Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

legenda reala
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la legenda reala » 03 mar 2012, 15:07

Znači ući će tamo oko 89-90 minute :evil:
Ili je Mancini odlučio da ga koristi kao jockera u poslijednjih dvadesetak minuta ,vidjećemo.
A ja se ponado da gledam utakmicu :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 mar 2012, 15:08

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Vrijeme je Dzeki da napusta City, zabar ga izgleda nema u planu.
Nije on igrac za klupe, treba ici negdje gdje ce redovno igrati.

Cesce Torres igra za Chelsea nego Dzeko za City :roll:
Daj Boze da ga neki jaci klub potrazi na ljeto, i jos da ga ovi puste. Stvarno ne razumijem Mancinija on jos hoce novih igraca, samo ih gomila.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 03 mar 2012, 15:09

A više... :roll:

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 03 mar 2012, 15:11

OOOOOOOOOOOOOOOO Mancini zegamo ti zenu OOOOOOOOOOOOOOOOOO,gotovo definitivno.Dakle sad mozemo napravit nagradnu igru gdje ce Dzeko na ljeto.Nadam se bjezat iz Engleske a moja je zelja Milan.

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 03 mar 2012, 15:11

Daj Boze da bude razmjena Dzeko-Higuain , ili u Juve. Ovo stvarno nema vise smisla
HZ87

Ivica
Kontakt:

Post Postao/la Ivica » 03 mar 2012, 15:12

Elegant je napisao/la:
grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Vrijeme je Dzeki da napusta City, zabar ga izgleda nema u planu.
Nije on igrac za klupe, treba ici negdje gdje ce redovno igrati.

Cesce Torres igra za Chelsea nego Dzeko za City :roll:
Daj Boze da ga neki jaci klub potrazi na ljeto, i jos da ga ovi puste. Stvarno ne razumijem Mancinija on jos hoce novih igraca, samo ih gomila.
Razmazili ga, ima se moze se, ima ko i da se kocka = kosonja :mrgreen: dobit ce on nogu ako ne osvj. PL..

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 mar 2012, 15:14

Ivica je napisao/la: Razmazili ga, ima se moze se, ima ko i da se kocka = kosonja :mrgreen: dobit ce on nogu ako ne osvj. PL..
Ne bi me cudilo da njega optuze za lose rezultate, ali siguran sam da nece jos dugo u EL mozda ih vec Sporting eliminise, za PL treba jos da se vidi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Feco
Kontakt:

Post Postao/la Feco » 03 mar 2012, 15:17

Ko ce prenositi tekmu :// ?

Ivica
Kontakt:

Post Postao/la Ivica » 03 mar 2012, 15:18

Feco je napisao/la:Ko ce prenositi tekmu :// ?
Cekaj da vidim :mrgreen:

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 03 mar 2012, 15:22

Neko ko ostavi Dzeku,Silvu i Agüera na klupi,ima poremecaja u glavi,jos uz to sve stavlja Balotellija u prvu postavu,koji je vidjen ujutru u 2:30 u lokalu,gdje je pijanka majka.

Nek se bas sad neki nadje da brani Mancinija. Bice njemu ubrzo noga,samo se pitam koliko je kesiro od Uniteda da ovo radi,zabarsko mafijaska posla.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 03 mar 2012, 15:23

Feco je napisao/la:Ko ce prenositi tekmu :// ?
BHT1
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 03 mar 2012, 15:25

Koliko vidim u postavi mu nije niko ko je igrao za reprezentaciju vise od poluvremena osim onih koji nemaju zamjene. Mogu samo rec da Mancini ima muda da ovo uradi i totalno drugu momcad stavi u odlucujucim utakmicama, nadam se samo da ce mu se kockanje sa Balloteliem isplatiti u suprotnom leti iz Citya. A nasem Dzeki je bolje uci u igru pa zabiti koji gol i asistenciju nego 90 minuta igrat a nista ne napravit :D, ovako taman uđe dok se odbrambreni malo umore.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 03 mar 2012, 15:30

robijas_Ri je napisao/la:Koliko vidim u postavi mu nije niko ko je igrao za reprezentaciju vise od poluvremena osim onih koji nemaju zamjene. Mogu samo rec da Mancini ima muda da ovo uradi i totalno drugu momcad stavi u odlucujucim utakmicama, nadam se samo da ce mu se kockanje sa Balloteliem isplatiti u suprotnom leti iz Citya. A nasem Dzeki je bolje uci u igru pa zabiti koji gol i asistenciju nego 90 minuta igrat a nista ne napravit :D, ovako taman uđe dok se odbrambreni malo umore.
Pitaj Brazilce,moze li Dzeko igrati 90 minuta ;). **** Balotelli zenu Manciniju vise,a mozda je i kara umjesto Mancinija ,jer ovaj nije sposoban,pa mu kao zahvalnost daje priliku da igra. Ne zna se koji je veci psihopata. Biti do zore,ispijati alkohol,jos biti u prvoj postavi.

Ivica
Kontakt:

Post Postao/la Ivica » 03 mar 2012, 15:32

Biti do zore,ispijati alkohol,jos biti u prvoj postav
Ovaj put nije ispijao :lol:

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 03 mar 2012, 15:33

Pasodzigera je napisao/la:
robijas_Ri je napisao/la:Koliko vidim u postavi mu nije niko ko je igrao za reprezentaciju vise od poluvremena osim onih koji nemaju zamjene. Mogu samo rec da Mancini ima muda da ovo uradi i totalno drugu momcad stavi u odlucujucim utakmicama, nadam se samo da ce mu se kockanje sa Balloteliem isplatiti u suprotnom leti iz Citya. A nasem Dzeki je bolje uci u igru pa zabiti koji gol i asistenciju nego 90 minuta igrat a nista ne napravit :D, ovako taman uđe dok se odbrambreni malo umore.
Pitaj Brazilce,moze li Dzeko igrati 90 minuta ;). **** Balotelli zenu Manciniju vise,a mozda je i kara umjesto Mancinija ,jer ovaj nije sposoban,pa mu kao zahvalnost daje priliku da igra. Ne zna se koji je veci psihopata. Biti do zore,ispijati alkohol,jos biti u prvoj postavi.
Pa to ti kazem kocka se, al moramo priznat da treba imat hrabrosti i za to jer prvenstvo mu ovisi u ovim ,,malim'' utakmicama. Ma i kad menagera igram buraz ne znam kojeg bi stavio bune se oni koji ne igraju haha a da ne spominjemo pravi zivot. Sve u svemu treba bit strpljiv i lagano ga zabijat pa sa klupe , klupe sta ima veze, nece ni Mancini dovijeka trajat a golovi ce ostat upisani pored njegovog imena.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 03 mar 2012, 15:34

sta vam je hoce cova da se hvali kako ima najjacu klupu na svjetu :lol: :lol:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 03 mar 2012, 15:42

propuh je napisao/la:sta vam je hoce cova da se hvali kako ima najjacu klupu na svjetu :lol: :lol:
Treba ga upitati,koliko mu je tutno gradski rival.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 03 mar 2012, 15:54

Neće Edo, hoće Vedo :mrgreen:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 03 mar 2012, 16:01

OPet nista, pravo mi je zao Mancinieve familije koje se ovim putem srdacno sjecam...

Hebe Dzeku u zdrav mozak i ovo je stvarno prelilo casu. Edine izdrzi do ljeta i fataj se noge iz Citya.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 03 mar 2012, 16:18

mah ja ne mogu da shvatim da ovog lika neko trpi a ne jos da ga gura u prvih 11,lik je nezainteresovan, svejedno mu, nikakve odgovornosti
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, DjaniTarik, FCB1986, GG3, hurem, napapijri1987 i 48 gostiju.