Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

IlPrincipino
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la IlPrincipino » 01 mar 2012, 18:19

taj video i traje toliko jer se jedna situacija ponavlja million puta...kad bi mi napravili video o Milanu tako trajao bi duže od Titanica... ;)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 01 mar 2012, 18:20

IlPrincipino je napisao/la::lol: :lol: :lol:

kako jadno...a da mi pravimo video o tome šta se radilo Milanu trajalo bi preko sat vremena..i to bi u pitanju bila samo ova sezone...

baš jadno... :lol:
Pa de mi kazi jesi li ti gledao uopste ovo? nemas pojma ni o cemu se radi :roll:
-RIVALDO-

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 01 mar 2012, 18:22

odgledao dvije minute i vidim se*e se po običaju i ukino...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 01 mar 2012, 18:24

IlPrincipino je napisao/la:odgledao dvije minute i vidim se*e se po običaju i ukino...
onda nemoj nesto pricati ;)

EDIT: hah evo ponovo i ja pregleda te 2 min . tu je prikazano samo greske protiv Juveta,a ovamo poslije imaju prikazane i one koje su trebale biti u korist Juventusu :D

Nego imam pitanje ako je neko upucen u SERIU B, ko bi mogao uci ove sezone ?
-RIVALDO-

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 01 mar 2012, 18:30

Torino,Sassuolo,Verona,Pescara igra užasno ofanzivan fudbal,to su te ekipe koje kolo vode.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 01 mar 2012, 18:33

@Senad

Torino bi trebo skoro sigurno uci. Imaju odlicnu ekipu. Od ostalih odlicno se drze autsajderi : Zemanova Pescara (predvodjena triom mladica Insigne,Immobile i Verratti), Pein Sassuolo i Verona. Mislim da ce osim Torina direktno uci Sassuolo ili Pescara, a da ce u razigravanje Padova,Brescia,Verona mozda Reggina ili Sampdoria (ovo sto bih ja volio iako slabo stoje). Mada iznenadjenja su uvijek moguca.

Pratio sam B ove sezone podosta i mogu reci da je kvalitet na zavidnom nivou. Mislim da dugo Seria B nije bila ovako jaka...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 01 mar 2012, 18:34

Oxygen je napisao/la:Torino,Sassuolo,Verona,Pescara igra užasno ofanzivan fudbal,to su te ekipe koje kolo vode.

Je li onaj vas Immobile u drugoj ligi ? Mislim Pescara,negdje sam procitao da je Genoa dala 4 mil. za pola ugovora :?:
-RIVALDO-

ADP
Kontakt:

Post Postao/la ADP » 01 mar 2012, 18:36

subjektivno potenciranje jednih te istih situacija koje su se desile u 3-4 utakmice. Kad gledas ovaj video pomislis da citav svijet zeli zlo Milanu, samo sto ovakvo prestavljanje nece imati nikakvog odjeka kod juventina i mislim da nece promjeniti moje misljenje o MIlanu. Skupio se par navijaca koji su napravili ovaj video u cilju skidanja ljage sa jedine sudijske zrtve. Sto je jos gore pravi se na neki nacin komparacija sa Juventusom kojem su sudije u vise navrata "ocigledno" pomogled, osim u situaciji protiv Siene i Parme..

Nece reci da Milan nije ostecen, ali ovo je previse...

Ocekujem slican video od strane juventusovih navijaca, gdje ces uloge sasvim biti obrnute. Po meni ovo je samo vrtnja u zacaranom krugu, gdje ce uvijek jedni druge optuzivati...
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 01 mar 2012, 18:36

ko igra kladionicu zna za pescaru, al pošto ih trenira zdenek zeman nije ni čudo, skoro svaka oba gol ili 3+, mada teško će oni ući u seriju A

PS ćao big bene vidim vratio si se 8-)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 01 mar 2012, 18:37

senad_flamin je napisao/la:
Oxygen je napisao/la:Torino,Sassuolo,Verona,Pescara igra užasno ofanzivan fudbal,to su te ekipe koje kolo vode.

Je li onaj vas Immobile u drugoj ligi ? Mislim Pescara,negdje sam procitao da je Genoa dala 4 mil. za pola ugovora :?:
Da,ići će u Genou koja je kupila pola ugovora od nas,dao je 18 golova u sezoni i prvi je strijelac lige.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 mar 2012, 19:10

Pošto je @IlPrincipessa ovog podforuma odlučila, ovaj odlučio da postavi neki video čiji mi je smisao nejasan. Doduše pogledao sam prvih par minuta i vidio o čemu se radi i ugasio kao što bi postupio i svaki normalan čovjek.

Večini nam svima treba biti jasno zašto sudije toliko guraju Milan ove sezone, dovoljno je da pogledate ovaj video i vidjet ćete šta se sve dešavalo prošle sezone i na koji način je došao do titule. Naravno, ove sezone se ta priča nastavila, sada mi je barem jasno zašto je Milan prvi favorit za osvajanje Scudetta.

Uživajte!

[youtube][/youtube]
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 01 mar 2012, 19:20

taj video se ne razlikuje nista od onog koji je postavio principino...Isto s*anje drugo pakovanje

Slazem se sa ADP koji je rekao
Ocekujem slican video od strane juventusovih navijaca, gdje ces uloge sasvim biti obrnute. Po meni ovo je samo vrtnja u zacaranom krugu, gdje ce uvijek jedni druge optuzivati...

Dakle, sta imate od toga :roll: Niko ne zeli ni pedalj da odstupi vec zeli da njegova bude zadnja ... Dokle vise :shock:
15.10 - 15.06 ...

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 01 mar 2012, 19:24

Evo sad ce sedmi dan a uglavnom se o istom raspravlja :mrgreen:
-RIVALDO-

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 01 mar 2012, 19:26

senad_flamin je napisao/la:Evo sad ce sedmi dan a uglavnom se o istom raspravlja :mrgreen:

ma raspravljaju samo 2 forumasa..Neko se izmedju njih ubaci kaze u smislu nesto sta ocekivati od vas - lopovski klub, krksanski klub, cirkuski klub i sl
15.10 - 15.06 ...

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 01 mar 2012, 19:26

@skyisthelimit

Došao je i taj dan :mrgreen: , da se ja i ti u nečem složimo, mislim da je krajnje vrijeme da prestanete/mo s tim i sa jedne i sa druge strane. Ako treba neka sarajlija ili admin otvore temu Milan vs Juventus (nešto slično kao na pdf-u Primera Real vs Barca), pa neka se tu razglaba o ovakvim stvarima. Nije uredu prema ostalim na ovom forumu, jer mi ćemo postavljati svoje oni svoje i nikad da dodje kraj :roll: .

Hvala :D

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 01 mar 2012, 19:41

juventus 0244 je napisao/la:@skyisthelimit

Došao je i taj dan :mrgreen: , da se ja i ti u nečem složimo, mislim da je krajnje vrijeme da prestanete/mo s tim i sa jedne i sa druge strane. Ako treba neka sarajlija ili admin otvore temu Milan vs Juventus (nešto slično kao na pdf-u Primera Real vs Barca), pa neka se tu razglaba o ovakvim stvarima. Nije uredu prema ostalim na ovom forumu, jer mi ćemo postavljati svoje oni svoje i nikad da dodje kraj :roll: .

Hvala :D
+1

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 01 mar 2012, 20:29

Tako je, ali nije to problem.

Nije samo Milan, ranije je bio Inter jos i vise... znaci Svi Vs Juventus, tako je nekako najrelanije.... :mrgreen:

Nije losa ideja...

Ovo o cemu se pise, nije off topic, ali smara kad svakodnevno isto citas... kome se da, nek izvoli, Vidjecu sa clanovima partije. :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 01 mar 2012, 21:42

Gledam sad na Eurosportu Top 5 golova ovog kola Serie A, na drugom mjestu je Taglievento sa nepriznatim Muntarija(jer nije gol, dok se mreza ne zatrese :mrgreen: ) i Matrija iz nepostojeceg offside-a, a na prvom golovi Nocerina i Matrija :mrgreen:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 01 mar 2012, 23:55

Problem na podforumu su konstante rasprave, a vi bi otvorili poseban thread da bi se svadjali ? Nije vam ovo dovoljno ???

Ni u kom slucaju to ne treba radit. I ovako se jedva trpi, a kamoli jos da postoji tema gdje ce se konstanto svadjat...

Thanks, but no thanks :roll:
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 02 mar 2012, 00:41

Imam osjecaj da smo ostali zarobljeni u vremenu i prostoru,jos uvjek se naglaba oko tekme dosta ba vise ljudi,sjedite ogulite jabuku pojedite :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []