Nema šta, mogla bi ovo biti ključna sezona; sezona u kojoj ćemo postaviti neke nove standarde.

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

Dašta ćete, taman pred tekmu sa nama. Pu jesmo baksuzi..BIHfan je napisao/la:Sta smo se usustili (Delfini)? Evo dvije pobjede za redom, jedna u kupu i evo sad u ligi. Mozda je ovo znak da polako podizemo formu, daj Boze.

BIHfan je napisao/la:Sta smo se usustili (Delfini)? Evo dvije pobjede za redom, jedna u kupu i evo sad u ligi. Mozda je ovo znak da polako podizemo formu, daj Boze.

na mjesto clana saveza i uredjivaca ss.ba lige.Ujedno raspisujem konkurs za upraznjeno mjesto u savezu.Molim da se jave samo ozbiljni igraci jer ovo je samo dodatna obaveza.Kada bi ja licno mogao birati izabrao bi @deyo jer je tu od starta lige i ujedno je i pomagao rad same lige (Dresovi,grbovi,pehari...).Naravno ja necu moci odluciti o tome vec admin ali ako je deyo zainteresovan moja prva preporuka ce adminu biti on.Takodje i ostala dva clana saveza ce tu imati svoj uticaj sa kim zele nastaviti raditi.
  na mjesto clana saveza i uredjivaca ss.ba lige.Ujedno raspisujem konkurs za upraznjeno mjesto u savezu.Molim da se jave samo ozbiljni igraci jer ovo je samo dodatna obaveza.Kada bi ja licno mogao birati izabrao bi @deyo jer je tu od starta lige i ujedno je i pomagao rad same lige (Dresovi,grbovi,pehari...).Naravno ja necu moci odluciti o tome vec admin ali ako je deyo zainteresovan moja prva preporuka ce adminu biti on.Takodje i ostala dva clana saveza ce tu imati svoj uticaj sa kim zele nastaviti raditi. jer ja cu ostati tu i nastaviti igrati ligu.
  jer ja cu ostati tu i nastaviti igrati ligu.123456 je napisao/la:Posto sam obavjestio clanove Saveza i admina zelio bi i ovdje da javim.Naime zbog nemogucnosti da uspjesno obavljam svoj dio posla u Savezu (Obaveze licne prirode) a ne zeleci to raditi na vrat-na nos podnosim neopozivu ostavkuna mjesto clana saveza i uredjivaca ss.ba lige.Ujedno raspisujem konkurs za upraznjeno mjesto u savezu.Molim da se jave samo ozbiljni igraci jer ovo je samo dodatna obaveza.Kada bi ja licno mogao birati izabrao bi @deyo jer je tu od starta lige i ujedno je i pomagao rad same lige (Dresovi,grbovi,pehari...).Naravno ja necu moci odluciti o tome vec admin ali ako je deyo zainteresovan moja prva preporuka ce adminu biti on.Takodje i ostala dva clana saveza ce tu imati svoj uticaj sa kim zele nastaviti raditi.
Samo da obavjestim ove moje iz Delfina da nebi raspisali konkurs za novoga igracajer ja cu ostati tu i nastaviti igrati ligu.

Pa za sekretara unaprijedi nekoga od dvojice clanova saveza ,ja sam ti tanak sam u biranju parova i manevrisanju po ovom forumu ,ako ima neko tog posla da se uhvati barem jednako kao ti bio bi bolji,ja sam ti vise za sminkanje lige nego za te tehnicke stvari,u svakom slucaju ti hvala na preporuci123456 je napisao/la:Posto sam obavjestio clanove Saveza i admina zelio bi i ovdje da javim.Naime zbog nemogucnosti da uspjesno obavljam svoj dio posla u Savezu (Obaveze licne prirode) a ne zeleci to raditi na vrat-na nos podnosim neopozivu ostavkuna mjesto clana saveza i uredjivaca ss.ba lige.Ujedno raspisujem konkurs za upraznjeno mjesto u savezu.Molim da se jave samo ozbiljni igraci jer ovo je samo dodatna obaveza.Kada bi ja licno mogao birati izabrao bi @deyo jer je tu od starta lige i ujedno je i pomagao rad same lige (Dresovi,grbovi,pehari...).Naravno ja necu moci odluciti o tome vec admin ali ako je deyo zainteresovan moja prva preporuka ce adminu biti on.Takodje i ostala dva clana saveza ce tu imati svoj uticaj sa kim zele nastaviti raditi.
Samo da obavjestim ove moje iz Delfina da nebi raspisali konkurs za novoga igracajer ja cu ostati tu i nastaviti igrati ligu.
 ,a nema razloga da se nesta oprastamo jer si ti jos uvijek tu
 ,a nema razloga da se nesta oprastamo jer si ti jos uvijek tu  

Bilo bi lijepo da ostaneš prisutan kao neko ko će nadgledati rad svojih pomoćnika.
 Bilo bi lijepo da ostaneš prisutan kao neko ko će nadgledati rad svojih pomoćnika.  Ali, ako si već tako čvrsto odlučio... Dopusti nam barem da ti održimo oproštajnu feštu.
 Ali, ako si već tako čvrsto odlučio... Dopusti nam barem da ti održimo oproštajnu feštu.  
  ) Uglavnom, ko god bude odabran kao nasljednik pozicije, od mene će imati podršku (naravno, sve i ako je to zaslužio
 ) Uglavnom, ko god bude odabran kao nasljednik pozicije, od mene će imati podršku (naravno, sve i ako je to zaslužio  ).
 ). .Hajmo ljudi ko je zainteresovan.Do sada sam na PP dobio jednu prijavu imal jos neko?
 .Hajmo ljudi ko je zainteresovan.Do sada sam na PP dobio jednu prijavu imal jos neko? .
  .
Pa vrati Liedsona ,on zna već kako to funkcionira itd.123456 je napisao/la:Dal je moguce da se niko ne javlja na konkurs? A sve se kuka kako nema posla.Hajmo ljudi ko je zainteresovan.Do sada sam na PP dobio jednu prijavu imal jos neko?
 Ako ima vremena
 Ako ima vremena  

Bjez ba kad sam ovo poceo citat, kontam vidi ostadesmo bez igraca, osnivaca, legende. Dobro je.123456 je napisao/la:Posto sam obavjestio clanove Saveza i admina zelio bi i ovdje da javim.Naime zbog nemogucnosti da uspjesno obavljam svoj dio posla u Savezu (Obaveze licne prirode) a ne zeleci to raditi na vrat-na nos podnosim neopozivu ostavkuna mjesto clana saveza i uredjivaca ss.ba lige.Ujedno raspisujem konkurs za upraznjeno mjesto u savezu.Molim da se jave samo ozbiljni igraci jer ovo je samo dodatna obaveza.Kada bi ja licno mogao birati izabrao bi @deyo jer je tu od starta lige i ujedno je i pomagao rad same lige (Dresovi,grbovi,pehari...).Naravno ja necu moci odluciti o tome vec admin ali ako je deyo zainteresovan moja prva preporuka ce adminu biti on.Takodje i ostala dva clana saveza ce tu imati svoj uticaj sa kim zele nastaviti raditi.

Naravno tebra! Uvijek. ti bi bio odlično rješenje.Edin TM87 je napisao/la:Evo vec imam 2 glasa, jos 2 od mojih saigraca = 4
Njemu bi se barem smijali, tebi bi umrli od smijeha.samir_tm87 je napisao/la:ubaci edina da se smijemo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.