Slobodnolikusa je napisao/la:eh ovo cu da prepisemharry_90 je napisao/la:Sve su tekme da ce u drugom biti vise golova :
Malta - Lihtenstajn
Turska - Slovacka
Danska - Rusija
Njemacka - Francuska
Irska - Norveska
Engleska - Holandija
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ima da ti srecu donesemharry_90 je napisao/la:Slobodnolikusa je napisao/la:eh ovo cu da prepisemharry_90 je napisao/la:Sve su tekme da ce u drugom biti vise golova :
Malta - Lihtenstajn
Turska - Slovacka
Danska - Rusija
Njemacka - Francuska
Irska - Norveska
Engleska - Holandija
Željeznicar za život cijeli !
Na 3km 164.14km.Limuntos je napisao/la:i koliki ti je dobitak na ovom sistemu na 1KM ?Willy je napisao/la:sistem 3/6:
fiksevi:
TOP/Crna Gora - Island 1 1.75
TOP/Wawrinka - Ramos 1 1.50
Argentina - Švajcarska 1 1.85
Ekvador - Honduras 1 1.45
razrada:
Malta - Lihtenštajn 1 1.95
JAR - Senegal 1 1.95
Grčka - Belgija 1 2.25
Hrvatska - Švedska 1 2.05
Njemačka - Francuska 1 1.70
Meksiko - Kolumbija 1 2.00
TOP/Argentina - Švajcarska 1 2.05
JAR - Senegal 1 1.95
Hrvatska - Švedska 1 2.05
Italija - SAD 1 1.50
Vels - Kostarika 1 1.65
Ekvador - Honduras 1 1.45
kvota: 29.41
@likusa
Ako Bog da,ovi pehovi su prepisivali pa sam padao,valjda ti budes sretna
Ako Bog da,ovi pehovi su prepisivali pa sam padao,valjda ti budes sretna
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Hrvatska-Svedska 1
Engleska-Holandija odg i 3+
Njemacka-Francuska odg i 3+
Sheffield-Scunthorpe 1
Moj tiket za danas.
Engleska-Holandija odg i 3+
Njemacka-Francuska odg i 3+
Sheffield-Scunthorpe 1
Moj tiket za danas.
❶❾❽❽
- suicidesquad
- Kontakt:
Kladionica Derby:
Navarro J.C. (Barcelona) (-14,5+) 1 1,85
Barcelona će večeras na svom parketu u zadnjem kolu TOP 16 dočekati Maccabi. Barcelona će bez obzira na ishod večerašnje utakmice ostati na prvom mjestu, a Maccabi ide dalje kao drugoplasirana ekipa grupe H. Izjava trenera Barce Xaviera Pascuala prije utakmice: ""We have earned the chance of this game not having any impact on the final standings. But we have not earned that this game is not important. The team will step on court with the obligation to win because we want to please our fans. We also want to stay undefeated in the Top 16 and keep our losses box at home to zero this season. We are defending a jersey that has history behind it, so it is our duty. I don't mind who our rival is in the playoffs. Whoever it is, I know they will have a hard time there because they will be facing us. They will have to suffer to win. We have a couple injuries in Eidson and also Navarro, who is not at 100 percent. He is in pain but, for now, he can compete with it. Eidson's progression is good enough and we are optimistic we will have him with us in the playoffs."
Navarro nije 100% spreman za ovu utakmicu i mislim da ga trener neće puno forsirati u jednoj utakmici bez rezultatskog značaja. Večerašnja utakmica je idealna prilika da šansu dobiju igrači koji nisu imali veliku minutažu ove sezone. U prvoj utakmici protiv Maccabija Navarro je ubacio 5 poena. Nema ga na ponudi u Premieru i Williamsu. Sretno!
Izraelci su umorni. Ovo će im biti 3. utakmica u 4 dana, a koliko su ozbiljno shvatili večerašnju utakmicu najbolje govori podatak da su u Barcelonu stigli tek danas.
Navarro J.C. (Barcelona) (-14,5+) 1 1,85
Barcelona će večeras na svom parketu u zadnjem kolu TOP 16 dočekati Maccabi. Barcelona će bez obzira na ishod večerašnje utakmice ostati na prvom mjestu, a Maccabi ide dalje kao drugoplasirana ekipa grupe H. Izjava trenera Barce Xaviera Pascuala prije utakmice: ""We have earned the chance of this game not having any impact on the final standings. But we have not earned that this game is not important. The team will step on court with the obligation to win because we want to please our fans. We also want to stay undefeated in the Top 16 and keep our losses box at home to zero this season. We are defending a jersey that has history behind it, so it is our duty. I don't mind who our rival is in the playoffs. Whoever it is, I know they will have a hard time there because they will be facing us. They will have to suffer to win. We have a couple injuries in Eidson and also Navarro, who is not at 100 percent. He is in pain but, for now, he can compete with it. Eidson's progression is good enough and we are optimistic we will have him with us in the playoffs."
Navarro nije 100% spreman za ovu utakmicu i mislim da ga trener neće puno forsirati u jednoj utakmici bez rezultatskog značaja. Večerašnja utakmica je idealna prilika da šansu dobiju igrači koji nisu imali veliku minutažu ove sezone. U prvoj utakmici protiv Maccabija Navarro je ubacio 5 poena. Nema ga na ponudi u Premieru i Williamsu. Sretno!
Izraelci su umorni. Ovo će im biti 3. utakmica u 4 dana, a koliko su ozbiljno shvatili večerašnju utakmicu najbolje govori podatak da su u Barcelonu stigli tek danas.
dobro je ako si me poslusaolikusa je napisao/la:pazi se Turaka izgleda igraju sa izmjenjenim sastavomMub1 je napisao/la:Danas tip dana
TURSKA-SLOVAČKA P.P 1 1.85
Hrvatska-Svedska (d/n) 1 1.70
Njemačka-Francuska (d/n) 1 1.70
Engleska-Nizozemska (d/n) 1 1.70
ima li neko da mi posalje 1 km na racun wwin sutra vracam garantirano
lozinka mirza1978 4 znak d HVALA
lozinka mirza1978 4 znak d HVALA
likusa je napisao/la:dobro je ako si me poslusaolikusa je napisao/la:pazi se Turaka izgleda igraju sa izmjenjenim sastavomMub1 je napisao/la:Danas tip dana
TURSKA-SLOVAČKA P.P 1 1.85
Hrvatska-Svedska (d/n) 1 1.70
Njemačka-Francuska (d/n) 1 1.70
Engleska-Nizozemska (d/n) 1 1.70
Jos ja fino napisa al necete vi zensku da vjerujete
Ja sam te poslusao i zahvalio odigrao sam sve isto samo stavio x2 protiv turske jer sam vec bio odigrao keca evo sad cekam da svabe daju gol i engleska da oba daju i pare u dzep
dajte ljudi jel se iko razumije u ovi brazilsku ligu...sta misle o ovom vasco-bonsucesso????
superMub1 je napisao/la:Ja sam te poslusao i zahvalio odigrao sam sve isto samo stavio x2 protiv turske jer sam vec bio odigrao keca evo sad cekam da svabe daju gol i engleska da oba daju i pare u dzep
To ti je 1 95% al nebi bilo lose odigrat i 3+
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Jamison over 17,5
Cleveland ostao na Jamisonu jedinom igracu pod kosem koji valja, minutaza dovoljna u utakmici, prije All Star-a je igrao jako dobro, valjda veceras nastavi i ponovo zabije 20-tak poena kao u ranijih nekoliko utakmica.
P. Gasol over 17,5
Kobe Bryanta nema (nije 100% potvrdjeno) jer je slomio nos i imao lakši potres mozga ako bude i igrao biti će to manja minutaža, zbog toga se od Gasola ocekuje da vodi ekipu i zabije vise od svog prosjeka.
Cleveland ostao na Jamisonu jedinom igracu pod kosem koji valja, minutaza dovoljna u utakmici, prije All Star-a je igrao jako dobro, valjda veceras nastavi i ponovo zabije 20-tak poena kao u ranijih nekoliko utakmica.
P. Gasol over 17,5
Kobe Bryanta nema (nije 100% potvrdjeno) jer je slomio nos i imao lakši potres mozga ako bude i igrao biti će to manja minutaža, zbog toga se od Gasola ocekuje da vodi ekipu i zabije vise od svog prosjeka.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Ako u subotu i nedelju i do 8.marta ne ubodem sta ide hladjenje od kladare... 
jos jankovic za pedesanaschmecker je napisao/la:juzni 2
ignatik 2
djokovic 1
tsonga 1
jankovic 1
ova tri zadnja sam morao zbog ignatika koji trazi 5 parovasretno
- suicidesquad
- Kontakt:
Navarro kv.1 - nije ulazio u igru.
- Giallorossi
- Kontakt:
Svicarska - Argentina 2
Slovenija - Skotska 0
Spanjolska - Venezuela 1
Ravenna - Cuneo 2 (Odbojka)
New York - Cleveland 1
Ramos - Wawrinka 2
Kvota: 12.15
--------------------------------------------------------------------
Jedan listic koji sam uplatio josh prije 2 dana ali zadnji mec je prekinut danas zbog kise,valjda sutra odigraju
Slovenija - Skotska 0
Spanjolska - Venezuela 1
Ravenna - Cuneo 2 (Odbojka)
New York - Cleveland 1
Ramos - Wawrinka 2
Kvota: 12.15
--------------------------------------------------------------------
Giallorossi je napisao/la:Braga - Guimaraes 1
Kostova/Kremer - Bogdan/Lertche 2
Lacko - Bubka 1
Mannarino - Rosol 2
Pliskova/Pliskova - Martic/Mladenovic 2
Jedan listic koji sam uplatio josh prije 2 dana ali zadnji mec je prekinut danas zbog kise,valjda sutra odigraju
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Bolje nemoj to igratd-will je napisao/la:dajte ljudi jel se iko razumije u ovi brazilsku ligu...sta misle o ovom vasco-bonsucesso????
Nego imal ko kakvih prijedloga za sutra nako kvota 3-4(na tiketu) do 4-5 parova

Nesto ubacit izbacit, ovo ono
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.