NK Zvijezda Gradačac

zvjezdas
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zvjezdas » 29 feb 2012, 20:06

Bezveze rasprava.Najveći problem koji svako moze da ima je zivjeti u proslosti.To je iluzija koja samo donosi krah.Moj komsija je imao milione prije rata a sada je niko i nista,fukara postao.Ne vrijedi mu proslost danas nista.Dosli su novi milioneri.Tako vazi i za Slobodu.Sutra i mi mozemo isto biti i neće nam vrijediti ovo danas sto imamo nista.

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 29 feb 2012, 20:07

ljudi ba dobro je o Slobodi na našoj temi......neg znali ko tacno sta za utakmicu sa Gradinom?

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 feb 2012, 20:09

VolimTz je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:auuuuuuuu koja invazija na nasu temu...mrsko mi pisati ali samo cu ovome pametnom hariju napisat sto se kurci sa slobodom mene bi bilo stid ista rec za klub koji je duzan i bogu i narodu i koji u zadnjih par godina opstaje u ligi amo na osnovu svog imena.gotovo svi tuzlaci su digli ruke od slobode ostao je jos koji papak kao hari ali i on ce uskoro najbolje je da se ugasite papci jedni al prije toga vratite pare gavari smajlovicu glavasu i jos mnogim igracima :mrgreen: javi se kad pobijedite bar nekog drugoligasa ;) cuj vojvoda ko fol neki trener cisti krkan drogeras i pjano :lol:
Alo, Alo, Alo koji si ti "moj" pa da narušavaš odlične odnose Gradačca i Tuzle. Što se mene tiče svi normalni iz Gradačca su dobrodošli u Tz a ovakvi kao "astra1922" nek zaobiđu Tz. Pozz za Dragon Town. ;)
vrati se malo pa procitaj ko narusava nase odnose
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 29 feb 2012, 20:18

Pa reci mu "Hari **** debil si", nemoj generalizirat. :?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 feb 2012, 20:21

ok hari o d j e b i sa nase teme nisi dobrodosao kad narastes opet dodi :D

Nova sezona nova nafaka

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 29 feb 2012, 21:29

yebo majku al me nervirate ko od vas sad ovdje debila svih ide na gostujuce tekme a da se ne skrivaju da su iz gradacca alo ba imam mnogo raje u tz koju gotivim i koja me gotivi znaci napisete svoje ima pa onda pljuj a ne se predstavljat kao navijac zvijezde pod nekim imenom bezveze pa ja kad odem negdje kao navijac zvijezde i svi znaju da sam navijac zvijezde pa da me netko gleda bezveze radi vas pa platio bi covjeku koji moze saznat ko ste i gdje ste i sta ste pa da vam pokucam malo na vrata sta se ba qrcite toliko pa sutra i mi mozemo past sta cete onda pisati dali ce vas biti stid ikad vise ista napisat jeste li se to zapitali ko visoko leti nisko pada a i ovaj hari da tebi nesto kazem buraz kod nas i jeste problem sto jos zivimo u proslosti zato i ne idemo naprijed prema buducnosti prema boljem vec lijepo ustanete svi na noge i spasite vasu veliku Slobodu i jest velika je sa tradicijom respect ali viste ti koji trebate nastavit tu tradiciju lijep pozz svima i de malo gledajte kako ce te zajebat odnose ;)

realinjo1
Kontakt:

Post Postao/la realinjo1 » 29 feb 2012, 21:35

maksi je napisao/la:
mačak u čizmama je napisao/la:realinjo 1 ti si izgleda na nekim teškim drogama ili nisi dugo handrio. Po tvojoj priči onaj ko nije gledo uživo npr maradonu ili pelea nema pojma o fudbalu. Znači sva ova današnja djeca počev od mesija, džeke i drugih mladih igrača nemaju pojma. Izgleda da si i ti dobio nogu u guzicu pa si sad nezadovoljan sa zvijezdom.
Realinjo je ba zaluto vidiš da mu niko ne valja poćerali ga iz škole fudbala pa mu "legende" krive...moraš znati da je Amir Durgut najškolovaniji trener u klubu (znam da ti ovo nije drago)... a ti kad si igro tad se meze donosilo u svlačionicu :o ...sreća pa ima pametni ljudi koji vode klub....Realinjo dođeš na utakmicu, kupiš kartu i uživaš :D
kupim sebi falsifikat kartu kod legendi i dodjem gledati utakmicu,ja sam carsijsko dijete i igro sam sve sportove,nikada u klubovima,macak u cizmama se vidi iz neba da je gadzince,a ti maksi si komad teletine .U Pravu si pametni ljudi vode klub samo ima pacova koji rovare kao ti i takvi !!!
Lopovi napolje iz Zvjezde!!Ovako pricati protiv Slobode je seljacka prica sine,ucite ljude ponasanju.Sloboda je ime i sramota je ovako pricati o njima ,to sto su oni imali pacove koji su ih sj...li to je tako.mi se zato moramo rijsiti nasi g... i bice to ok.

realinjo1
Kontakt:

Post Postao/la realinjo1 » 29 feb 2012, 21:38

Fatko je napisao/la:yebo majku al me nervirate ko od vas sad ovdje debila svih ide na gostujuce tekme a da se ne skrivaju da su iz gradacca alo ba imam mnogo raje u tz koju gotivim i koja me gotivi znaci napisete svoje ima pa onda pljuj a ne se predstavljat kao navijac zvijezde pod nekim imenom bezveze pa ja kad odem negdje kao navijac zvijezde i svi znaju da sam navijac zvijezde pa da me netko gleda bezveze radi vas pa platio bi covjeku koji moze saznat ko ste i gdje ste i sta ste pa da vam pokucam malo na vrata sta se ba qrcite toliko pa sutra i mi mozemo past sta cete onda pisati dali ce vas biti stid ikad vise ista napisat jeste li se to zapitali ko visoko leti nisko pada a i ovaj hari da tebi nesto kazem buraz kod nas i jeste problem sto jos zivimo u proslosti zato i ne idemo naprijed prema buducnosti prema boljem vec lijepo ustanete svi na noge i spasite vasu veliku Slobodu i jest velika je sa tradicijom respect ali viste ti koji trebate nastavit tu tradiciju lijep pozz svima i de malo gledajte kako ce te zajebat odnose ;)
Svaka cast kralju ,nauci ove sto sjede kod kuce i dr.k. i pricaju o Slobodi(KUcni Odgoj) kako treba da se ponasaju.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 29 feb 2012, 21:39

A jeste ukakili temu na brzaka.
Dragon Town

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 29 feb 2012, 21:41

Vi stvarno zelite da vas pocinem mrzit ? smirite se malo ako mislite bit prijatelji sa nama, inace necete nikad imat dobrodoslicu u Tz.

Ustvari vi sto komentariste ovdje i Zvijezdini navijaci i Slobodini ste kao djeca, imatel vi drugog posla nego raspravljat se ko je bolji na ovom Kantonu, e moja djeco draga, ja bio u Gradaccu nekoliko puta i sva tri puta gostovo na Banja Ilidji i stvarno je bilo super. Znam dosta ljudi u Gradaccu i stvarno su tamo ljudi extra , ugoste te kao da si doso ne znam odakle.
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 29 feb 2012, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 29 feb 2012, 21:48

realinjo1 je napisao/la:
Fatko je napisao/la:yebo majku al me nervirate ko od vas sad ovdje debila svih ide na gostujuce tekme a da se ne skrivaju da su iz gradacca alo ba imam mnogo raje u tz koju gotivim i koja me gotivi znaci napisete svoje ima pa onda pljuj a ne se predstavljat kao navijac zvijezde pod nekim imenom bezveze pa ja kad odem negdje kao navijac zvijezde i svi znaju da sam navijac zvijezde pa da me netko gleda bezveze radi vas pa platio bi covjeku koji moze saznat ko ste i gdje ste i sta ste pa da vam pokucam malo na vrata sta se ba qrcite toliko pa sutra i mi mozemo past sta cete onda pisati dali ce vas biti stid ikad vise ista napisat jeste li se to zapitali ko visoko leti nisko pada a i ovaj hari da tebi nesto kazem buraz kod nas i jeste problem sto jos zivimo u proslosti zato i ne idemo naprijed prema buducnosti prema boljem vec lijepo ustanete svi na noge i spasite vasu veliku Slobodu i jest velika je sa tradicijom respect ali viste ti koji trebate nastavit tu tradiciju lijep pozz svima i de malo gledajte kako ce te zajebat odnose ;)
Svaka cast kralju ,nauci ove sto sjede kod kuce i dr.k. i pricaju o Slobodi(KUcni Odgoj) kako treba da se ponasaju.
izvini ali mi nije drago sto sam morao ovo napisati ispast ce da nekom prijetim ili se ponasam divljacki ali nisam mogao presutit ali ja imam ne da je dobar nego odlican odnos sa rajom iz tz oni dolaze kod mene ja idem kod njih uglavnom to su moji drugovi a ko je moj drug onda je drug i ja znam da sutra budemo trebali njihovu pomoc da ce biti tu za nas za nasu raju iz grada za nas klub a to treba cijenit zato necu dozvolit da mi to neko pokvari ja nerazumijem da ovo sto se pise po ovom forumu alo ba ljudi ja se stvarno nadam da ste vi svi djeca da niste odrasli ljudi jer bilo bi sramotno po vas hehehe boze svasta

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 feb 2012, 21:54

ja samo znam da gdje god sam isao na gostovanja nisam smjeo ponijet sala valja bit bjen :D :mrgreen: posto vidim da me neki ovdje prozivaju ovo je forum sviju nas i imam pravo napisat sta mislim i naravno necu dozvolit da mi neko pametuje na nasoj temi i vrijeda zvijezdu i tacka nema ljutnje :mrgreen:

Nova sezona nova nafaka

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 29 feb 2012, 22:02

astra1922 je napisao/la:ja samo znam da gdje god sam isao na gostovanja nisam smjeo ponijet sala valja bit bjen :D :mrgreen: posto vidim da me neki ovdje prozivaju ovo je forum sviju nas i imam pravo napisat sta mislim i naravno necu dozvolit da mi neko pametuje na nasoj temi i vrijeda zvijezdu i tacka nema ljutnje :mrgreen:
kako mene niko nije nigdje izuderao a na meni dres zvijezde sal i sve ostalo sto treba znaci priznajes da se skrivas po tekmama skrivas se po forumu ali si heroj iz sjene izvini ali da sam neki doktor znao bi ti reci dijagnozu cudan je ovaj internet koje moci ima pretvara kukavicu u vrlo zajebanog frajera na forumu majkemi zao mi je svih vas takvih neka vam je dragi Bog na pomoci pa vam dao malo pameti po stare dane ;)

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 29 feb 2012, 22:05

Fatko ti si car, sredi tu malo djecu , nemoj da kvare odnose izmedju nas i vas. Pozdrav
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 29 feb 2012, 22:31

fukara87 je napisao/la:Fatko ti si car, sredi tu malo djecu , nemoj da kvare odnose izmedju nas i vas. Pozdrav
sto se mene tice moj odnos sa vama nemoze niko ama bas niko pokvarit al sve se bojim da ovo nisu djeca vec neki odrasli ljudi koji ce kasnije rec za mene da sam najgori ako se potucem gdje na strani a on me gura u to ali sve su to mislim necije igre kojima neko nesto pokusaje mrzim takve kukavice iz sjene POZZ za TZ ;)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 feb 2012, 23:55

@astra 1922

Necu se spustam na tvoj nivo pa da te vrijedjam,vidim bez argumenata i odmah vrijedjas,ja sam samo uzvratio onima koji Slobodu smatraju kvazi klubom itd..
VolimTz je napisao/la:Pa reci mu "Hari **** debil si", nemoj generalizirat. :?
Nemam ga razlogom tako nazivat,necu se spustat na taj nivo ..

Pozz za nervoznog astricu :lol:

I da nemam nista protiv Gradacca kao grada,ni Zvijezde kao klubu,samo moram odgovorit ovim uzdignutim da malo ohlade u vezi Slobode ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 01 mar 2012, 00:03

astra1922 je napisao/la:ja samo znam da gdje god sam isao na gostovanja nisam smjeo ponijet sala valja bit bjen :D :mrgreen: posto vidim da me neki ovdje prozivaju ovo je forum sviju nas i imam pravo napisat sta mislim i naravno necu dozvolit da mi neko pametuje na nasoj temi i vrijeda zvijezdu i tacka nema ljutnje :mrgreen:
Prvo: Ja se ne sjecam da je ikom u Tuzli pao sal ili da su ga istukli(od dragonsa) tako da nezz gdje ti to ides :mrgreen: Drugo: **** ove internet zajebancije ko ne konta neke stvari nek i ne pise nista jer radi takvih pojedinaca dobijem osjecaj da nismo vise pozeljni u Gradaccu(ili obrnuto), a trece nije mi jasno sto uvijek ide 5 marica za nama u Gradacac kad nikad ne bude sranja :lol:
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 01 mar 2012, 00:05

EnesBesic je napisao/la:Izvinjavam se svim navijacima Zvijezde, jeste trenutno bolji od Slobode TZ, ali Sloboda TZ je u svim elementima za vas institucija i vi morate jos mnogo mnogo pure jesti da biste uopste mogli da pricate o Slobodi. To vam govori jedan stari navijac, koji ce vam reci ovo: Kada je Sloboda harala, Zvijezda je igrala po regionalnoj ligi, vrlo rijetko je kad ulazila u republicku, u drugoj ligi ne znam da je ikada igrala. dakle poredit Zvijezdu i Slobodu je neozbiljno, svaka vama cast Gradaccani ;)
PS: Braca uvijek tu :D
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

senkird07
Kontakt:

Post Postao/la senkird07 » 01 mar 2012, 02:01

Fatko je napisao/la:
kako mene niko nije nigdje izuderao a na meni dres zvijezde sal i sve ostalo sto treba znaci priznajes da se skrivas po tekmama skrivas se po forumu ali si heroj iz sjene izvini ali da sam neki doktor znao bi ti reci dijagnozu cudan je ovaj internet koje moci ima pretvara kukavicu u vrlo zajebanog frajera na forumu majkemi zao mi je svih vas takvih neka vam je dragi Bog na pomoci pa vam dao malo pameti po stare dane ;)
buraz Fatko sto se zamaras idiotima
pola njih nije ni islo gledat zvijezdu u nizim ligama a sad su kao vijerni navijaci
nitko od njih ne smije javno reci svoje ime i prezime
a ovde glume neko i nesto da su a na utakmicama na strani idu i kriju se medju domacine
pusti dijecu nemoj se nervirat
a ko ima J*** neka napise ime i ide na gostovanje sa tobom i ostalim a ne po forumu da provociraju tuzlake i ostale
p.s sta ima u zvijezdi novo
da saznamo i mi u dijaspori sta ima

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 01 mar 2012, 06:28

senkird07 je napisao/la:
Fatko je napisao/la: kako mene niko nije nigdje izuderao a na meni dres zvijezde sal i sve ostalo sto treba znaci priznajes da se skrivas po tekmama skrivas se po forumu ali si heroj iz sjene izvini ali da sam neki doktor znao bi ti reci dijagnozu cudan je ovaj internet koje moci ima pretvara kukavicu u vrlo zajebanog frajera na forumu majkemi zao mi je svih vas takvih neka vam je dragi Bog na pomoci pa vam dao malo pameti po stare dane ;)
buraz Fatko sto se zamaras idiotima
pola njih nije ni islo gledat zvijezdu u nizim ligama a sad su kao vijerni navijaci
nitko od njih ne smije javno reci svoje ime i prezime
a ovde glume neko i nesto da su a na utakmicama na strani idu i kriju se medju domacine
pusti dijecu nemoj se nervirat
a ko ima J*** neka napise ime i ide na gostovanje sa tobom i ostalim a ne po forumu da provociraju tuzlake i ostale
p.s sta ima u zvijezdi novo
da saznamo i mi u dijaspori sta ima
Eto senki ti iz dijaspore znaš sigurno ko ide a ko ne ide gledati utakmice i eto ti nam se lijepo predstavi i imenom i prezimenom. Ne trabunjaj. Ovo je forum i može pisati bilo ko, išao na utakmice ili ne išao, bio on navijač ili ne bio.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.