pa sta je All star,ako nije zabavakad_kako je napisao/la:Gdje sam ja spomenuo Jamesa? On me ne interesuje, i ne spominjem ga.
Ko prati NBA, zna da Rose se ne ponasa tako. Bez obzira kakva je menifestacija u pitanju. I sta sad treba minjenjati svoju cud, da bi zabavljao nekoga. Ako njemu to nije zabava i ne treba to da radi. Ko u tome vidi zabavu, nek se krevelji i tralaha koliko hoce. Jednostavno.
NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA season 2011-2012
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
To je postalo popularno od kako je to Shaq poceo izvoditi. Do tada je sve bilo normalno, bez preseravanja.L-Train je napisao/la:pa sta je All star,ako nije zabavakad_kako je napisao/la:Gdje sam ja spomenuo Jamesa? On me ne interesuje, i ne spominjem ga.
Ko prati NBA, zna da Rose se ne ponasa tako. Bez obzira kakva je menifestacija u pitanju. I sta sad treba minjenjati svoju cud, da bi zabavljao nekoga. Ako njemu to nije zabava i ne treba to da radi. Ko u tome vidi zabavu, nek se krevelji i tralaha koliko hoce. Jednostavno.
I svako dozivljava zabavu na drugaciji nacin. Ono sto su oni izvodili, jednostavno Rose-u, ne predstavlja vid zabave.
Postovanje treba zaraditi.
Ja se ne sjecam kad je neka ekipa osvojila titulu bez centra, al hajd za sve postoji prvi put.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
2007-Fabricio Oberto 
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Pa on ti je centar, 215 cm je visok.Raul_64 je napisao/la:2007-Fabricio Oberto
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
visok je i Curry 213 cm..a Joelov ucinak nije nista veci od Obertovih 4 poena u playoffu.BIHfan je napisao/la:Pa on ti je centar, 215 cm je visok.Raul_64 je napisao/la:2007-Fabricio Oberto
kazem,2007 zadnji put odgovor na tvoje pitanje.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Dwight Howard Asks Magic For PG Steve Nash
Orlando Magic center Dwight Howard has asked the front office to pursue 16-year veteran and Phoenix Suns point guard Steve Nash, according to CBS Sports.
**** close to the situation say that Howard will not exercise his early termination option if the Magic are able to acquire Nash.
Orlando Magic center Dwight Howard has asked the front office to pursue 16-year veteran and Phoenix Suns point guard Steve Nash, according to CBS Sports.
**** close to the situation say that Howard will not exercise his early termination option if the Magic are able to acquire Nash.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Obavezno pogledati, prejako
T-wolves pack karaoke
http://www.youtube.com/watch?feature=&v=KYDzvmoGIcE#!
The B-Easy Show -Michael Beasley takes control
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Qz2dq3Ow#!
T-wolves pack karaoke
http://www.youtube.com/watch?feature=&v=KYDzvmoGIcE#!
The B-Easy Show -Michael Beasley takes control
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Qz2dq3Ow#!
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
BIHfan je napisao/la:Ja se ne sjecam kad je neka ekipa osvojila titulu bez centra, al hajd za sve postoji prvi put.
misliš bez ikakvog centra ili bez kvalitetnog centra?
Zadnja izmjena: kengur1, dana/u 02 mar 2012, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
BIHfan je napisao/la:Pa on ti je centar, 215 cm je visok.Raul_64 je napisao/la:2007-Fabricio Oberto
oberto visok 215???
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
kakavdanakneiskustvu??kengur1 je napisao/la:
oberto visok 215???
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Anthony nije centar, frajer je PF koji je primoran igrat Centra. Curry nije ni u rotaciji Miamija sto znaci da nemaju centra, hoce da ga se otarase vec. Mozda je imao 4 poena, ali je bio dovoljan da uhvati nesto skokova i igra odbranu.Raul_64 je napisao/la:visok je i Curry 213 cm..a Joelov ucinak nije nista veci od Obertovih 4 poena u playoffu.BIHfan je napisao/la:Pa on ti je centar, 215 cm je visok.Raul_64 je napisao/la:2007-Fabricio Oberto
kazem,2007 zadnji put odgovor na tvoje pitanje.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Da, bez ikakvog centra. Oberto je visok 213 cm, i nema potrebe da gledas svaku dlaku u jajetu.kengur1 je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Ja se ne sjecam kad je neka ekipa osvojila titulu bez centra, al hajd za sve postoji prvi put.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
BIHfan je napisao/la:Da, bez ikakvog centra. Oberto je visok 213 cm, i nema potrebe da gledas svaku dlaku u jajetu.kengur1 je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Ja se ne sjecam kad je neka ekipa osvojila titulu bez centra, al hajd za sve postoji prvi put.
imaš li link za to da je oberto visok 213 cm jer ja to još nigdje nisam pročitao
http://www.nba.com/playerfile/fabricio_ ... stats.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ovdje pise da je 208 cm, nebitno. Sjecam se da sam na nekoj nba simulaciji igrao i Oberto bio sjecam se 7"0 footer. Jbga, stvar je nebitna i nije potrebna diskusija oko toga.
Evo ovdje pise da je 208 cm, nebitno. Sjecam se da sam na nekoj nba simulaciji igrao i Oberto bio sjecam se 7"0 footer. Jbga, stvar je nebitna i nije potrebna diskusija oko toga.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
BIHfan je napisao/la:http://www.nba.com/playerfile/fabricio_ ... stats.html
na jednoj simulaciji je garnett bio visok 7-2,ali ja nisam nikad pomislio da je on stvarno toliko visok
- zivojinmiric
ljudi, djelom vezano za ovu temu a dijelom za kladionicu. onaj Studemier neće meni se čini nikad više izaći preko koševa. dok god je ovakav omjer. popratite to
http://sports.yahoo.com/nba/news?slug=ap-mavericks-odom" onclick="window.open(this.href);return false;

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
čudi me da niko nije spomenuo da je Wilt na današnji dan prije tačno pola vijeka zabio stotku...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
najveci Lejker ikadPasha je napisao/la:čudi me da niko nije spomenuo da je Wilt na današnji dan prije tačno pola vijeka zabio stotku...
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.