Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

raam
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la raam » 19 feb 2012, 18:57

Jeste li procitali ovu novu vijest za Banegu..u nekoj glupoj nezgodi sa autom na benz. pumpi slomio je i fibulu i tibiju sto znaci da ga nema do kraja sezone..dok nasi budu igrali utakmicu sa Barcom on ce biti na operaciji :(

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 feb 2012, 19:01

Nogometaša Valencije Evera Banegu pregazio je, vjerovali ili ne, vlastiti automobil.

Naime, Banega je poslije jutarnjeg treninga stao na benzinsku pumpu da natoči gorivo, te je zaboravio povući ručnu kočnicu. Pretpostavlja se da je nesretni Banega pokušao zaustaviti vozilo u pokretu, ali to mu, očito, nije pošlo za rukom.

Naravno, Argentinac je izvukao deblji kraj, a zadobio je lom tibije i fibule, nakon što mu je automobil prešao preko potkoljenice. Veznjak Valencije podvrgnut je hitnoj operaciji i još uvijek nije poznato kada će se vratiti na zelene travnjake. Ova sezona je gotovo sigurno završena za njega.

Valencia će večeras gostovati na Camp Nou stadionu kod Barcelone, a nesretni Banega nije konkurirao za susret i prije ovog incidenta, jer je imao povredu desnog koljena.
E jbt svasta neces cuti kako se dogode povrede igracima da ih odalje sa terena.Ovo mi je bizarnije nego kada je onomad Leroy Lita odsustvovao 3 meseca nakon sto je pao preko daljinskog u dnevnoj sobi. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 19 feb 2012, 19:22

Ne zaboravi ni da se Eren Derdiyok povrijedio tako što je stao na komad stakla u svom domu. :lol:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 feb 2012, 19:40

Claus je napisao/la:Ne zaboravi ni da se Eren Derdiyok povrijedio tako što je stao na komad stakla u svom domu. :lol:
dobro, to je manje-vise moguce da se desi ako se nesto razbije ili slicno, dok daljinski i slicno je smijesno, mora da je bio neki ogroman daljinac :lol: :mrgreen: pa je uspio da se povrijedi :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 19 feb 2012, 22:37

Devil je napisao/la:E jbt svasta neces cuti kako se dogode povrede igracima da ih odalje sa terena.Ovo mi je bizarnije nego kada je onomad Leroy Lita odsustvovao 3 meseca nakon sto je pao preko daljinskog u dnevnoj sobi. :roll:
Banegina povreda je definitivno najbizarnija od svih za koje sam do sada cuo. Drugo mjesto zauzima Kanizares, koji se povrijedio tako sto mu je boca kolonjske vode pala na nogu. Hoce Valensiu takvi pehovi.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 feb 2012, 22:49

Valenica do 60 min bi gubila 10:1 da im nije ovog Alvesa na golu. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 19 feb 2012, 23:35

10 sigurnih golova je odbranio...al dzaba kad nam je odbrana jos uvijek troma i spora...Boze sacuvaj...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Train
Kontakt:

Post Postao/la Train » 19 feb 2012, 23:37

Ne znam u cemu je veceras bio problem,ove godine ste igrali potpuno ravnopravne utakmice protiv Barce,ova veceras je bas bila katastrofalna ;)
LeBron-MVP

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 feb 2012, 23:49

Ne znam sta je ovim nasim nocas bilo.Osjecam se doista tuzno,razocarano zbog pristupa igri.Ponadao sam se na pocetku kad je Piatti zabio za 0:1 da bi se mogla odigrati dobra utakmica,ali na kraju ispade katastrofa.
Valenciji su pod hitno potrebna pojacana u veznom redu,desnom boku,odbrani i stvarno napadu.Soldado ne moze sam treba mu kolega koji zna igrati podjednako svaku utakmicu.
Amunt Valencia
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 20 feb 2012, 21:57

Adi_Zepce je napisao/la:Ne znam sta je ovim nasim nocas bilo.Osjecam se doista tuzno,razocarano zbog pristupa igri.Ponadao sam se na pocetku kad je Piatti zabio za 0:1 da bi se mogla odigrati dobra utakmica,ali na kraju ispade katastrofa.
Valenciji su pod hitno potrebna pojacana u veznom redu,desnom boku,odbrani i stvarno napadu.Soldado ne moze sam treba mu kolega koji zna igrati podjednako svaku utakmicu.
Amunt Valencia
Itekako.Barca jest dominirala i da su pobijedili 10-1 bilo bi zasluzeno,ali barem po mom misljenju,valencia je sinoc primila,malo je rec`,smijesne golove osim onog za 4-1 ja msm.Ova ostala 4 su bila ili odbice ili neznamkakodanazovemupadanje Ramya :|
Sretno zmajevi!!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 22 feb 2012, 23:42

Eh da koju prozborim na ovoj temi :mrgreen:
Uprava dala Emery ultimatum da napravi veliki rezultat u EL ili leti na kraju sezone,to je onako velika vijest u posljednjih par dana :D
Valencia takođe radi i na jacanju momcadi za narednu sezonu.Ugovore s Sismisima su navodno vec potpisali Guarado,Lass Bangoura i Viera,a na dobrom putu je i Van der Wiel za kojeg Valencia nudi sada 5 miliona :? :?
Inace,u posljednjih par dana kao nova pojacanja Valencije pominju se Bruno Soriano iz Villarreala,te Lucas Barrios iz Dortmunda ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 23 feb 2012, 00:26

Adi_Zepce je napisao/la:Eh da koju prozborim na ovoj temi :mrgreen:
Uprava dala Emery ultimatum da napravi veliki rezultat u EL ili leti na kraju sezone,to je onako velika vijest u posljednjih par dana :D
Valencia takođe radi i na jacanju momcadi za narednu sezonu.Ugovore s Sismisima su navodno vec potpisali Guarado,Lass Bangoura i Viera,a na dobrom putu je i Van der Wiel za kojeg Valencia nudi sada 5 miliona :? :?
Inace,u posljednjih par dana kao nova pojacanja Valencije pominju se Bruno Soriano iz Villarreala,te Lucas Barrios iz Dortmunda ;)
svidja mi se ovaj spisak pojacanja...a naj mi se vise svidja :mrgreen: ultimatum za zalizanog..i jedva cekam da ne napravi razultat i da dobije nogu... a sto se same ekipe tice, mislim da nam fali igrac tipa SIlve ili Aimara, sto je nas zastitni znak u zanjim godinama...Jonas to nije, ali jeste Canales koji je, nazalost povrijedjen i nece jos na teren zadugo...mislim da cemo u Jonathanu Vieri kojeg si spomenuo Adi, dobiti upravo takvog igraca...Bruno je takodje dobra opcija, ali ovo cjenkanje za Van der Wiela me malo pocinje nervirati...igraju se sa zivcima navijaca..Guardado ce biti fkt dobro pojacanje, lik predvodi Deportivo ka povratku u Primeru, i jako mu dobro ide, dok je Allhasane Bangoura strasan talent, i dobro ce nam doci u novoj sezoni...za Barriosa nesto ne vjerujem ali bih volio da dodje...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Munib
Kontakt:

Post Postao/la Munib » 23 feb 2012, 19:24

Sta onaj mali uradi na desnom boku :lol:

1-0

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 26 feb 2012, 21:16

Moze se reci da je Valenca u maloj krizi . Dva neugodna poraza u nizu :? sada su doveli u pitanje tu trecu poziciju . Vrlo moguce da je Igranje u Evropi uzelo danak. Ne znam .Valencia mi je djelovala pomalo istroseno.
Sto se tice same tekme , ona je bila poprilicno izjednacena ,obje ekipe imale su periode svoje dominacije.
Kod Seville,posebno se istakao Jesus Navas,koji je pored asistencije i gola ,imao i nekoliko dobrih prodora .
Cini se da kod Valencie i ne mozes nekog posebno isticati :roll: .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 02 mar 2012, 17:34

Nogometaš Lillea Mathieu Debuchy meta je španjolske Valencije u ljetnom prijelaznom roku, a iz tog francuskog kluba u redove Šišmiša je prošle sezone stigao i branič Adi Rami.

Igrač francuskog Lillea Mathieu Debuchy otkrio je medijima kako će ga najvjerojatnije španjolski prvoligaš Valencia pokušati dovesti u ljetnom prijelaznom roku.

"Znam da je Valencia zainteresirana", prenosi njegovu izjavu L'Equipe.

Iako mu laska interes španjolske momčadi, tvrdi da je u trenutno u potpunosti posvećen svojem klubu: "No, u ovom trenutku sam koncentriran na domaće prvenstvo, želim kvalitetno završiti sezonu prije nego što počnem razmišljati o mogućem transferu", rekao je.

26-godišnjak je zatim i naglasio kako će ipak Lille donijeti glavnu odluku: "Moram prihvatiti da sam igrač pod ugovorom i da ja ne biram", zaključio je.

Ukoliko se taj transfer realizira, Debuchy će postati treći Francuz u momčadi Valencije, a upravo je iz Lillea prošle godine u španjolski klub stigao i njegov sunarodnjak Adi Rami.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 02 mar 2012, 22:33

SirAlexFerguson je napisao/la:Nogometaš Lillea Mathieu Debuchy meta je španjolske Valencije u ljetnom prijelaznom roku, a iz tog francuskog kluba u redove Šišmiša je prošle sezone stigao i branič Adi Rami.

Igrač francuskog Lillea Mathieu Debuchy otkrio je medijima kako će ga najvjerojatnije španjolski prvoligaš Valencia pokušati dovesti u ljetnom prijelaznom roku.

"Znam da je Valencia zainteresirana", prenosi njegovu izjavu L'Equipe.

Iako mu laska interes španjolske momčadi, tvrdi da je u trenutno u potpunosti posvećen svojem klubu: "No, u ovom trenutku sam koncentriran na domaće prvenstvo, želim kvalitetno završiti sezonu prije nego što počnem razmišljati o mogućem transferu", rekao je.

26-godišnjak je zatim i naglasio kako će ipak Lille donijeti glavnu odluku: "Moram prihvatiti da sam igrač pod ugovorom i da ja ne biram", zaključio je.

Ukoliko se taj transfer realizira, Debuchy će postati treći Francuz u momčadi Valencije, a upravo je iz Lillea prošle godine u španjolski klub stigao i njegov sunarodnjak Adi Rami.
On je tek opcija broj 2,prva zelja Valencije i dalje je Van der Wiel.

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 03 mar 2012, 11:01

Licno gledao sam ga par pura u dresu Ajaxa . Ali nedovoljno da bi mogao imati neko odredjeno misljenje o njemu . Vidim dosta ljudi ga smatraju jednim od najboljih bocnih igraca u Evropi . Uostalom,nije slucajno reprezentativac Holandije . Meni nije jasno da Valencia,radi par miliona ,rizikuje da izgubi takvog igraca :? a znamo da je ta pozicija vjerovatno najslabiji dio tima . Miguel je vec u godinama ,Baragan i Bruno :mrgreen: nisu taj kvalitet sasvim sigurno . Zamisli kakve bi Valencia imala bocne igrace (Alba-Wiel) usto,mlade jos . Vjerovatno bi imala najjace bocne igrace u Primeri 8-) .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 03 mar 2012, 11:20

juznjak> je napisao/la:Licno gledao sam ga par pura u dresu Ajaxa . Ali nedovoljno da bi mogao imati neko odredjeno misljenje o njemu . Vidim dosta ljudi ga smatraju jednim od najboljih bocnih igraca u Evropi . Uostalom,nije slucajno reprezentativac Holandije . Meni nije jasno da Valencia,radi par miliona ,rizikuje da izgubi takvog igraca :? a znamo da je ta pozicija vjerovatno najslabiji dio tima . Miguel je vec u godinama ,Baragan i Bruno :mrgreen: nisu taj kvalitet sasvim sigurno . Zamisli kakve bi Valencia imala bocne igrace (Alba-Wiel) usto,mlade jos . Vjerovatno bi imala najjace bocne igrace u Primeri 8-) .
Hebena neka politika.. Ja se nadam da ce doci Wiel..Nego citam,ocekuje se ubrzo povratak Canalesa,mislim da bi vam on mogao donjeti ono sto vam fali od odlaska Silve.. Bio je medju boljim igracima Valencie do povrede..
Valenciu ocekuje tesko gostovanje kod Granade,ma koliko se ta ekipa cinila bezazlena njihove igre kuci pokazuju suprotno.. Podsjecaju me na Hercules pomalo,tesko da mogu izvuci bod na strani a kuci mogu svakoga dobiti.. Izuzetno su trkacki nastrojeni na svom stadionu i nadam se da nece biti nonsalantnosti kod igraca Valencie . Tipujem da bi ovo mogla biti jedna od boljih utakmica ovog kola..

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 03 mar 2012, 12:50

juznjak> je napisao/la:Licno gledao sam ga par pura u dresu Ajaxa . Ali nedovoljno da bi mogao imati neko odredjeno misljenje o njemu . Vidim dosta ljudi ga smatraju jednim od najboljih bocnih igraca u Evropi . Uostalom,nije slucajno reprezentativac Holandije . Meni nije jasno da Valencia,radi par miliona ,rizikuje da izgubi takvog igraca :? a znamo da je ta pozicija vjerovatno najslabiji dio tima . Miguel je vec u godinama ,Baragan i Bruno :mrgreen: nisu taj kvalitet sasvim sigurno . Zamisli kakve bi Valencia imala bocne igrace (Alba-Wiel) usto,mlade jos . Vjerovatno bi imala najjace bocne igrace u Primeri 8-) .
Eh to ti je ta politika Valencije,oni bi se prije ubili nego preplatili igraca koji bas vrijedi :evil: I onda ce doci ljeto i stici ce nam novi Antonio Barragan kojeg cemo na startu zvati "novi Angloma",a ustvari je novi flop :mrgreen:
L_blancos je napisao/la:
Hebena neka politika.. Ja se nadam da ce doci Wiel..Nego citam,ocekuje se ubrzo povratak Canalesa,mislim da bi vam on mogao donjeti ono sto vam fali od odlaska Silve.. Bio je medju boljim igracima Valencie do povrede..
Valenciu ocekuje tesko gostovanje kod Granade,ma koliko se ta ekipa cinila bezazlena njihove igre kuci pokazuju suprotno.. Podsjecaju me na Hercules pomalo,tesko da mogu izvuci bod na strani a kuci mogu svakoga dobiti.. Izuzetno su trkacki nastrojeni na svom stadionu i nadam se da nece biti nonsalantnosti kod igraca Valencie . Tipujem da bi ovo mogla biti jedna od boljih utakmica ovog kola..
Slazem se da ce biti uzbudljivo između Granade i Valencije.Valjda ce VCF konacno proigrati :D

www.valencia-balkan.net

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 04 mar 2012, 20:15

Sta je ovo danas? Igraci Valencie dobili 9 zutih kartona (nijedan crveni). Pobijedili su Granadu sa 1-0.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.