Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ja sam te poslusao i zahvalio odigrao sam sve isto samo stavio x2 protiv turske jer sam vec bio odigrao keca evo sad cekam da svabe daju gol i engleska da oba daju i pare u dzep
dajte ljudi jel se iko razumije u ovi brazilsku ligu...sta misle o ovom vasco-bonsucesso????
superMub1 je napisao/la:Ja sam te poslusao i zahvalio odigrao sam sve isto samo stavio x2 protiv turske jer sam vec bio odigrao keca evo sad cekam da svabe daju gol i engleska da oba daju i pare u dzep

Željeznicar za život cijeli !
To ti je 1 95% al nebi bilo lose odigrat i 3+
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Jamison over 17,5
Cleveland ostao na Jamisonu jedinom igracu pod kosem koji valja, minutaza dovoljna u utakmici, prije All Star-a je igrao jako dobro, valjda veceras nastavi i ponovo zabije 20-tak poena kao u ranijih nekoliko utakmica.
P. Gasol over 17,5
Kobe Bryanta nema (nije 100% potvrdjeno) jer je slomio nos i imao lakši potres mozga ako bude i igrao biti će to manja minutaža, zbog toga se od Gasola ocekuje da vodi ekipu i zabije vise od svog prosjeka.
Cleveland ostao na Jamisonu jedinom igracu pod kosem koji valja, minutaza dovoljna u utakmici, prije All Star-a je igrao jako dobro, valjda veceras nastavi i ponovo zabije 20-tak poena kao u ranijih nekoliko utakmica.
P. Gasol over 17,5
Kobe Bryanta nema (nije 100% potvrdjeno) jer je slomio nos i imao lakši potres mozga ako bude i igrao biti će to manja minutaža, zbog toga se od Gasola ocekuje da vodi ekipu i zabije vise od svog prosjeka.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Ako u subotu i nedelju i do 8.marta ne ubodem sta ide hladjenje od kladare... 

jos jankovic za pedesanaschmecker je napisao/la:juzni 2
ignatik 2
djokovic 1
tsonga 1
jankovic 1
ova tri zadnja sam morao zbog ignatika koji trazi 5 parovasretno

- suicidesquad
- Kontakt:
Navarro kv.1 - nije ulazio u igru.
- Giallorossi
- Kontakt:
Svicarska - Argentina 2
Slovenija - Skotska 0
Spanjolska - Venezuela 1
Ravenna - Cuneo 2 (Odbojka)
New York - Cleveland 1
Ramos - Wawrinka 2
Kvota: 12.15
--------------------------------------------------------------------
Jedan listic koji sam uplatio josh prije 2 dana ali zadnji mec je prekinut danas zbog kise,valjda sutra odigraju
Slovenija - Skotska 0
Spanjolska - Venezuela 1
New York - Cleveland 1
Ramos - Wawrinka 2
--------------------------------------------------------------------
Giallorossi je napisao/la:Braga - Guimaraes 1
Kostova/Kremer - Bogdan/Lertche 2
Lacko - Bubka 1
Mannarino - Rosol 2
Pliskova/Pliskova - Martic/Mladenovic 2
Jedan listic koji sam uplatio josh prije 2 dana ali zadnji mec je prekinut danas zbog kise,valjda sutra odigraju

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Bolje nemoj to igratd-will je napisao/la:dajte ljudi jel se iko razumije u ovi brazilsku ligu...sta misle o ovom vasco-bonsucesso????

Nego imal ko kakvih prijedloga za sutra nako kvota 3-4(na tiketu) do 4-5 parova

Nesto ubacit izbacit, ovo ono

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
@MartinCeceras,aj baci koji par tenisa.Juče sam pola dana kontao šta odigrati i odličan tiket napravim,al' Bogomolov me zeznu.Gledam ovaj par Kohlschreiber-Dodig,dvica je 3,10.A nije toliko nerealno da dođe.
RR#9
-
- Kontakt:
Nieminen,Kolsrajber,Schoorel,Kuznetsov,Llodra/Zimonjic,Del Potro...
Koeficijent 10,16
Koeficijent 10,16
- Giallorossi
- Kontakt:
NiceGiallorossi je napisao/la:Svicarska - Argentina 2
Slovenija - Skotska 0
Spanjolska - Venezuela 1
New York - Cleveland 1
Ramos - Wawrinka 2

- suicidesquad
- Kontakt:
Derby:
Siauliai-Rudupis (-175,5+) 1 1,85
Siauliai-Rudupis (-175,5+) 1 1,85
- Giallorossi
- Kontakt:
Jel ima za tenis ko kakav siguran par ? 

- suicidesquad
- Kontakt:
Derby - zbroj koševa:
Unicaja M.-Bilbao (-155,5+) 1 1,85
Derby - zbroj koševa - domaćin:
zd\Unicaja M.-Bilbao (-75,5+) 1 1,85
Unicaja će u ovoj utakmici biti bez Garbajose. Freeland je propustio trening. Ni Freeland ni Sinanović nisu 100% spremni. Zadnju utakmicu u ligi su igrali kući protiv Pamese i dali su samo 58 koševa. Najbolji igrač Joel Freeland odigrao je samo 17 minuta (zabio 17 poena) i zbog povrede je napustio utakmicu. Njegov nastup večeras je upitan, ali s obzirom da Unicaja za vikend ima teško gostovanje u Zaragozi realno je očekivati da će ga trener odmoriti. Bez obzira na rezultat utakmice Unicaja će ostati na zadnjem mjestu u grupi F. Za Bilbao je ovo najvažnija utakmica u sezoni jer bi s pobjedom sigurno prošli dalje u 1/4 finala. Siguran sam da će igrati čvrsto u odbrani i da će dati 100% od sebe kako bi u ovoj utakmici ostvarili historijsku pobjedu. Mišljenja sam da će Unicaja teško dati više od 75 koševa i zbog toga igram jako ovaj par.
Unicaja M.-Bilbao (-155,5+) 1 1,85
Derby - zbroj koševa - domaćin:
zd\Unicaja M.-Bilbao (-75,5+) 1 1,85
Unicaja će u ovoj utakmici biti bez Garbajose. Freeland je propustio trening. Ni Freeland ni Sinanović nisu 100% spremni. Zadnju utakmicu u ligi su igrali kući protiv Pamese i dali su samo 58 koševa. Najbolji igrač Joel Freeland odigrao je samo 17 minuta (zabio 17 poena) i zbog povrede je napustio utakmicu. Njegov nastup večeras je upitan, ali s obzirom da Unicaja za vikend ima teško gostovanje u Zaragozi realno je očekivati da će ga trener odmoriti. Bez obzira na rezultat utakmice Unicaja će ostati na zadnjem mjestu u grupi F. Za Bilbao je ovo najvažnija utakmica u sezoni jer bi s pobjedom sigurno prošli dalje u 1/4 finala. Siguran sam da će igrati čvrsto u odbrani i da će dati 100% od sebe kako bi u ovoj utakmici ostvarili historijsku pobjedu. Mišljenja sam da će Unicaja teško dati više od 75 koševa i zbog toga igram jako ovaj par.
Zadnja izmjena: suicidesquad, dana/u 01 mar 2012, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
Probaj igrati na Đokovića protiv Tipsarevića. Ne bih rekao da će Novak imati većih poteškoća protiv svog sunarodnjaka.Giallorossi je napisao/la:Jel ima za tenis ko kakav siguran par ?

- twostepsfromhell
- Kontakt:
ljudi kada hocu da posaljem zahtjev za dizanje novca sa wwin racuna i kad ukucam sifru i osobno pitanje, izbaci mi da izaberem podrucje na kojem se nalazim, ima samo CG (Crna gora) i RS (republika Srpska) ne postoji mi FBIH ???

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Orleans - Vannes 2
Svicarska - Francuska zene 1/2
Svicarska - Francuska zene 1/2
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.