PS:

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

il grande capitano!IlPrincipe je napisao/la:Reć da Robinho nea pojma je van svake pameti. Frajer ti je na onom videu pokazo da ima skilla i da mu to niko ne može osporiti. U dosta slučajeva je na onakve načine zabijao golove. U 3m2 se niko ne može porediti s Brazilcima. Hocu samo reć da Robinho jeste svjetska klasa ali daleko da je ikada bio u top 3 igrača svijeta pa i TOP 5 ...
PS:
ako si malo vise bio na našoj temi mogao si vidjeti da ga niko ne gotivi osim mene. Svi mu psuju za one promašaje ... neki ga zovu Plaža-igrač, neki pile, neki ovako-onako i većina smatra da on nije za prve postave. Ja sam jedini da on igra u prvoj postavi jer Pato nije onakav kakvog ga očekujemo ...Bianconeri1988 je napisao/la:Ja rekao da Robinho nema pojma, ma bjaži ba, trpaš mi riječi u usta bezveze. Ja sam samo rekao da nije toliko dobar koliko ga vi dižete u visine, igrač koji sa 3 metra 5 puta promaši gol u jednoj sezoni ne može nikako biti svjestka klasa, osim vama zozzonerima.
Ne možemo diskutovati ako ćeš ti čitati onako kako ti odgovara, a ne onako kako piše.![]()
Over and out!
imas nas rossonera koji dijelimo misljenje sa tobom u vezi Robinha npr.@ A_D_O i jaBianconeri1988 je napisao/la:Ja rekao da Robinho nema pojma, ma bjaži ba, trpaš mi riječi u usta bezveze. Ja sam samo rekao da nije toliko dobar koliko ga vi dižete u visine, igrač koji sa 3 metra 5 puta promaši gol u jednoj sezoni ne može nikako biti svjestka klasa, osim vama zozzonerima.
Ne možemo diskutovati ako ćeš ti čitati onako kako ti odgovara, a ne onako kako piše.![]()
Over and out!
ma jbes jedan derbi, draze mi je i da smo 4:0 izgubili il sta vec, al nako ofirno pljuvanje samo iz razloga sto nije po njihovom mi se ono gadi pravo.Na niske grane se palo.Jedina stvar koja me je pogodila, nekako mi je bilo krivo, a to je pljuvanje po Buffonu, lik je cijelu karijeru kralj, dao je sve za Italiju, i sad vidim Italijanima onim pod platnom listom Silvia drazi su krkani kao Mexes,Van Bommel i Muntari, krkani bili i ostali, bilo koju boju dresa da nose.A Buffon tim istim Italijancicima dao sve a sad kad linijski sudija pogrijesi, eto ga , Gigi igra za lopovski klub, nije sudiji rekao daje lopta presla crtu ovo ono, ma fujBianconeri1988 je napisao/la:Čim je Juve jak i konkurentan, oni odmah pokazuju svoje pravo lice.
Lijepi strah!![]()
Evo ti snimak neke večerašnje emisije, vjerujem da će te zanimati.
http://www.metacafe.com/watch/8166669/l ... ima_parte/
+1JuveSissoko je napisao/la: Gigi igra za lopovski klub
a onda kad ti ja zestoko odgovorim, ja sam trol i dobijem ban.Google je napisao/la:+1JuveSissoko je napisao/la: Gigi igra za lopovski klub
![]()
Ma pusti kada nam svi gledaju u leda iz ocaja se hvataju za te glupostiJuveSissoko je napisao/la:a onda kad ti ja zestoko odgovorim, ja sam trol i dobijem ban.Google je napisao/la:+1JuveSissoko je napisao/la: Gigi igra za lopovski klub
![]()
Mexes apologises for punching Borriello during AC Milan's draw with Juventus
"I spoke with Tagliavento before the start [of the game]," the former Roma centre-half told Gazzetta dello Sport.
"[It was] a frank conversation and without problems. Everything's alright now.
"I have apologised to Tagliavento and I want to apologise to Borriello and with all my team-mates, who will play three games without me."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.