FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

likusa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la likusa » 02 mar 2012, 23:56

Momak iznad ti si sve osim manijak ! Samo pokusavas izazvati pometnju na forumu al slabo ti uspjeva :mrgreen:
Željeznicar za život cijeli !

kenant
Kontakt:

Post Postao/la kenant » 02 mar 2012, 23:56

Kome se ne svidja sto navijači čiste neka šuti i ne komentariše bezveze, zar nije bolje da se to uradi besplatno po volji navijača nego bezveze platiti određeni novac radnicima.Svi koji vole klub i imaju vremena će doći, dok oni koji pišu ovdje kao " što nisu platili radnike, sto navijaci ciste" će kasnije pisati po forumima kako su oni bili tu radili i sl.

Nije bitno imate li lopatu, bitno je da dođete, ne može na jednoj lopati biti jedan momak citav dan , nije mašina , zato svi su potrebni. Bitno je očistiti teren, i probati C sektor , ako ne nema veze, ima sjever gdje smo bili prošle godine protiv Olimpica i Travnika gdje je uprava izašla u susret te su karte bile 5 KM za sjever.

Šampionska kreće plava pruga <3 <3 <3
1921

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 03 mar 2012, 00:03

likusa je napisao/la:Momak iznad ti si sve osim manijak ! Samo pokusavas izazvati pometnju na forumu al slabo ti uspjeva :mrgreen:
Nisi ti bila ovdje kad smo izgubili protiv Travnika i remizirali protiv Zrinjskog, ovo je mila majka kako je tad bilo, pojedini su znali praviti po 3 profila da bi kritikovali Amara i tražili njegovu smjenu, a sad ih nema ni na vidiku, otopit će se vala i ovaj snijeg pa da mi je vidjeti o čemu će onda pričati. :mrgreen:

Žalit će se što Jamak ne igra prvu. :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 03 mar 2012, 00:11

Aldinn1 je napisao/la:Da smo naprimjer drugi na tabeli i da nam dolazi Rudar ni jedan ovaj pametnjakoviac ne bi pisao kako su nesposobni , ne ciste snijeg, jer bi ga libo neka stvar i onako necu doci Rudar je to. E sad kad smo prvi, dolazi jaka ekipa, daj svi na utakmice, daj cistite nam snijeg ...
Kako da ne ..
Ti ne želiš da protiv Širokog bude 10.000?

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 03 mar 2012, 00:15

Prinudjen je napisao/la:
Aldinn1 je napisao/la:Da smo naprimjer drugi na tabeli i da nam dolazi Rudar ni jedan ovaj pametnjakoviac ne bi pisao kako su nesposobni , ne ciste snijeg, jer bi ga libo neka stvar i onako necu doci Rudar je to. E sad kad smo prvi, dolazi jaka ekipa, daj svi na utakmice, daj cistite nam snijeg ...
Kako da ne ..
Nije da ja ne želim. Nego ako uprava misli da ne treba da se čisti, treba to podržati. Jer iz jednostavnog razloga i kad su čiste tribine i kad smo prvi raja opet ne dolazi.
Derbi navijačima ne treba čistiti. Doći će nas četiri hiljade koji često dolazimo i zdravo i kad se otopi snijeg nek dolaze. Ali neće dolaziti jer ćemo igrati s Slobodom, Rudarom, Kozarom itd...
Potpis!

bogy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la bogy_tm87 » 03 mar 2012, 00:19

mislim da je sva ovo frka trka da ce zatvorit jug napravljena iz razloga da se navijaci aktiviraju i da ciste snijeg :roll: nije nama problem doci i cistit snijeg al su bar mogli 10 lopata da kupe :? al et haj ;)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 03 mar 2012, 00:22

Ja sam kontaktirao ljude sa zvanične web stranice i rekli su mi da je klub obezbjedio lopate, ali je poželjno da navijači koji mogu ponesu lopate od kuće.
Ž '21!

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 03 mar 2012, 00:23

Aldinn1 je napisao/la:
Prinudjen je napisao/la:
Kako da ne ..
Nije da ja ne želim. Nego ako uprava misli da ne treba da se čisti, treba to podržati. Jer iz jednostavnog razloga i kad su čiste tribine i kad smo prvi raja opet ne dolazi.
Derbi navijačima ne treba čistiti. Doći će nas četiri hiljade koji često dolazimo i zdravo i kad se otopi snijeg nek dolaze. Ali neće dolaziti jer ćemo igrati s Slobodom, Rudarom, Kozarom itd...
Mijenjate priču samo da bi našli opravdanje za upravu, koja prva fura priču kako treba da vratimo gledaoce na tribine. Sad kad djeluju suprotno tome, onda nam "derbi" navijači i ne trebaju :roll: A tih standardnih nemaš ni 2000(taj sam).
Zadnja izmjena: Prinudjen, dana/u 03 mar 2012, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.

Hard Bass
Kontakt:

Post Postao/la Hard Bass » 03 mar 2012, 00:24

Grbavica moj zivot je napisao/la:Po ovom ko da je Amar jedini frajer u klubu sta vam je vise.Zar nije logicnije da se snjeg sam otopi pa kolko tolko na mjestu,nego da se gomila sa strane i da se tu topi do polovine marta,i samim tim da se unistava travnjak.I drugo Jug 90 % nece biti otvoren za prvu utakmicu,drugu mozda.Jer i prosle godine je bilo troduplo manje snjega i jug je bio zatvoren dvije utakmice tako da su sve nade kod mene potonule sto se toga tice.Vec pokusat onog Istoka ocisit pa da tu bude malo raje ako ista.
druze ti zivis na grbavici,mogo' si nam uslikat da vidimo taj jug i teren,nije moguce zar da se u cijeloj Bosni otopilo a da u Sarajevu ima pola metra :roll:
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )

VOLIM ŽELJEZNIČAR!

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 03 mar 2012, 00:33

@prinudjen

Ako oni neće da zarade i otvore juge njihova stvar. Tih dvije hiljade će uvijek dolaziti i to je to, a da sad ja idem dole čistiti nekim lezihljebovičima što dolaze svake prestupne godine i kad se borimo za titulu neću vala. Ne samo ja, nego dosta starije raje koja bi došla, neće iz tih razloga.
Potpis!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 03 mar 2012, 00:36

Hard Bass je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:Po ovom ko da je Amar jedini frajer u klubu sta vam je vise.Zar nije logicnije da se snjeg sam otopi pa kolko tolko na mjestu,nego da se gomila sa strane i da se tu topi do polovine marta,i samim tim da se unistava travnjak.I drugo Jug 90 % nece biti otvoren za prvu utakmicu,drugu mozda.Jer i prosle godine je bilo troduplo manje snjega i jug je bio zatvoren dvije utakmice tako da su sve nade kod mene potonule sto se toga tice.Vec pokusat onog Istoka ocisit pa da tu bude malo raje ako ista.
druze ti zivis na grbavici,mogo' si nam uslikat da vidimo taj jug i teren,nije moguce zar da se u cijeloj Bosni otopilo a da u Sarajevu ima pola metra :roll:
Bio sam ja danas na stadionu, tj. prolazio pored stadiona, na jugu fakat ima snijega, skoro pa se stolice ispod snijega uopšte nisu oslikale, tj. ne primjete se, ako me razumiješ. :mrgreen:
Ž '21!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 03 mar 2012, 00:38

Aldinn1 je napisao/la:@prinudjen

Ako oni neće da zarade i otvore juge njihova stvar. Tih dvije hiljade će uvijek dolaziti i to je to, a da sad ja idem dole čistiti nekim lezihljebovičima što dolaze svake prestupne godine i kad se borimo za titulu neću vala. Ne samo ja, nego dosta starije raje koja bi došla, neće iz tih razloga.
Moraš doći da počistiš snijeg kako bi makar malo razumio moderatore koji čiste gluposti koje ti pišeš na forumu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 03 mar 2012, 00:41

Komentara i intelektualaca jbt :? :? nedo bog vama ponuditi koju funkciju u klubu kao "najvatrenijim" navijačima ugasili bi ga za manje od 24h :? :? sve se svodi na napadanje jedni drugih, indirektna vrijedjanja i omalovažavanja :? :?
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 03 mar 2012, 00:43

Aldinn1 je napisao/la:@prinudjen

Od navijača ni ne očekujem da to čiste, već od kluba. Ne bi bili milion u gubitku, da su očistili jug. Štaviše, kroz veću posjetu, ako ne kratkoročno, dugoročno bi sigurno bili na dobitku. Ali tu se vide njihovi limiti, kao i kod fan shopa, valjda. Bitno je samo ne uložiti, uštediti, pa šta Bog da. Koliki je udio Želje u prihodu vlastitog fan shopa? 40%?

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 03 mar 2012, 00:58

Ma mi samo ovdje uprazno pišemo i ko da nekoga to zanima šta ovdje neki misle..
Nek mi uzimamo trofeje, idemo u Evropu i ostalo će doći na svoje.
Ka svaku tekmu bude po 9 milja i onda kad padne snijeg, a oni ne čiste treba ih napasti, ali sve dok je ova situacija od dvije milje, ništa loše ne radi.
Fan shop došao kakav je god naš je ..
Biće i to nekad bolje isto kad raja budu kupovala, a ti imati skupu robu, a raja nemaju da žive, a ne da kupuje skupe stvari i ako bi željeli..
Potpis!

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 03 mar 2012, 01:00

Mogla je vala i ekipa cijela zavrnut rukave i lopatu u ruke,uzima se dobra lova pa hajmo pokazite ljubav prema svom klubu,a ne hajmo naci neke levate da nam ociste to dzaba mogli su uvest akciju 3 banke dnevnica joj kako bi raja navalila hahahaha!VOLIM ZELJU ali brate da ja cistim a tamo neko da d.ka ku.ac ne pada mi napamet :D!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

Hard Bass
Kontakt:

Post Postao/la Hard Bass » 03 mar 2012, 02:01

Ado1921 je napisao/la:Mogla je vala i ekipa cijela zavrnut rukave i lopatu u ruke,uzima se dobra lova pa hajmo pokazite ljubav prema svom klubu,a ne hajmo naci neke levate da nam ociste to dzaba mogli su uvest akciju 3 banke dnevnica joj kako bi raja navalila hahahaha!VOLIM ZELJU ali brate da ja cistim a tamo neko da d.ka ku.ac ne pada mi napamet :D!
drze se ti Barce ;)

Ado razumijem,al ne vjerujem :shock: ,ako ti mene razumijes :mrgreen:
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )

VOLIM ŽELJEZNIČAR!

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 03 mar 2012, 02:28

Sva prica o najorganizovanijem, najboljem, najvecem, naj naj naj klubu u Bosni pada u vodu ako juzna tribina stadiona ne bude spremna za utakmicu.
Nije da para nemamo, nije da navijaca nemamo, a sudeci po komentarima na ovom forumu nije ni da nam volje fali.Licno sam misljenja da ce stadion biti spreman za derbi kola, poslije ove ogromne pauze i da ce sve biti spremno za veliki spektakl a ako ne bude neko mora preuzeti odgovornost i objasniti svima zasto se to nije desilo.
Ako zelimo napredovati kao klub onda to moramo raditi u svakom smislu i ne smijemo dozvoliti da nas "sitnice" kao sto je ova sputavaju u daljnem napredku.

Isto tako je zalosno sto su na ovom forumu kojekakvi likovi otjerali "starije" navijace naseg kluba svojim nebulozama jer su donedavno ovu temu krasili komentari stoleta ili boccaccia a sada moramo citati svakave nebuloze "balavaca" i njihova prepucavanja...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 03 mar 2012, 09:30

nema postova na forumu(pola deset) znaci svi ste u dolini :o
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 03 mar 2012, 11:45

Akcija traje citav dan..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], voltron30 i 11 gostiju.