Jest da je Abou poglup, ali brate za Walcotta je Jurgen Klinnsman.Desole je napisao/la:OX ulazi umjesto Aboua :S
Nećemo se provuć s remijem majkemi...
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Jest da je Abou poglup, ali brate za Walcotta je Jurgen Klinnsman.Desole je napisao/la:OX ulazi umjesto Aboua :S
ne mogu da vjerujemGenghis je napisao/la:frankqqqqq je napisao/la:O ne Arteta šta ti je
Bože nedaj da neko zakači Diabya još ćemo i drugu izmjenu radi povrede pravit![]()
![]()
![]()
![]()

Potres mozga imao, nije znao gdje je, nepovezano pričao etc, neće ga bit dosta vremena ja mislimKing Kenny je napisao/la:Čestitke...šta je s Artetom,nisam najbolje shvatio sta mu se desilo...
Haha, lud si ko struja, al sto jest jest, nevjerovatno koliko smo srece imali, nek je jednom i nas pogledala. Al najjace kad prikazase kako Persie ljubi Songu kopackuBosco je napisao/la:Žao mi je scousera, zaslužili su da nabiju Arsenal danas ali eto konačno je sreća bila na našoj strani. Sreća i znanje van Persieja... Mislim da kad su krenuli na put da su RvP, Sagna, Diaby i ostali muslimani stali kraj nekog turbeta i ubacili po sedmičnu platu...eto toliko smo sreće imali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.