kaže "Eh, evo sad sam zapisao, pa ću ja to odmah pogledati na internetu"
Ovaj šifrolog sa milion postova se polomi jadan da ga odbrani po svim pitanjima?
Tacno tako @elegant mada ce takvi pronaci druge misije rupe.![]()
Toliko prati Mravčeve klupske predstave
Sto se tice uljudnog zahvaljivanja nije svako vodena glava pa da prica o kiflama .
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 29 feb 2012, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Znaci idealan trener bi bio onaj koji bi nas glatko odveo na prvenstvo (bez poraza, bez cudnih izmjena), naravno sa mladim igracima jer *ebes stare izlizane 30+ igrace, koji je elokventan kao neki akademski profesor, koji poznaje svakog bh. igraca u svakom klubu sirom svijeta. Ima li jos nesto sto sam zaboravio? Mozda treba imati neku specificnu frizuru, stil oblacenja?
Hajmo sad svi u potragu, nemojte zaboraviti da savez nema para tako da oni koji traze puno para ne dolaze u obzir.
Hajmo sad svi u potragu, nemojte zaboraviti da savez nema para tako da oni koji traze puno para ne dolaze u obzir.
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 01 mar 2012, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Pa djes' yeb te nos @za_raju, vidim da si prinudjen na novi nickPrinudjen je napisao/la:Govorim o Izetu Hajroviću. Kojoj on Švicarskoj valja? Hoćeš da nađem klip, pa da vidiš da se ne sprda. Uljudno se i zahvalio na sugestiji za Malića. Fino rekao da prvi put čuje i da će sad provjerit(sjedio pred računarom)harishp je napisao/la:Koji ti je to nick po redu,@nikad izviniPrinudjen je napisao/la:Safet Sušić ne prati klupski fudbal. Novog igrača može pozvati samo na ličnu preporuku. Tako se dešava da priča sa Izetom Hajrovićem dok ovaj igra(sjedi) najgoru sezonu karijere. Ili kad mu pred TV kamerama kažu za Malića (stoperskog partnera pozvanog Mravca), a Safet kaže "Eh, evo sad sam zapisao, pa ću ja to odmah pogledati na internetu"
Tacno tako @elegant mada ce takvi pronaci druge misije rupe.![]()
Toliko prati Mravčeve klupske predstave

768 minuta u 22 kola ili 33 minute sedmično. U timu koji iza Basela sa utakmicom više na pola sezone zaostaje 23 bodaharishp je napisao/la: @nikad izvini ali fakat veze nemas.Prvo se prica kako nam otimaju igrace i da je taj Hajrovic veliki talent.a sad ko fol ne igra sijedi na klupi.Naravno nemas pojma ni koliko godina ima.
Sto se tice uljudnog zahvaljivanja nije svako vodena glava pa da prica o kiflama .

Ne, to nije bio subjektivizam niti relativizujem bilo šta. Statistika govori o našem napretku, ali neka to ostane po strani.nihco je napisao/la: e to je cisti subjektivizam. ti realne, objektivne tvrdnje suprostavljas statistici, relativiziranju i , sustinski , nnebitnimstvarima. u99 od 100 nepristrasnih sudija podrzace moje tvrdnje.
Činjenice govore da smo u najmanju ruku ponovili uspjeh iz prošlih kvalifikacija -to je nepobitan argument.
Iz onog tvog drugog posta (replike meni) ,tvrdnja da smo počeli iz 3. šešira je činjenica i kao takvu je mogu uzeti u obzir, ali sve ostalo smatram karikiranjem i napuhavanjem (haos, tim bez kostura, grupa sa Španijom, Belgijom itd.).
To (u zagradi) se da relativizirati. Sve te tvrdnje u zagradi ja (ili ti i bilo ko drugi) možemo pomjerati kako nam je volja, proizvoljno.
I evo, kada sam ovakva kakav sam ,spreman da saslušam (

Ćirina BiHje napredovala iz razloga, što smo došli do 2. pozicije, a Papetova BiHstagnirala, jer je tu poziciju samo održala, a ne nadogradila.
Volio bih i na još jedno pitanje da mi odgovoriš. Koliko nam je godina trebalo, da uspijemo zauzeti drugo mjesto? Eto, ne moramo uzimati 90-te, kada ionako ništa nije funkcionisalo. Neka bude od početka 21. stoljeća.

Koliko smo u tom vaktu stagnirali, nazadovali, a koliko napredovali?
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- calcio
- Kontakt:
Prinudjen je napisao/la:768 minuta u 22 kola ili 33 minute sedmično. U timu koji iza Basela sa utakmicom više na pola sezone zaostaje 23 bodaharishp je napisao/la: @nikad izvini ali fakat veze nemas.Prvo se prica kako nam otimaju igrace i da je taj Hajrovic veliki talent.a sad ko fol ne igra sijedi na klupi.Naravno nemas pojma ni koliko godina ima.
Sto se tice uljudnog zahvaljivanja nije svako vodena glava pa da prica o kiflama .Kad je propao, došao na Safetov radar
A za Malića si, vidim, ipak prihvatio istinu. Nemaš više na to šta reći. Pst!
A više ni za ovog Izeta... Polušpic, bez golova, jedna asistencija...
Za raju, jelde da bi Visca i Stevanovic sinoc razbili Brazil?
Ne može prvi asistent Turske ništa pored kazahstanskog veterana. A zamjena teza ti je na nivou dvogodišnjeg djetetacalcio je napisao/la:Prinudjen je napisao/la:768 minuta u 22 kola ili 33 minute sedmično. U timu koji iza Basela sa utakmicom više na pola sezone zaostaje 23 bodaharishp je napisao/la: @nikad izvini ali fakat veze nemas.Prvo se prica kako nam otimaju igrace i da je taj Hajrovic veliki talent.a sad ko fol ne igra sijedi na klupi.Naravno nemas pojma ni koliko godina ima.
Sto se tice uljudnog zahvaljivanja nije svako vodena glava pa da prica o kiflama .Kad je propao, došao na Safetov radar
A za Malića si, vidim, ipak prihvatio istinu. Nemaš više na to šta reći. Pst!
A više ni za ovog Izeta... Polušpic, bez golova, jedna asistencija...
Za raju, jelde da bi Visca i Stevanovic sinoc razbili Brazil?

- calcio
- Kontakt:
hmm koliko se sjecam ti si ih stavljao u prvu postavu. Pitanje je zato na mjestu.Prinudjen je napisao/la:Ne može prvi asistent Turske ništa pored kazahstanskog veterana. A zamjena teza ti je na nivou dvogodišnjeg djetetacalcio je napisao/la:
Za raju, jelde da bi Visca i Stevanovic sinoc razbili Brazil?Znači, bilo koga od trenutnih reprezentativaca može zamijeniti samo neko ko će razbiti Brazil?!
Dokle je to spremno ići da odbrani idola...

ne moze se reci da je relativna tvrdnja da je spanija jaca od francuske, ona turska od ove rumunije i belgija od albanije.Arnelinho je napisao/la:[
Činjenice govore da smo u najmanju ruku ponovili uspjeh iz prošlih kvalifikacija -to je nepobitan argument.
Iz onog tvog drugog posta (replike meni) ,tvrdnja da smo počeli iz 3. šešira je činjenica i kao takvu je mogu uzeti u obzir, ali sve ostalo smatram karikiranjem i napuhavanjem (haos, tim bez kostura, grupa sa Španijom, Belgijom itd.).
To (u zagradi) se da relativizirati. Sve te tvrdnje u zagradi ja (ili ti i bilo ko drugi) možemo pomjerati kako nam je volja, proizvoljno.
I evo, kada sam ovakva kakav sam ,spreman da saslušam () ,slažemo li se u zaključku, da je Ćiro napravio napredak, a da je reprezentacija pod Papetovim vodstvom stagnirala? Ako je tvoj odgovor pozitivan, onda ne vidim nazadak, u najgorem slučaju mogu primijetiti stagnaciju. Što je po meni i dobro, jer
gledaj zadnje pitanje.
Ćirina BiHje napredovala iz razloga, što smo došli do 2. pozicije, a Papetova BiHstagnirala, jer je tu poziciju samo održala, a ne nadogradila.
Volio bih i na još jedno pitanje da mi odgovoriš. Koliko nam je godina trebalo, da uspijemo zauzeti drugo mjesto? Eto, ne moramo uzimati 90-te, kada ionako ništa nije funkcionisalo. Neka bude od početka 21. stoljeća.
nije karikiranje da je susic imao 30% jaci , i sto je najbitnije, uigran i koherentan tim.
statisticki, susic je, po plasmanu, stasgnirao, prakticno, nazadovali smo cinjenicom da smo, u toku kvalifikacija, odigrali 3-4 utakmice u kojima smo bili potpuno inferiorni, sto je bila cista trenerska greska. nas koncu stagnacija je nazadovanje.
trebalo nam je da se izborimo za pravo da nam, bqar u izboru igracdfkpog kadra, tipovi poput pasalica ne kroje kapu, tgrebalo je da se desi potentna i izbalansirana ekipa i , sto je najvaznije, da nam, volili ga mi ili ne, dodje pravi trener.
Sent from my Commodore 64
Ne znam o kome govoriš i kakvoj prvoj postavi. Ali evo da jesam, ko kaže da bi razbili Brazil? Jesu li ga ovi sinoć razbili? Samo treba pozivati igrače koji pojedinačno mogu razbiti Brazil? Može li Maletić razbiti Brazil? Može li penzionisani Medunjanin, koji je petljanjem pokrenuo akciju Brazila kod prvog gola, razbiti Brazil?calcio je napisao/la:hmm koliko se sjecam ti si ih stavljao u prvu postavu. Pitanje je zato na mjestu.Prinudjen je napisao/la:Ne može prvi asistent Turske ništa pored kazahstanskog veterana. A zamjena teza ti je na nivou dvogodišnjeg djetetacalcio je napisao/la:
Za raju, jelde da bi Visca i Stevanovic sinoc razbili Brazil?Znači, bilo koga od trenutnih reprezentativaca može zamijeniti samo neko ko će razbiti Brazil?!
Dokle je to spremno ići da odbrani idola...
Ne znam što stavljaš Višću i Stevanovića u istu rečenicu. A ustvari znam. Zato što ti to idol radi. Jedan je vrh 11. lige Evrope, drugi prosjek 27.
- vidovitadjemila
Ma tacno je da nam nedostaje selektor.Samo kamo puste srece da je nas selektor mladji 25 godina i da on igra.
Onda bi razmisljali koji cemo biti na prvenstvu a ne hocemo li se plasirati.Pa ne moze Pape sa klupe dati sinoc bar jedan od onih onolikih zicera Djeke .Da Pape igra plasirao bi barem jednu dvije lopte u neki dio gola a ne bi gadjao ko zadnji krkan punim ,17 red tribina Sentgalenskog stadiona cetiri puta.Ali Djeko je Djeko i on ne moze biti kriv.
Hajdemo biti realni ljudi moji.Koga jos to Pape moze pozvati ,a da to dosada nije uradio da bude konkurentan u prvih 11.Ma svi nasi najbolji igraci su tu,a da li oni imaju kvalitet .Imaju sigurno.Samo moraju imati i malo muda u najvaznijim trenutcima kada se odlucuje o plasmanu.A to redovno izostaje.Pape je to imao kada je igrao i zato ga svi i dan danas cjene i kako rekoh ne moze on izici na teren za njih...
Onda bi razmisljali koji cemo biti na prvenstvu a ne hocemo li se plasirati.Pa ne moze Pape sa klupe dati sinoc bar jedan od onih onolikih zicera Djeke .Da Pape igra plasirao bi barem jednu dvije lopte u neki dio gola a ne bi gadjao ko zadnji krkan punim ,17 red tribina Sentgalenskog stadiona cetiri puta.Ali Djeko je Djeko i on ne moze biti kriv.
Hajdemo biti realni ljudi moji.Koga jos to Pape moze pozvati ,a da to dosada nije uradio da bude konkurentan u prvih 11.Ma svi nasi najbolji igraci su tu,a da li oni imaju kvalitet .Imaju sigurno.Samo moraju imati i malo muda u najvaznijim trenutcima kada se odlucuje o plasmanu.A to redovno izostaje.Pape je to imao kada je igrao i zato ga svi i dan danas cjene i kako rekoh ne moze on izici na teren za njih...
Zadnja izmjena: vidovitadjemila, dana/u 01 mar 2012, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
- calcio
- Kontakt:
Nismo razbili Brazil ali smo odigrali dobro. TI se po starom obicaju ne mozes zadovoljiti sa tim nego moras traziti greske i napadati Susica, protiv kojeg ocigledno imas nesto licno. Prije si mu na nos nabijao sto ne zove Ljevakovica i Mahmutovica, pa si se prebacio na Viscu i Stevanovica. Da je U-21 reprezentacija danas pobjedila Srbiju, uh tek bi tada bilo svasta. Ali su izgubili pa si morao naci nekog novog: vidim da je u pitanju Malic.Prinudjen je napisao/la:Ne znam o kome govoriš i kakvoj prvoj postavi. Ali evo da jesam, ko kaže da bi razbili Brazil? Jesu li ga ovi sinoć razbili? Samo treba pozivati igrače koji pojedinačno mogu razbiti Brazil? Može li Maletić razbiti Brazil? Može li penzionisani Medunjanin, koji je petljanjem pokrenuo akciju Brazila kod prvog gola, razbiti Brazil?calcio je napisao/la: hmm koliko se sjecam ti si ih stavljao u prvu postavu. Pitanje je zato na mjestu.
Ne znam što stavljaš Višću i Stevanovića u istu rečenicu. A ustvari znam. Zato što ti to idol radi. Jedan je vrh 11. lige Evrope, drugi prosjek 27.
Ovim igracima sigurno nije u interesu da ih ti ovdje "branis" na taj nacin. Kada zasluze dobice sansu, a ti samo navaljujes i navaljujes.
I jos Vedo dva zicera promasio u prvoj tekmi. Miske sam izvozao Portugal pred njihovim golom i promasio. Kako samo neko moze hinjski da napise dva puta u 180 MINUTA. Ronaldo svaki par sedmica zabija dva-tri gola timovima u jednoj mocnoj ligi kao Spanija a mi imamo odbranu iz nekih "kukuruz" liga. Jos vamo sa drugi strane stoji Nani. SvastaArnelinho je napisao/la:Ošutamo 2x i damo dva gola.Aldinn1 je napisao/la: Veliki neuspjeh je da s ovim igračima koji igraju u najjačim ligama svijeta mi primamo šest golova i OŠUTAMO U 180MIN. DVA PUTA. Isto papagaj ponavljaj isto ..
To je vamasvima uspjeh, to je za vas dobar trener kad napravi takav rezultat, e Boga mi za mene nije.
On nema pojma o život, pravi mulac ...
Hajd što ne zna voditi ekipu nparaviti taktiku, napraviti izmjenu, nego i ne zna sastaviti dvije riječi..Dobro, to je rezultatski neuspjeh. On se desio na samo jednoj tekmi. Priznam greška, kao i što je neuspjeh biti rasturen od Grčke i Madjarske ili Rijeke, Španija nas je sličnim rezultatom rasturila (gdje ono?). Dakle, neuspjeh iz te jedne utakmice ne možeš oslikati na cijele kvalifikacije, jer bi u protivnim mi bili reprezentacija ,koja igra iz neuspjeha u neuspjeh.
Ako je tako, onda ništa novo. Prije bi se reklo "nije napredak", nego da je neuspjeh.
Jači argument? Zašto "Papetove" kvalifikacije možemo označiti za neuspjeh?
Btw. Pape je veći poliglota od većine nas ovdje.

-
- Kontakt:
Samo cu reci da vrijedi pogledat minutazu cirinih zmajeva i papetovih. Kod Cire su svi bili prvotimci, dok kod Papeta Dzeko, Miske, Pjanic, Jahic, Rahimic, su svi klupa i tesko je bilo sta ocekivat kad ti glavni igraci u napadu i u veznom redu su klupa u svojim klubovima. U tom slucaju druga pozicija i "stagniranje" je sjajno. Da smo mi imali Edina, Misketa, Seju, Zlatana iz proslih kvalifikacija ja se kladim na zivot da bi osvojili prvo mjesto, i to glat. Sta mozes kad i sam Dzeko priznaje da nije on taj pravi kad igra po 10-20 minuta, pa pomisli koliko je opao tek Miske koji ispod dresa krije sise jedne tinejdzerke i bojler jednog starca. pa onda Pjanic koji do ove godine nije bio standardan igrac. Pa Seji povrede tokom proslih kvalifikacija, nedostatak pravog lijevog bocnog(Albanija 1-1), kojeg pored Papca nemamo. Golmana kojeg pola kvalifikacija nismo imali jer je Hasagic bio povrijedjen a hoce da brani. Ti mislis da sitacija nebi drugacija bila da smo imali na lijevoj strani, cijele kvalifikacije, Papca, Salihovica, Lulica, pa onda standardnog Pjanica, Misketa, Dzeku?nihco je napisao/la:ne moze se reci da je relativna tvrdnja da je spanija jaca od francuske, ona turska od ove rumunije i belgija od albanije.Arnelinho je napisao/la:[
I evo, kada sam ovakva kakav sam ,spreman da saslušam () ,slažemo li se u zaključku, da je Ćiro napravio napredak, a da je reprezentacija pod Papetovim vodstvom stagnirala? Ako je tvoj odgovor pozitivan, onda ne vidim nazadak, u najgorem slučaju mogu primijetiti stagnaciju. Što je po meni i dobro, jer
gledaj zadnje pitanje.
nije karikiranje da je susic imao 30% jaci , i sto je najbitnije, uigran i koherentan tim.
statisticki, susic je, po plasmanu, stasgnirao, prakticno, nazadovali smo cinjenicom da smo, u toku kvalifikacija, odigrali 3-4 utakmice u kojima smo bili potpuno inferiorni, sto je bila cista trenerska greska. nas koncu stagnacija je nazadovanje.
trebalo nam je da se izborimo za pravo da nam, bqar u izboru igracdfkpog kadra, tipovi poput pasalica ne kroje kapu, tgrebalo je da se desi potentna i izbalansirana ekipa i , sto je najvaznije, da nam, volili ga mi ili ne, dodje pravi trener.
Neko spominje raspad saveza i haos u koji je upao Ciro i taj njegov uspjeh u kvalifikacijama...halo, kakve veze to ima sa igrom na terenu? Ja bi radije imao standardne igrace u tom haosu nego kluspke posmatrace u miru kao sto je situacija kod Papeta. Ciro je upao u zlatnu situaciju sto se igrackog kadra tice i njihove minutaze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.