FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

likusa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la likusa » 02 mar 2012, 15:23

Prinudjen je napisao/la:
likusa je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ko hoće nađe način, ko neće nađe razlog ! Pametnom dosta ;)
Uz duzno postovanje sta tremam ne otici na zadnji rok za uslov ? :roll:
Jednostavno ko mogne ici ce i nema rasprave samo mi je navodim zao sto najvjerovatnije necu moci doci a toliko cekam tekmu to je poenta svega ;)
Skontali smo. Studiraš. I malo ti fali za uslov. Svaka čast! Ima li još neko samo da navede zašto najvjerovatnije neće doći. Bitno je radi evidencije. Hvala.
Valjda je ovo forum :lol: valjda se moze pricati :roll: btw sta si ti ovdje da uvodis red :arrow:
Željeznicar za život cijeli !

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 02 mar 2012, 15:44

likusa je napisao/la: Valjda je ovo forum :lol: valjda se moze pricati :roll: btw sta si ti ovdje da uvodis red :arrow:
Ja samo želim da čujem još razloga zbog kojih neko najvjerovatnije neće moći doći. Kažem, bitno je zbog evidencije. A forum ima i neke teme, pa se na njima piše nešto vezano za iste, što bi moglo i neke druge da zanima itd. Postovi tipa "fali mi malo za uslov" i "imam 100.000 na računu u banci" bi mogli biti adekvatni za temu Lična "postignuća".

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 02 mar 2012, 15:45

Prinudjen je napisao/la:
likusa je napisao/la: Valjda je ovo forum :lol: valjda se moze pricati :roll: btw sta si ti ovdje da uvodis red :arrow:
Ja samo želim da čujem još razloga zbog kojih neko najvjerovatnije neće moći doći. Kažem, bitno je zbog evidencije. A forum ima i neke teme, pa se na njima piše nešto vezano za iste, što bi moglo i neke druge da zanima itd. Postovi tipa "fali mi malo za uslov" i "imam 100.000 na računu u banci" bi mogli biti adekvatni za temu Lična "postignuća".
Ocito imas drugih problema ;) nerovoza i to zaobidji sa svojim glupostima :arrow: :arrow:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 02 mar 2012, 15:49

Dobro ba ko može doći će ko ne može neće i eto kraj priče ! Sad bi se cijeli forum trebo pravdati ako ne može doći na tekmu.Opušteno samo, nikad nam nije bolje išlo, nema razloga za nervozu :D
DRUG NEBI TI PUNCA

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 02 mar 2012, 15:51

bagrcavi je napisao/la:Dobro ba ko može doći će ko ne može neće i eto kraj priče ! Sad bi se cijeli forum trebo pravdati ako ne može doći na tekmu.Opušteno samo, nikad nam nije bolje išlo, nema razloga za nervozu :D
Slazem se al covjece napade covjek ko da sam pitar :lol:

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 02 mar 2012, 16:09

Prinudjen je napisao/la:

kaku molim te ti evidenciju zavodis?

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 02 mar 2012, 16:10

kakvih sve ovdje ima pacijenata nije ni cudo sto su se svi kvalitetni forumasi evakuirali na vrijeme :mrgreen:

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 02 mar 2012, 16:14

samir_tm87 je napisao/la:
Prinudjen je napisao/la:

kaku molim te ti evidenciju zavodis?
ma puko' čoek nervozan nesto cijelo vrijeme, vjerovatno vrijeme ovo sa minusa u plus pa se ne snalazi bas najbolje :D
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 02 mar 2012, 16:16

Prinudjen je napisao/la:
Opet ti jos si nabro haman 50 postova,
a prije par dana rece da si zavrsio s ovim forumom.
Nije mi jasno kako tebi i jos par slicnih ne dosadi trolovat ovaj forum :roll:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

mumin
Kontakt:

Post Postao/la mumin » 02 mar 2012, 16:16

U prostorijama Fudbalskog kluba Željezničar je potpisan ugovor o saradnji između kluba s Grbavice i TV1 koja će u narednom periodu producirati emisiju "Iz plavog ugla - Željo TV".
Emisija će biti spremana jednom ili dva puta sedmično, a osim u programu TV1, moći će se pogledati i putem zvanične klupske web-stranice.

U marketing sektoru Željezničara su zadovoljni i nadaju se da će saradnja u narednom periodu biti još bolja i produktivnija. Prva emisija iz serijala "Iz plavog ugla - Željo TV" će biti emitovana već početkom naredne sedmice kada počinje i prodaja polusezonskih ulaznica za utakmice Željezničara.
:D :D :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..

Hard Bass
Kontakt:

Post Postao/la Hard Bass » 02 mar 2012, 16:26

mumin je napisao/la:U prostorijama Fudbalskog kluba Željezničar je potpisan ugovor o saradnji između kluba s Grbavice i TV1 koja će u narednom periodu producirati emisiju "Iz plavog ugla - Željo TV".
Emisija će biti spremana jednom ili dva puta sedmično, a osim u programu TV1, moći će se pogledati i putem zvanične klupske web-stranice.

U marketing sektoru Željezničara su zadovoljni i nadaju se da će saradnja u narednom periodu biti još bolja i produktivnija. Prva emisija iz serijala "Iz plavog ugla - Željo TV" će biti emitovana već početkom naredne sedmice kada počinje i prodaja polusezonskih ulaznica za utakmice Željezničara.
:D :D :D :D
IDEMO ! 8-)
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )

VOLIM ŽELJEZNIČAR!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 mar 2012, 16:30

Imam jedno pitanje, možda je pomalo i glupo! :mrgreen:

Mi što budemo dolazili sutra hoćemo li trebati ponjeti lopate od kuće ili će klub tu sve pripremiti? :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 02 mar 2012, 16:34

Bianconeri1988 je napisao/la:Imam jedno pitanje, možda je pomalo i glupo! :mrgreen:

Mi što budemo dolazili sutra hoćemo li trebati ponjeti lopate od kuće ili će klub tu sve pripremiti? :D
ako mozes ponesi

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 02 mar 2012, 16:37

Ako neko ima i krampu nek ponese, jer je ispred juga led
DRUG NEBI TI PUNCA

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 mar 2012, 16:43

Valja meni sa Ilidže nositi lopatu u tramvaju. Nezgodno mi nekako. :mrgreen:

Hajd valjda će klub osigurati nekoliko lopata.
Ž '21!

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 02 mar 2012, 16:44

Bianconeri1988 je napisao/la:Imam jedno pitanje, možda je pomalo i glupo! :mrgreen:

Što bi bilo glupo ?? poneses lopatu od kuce i glavni si imas svoju lopatu :mrgreen: a ne fakat ponesi ako imas i svi ostali neka vam ne bude ofirno ili nesto slično svi smo tu zbog jednog cilja, sto vise to bolje a i uprava se potrudila da obezbjedi klopu i piće :D uglavnom bit ce lijepo druzenje to je sigurno .... :D
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 02 mar 2012, 16:54

ako neko dolazi sa autom nek ponese koju lopatu ili krampu ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 02 mar 2012, 17:14

Bianconeri1988 je napisao/la:Valja meni sa Ilidže nositi lopatu u tramvaju. Nezgodno mi nekako. :mrgreen:

Hajd valjda će klub osigurati nekoliko lopata.
sta ti ima bit nezgodno bices pravi manijak s lopatom u tramvaju :D

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 mar 2012, 17:17

Ne nosio je vala Admin u tramvaju. :mrgreen:
Ž '21!

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 02 mar 2012, 17:32

Šta ovo bulazne na zvaničnoj?! Ne razmišljaju valjda da jug bude zatvoren protiv Širokog?! :shock: Ima da ga očiste, makar Žujo morao rukama razgrtat.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.