Na koji si im mail poslao?reds je napisao/la:@Baja sam sam čekao na povećanje brzine u BHTelecomu više od 2 i pol mjeseca i tek kada sam im poslao mail uz molbu da mi povećaju brzinu to su i uradili.Ako ti ne povećaju brzinu ti tvoji za par dana,odmah im šalji mail.
haxball
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
- Unknown Genius
- Kontakt:
Re: haxball
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
ss.ba
I ja sam na HS-u. Meni su cak prije 2 dana pojacali.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ovi bogalji iz HS-a jos nisu povecali brzinu, a rekli su od danas, pa recite sta se mora odigrati, da odigram sa lagom, pa **** ga... A ako se moze malo sacekati mene, onda neka bude tako, OBECAJEMda cu se potruditi sto vise kola odmah odigrati cim mi povecaju brzinu..
Ja sam tu vazda, ali nije do mene, eto, nadam se pozitivnom rijesenju molbe od strane admina svih admina...
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
[email protected] ali im moraš poslati preko svog Webmaila tj.preko stranice BHTelecoma.Unknown Genius je napisao/la:Na koji si im mail poslao?reds je napisao/la:@Baja sam sam čekao na povećanje brzine u BHTelecomu više od 2 i pol mjeseca i tek kada sam im poslao mail uz molbu da mi povećaju brzinu to su i uradili.Ako ti ne povećaju brzinu ti tvoji za par dana,odmah im šalji mail.
I da,u mailu im pošalješ sliku speedtesta i napišeš koji paket koristiš (bar sam ja tako).
FK Pjetlovi
i meni su povecali evo sad ja vidioILoveLFC je napisao/la:I ja sam na HS-u. Meni su cak prije 2 dana pojacali.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ovi bogalji iz HS-a jos nisu povecali brzinu, a rekli su od danas, pa recite sta se mora odigrati, da odigram sa lagom, pa **** ga... A ako se moze malo sacekati mene, onda neka bude tako, OBECAJEMda cu se potruditi sto vise kola odmah odigrati cim mi povecaju brzinu..
Ja sam tu vazda, ali nije do mene, eto, nadam se pozitivnom rijesenju molbe od strane admina svih admina...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
zanimljivo..
al' koliko su neki čekali za ADSL.. ništa osim savjeta @black-a ti neće pomoći (osim čekanja)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Unknown Genius
- Kontakt:
reds je napisao/la: [email protected] ali im moraš poslati preko svog Webmaila tj.preko stranice BHTelecoma.![]()
I da,u mailu im pošalješ sliku speedtesta i napišeš koji paket koristiš (bar sam ja tako).
Kako su me uništili, umjesto 4.0 oni na 0.52. Hvala za informaciju, sačekat ću dan- dva i onda poslati ako ne bude ništa.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
meni nema neta 2 min ja odma zovem, jarane ja im placam svaki mjesec i hocu da sve imam na vrijeme XDanonimni je napisao/la:zanimljivo..al' koliko su neki čekali za ADSL.. ništa osim savjeta @black-a ti neće pomoći (osim čekanja)
Pa kako god hoćeš.Ja sam im navečer poslao mail,ujutro su mi povećali brzinu.Moj ti je prijedlog da pošalješ odmah.Unknown Genius je napisao/la:reds je napisao/la: [email protected] ali im moraš poslati preko svog Webmaila tj.preko stranice BHTelecoma.![]()
I da,u mailu im pošalješ sliku speedtesta i napišeš koji paket koristiš (bar sam ja tako).Kako su me uništili, umjesto 4.0 oni na 0.52.
![]()
Hvala za informaciju, sačekat ću dan- dva i onda poslati ako ne bude ništa.
@Baja pa ja sam prije normalno igrao haxa i sa duplo manjom brzinom od te tvoje.
Zadnja izmjena: reds, dana/u 01 mar 2012, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
FK Pjetlovi
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sad cete me ubjedjivati da ipak mogu igrati ??? Valjda nisam slijep da ne vidim da mi stopa i koliki ping bude, a i vi vidite kad ja kreiram da ne valja.. Kada buraza nema na netu, i kada je mala guzva oko 1 navece tada moze, ali inace ne..
A po danu kada je guzva inace, bio buraz tu ili ne, opet ne moze...
A po danu kada je guzva inace, bio buraz tu ili ne, opet ne moze...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ja te neću ubjeđivati već samo kažem da sam ja prije sa daleko manjom brzinom igrao normalo haxa i zbog toga mi je čudno,ništa više.Provjeri ako si npr.skidao nešto preko torrenta pa ti je ostalo upaljeno ili tako nešto... 
FK Pjetlovi
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Nisam brate,igrat cemo i mi nego ligu sa njima trebamanonimni je napisao/la: to ti zaboravio na mene?![]()
p.s. kakav ti je to avatar ?![]()
![]()
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
nije problem u tome hoćemo li mi igrati, nego trebaš znat' da je zadnje mjesto rezervisano za meneEmir ZENICA je napisao/la:Nisam brate,igrat cemo i mi nego ligu sa njima trebamanonimni je napisao/la: to ti zaboravio na mene?![]()
p.s. kakav ti je to avatar ?![]()
![]()
![]()
a za avatar, *ebo te on
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Emir ZENICA
- Kontakt:
ma neces ti biti zadnji ,ako pobjedim legendu i edu pustit cu te da me dobijes u revansuanonimni je napisao/la: nije problem u tome hoćemo li mi igrati, nego trebaš znat' da je zadnje mjesto rezervisano za menehajmo i sad ako hoćeš
a za avatar, *ebo te on
ajde kreiraj
Volim te Celik ! ! !
mi smo se dogovorili 3 za 3 nekad bili
ti kreiraj, imaš bolji net i bolje mape
p.s. kakav je meni avatar ?
p.s. kakav je meni avatar ?
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.