Bianconeri1988 je napisao/la:Ti si stariji od mene i malo mi je nezgodno da ti dajem savjete, možda bi trebao izbrisati posljednja 3 reda svog posta, jer ipak je ovo otvoreni forum, a znamo da su danas dušmani na sve strane.
Nemoj šta zamjeriti!
Ništa nije iznijeto ado, ono što se ne zna.. svaki mališa sa koševa zna to
Ma ne treba samo klub da radi marketing za tekme vec trebamo se i mi kao navijaci malo vise aktivirat da se raja vrati na Grbavicu, a i nisam nesto plaho optimistican sto se tice drugog dijela sezone i posjete opet ce to biti po starom 1000- 2000 standardno isti momci
Ovaj spot iz 1992. godine, postavljam u čast svih ljudi-patriota koji su srcem ustali u odbranu naše jedine i zajedničke domovine Bosne i Hercegovine. Sretan Dan nezavisnosti !
diplomatija je napisao/la:A jeste li mozda razmisljali da su termini nasih utakmica jedan od razloga nesto slabije posjete, evo ja npr i stotine takvih iz vogsoce, ilijasa, breze pa i dalje npr. ako se igra kasno nemamo mogucnosti da se vartimo kuci i svi gledamo neku varijantu s nekim s autom da idemo, ali ne moze se uvijek auto naci, a prije su utakmice biel u po bijela dana pa se nekako moglo snaci, sad ce neko reci kako ej moglo prosle godine, pa moglo je zato sto smo se zazeljeli titula i zadnju marku smo davali da dodjemo na tekmu, Vjeujem da dosta raje iz udaljenih dijelova grada ne dolazi na tekme zbog kasnih termina, npr nedjelja 20:30, treba malo paznju i na to obratiti i moze li neko naci tekmu finale kupa Zeljo-leotar 2003 na kosevu, strasan leotar bi, mi ih zgazili
dobra tekma pravo bila meni se cini mirza mesic glavom i gredic iz penala ?
sjetite se posjete u zadnjoj šampionskoj sezoni i biće vam jasno da nije do termina. na kraju krajeva, nema termina koji odgovara svakome i svakoj grupi raje, jedan ne odgovara školarcima, jedan ne odgovara porodičnim ljudima, jedan raji iz prigradskih naselja i tako dalje.