FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sve sto zelim je da se navijaci vrate na Tusanj, ostalo manje vise, sve posle dolazi na svoje samo od sebe.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Vratice sefukara87 je napisao/la:Sve sto zelim je da se navijaci vrate na Tusanj, ostalo manje vise, sve posle dolazi na svoje samo od sebe.

Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
Sretan 1 mart dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine svim navijacima FK Sloboda !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
idite na sastanak pa na treningfukara87 je napisao/la:Sve sto zelim je da se navijaci vrate na Tusanj, ostalo manje vise, sve posle dolazi na svoje samo od sebe.

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Eto vidis dijaspora informisana a pola ovih nijeSaltCityAttack je napisao/la:idite na sastanak pa na treningfukara87 je napisao/la:Sve sto zelim je da se navijaci vrate na Tusanj, ostalo manje vise, sve posle dolazi na svoje samo od sebe...ako neznate gdje i kad upitaj na pv

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma nema veze care sto sam ja u dijaspori znam.. dugo godina sam ja bio tu tako da ja nikad nisam se iskljucio iz organizacije i td.. ali nije ni bitno care, samo kazem onaj ko zeli da bude tamo neka mi se obrati i to je to...nema se tu sta po forumu pisat srat, ja inace i izbjegavam da pisem ovdje..jedno vrijeme sam prestao nisam nikako pisao jer smatram da nema potrebe...zato i vama kazem bolje ne citajte ove ljude koji dolaze da provociraju pisu gluposti..ignosrisite to i to je to...nemate sta ih citirat i odgovarat im na njihove komentare koji se nama ne svidjaju
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Znam da si bio dugo u TZ i sve to ali ocu da kazem kako se ovi danasnji navijaci i ne trude da saznaju npr za taj sastanak i samo kukaju nesto umjesto da urade nesto u vezi povratka(a dovoljno je da se pojave samo). Ima price al nema djela, zar ne?SaltCityAttack je napisao/la:ma nema veze care sto sam ja u dijaspori znam.. dugo godina sam ja bio tu tako da ja nikad nisam se iskljucio iz organizacije i td.. ali nije ni bitno care, samo kazem onaj ko zeli da bude tamo neka mi se obrati i to je to...nema se tu sta po forumu pisat srat, ja inace i izbjegavam da pisem ovdje..jedno vrijeme sam prestao nisam nikako pisao jer smatram da nema potrebe...zato i vama kazem bolje ne citajte ove ljude koji dolaze da provociraju pisu gluposti..ignosrisite to i to je to...nemate sta ih citirat i odgovarat im na njihove komentare koji se nama ne svidjaju
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma apsolutno si upravu sto se tice toga
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nema potrebe da mu pišeš o tome po forumu, ako nisi siguran ko stoji iza tog nicka. Ako ga interesuje reći će mu bilo ko od ekipa jer svi znaju kad budu sastanci i ostalo.SaltCityAttack je napisao/la:idite na sastanak pa na treningfukara87 je napisao/la:Sve sto zelim je da se navijaci vrate na Tusanj, ostalo manje vise, sve posle dolazi na svoje samo od sebe...ako neznate gdje i kad upitaj na pv

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Miki Takeshi definitivno ostaje na Tusnju i sa njim ce se potpisat ugovor do kraja sezone. Igra na poziciji lijevog bocnog,te bi nam bio od koristi,jer nam je potrebna konkurencija u ekipi .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa Fukaru87 znam ja tako da nemas potrebe da se sikiras..ja garantujem za njega i ako ponekad zna svljat po forumu, kao neki dan o StaniVolimTz je napisao/la:Nema potrebe da mu pišeš o tome po forumu, ako nisi siguran ko stoji iza tog nicka. Ako ga interesuje reći će mu bilo ko od ekipa jer svi znaju kad budu sastanci i ostalo.SaltCityAttack je napisao/la:idite na sastanak pa na treningfukara87 je napisao/la:Sve sto zelim je da se navijaci vrate na Tusanj, ostalo manje vise, sve posle dolazi na svoje samo od sebe...ako neznate gdje i kad upitaj na pv

Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 01 mar 2012, 12:32, ukupno mijenjano 2 puta.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
pa Fukaru87 znam ja tako da nemas potrebe da se sikiras..ja garantujem za njega i ako ponekad zna svljat po forumu, kao neki dan o StaniVolimTz je napisao/la:Nema potrebe da mu pišeš o tome po forumu, ako nisi siguran ko stoji iza tog nicka. Ako ga interesuje reći će mu bilo ko od ekipa jer svi znaju kad budu sastanci i ostalo.SaltCityAttack je napisao/la:idite na sastanak pa na treningfukara87 je napisao/la:Sve sto zelim je da se navijaci vrate na Tusanj, ostalo manje vise, sve posle dolazi na svoje samo od sebe...ako neznate gdje i kad upitaj na pv

Ja sam Horda HAHAH

Eto super.SaltCityAttack je napisao/la:pa Fukaru87 znam ja tako da nemas potrebe da se sikiras..ja garantujem za njega i ako ponekad zna svljat po forumu, kao neki dan o StaniVolimTz je napisao/la:Nema potrebe da mu pišeš o tome po forumu, ako nisi siguran ko stoji iza tog nicka. Ako ga interesuje reći će mu bilo ko od ekipa jer svi znaju kad budu sastanci i ostalo.SaltCityAttack je napisao/la:
idite na sastanak pa na trening..ako neznate gdje i kad upitaj na pv
..uglavnom nije niko sa strane i znam kome bi rekao sta, a kome nebi..po meni su jedino jos provjereni momci slani grad, ultrasstile_tz,classic i jos par momaka neda mi se sad traziti nickove ..ostale i ne znam ebiga ko pise vise ovdje, a vjerujem da ih ima jos ..znaci Fukara87 nije niko strani definitivno moja odgovornost
A ostale bih zamolio ukoliko vam se javi neko neprovjeren i zatraži bilo šta, i predstavi se bilo kako, da mu ne vjerujete. Jer sve što bilo koga interesuje i zanima u gradu može saznati za 5 min.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma hajde nije ni bitno ... nego Miki nam ostaje znaci
....nadam se da ce nam biti od neke koristi u nastavku prvenstvo...imal ga u gradu ba vidjalte ga ?

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Neki dan ja na trening da vidim japanca i sjever kako napreduje, kad ono neka ekipa Fkr s brda "JAPANAC J.E.B.O.T.E. KINA".SaltCityAttack je napisao/la:ma hajde nije ni bitno ... nego Miki nam ostaje znaci....nadam se da ce nam biti od neke koristi u nastavku prvenstvo...imal ga u gradu ba vidjalte ga ?

Ma Takeshi je plaho nizak, jedan od najnižih u ekipi.

-
- Kontakt:
Vidio sam ga ja u gradu, u desperadu narucuje kafu, show je bio zivi . Ali kako rece volim TZ bas je ponizak 

Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Mnogo ljudi priča o povratku,svaki drugi ima nešto reći,mnogo pametih ljudi,svi vole pričat,a nikog na tribini nema.Zašto!? Govore slaba ekipa,nema se za šta navijat,slabi uslovi,ovo ono.Dođite na tribinu pa će možda i doći ekipa,ne možda,već sigurno !
Samo da vas pozdravim srdacno, blizi se taj nastavak prvenstva sta ocekujete od utakmice na Tusnju?ja licno mislim da ce biti rezultat 1-1, 0-1 

malo sam cacko po netu i naletim na stranicu od Mikija http://takeshi-miki.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
Uz Mikija ostaje i Kenan Cejvanovic u timu. sto je naravnoo dobroo po nas
Uz Mikija ostaje i Kenan Cejvanovic u timu. sto je naravnoo dobroo po nas
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.