Sejad Salihovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

vrebac86
Kontakt:

Re: Sejad Salihovic

Post Postao/la vrebac86 » 29 feb 2012, 20:10

dzonvejn je napisao/la:kako ti kažeš ali čisto sumnjam da je odbio bayern, to je vjerovatno neka provala.
gdje ti zivis?? :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 feb 2012, 20:11

dzonvejn je napisao/la:kako ti kažeš ali čisto sumnjam da je odbio bayern, to je vjerovatno neka provala.
:shock: Davnih dana objavljeno,cak i od tadasnjeg trenera Klismana.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 feb 2012, 20:13

Odbio ih je. Naisao sam na kratk novinski artikl od toga, vise nisam mogao naci.

http://www.tz-online.de/sport/fussball/ ... 97974.html

nihco

Post Postao/la nihco » 29 feb 2012, 20:24

bistrikboy je napisao/la:Sejad Salihović
76.00%
najteze je proizvesti jakog odbrambenog,razlog tome je i unaprijedjena metodika na treningu za odbrambene koju mi jos ni priblizno nismo uveli a u hrvatskoj su je tek dinamo i hajduk uveli,za srbiju ne znam,balkan ce generalno u buducnosti imati problema sa odbranom jer kasnimo u razvoju i primjeni modernih metoda treninga :?
pa sudeci po nastasicu, savicu, lovrenu, vrsaljku.......ne cini mio se da srbija i hrvatska imaju poroblem u odgajanju odbrambenih , niti ce imati. sto se nas tice, mi zivimo u '70 im, po svakom fudbalskom pitanju, osim infrastrukture, po kojoj smo u 19. vijeku. mislim da malo koji igrac bh premijer lige trci 100 m ispod 20 sekundi.
Sent from my Commodore 64

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 29 feb 2012, 20:25

Svejedno bi sjedio na klupi, s toga dobra odluka

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 01 mar 2012, 10:36

bistrikboy je napisao/la: najteze je proizvesti jakog odbrambenog,razlog tome je i unaprijedjena metodika na treningu za odbrambene koju mi jos ni priblizno nismo uveli a u hrvatskoj su je tek dinamo...
dinamo, velis? pa, bolje da je nisu ni uvodili :mrgreen:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 02 mar 2012, 11:05

babel puko :lol: :lol:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 02 mar 2012, 12:01

salihović prebačen u drugi tim hoffenheima. šteta, izgubit će cijelu polusezonu ozbiljnog igranja zbog ovoga. jedino da traži raskid ugovora, pa postane slobodan igrač.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 mar 2012, 13:15

dzonvejn je napisao/la:salihović prebačen u drugi tim hoffenheima. šteta, izgubit će cijelu polusezonu ozbiljnog igranja zbog ovoga. jedino da traži raskid ugovora, pa postane slobodan igrač.
Kakva ti je to logika??? :shock:
I ovako i onako na ljeto postaje slobodan igrac.
Raskid ugovora bi znacio cetiri mjeseca bez plate,jer tek na ljeto bi mogao preci u drugi klub.
I plus kad se zna da je ovaj jedan od najplacenih igraca u klubu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 02 mar 2012, 13:33

Kakva sramota od Hoffenhaima.....Salihovic je igra za njih u 3 ligi pa usli u 2 bundesligu, pa u bundesligu.....Bio jedan od najboljih igraca, lojalan od pocetka do kraja, postigao masu golova, doveo Hoffenhaim na vrh bundeslige, bivao igrac mjeseca, u decembru prosle godine cak bio igrac bundeslige i ovo mu je zahvalnica za sve to, suspenzija....Takve su hladne Svabe, iskoristite, a kad nesto nije po njihovom onda te gazi ko zadnju gnjidu...

Da bog da ispali u trecu ligu!

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 02 mar 2012, 13:35

harishp je napisao/la:
dzonvejn je napisao/la:salihović prebačen u drugi tim hoffenheima. šteta, izgubit će cijelu polusezonu ozbiljnog igranja zbog ovoga. jedino da traži raskid ugovora, pa postane slobodan igrač.
Kakva ti je to logika??? :shock:
I ovako i onako na ljeto postaje slobodan igrac.
Raskid ugovora bi znacio cetiri mjeseca bez plate,jer tek na ljeto bi mogao preci u drugi klub.
I plus kad se zna da je ovaj jedan od najplacenih igraca u klubu.
kad si slobodan igrač onda možeš potpisati za novi klub i van transfer roka. ;)

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 02 mar 2012, 14:06

Edo_77 je napisao/la:Kakva sramota od Hoffenhaima.....Salihovic je igra za njih u 3 ligi pa usli u 2 bundesligu, pa u bundesligu.....Bio jedan od najboljih igraca, lojalan od pocetka do kraja, postigao masu golova, doveo Hoffenhaim na vrh bundeslige, bivao igrac mjeseca, u decembru prosle godine cak bio igrac bundeslige i ovo mu je zahvalnica za sve to, suspenzija....Takve su hladne Svabe, iskoristite, a kad nesto nije po njihovom onda te gazi ko zadnju gnjidu...

Da Bog ili ne,to je za njih realnost i samo je pitanje vremena.

Yebo im Njemac mamu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Ivica
Kontakt:

Post Postao/la Ivica » 02 mar 2012, 14:34

Edo_77 je napisao/la:Kakva sramota od Hoffenhaima.....Salihovic je igra za njih u 3 ligi pa usli u 2 bundesligu, pa u bundesligu.....Bio jedan od najboljih igraca, lojalan od pocetka do kraja, postigao masu golova, doveo Hoffenhaim na vrh bundeslige, bivao igrac mjeseca, u decembru prosle godine cak bio igrac bundeslige i ovo mu je zahvalnica za sve to, suspenzija....Takve su hladne Svabe, iskoristite, a kad nesto nije po njihovom onda te gazi ko zadnju gnjidu...

Malo je reci sramota :(

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 02 mar 2012, 14:42

Bog zna da mi je sejo najdrazi igrac i da se svakom njegovom potezu radujem kao da je moj. ali, sam je kriv za ovu novonastalu situaciju. cuj, sutirati flase i onda bez pitanja produziti u svlacionicu(nesto slicno je napravio i tevez). napravio je sr.anje, dobio(samo)2 utakmice kazne i 2 sedmice koje ce provesti sa u23 momcima. babel: ´nakon te dvije utakmice salihovic ce biti vracen u ekipu i moci ce se nametnuti za prvu postavu´. jos je rekao da je vec zaboravio to sr.anje, te da je za nj. slucaj rijesen.
ps.
hari, babel je kontaktiran nakon sto je stanislavskom saopceno da raskidaju saradnju.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Ivica
Kontakt:

Post Postao/la Ivica » 02 mar 2012, 14:47

Babel je mlad trener, los potez.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 02 mar 2012, 15:33

Ma Sejo je ikona ove ekipe, tu je od kada su bili treceligasi i sada kao na njemu treniraju disciplinu.
Nego Jose majstore, pakuj kofere i pravac engleska, nije seljak za tebe vise, hebem mu SAP.
Cuva Bog Zelju svog!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 mar 2012, 20:27

secer je napisao/la:Bog zna da mi je sejo najdrazi igrac i da se svakom njegovom potezu radujem kao da je moj. ali, sam je kriv za ovu novonastalu situaciju. cuj, sutirati flase i onda bez pitanja produziti u svlacionicu(nesto slicno je napravio i tevez). napravio je sr.anje, dobio(samo)2 utakmice kazne i 2 sedmice koje ce provesti sa u23 momcima. babel: ´nakon te dvije utakmice salihovic ce biti vracen u ekipu i moci ce se nametnuti za prvu postavu´. jos je rekao da je vec zaboravio to sr.anje, te da je za nj. slucaj rijesen.
ps.
hari, babel je kontaktiran nakon sto je stanislavskom saopceno da raskidaju saradnju.
Ti, bio kuhao im kahvu pa to iz prve ruke :mrgreen: .
Sutiranja flasa sigurno nije bilo iz rahatluka vec konstantnog provociranja i yebavanja u zdrav mozak.I to zbog cega,sto nisi lud da potpises ugovor u kojem ce ti platu ni krivom ni duznom skresati.
Babbelu ce se ovo hinjavo preseravanje vrlo brzo vratiti sa kamatom.
Ocit primjer sa Herthom,a kad ga procitaju ostali nahebao je.Hebavat ce ga gore,nego sto on radi Salihu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 02 mar 2012, 21:39

Da pratis bolje fudbal,onda bi i bio upoznat sa tim. Beckenbauer je to potvrdio na **** (DSF) ,mada je slavni Beckenbauer stao u odbranu kluba,jer takve stvari nisu dozivjeli da se Bayern odbija,pa je rekao citiram: Bolje mu je sto je odbio (kao biva imao bi jaku konkurenciju,mozda nebi ni zaigro,u sta cisto sumnjam). Sve se odvijalo u popluarnoj sportskoj emisiji " Doppelpass".

Itekako je Salihovic odbio Bayern,samo sto ti ne znas!
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 mar 2012, 21:41

Pasodzigera je napisao/la: Itekako je Salihovic odbio Bayern,samo sto ti ne znas!
Nije to sto on nezna, nego sto nece da zna ;) .

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 10 mar 2012, 15:52

I bolje Seji danas na tribini ,za 20 min primili 3 :-)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, General505, Google Adsense [Bot], jasmin10, JohannWolfgang, lol89, StevieG8, tuzlanskinacin, Vaya, zikerrz21 i 104 gosta.