New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: New York Knicks
Chandler je srce, duša i lider ove ekipe.
8-0 serija za Knickse. +4 za Cavse
8-0 serija za Knickse. +4 za Cavse
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
82-80 za Knickse
Kakva utakmica, kakav preokret Knicksa... Chandler je glavni 'krivac' za ovaj rezultat, čovjek je pokrenuo seriju, a Novak je nastavio. Odlična treće četvrtina, svaka čast.
Melo - 18 poena, 5 skokova, 4 asistencije
Lin - 13 poena, 9 asistencija
Novak - 11 poena!
Kakva utakmica, kakav preokret Knicksa... Chandler je glavni 'krivac' za ovaj rezultat, čovjek je pokrenuo seriju, a Novak je nastavio. Odlična treće četvrtina, svaka čast.
Melo - 18 poena, 5 skokova, 4 asistencije
Lin - 13 poena, 9 asistencija
Novak - 11 poena!
- Giallorossi
- Kontakt:
Jao Novaka al`cepa lik trice ko lud 
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- SheldonCooper
- Kontakt:
Večeras su Amare i Fields najgori....odbrane nema nikako....ovom timu treba Jeff Van Gundy
Preokret Knicksa iz ničeg al drastičan preokret
Jeste primjetili kako Lin ne griješi
Preokret Knicksa iz ničeg al drastičan preokret
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
- adriano_leite
- Kontakt:
Smijesna utakmica, a za sudije nemam rijeci. Sve se svira za New York kada krenu prema kosu, a nama nisu svirali barem 8 cistih prekrsaja, plus onaj faul u napadu Irvinga gdje je stopalo u Smitha citavo u krugu unutar reketa, dakle nema sanse da je faul u napadu i to kada trebamo da se vratimo.
Irving ankle breakers hahaha, leze Iman hahahah.
Irving ankle breakers hahaha, leze Iman hahahah.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- SheldonCooper
- Kontakt:
Drugo poluvrijeme Knicksi zasluženo dobili i preokrenuli utamicu. Baš su mi interesantne ove pobjede Knicksa bez igranja odbrane (osim Chandlera i klupe), šta bi bilo da još igraju odbranu
Tko nije gledao utamicu pomislit će lagana pobjeda tko je gledao neće vjerovat rezultatu
Ponovo klupa
Tko nije gledao utamicu pomislit će lagana pobjeda tko je gledao neće vjerovat rezultatu
Ponovo klupa
I'm not insane, my mother had me tested!
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Lin 1 TO
That's how u do it
That's how u do it
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
silenT je napisao/la:
@Giallorossi, nije džaba Van Gundy rekao da je Novak najbolji šuter lige
Ma ne može ni Fields odigrati svaki put odlično, jeste da je griješio puno, ali evidentno je da ovo nije bila njega noć.SheldonCooper je napisao/la:Večeras su Amare i Fields najgori....odbrane nema nikako....ovom timu treba Jeff Van Gundy![]()
Preokret Knicksa iz ničeg al drastičan preokret![]()
120-103
Odlična utakmica za Knickse u drugom poluvremenu. Chandler je odličan bio u trećoj četvrtini baš onda kada se prelamala utakmica, također Novak je pokazao da je odličan šuter. Svi redom su odlično odigrali u drugom poluvremenu, ne znam koga bih pohvalio prije...
Lin - 19 poena, 13 asisntecija, 5 skokova, 1 TO
Melo - 22 poena, 5 skokova, 4 asistencije
Chandler 13 poena, 15 skokova
@adriano_leite, istina da se više puta zakinuti, ebiga ne volim ni ja nepravdu, ali šta je tu... I Knicksi su bili par puta zakinuti u prvom poluvremenu kao Cavsi samo što se vi više puta što jes, jes...
@Zeljovac_1921, baš kao što si i najavljivao
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ma ja Melo kad igra, Lin nebi trebao imati puno turnovera, ono protiv Miamia, ne treba gledati, jer Miami igra nenormalnu odbranu.Carlo je napisao/la:
@Zeljovac_1921, baš kao što si i najavljivao![]()
Samo lagano
Cestitam na pobjedi.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Ma mogu ti reći da se vidi da je pokazao šta može kada je odmoran. Šok je igrati po 40 minuta svaku drugu noć, a da prije toga nikad u životu nije igrao toliko. Što se mene tiče ne mora on prelaziti brojnu od 15 poena, ali neka ima 10-15 asistencija što je i sinoć imao. Također, Baron se polahko vraća u formu, sinoć je imao 4 poena i 8 asistencija. Sinoć je drugu polovinu 3/4 i prvu polovinu 4/4 igrala druga petorka tj. Davis, JR Smith, Shump, Novak i Jeffries i fino su se držali protiv Cavsa što još jednom dokazujemo da imamo odličnu klupu. Ako D'antoni ne prođe prvi krug play-offa sa ovom ekipom onda definitivno nije za NBA lige.Zeljovac_1921 je napisao/la:Ma ja Melo kad igra, Lin nebi trebao imati puno turnovera, ono protiv Miamia, ne treba gledati, jer Miami igra nenormalnu odbranu.Carlo je napisao/la:
@Zeljovac_1921, baš kao što si i najavljivao![]()
Samo lagano
Cestitam na pobjedi.
Ovo mu je zadnja godina ugovora. Već godinu dana se špekuliše da bi Phil Jackson mogao doći, a spominje se i Jeff Van Gundy... Nadam se da će ostati ista ekipa i za sljedeću sezone čisto zbog hemije
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Sve zavisi koji zavrsite, ako zavrsite 8-i a Miami prvi, bit' ce vam tesko proci prvi krug, ili ako zavrsite 7-i a Chicago 2-i. S ostalim se mozete nositi.Carlo je napisao/la: Ma mogu ti reći da se vidi da je pokazao šta može kada je odmoran. Šok je igrati po 40 minuta svaku drugu noć, a da prije toga nikad u životu nije igrao toliko. Što se mene tiče ne mora on prelaziti brojnu od 15 poena, ali neka ima 10-15 asistencija što je i sinoć imao. Također, Baron se polahko vraća u formu, sinoć je imao 4 poena i 8 asistencija. Sinoć je drugu polovinu 3/4 i prvu polovinu 4/4 igrala druga petorka tj. Davis, JR Smith, Shump, Novak i Jeffries i fino su se držali protiv Cavsa što još jednom dokazujemo da imamo odličnu klupu. Ako D'antoni ne prođe prvi krug play-offa sa ovom ekipom onda definitivno nije za NBA lige.
Ovo mu je zadnja godina ugovora. Već godinu dana se špekuliše da bi Phil Jackson mogao doći, a spominje se i Jeff Van Gundy... Nadam se da će ostati ista ekipa i za sljedeću sezone čisto zbog hemije
Nema veze koliko igra, i treba da igra sto vise, da navikne na tempo, i stekne iskustva, jer najvise turnovera pravi kad je pod pritiskom, a za to treba iskustva. Jedini problem sto je do sad imao su turnoveri nista vise, ostali brojevi su dobri. Mada je ocigledno kad je Anthony na parketu da i on izgleda sigurniji. 10+, 10+, -4 svaku tekmu i dosta od njeg.
Jeff Van Gundy je vodio Rocketse i nikad nije proso prvi krug, Adelman je po meni bio dosta bolji (ni sad ne znam sto je dobio otkaz). Tako da ne vjerujem da bi Van Gundy bio sta bolji od D'Antonija.
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
D'Antoni je dobar trener, izvuć će on od Lina sve najbolje
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Sta kazete kako ce danas protiv Celticsa proći Knicksi?
Biće gusto... Celticsi imaju tri pobjede zaredom jeste da nisu upisali pobjede protiv nekih strašnih ekipa, ali tri pobjede su dovoljne da im se digne samopouzdanje.Bavarac7 je napisao/la:Sta kazete kako ce danas protiv Celticsa proći Knicksi?
S druge strane, ako Novak i Lin budu na nivou onda ćemo sigurno pobjediti. Odbrana nam je bila katastrofa u prvom poluvremenu protiv Cavsa, imali su tri treninga poslije te utakmica valjda neće biti problema večeras. I naravno, očekujem pobjedu
Slazem se. Valjda će da odigraju i odbrane nesto večeras. Celticsi ce imati prednost na play-u, jer imam jako los osjecaj da ce biti mnogo TO od Lina, vidjet ćemo. Trebaju nam Novak, Smith i Baron da odigraju dobru rolu veceras.
Sretno nam bilo
Sretno nam bilo
29-27 za Knickse!
Mogu slobodno reći da naša druga postava bi mogla igrati protiv svake ekipe u ligi (osim Heata i Bullsa). Druga postava nas je izvukla u ovoj četvrtini, sjajni Baron Davis sa 4 asistencije. Šteta što je Lin u prve dvije minute dvije lične greške napravio, ali dobro je to Baron iskoristio. D'antoni je izjavio da druga postava nerijetko pobijeđuje prvu postavu na treningu i ne čudi me... Kakva samo hemija vlada među klupom, prezadovoljan sam. Samo je mana druge postave visina... Jeffries i Novak nisu centri, ali eto bore se...
GO KNICKS!
Mogu slobodno reći da naša druga postava bi mogla igrati protiv svake ekipe u ligi (osim Heata i Bullsa). Druga postava nas je izvukla u ovoj četvrtini, sjajni Baron Davis sa 4 asistencije. Šteta što je Lin u prve dvije minute dvije lične greške napravio, ali dobro je to Baron iskoristio. D'antoni je izjavio da druga postava nerijetko pobijeđuje prvu postavu na treningu i ne čudi me... Kakva samo hemija vlada među klupom, prezadovoljan sam. Samo je mana druge postave visina... Jeffries i Novak nisu centri, ali eto bore se...
GO KNICKS!
gdje ima prijenos na tv-u???????
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Ja mislim da večeras prenosi abcstolica je napisao/la:gdje ima prijenos na tv-u???????
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
mislim da nema na tvu...stolica je napisao/la:gdje ima prijenos na tv-u???????
evo streama:
http://www.firstrowsports.eu/watch/1113 ... nicks.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.