nego, šta očekuješ od večerašnje tekme?
New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: New York Knicks
zadnja najjača
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- adriano_leite
- Kontakt:
I meni je zadnja najjaca hahahaha, nadjoh slike na nasem forumu u najavi utakmice pa sam se smijao. Ono startere predstavljaju i za svakog igraca slika je nejga i Lina, cirkus zivi hahaha. A veceras ocekujem jedan poraz, jer smo sinoc igrali sa Bostonom pa opet veceras igramo, a nas tim to tesko podnosi. Ocekujem i razbijanje Lina od strane Irvinga, jedno 25 poena ili vise, ali gubimo jer ce Melo i Stat da prorade, a nasi Jamison, Parker, Boobie i Casspi, nece moci okean sa broda da pogode.Carlo je napisao/la:zadnja najjača![]()
![]()
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Carlo ajde ako naletis na kakav dobar stream, postavi link.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Giallorossi
- Kontakt:
Evo leite: http://www.firstrowsports.eu/watch/1105 ... liers.html" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT; Raider brzi sam
EDIT; Raider brzi sam
Zadnja izmjena: Giallorossi, dana/u 01 mar 2012, 01:36, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- storm_raider
- Kontakt:
Mogu li ja?
http://www.firstrowsports.eu/watch/1105 ... liers.html" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT: Sekunde su odlucivale.
http://www.firstrowsports.eu/watch/1105 ... liers.html" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT: Sekunde su odlucivale.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 01 mar 2012, 01:37, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.
http://locapasion-007.****/" onclick="window.open(this.href);return false;adriano_leite je napisao/la:Carlo ajde ako naletis na kakav dobar stream, postavi link.
i ovaj ti je kvalitetan
- adriano_leite
- Kontakt:
O hebo vas pa imam i ja taj sa firstrow, kontam ima li kakav bolji hahahaha. U svakom slucaju hvala hehe.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
jarane, dobar ti je ovaj locapasion, šta hoš više?adriano_leite je napisao/la:O hebo vas pa imam i ja taj sa firstrow, kontam ima li kakav bolji hahahaha. U svakom slucaju hvala hehe.
- adriano_leite
- Kontakt:
Evo sad sam ga ugledao valjda bude dobar, hvala hvala hehe.Carlo je napisao/la:jarane, dobar ti je ovaj locapasion, šta hoš više?adriano_leite je napisao/la:O hebo vas pa imam i ja taj sa firstrow, kontam ima li kakav bolji hahahaha. U svakom slucaju hvala hehe.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Irving zlostavlja zutog
.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Giallorossi
- Kontakt:
Knicksi ne mogu bazen pogoditi
.
slab početak totalno, ali evo ko bajagi vraćamo se...Giallorossi je napisao/la:Knicksi ne mogu bazen pogoditi.
- adriano_leite
- Kontakt:
Jos vam malo poklanjaju slobodna, mi vec u bonusu jbt. a ne sviraju faul sada na Samuelsu koji je po meni bio ocigledan, mada sam se mozda zanio pa i nije bio ocigledan al' etoGiallorossi je napisao/la:Knicksi ne mogu bazen pogoditi.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
ma sudije su gore nego u premiershipu... evo sad sviraju korake Linu, a nisam siguran jesu li biliadriano_leite je napisao/la:Jos vam malo poklanjaju slobodna, mi vec u bonusu jbt. a ne sviraju faul sada na Samuelsu koji je po meni bio ocigledan, mada sam se mozda zanio pa i nije bio ocigledan al' etoGiallorossi je napisao/la:Knicksi ne mogu bazen pogoditi.
.
- Giallorossi
- Kontakt:
Cuj vama, loladriano_leite je napisao/la:Jos vam malo poklanjaju slobodna, mi vec u bonusu jbt. a ne sviraju faul sada na Samuelsu koji je po meni bio ocigledan, mada sam se mozda zanio pa i nije bio ocigledan al' etoGiallorossi je napisao/la:Knicksi ne mogu bazen pogoditi.
.
- adriano_leite
- Kontakt:
Jesi vidio sada ovo u dva posjeda sta radi J.R. Smith Casspiju? Kao da je ulicna tuca jbt. Nmg. da vjerujem svojim ocima sta gledam.Carlo je napisao/la:ma sudije su gore nego u premiershipu... evo sad sviraju korake Linu, a nisam siguran jesu li biliadriano_leite je napisao/la:Jos vam malo poklanjaju slobodna, mi vec u bonusu jbt. a ne sviraju faul sada na Samuelsu koji je po meni bio ocigledan, mada sam se mozda zanio pa i nije bio ocigledan al' etoGiallorossi je napisao/la:Knicksi ne mogu bazen pogoditi.
.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Jesi vidio sada ovo u dva posjeda sta radi J.R. Smith Casspiju? Kao da je ulicna tuca jbt. Nmg. da vjerujem svojim ocima sta gledam.[/quote]adriano_leite je napisao/la:ma sudije su gore nego u premiershipu... evo sad sviraju korake Linu, a nisam siguran jesu li bili
vidim hebiga, gledaj nosa kod Lina
31-24 za Cavse
Preloša prva četvrtina. Prvo smo preloši sa linije za slobodna bacanja (5-11), a drugo šut nam baš i ne ide.
Lin - 5 poena, 2 asistencije, 2 skoka
Melo - 6 poena
Preloša prva četvrtina. Prvo smo preloši sa linije za slobodna bacanja (5-11), a drugo šut nam baš i ne ide.
Lin - 5 poena, 2 asistencije, 2 skoka
Melo - 6 poena
- adriano_leite
- Kontakt:
Hahaha Casspija nasi navijaci zovu pudlica jer igra kao pica, sad komentari na forumu The poodle drew blood hahahaha.
Edit: evo Harrangodya u igri, joj koji je to cirkusant, sad cete vi nas stici. Lukeeeeeee Gody hahaha kako je moguce da je jos u NBA ligi taj lik.
Edit: evo Harrangodya u igri, joj koji je to cirkusant, sad cete vi nas stici. Lukeeeeeee Gody hahaha kako je moguce da je jos u NBA ligi taj lik.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
jašta jarane imate +12adriano_leite je napisao/la:Hahaha Casspija nasi navijaci zovu pudlica jer igra kao pica, sad komentari na forumu The poodle drew blood hahahaha.