NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 01 mar 2012, 07:59

ode tema u corsokak dizem ruke dok se ovo malo ne ocisti :? :? :? ovo nije tema o navijacima nego o zvijezdi kao klubu pola ih ovdje troluje temu :arrow: :arrow:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 01 mar 2012, 08:24

yebem ja to vase pravo vise odakle vam pravo da zakuhajete odnos nas sa bilo kime kukavice jedne ali necemo se mi predati znam da smo mnoge sjebali u njihovim planovima koji su bili kako izvuci sto vise love iz Zvijezde hehehehe al kad tad upamti sta sam ti reko da cu ti se krvi napit mozda te ja mogu lijepo pozdravit ali doce sve na svoje aj lijep pozdrav kokoske jedne hehehe kako ste mi hrabri

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 01 mar 2012, 08:30

Malo se smirite.
Sretan dan Državnosti svim navijačima Zvijezde.
Dragon Town

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 01 mar 2012, 08:35

astra1922 je napisao/la:ode tema u corsokak dizem ruke dok se ovo malo ne ocisti :? :? :? ovo nije tema o navijacima nego o zvijezdi kao klubu pola ih ovdje troluje temu :arrow: :arrow:
nebi otisla da nisi zapoceo prestanite druge ponizavat nije to lijepo valjda znate kako je nama kad nas svi ponizavaju jelda kako je ruzan osjecaj eh tako se i netko drugi osjeca kad ga ponizis

realinjo1 je napisao/la:
Za sve navijace Zvijezde,poslusajte pravog trenera kao planira razvoj kluba ,o mladim igracima sta misli,pa ga poslije uporedite kako razmisljaju nasi treneri tkz. "legende"Po meni ovakav pristup klubu mora donijeti rezultat.Rjec je o treneru Slobode koja nije u nekoj sjajnoj situaciji ali ponasaju se i pojacavaju zaista extra!!!
" onclick="window.open(this.href);return false;

slusaj ga ti eto i idi u tz pa navijaj za njega,na snimku se vidi kolko je skolovan takvim krkanima nije mjesto u fudbalu al eto takva nam liga pa moze svasta proci,dzaba njemu od price kad nemogu proletera banovica sloge pobijediti a o osijeku da ne pricam,..crno im se pise osim ako pare od priprema ne preusmjere za sudije

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 01 mar 2012, 09:36

Hary je poceo,i zakuhao smirite njega i **** sa teme nase,ha ha imate svoju na koju ni ne zavirujem nemam sta ni vidjeti,ocito smo vam mnogo interesantni,institucio :D necete podjebavati a da mi pojedini trpimo i pricamo o dobrim odnosima to je izgleda samo gluma

TheAlchemistRD07
Kontakt:

Post Postao/la TheAlchemistRD07 » 01 mar 2012, 10:39

Nisam znao da su mi sugrađani ovoliko glupi, to je čudo božije..
Džin, malo prestani glumit fra'era i astra prestani širit mržnju po čitavoj temi -.-

Fukare su uvijek bile dobrodošle u Gradačac i uvijek će bit'. Samo ignorirajte debile i nedajte se isprovocirat' ;)

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 01 mar 2012, 11:11

Jel potvrđena generalka sa Gradinom u subotu u 14.kako je najavljivano i da li se igra na Banji.hvala

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 01 mar 2012, 11:29

TheAlchemistRD07 je napisao/la:Nisam znao da su mi sugrađani ovoliko glupi, to je čudo božije..
Džin, malo prestani glumit fra'era i astra prestani širit mržnju po čitavoj temi -.-

Fukare su uvijek bile dobrodošle u Gradačac i uvijek će bit'. Samo ignorirajte debile i nedajte se isprovocirat' ;)
Ma opusteno ba **** net ;) :D
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 01 mar 2012, 11:35

teren sa ovakvim vremenom do subote ce biti odlican pa tako da ce se moc igrat lijep fudbal samo ako budu znali a nadam se da znaju hehe nisam jos brzog gledo na utakmicama bas me zanima kako ce igrat i dali igra

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 01 mar 2012, 12:47

SRETAN DAN NEZAVISNOSTI !

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 mar 2012, 13:55

sretan dan nezavisnosti svim simpatizerima nase zvijezde :) :) tema nikako da se ocisti izgleda da moramo poceti navijati za slobodu to je izgleda jedino rjesenje :mrgreen:

optuzise me na nasoj temi da ja narusavam odnose izmedu dva kluba a padobranci nam dolaze na temu i kake :roll:
mislim da je nebitno uopste uzimat druge klubove u raspravu na nasoj temi

nego da mi malo o ekipi,trener zadovoljan odradenim pripremama svi igraci su zdravi i dobro izdrzali pripreme samo jos almir ima laksu povredu ali bice spreman za subote,konkurencija u vezi je jaka dota igraca konkurise ali ipak neko ce na klupu,altin je ostao i poceo je trenirati.nece biti u opcijama za subotu ocekivat ga je u ekipi za 20-ak dana.jucer s poslom bio u srebreniku raja se gore nabrijala za premijer ligu i kako vidim doci ce ih dosta u subotu na utakmicu :)

Nova sezona nova nafaka

senkird07
Kontakt:

Post Postao/la senkird07 » 01 mar 2012, 13:57

Eto senki ti iz dijaspore znaš sigurno ko ide a ko ne ide gledati utakmice i eto ti nam se lijepo predstavi i imenom i prezimenom. Ne trabunjaj. Ovo je forum i može pisati bilo ko, išao na utakmice ili ne išao, bio on navijač ili ne bio.[/quote]

hocu ja se ne plasim
senad piskic zvani pisko
de se sad ti maca u cizmama predstavi

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 mar 2012, 14:01

senkird07 je napisao/la:Eto senki ti iz dijaspore znaš sigurno ko ide a ko ne ide gledati utakmice i eto ti nam se lijepo predstavi i imenom i prezimenom. Ne trabunjaj. Ovo je forum i može pisati bilo ko, išao na utakmice ili ne išao, bio on navijač ili ne bio.
hocu ja se ne plasim
senad piskic zvani pisko
de se sad ti maca u cizmama predstavi[/quote]
desi piska stari imas jedno 50 dolara za raju vamo kriza ubi :D sala naravno poz za vjernog zvjezdasa

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 mar 2012, 14:43

sluzbeno protiv gradine na banji :) ;)

Nova sezona nova nafaka

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 01 mar 2012, 14:59

senkird07 je napisao/la:Eto senki ti iz dijaspore znaš sigurno ko ide a ko ne ide gledati utakmice i eto ti nam se lijepo predstavi i imenom i prezimenom. Ne trabunjaj. Ovo je forum i može pisati bilo ko, išao na utakmice ili ne išao, bio on navijač ili ne bio.
hocu ja se ne plasim
senad piskic zvani pisko
de se sad ti maca u cizmama predstavi[/quote]

Nemam potrebe tebi da se predstavljam jer tvoje ime mi ništa ne znači. Izgleda pojedincima je dosadno pa laprdaju svašta po forumu. čim se bude nešto dešavalo oko kluba biće sigurno drugih tema za razgovor.

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 01 mar 2012, 15:06

izgleda ovaj forum pun zena...samo se svadjate jbt koji vam je hurac...nego imal kakvi novi inf u vezi kluba????za sada bgm lijepo se radi na stadionu :)
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 01 mar 2012, 16:15

bondich je napisao/la:izgleda ovaj forum pun zena...samo se svadjate jbt koji vam je hurac...nego imal kakvi novi inf u vezi kluba????za sada bgm lijepo se radi na stadionu :)
Kad si vec kod stadiona, imal ko slike?
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 01 mar 2012, 16:29

Fkr.87 je napisao/la:
bondich je napisao/la:izgleda ovaj forum pun zena...samo se svadjate jbt koji vam je hurac...nego imal kakvi novi inf u vezi kluba????za sada bgm lijepo se radi na stadionu :)
sad cu ja na stadin pa cu slikat ako ne zaboravim pravo su sredili i bit ce krov ubrzo do jeseni bi mozda mogo biti i gotov

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 01 mar 2012, 16:33

Fatko je napisao/la:
Fkr.87 je napisao/la:
sad cu ja na stadin pa cu slikat ako ne zaboravim pravo su sredili i bit ce krov ubrzo do jeseni bi mozda mogo biti i gotov
Imal negdje kakva skica tog krova? Kako sam čuo neće biti onakav kakav je bio na prvobitnim skicama.
Dragon Town

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 01 mar 2012, 16:44

Fkr.87 je napisao/la:
evo sa sluzbene stranice
http://nkzvijezda.ba/index.php/aktuelno ... a-stadionu" onclick="window.open(this.href);return false;

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.