Tottenham Hotspur F.C.

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Moze li Tottenham do plasmana u Ligu Prvaka?

1. Da
60
56%
2. Ne
47
44%

Ukupno glasova: 107

belefront

Re: Tottenham Hotspur F.C.

Post Postao/la belefront » 29 feb 2012, 16:59

rio_Ferdy88 je napisao/la:
dzonvejn je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la: jest po pisanju AS-a kupovao kucu, ali nema sanse da se vrati u chelsea ili da preuzme spurse, on ce ostat u madridu do 2014, dok fergie ne zavrsi posao u unitedu i onda ce mou to preuzeti, to je vec dogovoreno izmedju njih dvojice :mrgreen:
a ti si vjerovatno kum sa mourinhom pa sve znaš... :lol:
nisam sa mourinhom vec sa fergiem :lol: :lol: :mrgreen: a sto je on napisao da ce biti trener spursa ili chelsea, isto ti dodje, ako nisi skontao sarakazam u prethodnom postu (mozda trebam dodati u zagradi da je to sarkasticno :mrgreen: )
Pa jeste u tvojim nekim snovima, ja pisem ono sto citam po stampi i vijesti..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 29 feb 2012, 17:10

belefront je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la: jest po pisanju AS-a kupovao kucu, ali nema sanse da se vrati u chelsea ili da preuzme spurse, on ce ostat u madridu do 2014, dok fergie ne zavrsi posao u unitedu i onda ce mou to preuzeti, to je vec dogovoreno izmedju njih dvojice :mrgreen:

nisam sa mourinhom vec sa fergiem :lol: :lol: :mrgreen: a sto je on napisao da ce biti trener spursa ili chelsea, isto ti dodje, ako nisi skontao sarakazam u prethodnom postu (mozda trebam dodati u zagradi da je to sarkasticno :mrgreen: )
Pa jeste u tvojim nekim snovima, ja pisem ono sto citam po stampi i vijesti..
pa i ja isto prenosim vecinom ono sto se prica po forumima koji se bave unitedom, i misljenja ljudi koji malo bolje poznaju situaciju oko fergia i njegovog eventualnog nasljednika :mrgreen:
Jednostavan razlog Millionaire buys property :mrgreen: , a moguce je i da bude kadidat za izbornika engleske isto tako ;)

evo dobar clanak o ovoj posjeti mourinha londonu:
http://www.guardian.co.uk/football/blog ... -tottenham
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

UK_Gee
Kontakt:

Post Postao/la UK_Gee » 01 mar 2012, 09:20

slika
^Toliko o tome tko zaslužuje u CL. 8-)
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.

IN DELUSION WE TRUST.

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 01 mar 2012, 11:21

UK_Gee je napisao/la:^Toliko o tome tko zaslužuje u CL. 8-)
Želiš reći da je dovoljno dobiti Tottenham da se plasiraš u CL, znaš ima još 37 utakmica u sezoni
Audere est Facere

UK_Gee
Kontakt:

Post Postao/la UK_Gee » 01 mar 2012, 11:39

^Naravno da znam, al' sam mislio više na direktnu borbu dvaju klubova za ulazak u CL.
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.

IN DELUSION WE TRUST.

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 02 mar 2012, 10:10

slika

toliko o tome ko zaslužuje ostanak u premiershipu. ;)

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 02 mar 2012, 11:12

dzonvejn je napisao/la:slika

toliko o tome ko zaslužuje ostanak u premiershipu. ;)
Nema to veze i mi smo izgubili na OT od njih pa sta,ali su vas uzeli lagano mislim prokockali ste 0-2 jesam li u pravu :? Ali sad aBd! igrate protiv nas pa cemo vidjeti kako ce se ko provesti ;) :)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 02 mar 2012, 11:59

Sad bi ja trebao trebao postavit sliku Arsenal - Blackburn 7:1, al' mrsko mi tražit pa neću.

Tottenham - mali klubić iz sjevernog Londona

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 02 mar 2012, 12:01

I ovaj Laky Luck lupa k'o Maskim po diviziji. :mrgreen:

Ko je spominj'o ostanak u Premiershipu? :? Blackburn?

Ipak je činjenica da Tottenham na koji god veliki klub naleti popuši , tako će biti i sledeće sedmice, pogotovo jer nema Balea. :cry: :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

belefront

Post Postao/la belefront » 02 mar 2012, 12:04

U pravu su, koliko god mi je to krivo, ako izvucemo bod protiv Man Utd. bit ce super, previse povrijedjenih igraca, nemamo sta traziti :(

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 02 mar 2012, 12:11

belefront je napisao/la:U pravu su, koliko god mi je to krivo, ako izvucemo bod protiv Man Utd. bit ce super, previse povrijedjenih igraca, nemamo sta traziti :(
Bez Balea i Parkera nemate šta tražit na OT sve i da imate spremne ostale igrače.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 02 mar 2012, 12:11

belefront je napisao/la:U pravu su, koliko god mi je to krivo, ako izvucemo bod protiv Man Utd. bit ce super, previse povrijedjenih igraca, nemamo sta traziti :(
Imamo i mi svojih hendikepa. Valencia, Cleverley i Smalling, najvjerovatnije ovaj zadnji, propustaju Tottenham, dakle oba tima ce biti bez nekoliko vaznih igraca.

Parker i Bale koliko ja znam, ko ce jos faliti Tottenhamu?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

belefront

Post Postao/la belefront » 02 mar 2012, 12:17

Rooney88 je napisao/la:
Imamo i mi svojih hendikepa. Valencia, Cleverley i Smalling, najvjerovatnije ovaj zadnji, propustaju Tottenham, dakle oba tima ce biti bez nekoliko vaznih igraca.

Parker i Bale koliko ja znam, ko ce jos faliti Tottenhamu?
Vjerovatno King,Gallas,Huddlestone,Ekotto je kazu poslije utakmice sa Arsenalom dobio neku povredu pa nije sigurno hoce li se vratiti ali nisam siguran :D

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 02 mar 2012, 12:20

Sa Walkerom je sve uredu? :? Činilo mi se kao da šepa na tekmi Arsenal-T'ham, nakon starta Benayouna.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

belefront

Post Postao/la belefront » 03 mar 2012, 09:48

Arnelinho je napisao/la:Sa Walkerom je sve uredu? :? Činilo mi se kao da šepa na tekmi Arsenal-T'ham, nakon starta Benayouna.
Nista ne govore,vjerovatno je sve u redu :D

belefront

Post Postao/la belefront » 03 mar 2012, 12:18

Tim Krul potpisao novi petogodisnji ugovor, tako da nista od njega kao zamjena Friedelu, sad Begovica ganjati :D :D

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 03 mar 2012, 12:36

Bosco je napisao/la:
Bez Balea i Parkera nemate šta tražit na OT sve i da imate spremne ostale igrače.
Ako nemaju na OT imaju sigurno na WHL.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

belefront

Post Postao/la belefront » 04 mar 2012, 13:14

Danas derbi, nije da sam pesimistican ali zguzit ce nas kao i svake godine, izjednaceno bi bilo super :D

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 04 mar 2012, 13:23

belefront je napisao/la:Danas derbi, nije da sam pesimistican ali zguzit ce nas kao i svake godine, izjednaceno bi bilo super :D
Znam ja tu pricu, milion puta sam je ispricao. To je kao kada @Rizo dodje na pocetku sezone i pozeli nam sretnu novu titulu prvaka i to ponavlja svakih mjesec dana i kada vidi da nam lose ide ponovi to jer, kako on kaze, vidi da ide...
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 04 mar 2012, 13:28

belefront je napisao/la:Danas derbi, nije da sam pesimistican ali zguzit ce nas kao i svake godine, izjednaceno bi bilo super :D
Bit ce dobar mec.Vazan za 3 kluba.Nego jel to definitivno Bale i Parker nece igrati.S obzirom da vam je Arsenal prisao na 4 poena veoma je ovo vazan mec za vas.Ocekujem da Luka danas preuzme stvari u svoje ruke odnosno noge a ionako United zeli da ga kupi pa eto mu prilike da se pokaze,
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Markinhio i 14 gostiju.