Kaže mi čovjek koji ucjenjuje svog kapitena i šta sve već ne i zašto imam sve dokaze samo ih ne moigu postavit na forum da vidi svi kako si me šikanir'o jer ne smije je PP postavljat. Otjero si i mene, ali i milicajca koji je bio ni kriv ni dužan. (pravi OTNYS_YNWA da se razumijemo a ne Jimmy)legenda reala je napisao/la: A ti bi namještao utakmice ,pošto ti to nije strano ,štelao za svoj tim na kraju sezone za opstank ili ulazak u viši rang itd.Regularnosti ne bi ni bilo![]()
SportSport.ba liga chat
Moderatori/ce: insider,deyo,Mig_Mig,KonjicBOY,defender
Re: SportSport.ba liga
- legenda reala
- Kontakt:
Ja sam javno govorio da si lošBosco je napisao/la:Kaže mi čovjek koji ucjenjuje svog kapitena i šta sve već ne i zašto imam sve dokaze samo ih ne moigu postavit na forum da vidi svi kako si me šikanir'o jer ne smije je PP postavljat. Otjero si i mene, ali i milicajca koji je bio ni kriv ni dužan. (pravi OTNYS_YNWA da se razumijemo a ne Jimmy)legenda reala je napisao/la: A ti bi namještao utakmice ,pošto ti to nije strano ,štelao za svoj tim na kraju sezone za opstank ili ulazak u viši rang itd.Regularnosti ne bi ni bilo![]()

Ali te nisam otjerao ,sam si otišao,milicajca pravog nije ni bilo

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
PA otjero si me svojim postupcima, prijetnjama, izmišljo si neke vijesti u vezi mene i prijetio da ćeš ih objavit na chat zajedno sa mojim imenom ako te ne budem slušao? Zatim si prijetio o napustanju ekipe ako se ne bude stavilo da su iz Goražda i tako to...legenda reala je napisao/la:
Ja sam javno govorio da si loš![]()
Ali te nisam otjerao ,sam si otišao,milicajca pravog nije ni biloa ni njega nisam otjerao
A objasni mi šta misliš kad kažeš da nije bilo pravog milicajca, ne kontam?
- legenda reala
- Kontakt:
Dobro ,za mjesto odigravanja se jesam bunio ,jer si ti htio Zenicu ,iako je bilo sila klubova iz Zenice i ja sam ti dao ultimatum,to nikad nisma ni krio,iako i da nisi pristao ja ne bi napustio,al ti si se naljutio i napustio ekipuBosco je napisao/la:PA otjero si me svojim postupcima, prijetnjama, izmišljo si neke vijesti u vezi mene i prijetio da ćeš ih objavit na chat zajedno sa mojim imenom ako te ne budem slušao? Zatim si prijetio o napustanju ekipe ako se ne bude stavilo da su iz Goražda i tako to...legenda reala je napisao/la:
Ja sam javno govorio da si loš![]()
Ali te nisam otjerao ,sam si otišao,milicajca pravog nije ni biloa ni njega nisam otjerao
A objasni mi šta misliš kad kažeš da nije bilo pravog milicajca, ne kontam?

Onaj tekst neki nisam ja napisao o tebi nego neko drugi (ja ne znam ko ,ti si mi reko da znaš ko je ,jel na taj misliš) ,i zezo sam te hoću li ga objaviti ,ali te nisam ucjenjivo za njega nikad ,i da sam htio ikad do sada bih ga i objavio

Ma ne znam šta da mislim imao sam neoborive dokaze da je OTNYS i Jimy ista osoba ,ali nebitno ,i on je sam sa nikom OTNYS YNWA rekao da ga nisam otjerao

Nećemo da spamamo temu,o ovome smo sto puta raspravljali ,ako te šta interesuje ,javi se na pp

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Dobro je da si priznao ovo gore, a što se tiče milicajca ja znam da je bio jer mi je dao svoj link od profila na Fejsu prije nego je odlučio napustit forum. I onda dolazi Jimmy na taj nick i priznaje nešto o čemu pojma nema.legenda reala je napisao/la: Ma ne znam šta da mislim imao sam neoborive dokaze da je OTNYS i Jimy ista osoba ,ali nebitno ,i on je sam sa nikom OTNYS YNWA rekao da ga nisam otjerao![]()
Nećemo da spamamo temu,o ovome smo sto puta raspravljali ,ako te šta interesuje ,javi se na pp

Re: SportSport.ba liga chat
Ko god je pregledao ove rezultate, nek' se ispravi i upiše nam gol za pogođen rezultat Man City 2:0 Bolton ...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Dje si silo nisam te prepozn'o.csh je napisao/la:Nisam se htio petljati sa upozorenja na ovom dijelu ali kao neko ko ima malo vise opcija od saveza koji uredjuje ligu,takodje upozoram navedene zbog njihovog ponasanja!
Edo. legenda, Hendo i ja doprinosimo kvalitetu ove lige i ove teme, zezamo se i vi nas opet tjerate i ne valjamo vam a najviše se trudimo da popularizujemo ovu ligu. I nije se jednom desilo da Edin odradi tabelu da olakša sekretaru, tad niste brisali i tjerali ga. Puuu!
Pusti ih, nek' zive u svom fantasticnom skladu i fascinantnoj harmoniji i nek' uzivaju u komentarima "Pogodio sam za pobjeduBosco je napisao/la:Dje si silo nisam te prepozn'o.csh je napisao/la:Nisam se htio petljati sa upozorenja na ovom dijelu ali kao neko ko ima malo vise opcija od saveza koji uredjuje ligu,takodje upozoram navedene zbog njihovog ponasanja!
Edo. legenda, Hendo i ja doprinosimo kvalitetu ove lige i ove teme, zezamo se i vi nas opet tjerate i ne valjamo vam a najviše se trudimo da popularizujemo ovu ligu. I nije se jednom desilo da Edin odradi tabelu da olakša sekretaru, tad niste brisali i tjerali ga. Puuu!

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- legenda reala
- Kontakt:
Eh ako se ja razljutim
Pa počnem dijeliti banove , pazite se
Napraviše ovi moderatori, smijuriju od lige nam , ja to neću dozvoliti

Pa počnem dijeliti banove , pazite se

Daj legeno iskoristi svoje veze kod admina i reci im da se ne kur.če na jedinoj temi na kojoj je čovjek rahat.legenda reala je napisao/la:Eh ako se ja razljutim![]()
![]()
Pa počnem dijeliti banove , pazite se![]()
Evo recimo kako ja zamisljam onog csh-a po njegovom stilu pisanja:

Re: SportSport.ba liga chat

placem

- Marsal
- Kontakt:
Tako je kapitenuEdin TM87 je napisao/la:Zavrsen prvi dio sezoneKako smo krenuli odlicno stojimo na tabeli, 4 pobjede u zadnjih 5 utakmica, al' sad dolaze 2 najbitnije tekme, prva je ligaska protiv Premiera kuci gdje moramo dobit i pric' na 3 boda upravo Premieru na 2. mjestu, a onda derbi svih derbija protiv Dragonsa u kupu.
Pozivam saigrace da dobro izanaliziraju parove!
Ovom prilikom bihsamo skrenuo pažnju suigraču don_burzi da u kup utakmici sa polu Zmajevima mora pruziti dosada svoju najbolju igru jer igramo protiv ljutih rivala, derbi svih derbija, utakmica visokog rizika koju će osiguravati preko 2000 policajaca ( od toga preko 1200 će biti članovi interventne jedinice) 420 mlađih inspektora i 110 starijih te još oko 2400 redara.
Kvazi Dragonsi moraju pasti!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- legenda reala
- Kontakt:
Dragonsi još nisu pružili svoju najbolju igru ove sezone, a polusezona je prošla, mi smo tradicionalno bolji u drugom dijelu.Samke se vratio u formu, Mafija United će pasti, nema sumnje

Kakve ba utakmice kupa, ne moze se nijedna porediti sa Kockari - Pjetlovi 

SAMO ČELIK !
upravo tako
još da sam ja tad zabio gol 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- samir_tm87
- Kontakt:
ijaooo edine sta cu da ti radim
Izgleda da rukovanja izmedju kapitena prilikom bacanja novcica nece biti. Sazivam hitnu online sjednicu preko drustevene mreze facebook na kojoj cemo zajednicki izanalizirati parove za predstojecu tekmu protiv PoluDragonsica. O terminu cete biti naknadno obavijesteni.Marsal je napisao/la:Tako je kapitenuEdin TM87 je napisao/la:Zavrsen prvi dio sezoneKako smo krenuli odlicno stojimo na tabeli, 4 pobjede u zadnjih 5 utakmica, al' sad dolaze 2 najbitnije tekme, prva je ligaska protiv Premiera kuci gdje moramo dobit i pric' na 3 boda upravo Premieru na 2. mjestu, a onda derbi svih derbija protiv Dragonsa u kupu.
Pozivam saigrace da dobro izanaliziraju parove!
Ovom prilikom bihsamo skrenuo pažnju suigraču don_burzi da u kup utakmici sa polu Zmajevima mora pruziti dosada svoju najbolju igru jer igramo protiv ljutih rivala, derbi svih derbija, utakmica visokog rizika koju će osiguravati preko 2000 policajaca ( od toga preko 1200 će biti članovi interventne jedinice) 420 mlađih inspektora i 110 starijih te još oko 2400 redara.
Kvazi Dragonsi moraju pasti!
Backspace dominira!
placemsamir_tm87 je napisao/la:ijaooo edine sta cu da ti radim

- legenda reala
- Kontakt:
Pas koji laje ne ujeda, tako da se Edina i njegovih ekipa nikad nismo bojali, uvjek se on ovako napali i ispuši, Dragonsi su prvoligaši, a Edinova ekipa i dalje zjapi u trećoj ligi, ovo je dovoljno
a zajedno smo igrali trajtu nekad
Pa i onu Formulu kako Edin napusta oni odma uđoše u viši ranga, još jedan dokaz koliki je Edin amater
Edooooo spremiiii se za još jedan porazzzzzzzzzzz
Mafija United će pastiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Pa i onu Formulu kako Edin napusta oni odma uđoše u viši ranga, još jedan dokaz koliki je Edin amater

Edooooo spremiiii se za još jedan porazzzzzzzzzzz
Mafija United će pastiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kolko su se ovi nalozili na njihov mec, ne bi me cudilo da zavrsi 0:0 i na penalima 

SAMO ČELIK !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.