Nema savez para za to..............................Saurman je napisao/la:I onda se potpiše npr sa Royalom ili slično.Ako ne potpišu sa Adidasom ili Nike onda bolje da produže sa Legeom.Cincinnatus je napisao/la:2014.Emir_BIH je napisao/la:Do kad je ovaj bogovi ugovor sa Legea-om..
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Dres reprezentacije BiH
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ima Memo lovu za to,crnjacio sve ove godine u rudniku Banovici da zaradi za dresova. 
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- Cincinnatus
- Kontakt:

"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Ovaj lik pravi bolje dresove od Adidasa i Nikea. Pogotovo ovaj nas gostujuci mocan, i oba crnogorska.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
oba nasa dresa su koma!! za ove nebi ni Memo imo para!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Neka neka izduracemo mi sa ovom legeom konacno. Samo da se plasiramo na SP ma Adidas, Nike, Puma ...sami ce se nuditi.
Realno ni legea nije losa...nije to neko veliko ime...,al evo imam trenerku gornji i donji dio

Jako je kvalitetna i dobra... mada mi se ne svidja sto nemamo 3 dresa standardna da ih nosimo vec svaku utakmicu novi dres. Ovi dresovi sto je ovaj lik napravio su predobri... adidas

Jako je kvalitetna i dobra... mada mi se ne svidja sto nemamo 3 dresa standardna da ih nosimo vec svaku utakmicu novi dres. Ovi dresovi sto je ovaj lik napravio su predobri... adidas
Oj kako su jaki ovi dresovi što je ovaj Stravinsky napravio
Legea sranje živo, trebali bi podhitno mjenjat dresove, realno u regionu imamo najgore dresove, stvarno su bezveze
Trebalo bi neku novu boju u dresove ubacit baš ovako kao što je ovaj Stravinsky dodao zlatnu je idealno
Legea sranje živo, trebali bi podhitno mjenjat dresove, realno u regionu imamo najgore dresove, stvarno su bezveze
Trebalo bi neku novu boju u dresove ubacit baš ovako kao što je ovaj Stravinsky dodao zlatnu je idealno
Sarajevo, Horde, Bog i Čaršija, neka živi Bosna naša država!
FK Sarajevo
FC Bayern
Millwall FC
Boston Celtics
FK Sarajevo
FC Bayern
Millwall FC
Boston Celtics

Republika Kosovo
Super su svi dresovi, neobicni za razliku od danjasnjih.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Elegant je napisao/la:
Republika Kosovo![]()
Super su svi dresovi, neobicni za razliku od danjasnjih.
To je nama neobično jer smo zaostali, ovake dresove trebamo svi imat, 'moderne' i ugledat se na jače repke a ne mi ko zadnja rupa na sviralu
Sarajevo, Horde, Bog i Čaršija, neka živi Bosna naša država!
FK Sarajevo
FC Bayern
Millwall FC
Boston Celtics
FK Sarajevo
FC Bayern
Millwall FC
Boston Celtics
koliko ja znam hrvatska, slovenija i srbija imaju nike, crna gora i bih legea, a makedonija puma... ovde je sve izmješano...
upravu si..dzonvejn je napisao/la:koliko ja znam hrvatska, slovenija i srbija imaju nike, crna gora i bih legea, a makedonija puma...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Co'ek valjda pravio za svoj cejf, a bazir'o na neke vec postojece dresove drugih reprezentacija. Blizu realnosti, a ni blizu da ce upravo ovakvi biti ako se "naprave".dzonvejn je napisao/la:koliko ja znam hrvatska, slovenija i srbija imaju nike, crna gora i bih legea, a makedonija puma... ovde je sve izmješano...

Naletio na netu pa reko da zalijepim
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

Kakvi su ovo dresovi jesuli neki novi ili su vec vidjeni , kakvi god su katastrofa su vidi sorceva ooojj
Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
- Cincinnatus
- Kontakt:
Kod nas, svaka utakmica ima nove dresove.. ebem ti vise Leageu i ciganluk
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

Memo > adidas.
P.S. Meni su ovi bijeli OK, nisu mi bas toliko losi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Wow zamislite vake dresove imati :O boli glava! Samo promjeni zutu sa bijelom bojom..Elegant je napisao/la:
Memo > adidas.![]()
P.S. Meni su ovi bijeli OK, nisu mi bas toliko losi.
P.s. dresovi od sinoc su bili kriminalno losi... Nedo bog vise gledat igrace u njima..
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 29 feb 2012, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Najljepša oprema naše reprezentacije su bijeli dres i plavi šorc, i jedva čekam dan kad ćemo nositi dresove respektabilne svijetske marke, a ne ovo italijansko smeće.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ono u cemu smo protiv Brazila igrali je najruznija/najtuznija oprema sto sam vidio u zivotu. Ko samo dizajnira ove dresove majko mila.
Ja ove "nove" dresove nebi ni za turnira kupio haha. 
I Krv Svoju Za Bosnu Moju!
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, greenwood, HariTz, Lekqqq1921, Paromlinac, random11, Sheyi, soxx i 60 gostiju.