Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

IlPrincipe
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la IlPrincipe » 29 feb 2012, 14:09

Reć da Robinho nea pojma je van svake pameti. Frajer ti je na onom videu pokazo da ima skilla i da mu to niko ne može osporiti. U dosta slučajeva je na onakve načine zabijao golove. U 3m2 se niko ne može porediti s Brazilcima. Hocu samo reć da Robinho jeste svjetska klasa ali daleko da je ikada bio u top 3 igrača svijeta pa i TOP 5 ...

PS:

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 feb 2012, 14:15

Ja rekao da Robinho nema pojma, ma bjaži ba, trpaš mi riječi u usta bezveze. Ja sam samo rekao da nije toliko dobar koliko ga vi dižete u visine, igrač koji sa 3 metra 5 puta promaši gol u jednoj sezoni ne može nikako biti svjestka klasa, osim vama zozzonerima.

Ne možemo diskutovati ako ćeš ti čitati onako kako ti odgovara, a ne onako kako piše. :mrgreen:

Over and out! 8-)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 29 feb 2012, 14:17

IlPrincipe je napisao/la:Reć da Robinho nea pojma je van svake pameti. Frajer ti je na onom videu pokazo da ima skilla i da mu to niko ne može osporiti. U dosta slučajeva je na onakve načine zabijao golove. U 3m2 se niko ne može porediti s Brazilcima. Hocu samo reć da Robinho jeste svjetska klasa ali daleko da je ikada bio u top 3 igrača svijeta pa i TOP 5 ...

PS:

slika
il grande capitano!
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 29 feb 2012, 14:24

Bianconeri1988 je napisao/la:Ja rekao da Robinho nema pojma, ma bjaži ba, trpaš mi riječi u usta bezveze. Ja sam samo rekao da nije toliko dobar koliko ga vi dižete u visine, igrač koji sa 3 metra 5 puta promaši gol u jednoj sezoni ne može nikako biti svjestka klasa, osim vama zozzonerima.

Ne možemo diskutovati ako ćeš ti čitati onako kako ti odgovara, a ne onako kako piše. :mrgreen:

Over and out! 8-)
ako si malo vise bio na našoj temi mogao si vidjeti da ga niko ne gotivi osim mene. Svi mu psuju za one promašaje ... neki ga zovu Plaža-igrač, neki pile, neki ovako-onako i većina smatra da on nije za prve postave. Ja sam jedini da on igra u prvoj postavi jer Pato nije onakav kakvog ga očekujemo ...

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 29 feb 2012, 14:27

Bianconeri1988 je napisao/la:Ja rekao da Robinho nema pojma, ma bjaži ba, trpaš mi riječi u usta bezveze. Ja sam samo rekao da nije toliko dobar koliko ga vi dižete u visine, igrač koji sa 3 metra 5 puta promaši gol u jednoj sezoni ne može nikako biti svjestka klasa, osim vama zozzonerima.

Over and out! 8-)
imas nas rossonera koji dijelimo misljenje sa tobom u vezi Robinha npr.@ A_D_O i ja :D
-RIVALDO-

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 feb 2012, 14:38

A ne fakat, desi se svakom jednom ili dva puta svakom igraču da promaši nemoguće, ali kad se nekom to dešava učestalo onda se čovjek fakat mora zapitati je li taj igrač fakat toliko dobar kakvim ga neki žele predstaviti!?

Zašto Messi, Cristiano Ronaldo, Ibra, Rooney, Cavani, Van Persie, Benzema ne promašuju gol sa 3 metra i bliže? Odgovor je vrlo jednostavan, zato jer su svjetska klasa.
Ž '21!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 mar 2012, 00:03

Evo još jedan dokaz koji pokazuje koliko je Milan "pošten" klub i koliko poštuju fer sportsku igru i protivnika. To je taj prepoznatljivi stile Milan, sve pošteno pa ko koga više za'ebe.

Utakmica 1/4 Coppa Italia 1989/1990, između Atalante i Milana, igrač Milana je ostalo ležati povrijeđen u kaznenom prostoru Atalante i igrači Atalante su izbacili u aut loptu, potom igrači Milana izvode i vraćaju je protivniku, igrač Milana koji je ležao i previjao se od bola u kaznenom prostoru odjednom ustaje kao da je dobio krila i kreće na loptu i nakon jednog duela iznudio je penal koji je u gol realizovao Baresi. Taj gol je donio prolaz Milanu u 1/2.

Evo vam video i uvjerite se sami. Opisani događaj se dešava od 1:58.

[youtube][/youtube]
Ž '21!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 01 mar 2012, 00:15

ne treba ti puno kad skontas da je u vrijeme najveceg skandala u ITA fudbalu, Galiani bio podpredsjednik italijanskog saveza.I nekim "cudom" vraceni preko noci iz Serie B.Al sve je to istorija, treba gledat naprijed.Popljuvali su nas kako ni inter u doba najjace pljuvacine nije uspio.Maske su pale.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 mar 2012, 00:17

Čim je Juve jak i konkurentan, oni odmah pokazuju svoje pravo lice.

Lijepi strah! :mrgreen:

Evo ti snimak neke večerašnje emisije, vjerujem da će te zanimati.

http://www.metacafe.com/watch/8166669/l ... ima_parte/
Ž '21!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 01 mar 2012, 00:26

Bianconeri1988 je napisao/la:Čim je Juve jak i konkurentan, oni odmah pokazuju svoje pravo lice.

Lijepi strah! :mrgreen:

Evo ti snimak neke večerašnje emisije, vjerujem da će te zanimati.

http://www.metacafe.com/watch/8166669/l ... ima_parte/
ma jbes jedan derbi, draze mi je i da smo 4:0 izgubili il sta vec, al nako ofirno pljuvanje samo iz razloga sto nije po njihovom mi se ono gadi pravo.Na niske grane se palo.Jedina stvar koja me je pogodila, nekako mi je bilo krivo, a to je pljuvanje po Buffonu, lik je cijelu karijeru kralj, dao je sve za Italiju, i sad vidim Italijanima onim pod platnom listom Silvia drazi su krkani kao Mexes,Van Bommel i Muntari, krkani bili i ostali, bilo koju boju dresa da nose.A Buffon tim istim Italijancicima dao sve a sad kad linijski sudija pogrijesi, eto ga , Gigi igra za lopovski klub, nije sudiji rekao daje lopta presla crtu ovo ono, ma fuj
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 01 mar 2012, 04:01

JuveSissoko je napisao/la: Gigi igra za lopovski klub
+1
:D :D

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 01 mar 2012, 08:45

Google je napisao/la:
+1
a onda kad ti ja zestoko odgovorim, ja sam trol i dobijem ban.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 01 mar 2012, 10:01

Jadni su ti iz Milana kad se vade za jedan gol.Gigi je najbolji i to je pokazala i njegova reakcija kod gola.
Najbolji golman na svijetu je Gigi.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 01 mar 2012, 10:13

Da se jednom slozim i s vama. Ne u svemu al generalno mislim da je jadno da se napada Buffon koji je bio samo iskren. Znaci da je bio lazov i rekao da sam vidio otiso bih sudiji onda bi bio svetac, a covjek iskren i rekao ono sto bi uradilo 99% igraca.

Malo vise paznje se trebalo posvetit idiotu Mexesa umjesto na legendu italijanskog fudbala...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 01 mar 2012, 12:34

JuveSissoko je napisao/la:
Google je napisao/la:
+1
a onda kad ti ja zestoko odgovorim, ja sam trol i dobijem ban.
Ma pusti kada nam svi gledaju u leda iz ocaja se hvataju za te gluposti ;)
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 01 mar 2012, 14:09

pa milan je prvi, valjda njima svi gledaju u ledja?

ADP
Kontakt:

Post Postao/la ADP » 01 mar 2012, 14:55

Ljudi daj te malo vise respekta prema Gigiu, nije on jucer u nogometu, covjek je ziva legenda kojeg svi diljem svijeta postuju, osim pojedinaca iz neprijateljskih redova...

Al' sta oni znaju!!!!! :D

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 01 mar 2012, 18:04

SVI DA POGLEDAJU !!!

VIDEO DANA: Poruka AC Milana za FIGC, Sudije i Juventus

[youtube][/youtube]

_________________________________________________________________________________________________
Mexes apologises for punching Borriello during AC Milan's draw with Juventus

"I spoke with Tagliavento before the start [of the game]," the former Roma centre-half told Gazzetta dello Sport.

"[It was] a frank conversation and without problems. Everything's alright now.

"I have apologised to Tagliavento and I want to apologise to Borriello and with all my team-mates, who will play three games without me."

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 01 mar 2012, 18:13

:lol: :lol: :lol:

kako jadno...a da mi pravimo video o tome šta se radilo Milanu trajalo bi preko sat vremena..i to bi u pitanju bila samo ova sezone...

baš jadno... :lol:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 01 mar 2012, 18:17

Već ste napravili al trajao je nekih 2-3minute, što li ? Valjda nije bilo puno stvari za prigovorit kao ovdje. Sve ti je objašnjeno na videu. Al onaj nasrtaj Chiellinija na Armera :o :shock:

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []