nebi otisla da nisi zapoceo prestanite druge ponizavat nije to lijepo valjda znate kako je nama kad nas svi ponizavaju jelda kako je ruzan osjecaj eh tako se i netko drugi osjeca kad ga ponizisastra1922 je napisao/la:ode tema u corsokak dizem ruke dok se ovo malo ne ocisti![]()
![]()
ovo nije tema o navijacima nego o zvijezdi kao klubu pola ih ovdje troluje temu
![]()
Ma opusteno ba **** netTheAlchemistRD07 je napisao/la:Nisam znao da su mi sugrađani ovoliko glupi, to je čudo božije..
Džin, malo prestani glumit fra'era i astra prestani širit mržnju po čitavoj temi -.-
Fukare su uvijek bile dobrodošle u Gradačac i uvijek će bit'. Samo ignorirajte debile i nedajte se isprovocirat'
hocu ja se ne plasimsenkird07 je napisao/la:Eto senki ti iz dijaspore znaš sigurno ko ide a ko ne ide gledati utakmice i eto ti nam se lijepo predstavi i imenom i prezimenom. Ne trabunjaj. Ovo je forum i može pisati bilo ko, išao na utakmice ili ne išao, bio on navijač ili ne bio.
hocu ja se ne plasimsenkird07 je napisao/la:Eto senki ti iz dijaspore znaš sigurno ko ide a ko ne ide gledati utakmice i eto ti nam se lijepo predstavi i imenom i prezimenom. Ne trabunjaj. Ovo je forum i može pisati bilo ko, išao na utakmice ili ne išao, bio on navijač ili ne bio.
Kad si vec kod stadiona, imal ko slike?bondich je napisao/la:izgleda ovaj forum pun zena...samo se svadjate jbt koji vam je hurac...nego imal kakvi novi inf u vezi kluba????za sada bgm lijepo se radi na stadionu
sad cu ja na stadin pa cu slikat ako ne zaboravim pravo su sredili i bit ce krov ubrzo do jeseni bi mozda mogo biti i gotovFkr.87 je napisao/la:Kad si vec kod stadiona, imal ko slike?bondich je napisao/la:izgleda ovaj forum pun zena...samo se svadjate jbt koji vam je hurac...nego imal kakvi novi inf u vezi kluba????za sada bgm lijepo se radi na stadionu
Imal negdje kakva skica tog krova? Kako sam čuo neće biti onakav kakav je bio na prvobitnim skicama.Fatko je napisao/la:sad cu ja na stadin pa cu slikat ako ne zaboravim pravo su sredili i bit ce krov ubrzo do jeseni bi mozda mogo biti i gotovFkr.87 je napisao/la:Kad si vec kod stadiona, imal ko slike?bondich je napisao/la:izgleda ovaj forum pun zena...samo se svadjate jbt koji vam je hurac...nego imal kakvi novi inf u vezi kluba????za sada bgm lijepo se radi na stadionu
evo sa sluzbene straniceFkr.87 je napisao/la:Kad si vec kod stadiona, imal ko slike?bondich je napisao/la:izgleda ovaj forum pun zena...samo se svadjate jbt koji vam je hurac...nego imal kakvi novi inf u vezi kluba????za sada bgm lijepo se radi na stadionu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.