Bosco je napisao/la:Naravno tebra! Uvijek. ti bi bio odlično rješenje.Edin TM87 je napisao/la:Evo vec imam 2 glasa, jos 2 od mojih saigraca = 4
Njemu bi se barem smijali, tebi bi umrli od smijeha.samir_tm87 je napisao/la:ubaci edina da se smijemo

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Bosco je napisao/la:Naravno tebra! Uvijek. ti bi bio odlično rješenje.Edin TM87 je napisao/la:Evo vec imam 2 glasa, jos 2 od mojih saigraca = 4
Njemu bi se barem smijali, tebi bi umrli od smijeha.samir_tm87 je napisao/la:ubaci edina da se smijemo

A šta bi tek tebiBosco je napisao/la:Naravno tebra! Uvijek. ti bi bio odlično rješenje.Edin TM87 je napisao/la:Evo vec imam 2 glasa, jos 2 od mojih saigraca = 4

šta bi ovaj bio
 šta bi ovaj bio   

Ne znam što bi meni, ali znam šta bi bilo kad bi ti vodio ligu. Regularnost bi bilo kao u Druge Federalne u nas jer bi ti sve ucjenjivao i prijetio što ti dakako nije strano.legenda reala je napisao/la:
A šta bi tek tebi

A baš zar možete zamisliti ligu da je Edo vodi

Glavni čovjek u timu Mafija United da bude i u savezu ,pa jbo Ušketa i Ilja

šta bi ovaj bio

Uredu poznavaoce padezalegenda reala je napisao/la: A šta bi tek tebi

A baš zar možete zamisliti ligu da je Edo vodi

Glavni čovjek u timu Mafija United da bude i u savezu ,pa jbo Ušketa i Ilja

šta bi ovaj bio

Bosco je napisao/la: Ne znam što bi meni, ali znam šta bi bilo kad bi ti vodio ligu. Regularnost bi bilo kao u Druge Federalne u nas jer bi ti sve ucjenjivao i prijetio što ti dakako nije strano.

Gdje sam sad pogriješio,ispravi der,pa da slijedeći put pravilno napišemEdin TM87 je napisao/la: Uredu poznavaoce padeza
Ja bih to uredno vodio.

Tako, glasajte za mene, za bolje sutraEmir ZENICA je napisao/la:Ako @golgeter odustane moj glas ide @Edi

Ilja, stelao itd
 Ilja, stelao itd 
Molim Monologa ili ove što borave na onoj temi lingvistike da mi kažu jesam li pogriješio,jer Edu ne vjerujem on je gori od meneEdin TM87 je napisao/la:Tako, glasajte za mene, za bolje sutraEmir ZENICA je napisao/la:Ako @golgeter odustane moj glas ide @Edi
legendo, u svakom postu pogrijesis bar jednomIlja, stelao itd

, ali ako ni to ne moze nema veze, a ja i defender bi onaj preostali dio nekako uskladili, naravno ako se defender slaže. Znači da bude tu sa nama, povremeno se ubaci kad ima vremena, i da nas nadgleda
 , ali ako ni to ne moze nema veze, a ja i defender bi onaj preostali dio nekako uskladili, naravno ako se defender slaže. Znači da bude tu sa nama, povremeno se ubaci kad ima vremena, i da nas nadgleda  .
. .
 .Koji su kriteriji?juventus 0244 je napisao/la:Neka se i defender izjasni, a ako bude trebao i treći, treba vidjeti ko bi bio najbolje rješenje, jer ipak treba određenje kriterije zadovoljiti.

Sačekajmo prvo da vidimo šta će sekretar i defender odlučiti, pa ako bude potreban taj 3 član onda ćemo o kriterijima.Edin TM87 je napisao/la:Koji su kriteriji?
 .
 .O ne ne Edine, iako mi ovo stvarno predstavlja veliku čast kapiten ekipe ostaješ TI ili niko drugi. Bez tebe ova ekipa ne bi bila ono što jeste, ti si je maltene izvadio iz najtežih mogucih okolnosti i zasluzujes kapitensku traku. Ti si naš Stevie G !Edin TM87 je napisao/la:Posto je Bosco necasno otjeran iz Dragonsa, ja mu prepustam kapitensku traku u Backspaceu!
Od danas kapiten Backspace uniteda je Bosco!
Ja sam kapiten, i odlucujem da si ti kapiten!Bosco je napisao/la:O ne ne Edine, iako mi ovo stvarno predstavlja veliku čast kapiten ekipe ostaješ TI ili niko drugi. Bez tebe ova ekipa ne bi bila ono što jeste, ti si je maltene izvadio iz najtežih mogucih okolnosti i zasluzujes kapitensku traku. Ti si naš Stevie G !Edin TM87 je napisao/la:Posto je Bosco necasno otjeran iz Dragonsa, ja mu prepustam kapitensku traku u Backspaceu!
Od danas kapiten Backspace uniteda je Bosco!
 Ipak je on najzaslužniji što je ovo sve napravljeno i što i dalje radi punom parom.
 Ipak je on najzaslužniji što je ovo sve napravljeno i što i dalje radi punom parom.Edin TM87 je napisao/la:Koji su kriteriji?juventus 0244 je napisao/la:Neka se i defender izjasni, a ako bude trebao i treći, treba vidjeti ko bi bio najbolje rješenje, jer ipak treba određenje kriterije zadovoljiti.
 .Salim se.Znas i sam da nebi prosao zadnju prepreku zvanu admin.Zato tvoja prijava je samo izraz tvoje volje.Mozda se nekad i to promjeni.
 .Salim se.Znas i sam da nebi prosao zadnju prepreku zvanu admin.Zato tvoja prijava je samo izraz tvoje volje.Mozda se nekad i to promjeni. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.