Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Kad bi Downing uspio jednom da centrira u kazneni prostor mozda bi i moglo biti nesto od ove ekipe.12 kornera i nijedan nije bio neka opasnost.
PS
Nista nema veze sa srecom, to je prica za malu djecu. Nesposobnost ove ekipe je glavni problem. Nema nikoga ko moze povuci, ko moze dati taj zadnji pas, ko moze uputiti dobar centarsut. Jedini Suarez radi nesto, ostali su smijesni.
PS
Nista nema veze sa srecom, to je prica za malu djecu. Nesposobnost ove ekipe je glavni problem. Nema nikoga ko moze povuci, ko moze dati taj zadnji pas, ko moze uputiti dobar centarsut. Jedini Suarez radi nesto, ostali su smijesni.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
da li bi ovo napisao, da smo realizirali penal ?bimbrlica je napisao/la:Kad bi Downing uspio jednom da centrira u kazneni prostor mozda bi i moglo biti nesto od ove ekipe.12 kornera i nijedan nije bio neka opasnost.
PS
Walk on, with hope in your hearts.
keniju treba dati otkaz jer on pojma o zivotu nema,i pola igraca treba prodati
Potpisujem tvoj postbimbrlica je napisao/la:Kad bi Downing uspio jednom da centrira u kazneni prostor mozda bi i moglo biti nesto od ove ekipe.12 kornera i nijedan nije bio neka opasnost.
PS

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
artemis77 je napisao/la:Mozes ti dovest milion pojacanja, ali mi smo izgubili ove sezone bodova i bodova jer nismo imali srece (kako drukcije nazvat ovo danas). Od prve utakmice pa nadalje...BeyKopites je napisao/la:Ne treba nama RvP da ubaci loptu u prazan gol...
Iskreno, to moze svaka budala - zapravo ne bas svaka, evo vidjeli smo da Kelly ne moze
Bili smo "bolji" u drzanju lopte na sredini i nekakvim bezveznim ubacivanjima naprijed prema Suarezu...
Ako Liverpool zeli da ostane gigant engleskog i europskog fudbala onda mora PRESTATI sa dovodjenjem igraca tipa: Henderson , Carrol , Downing itd.
Cak smo ih platili kao neke zvijezde a za te pare smo mogli kupiti igrace sa kojima bi sad bili sigurno u top 4 a mozda jos i u borbi za titulu.
Nazalost, mislim da Kenny ne moze biti vise trener Liverpoola jer jednostavno nije za ovaj moderni fudbal, slabo se snalazi pa nije vodio neku ekipu 12 god. prije nego sto je dosao u Liverpool, jednom rijecju - NEMA POJMA.
Jeste on velika igracka legenda al' treba dovesti nekog dobrog trenera po mogucnosti sa strane kakav je Rafa ispocetka bio.
Jos su KK i DC rekli da nam ne trebaju pojacanja, ako stvarno tako misli onda nemam rijeci stvarno ne znam onda sa cim mu se glupost granici !
Sa ovim igrackim kadrom ne mozemo ni u borbu za LP a ne za nesto vise :S
eto toliko,volio bih vise konstruktivnih postova da vidim vasa misljenja nemojte povrsno pisati, dobro razmislite !
kakva bolan sreca? o cemu pricas, pa mi ne mozemo akcije napraviti, imamo posjed lopte i to je sve, igramo najlosiji fudbal u engleskoj, da nije bilo para za pojacanja ja bi rekao uredu bice bolje ali ovako ne moze vise, ja nisam u zivotu vidio vise promasenih transfera tako da je ovaj pokusaj britanizacije tima tj. dovesti igraca samo je bitno da je britanac je propao i vrijeme je da neko drugi proba jer ovo nema veze sa srecom ili necim slicnim da mozes reci neka Kennya bice bolje sljedece sezone, nece biti bolje jer nemamo nikakve perspektive, vrijeme je da se nesto mjenja i mislim da mora poceti od kennya koliko god ga mi voljeli
Ovog ljeta se nadati da najbolji igrači neće napustiti Liverpool, to se ponajviše odnosi na Reinu i Suareza, teško ćemo ih zadražati, nemaju nekog razloga da ostanu u Liverpool, možda jedino ako iskreno vole ovaj klub, ali klub im nemože ništa veće ponuditi, od europske lige. Pored toliko klubova koji su zainteresovani za njih, i + igraju ligu prvaka, teško da će ovi odbiti, mogu ih razumiti, sada se tek vidi zašto je Torres napustio Liverpool...
Zadnja izmjena: hanniz, dana/u 03 mar 2012, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
nezaslužena pobjeda arsenala, trebali smo pobjediti nekih 5:2, ali idemo dalje. u ovoj sezone smo u svim utakmicama zaslužili pobjedu osim u 2-3, šta se može... dvije stative koje su trebale završiti u golu, nisu kao i penal. najbolje bi bilo kada bi reina šutao penale, mogu se kladiti da bi svaki dao.
također, Luis Suarez je još jednom dokazao da je najbolji igrač EPLa.
i da, za one koji misle da je Suarez pao prije nego što je šešni postavio nogu, griješe. obratite pažnju na zadnji dio desnu nogu Suareza na ponovljenom snimku.
YNWA
također, Luis Suarez je još jednom dokazao da je najbolji igrač EPLa.
i da, za one koji misle da je Suarez pao prije nego što je šešni postavio nogu, griješe. obratite pažnju na zadnji dio desnu nogu Suareza na ponovljenom snimku.
YNWA
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Šta znači izostanak samo jednog igrača u ekipi
E moj Aggere, treba tebi i Skrtelu spomenik dići
To je to što se tiče LP ( za one koji su imali trunku nade ), sad se okrenuti FA Cupu i osvojiti ga a u ligi davati šansu mladim igračima. Ono što ova bagra na terenu može promašiti to ova ekipa ne bi promašila:
------------------Lily------------------
--King Kenny--Fera--Reeds--Carlo-
------Scouser-------Admir_Sa------
-EdinTM87-YNWA-VolimLiverpool-
-------------Henderson--------------
Donija, Aurelija, Maxija, Kuyta, Cola, Aquilanija prodati na kraju sezone ili otpustiti ( Carru moramo istrpiti do juna 2013. ).
Gulascija, Jacka Robinsona, Raheema prekomandovati u prvi tim ( onih 25 igrača ) i dovesti jedno kvalitetno krilo uz besplatnog Hoiletta.

To je to što se tiče LP ( za one koji su imali trunku nade ), sad se okrenuti FA Cupu i osvojiti ga a u ligi davati šansu mladim igračima. Ono što ova bagra na terenu može promašiti to ova ekipa ne bi promašila:
Donija, Aurelija, Maxija, Kuyta, Cola, Aquilanija prodati na kraju sezone ili otpustiti ( Carru moramo istrpiti do juna 2013. ).
Gulascija, Jacka Robinsona, Raheema prekomandovati u prvi tim ( onih 25 igrača ) i dovesti jedno kvalitetno krilo uz besplatnog Hoiletta.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Brate ovo ti nije trebalo, kako samo glupo razmisljas, sta je to Chelsea bolji od Liverpool nece ni oni igrat LP, plus on nema veze s vezom.hanniz je napisao/la:Ovog ljeta se nadati da najbolji igrači neće napustiti Liverpool, to se ponajviše odnosi na Reinu i Suareza, teško ćemo ih zadražati, nemaju nekog razloga da ostanu u Liverpool, možda jedino ako iskreno vole ovaj klub, ali klub im nemože ništa veće ponuditi, od europske lige. Pored toliko klubova koji su zainteresovani za njih, i + igraju ligu prvaka, teško da će ovi odbiti, mogu ih razumiti, sada se tek vidi zašto je Torres napustio Liverpool...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
gdje sam ja na tjelesnom dajem u prosjeku 3+ golova na utakmnici ali i masim 2 zicera max. a kao sto rece treba se okrenuti FA Cupu i 2 trofeju a u EPL sansu davati mladim igracima ali se ne smije dopustiti da klub zavrsi ispod 7 mjesta jer bi to bila sramota velika.Henderson je napisao/la:Šta znači izostanak samo jednog igrača u ekipiE moj Aggere, treba tebi i Skrtelu spomenik dići
![]()
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- peppo_owen
- Kontakt:
Jel moze neko postavit neki highlights od tekme dns,jbg gledo sam prvo poluvrijeme,drugo nisam mogao od obaveza.Sta onaj Suarez slalom radi u sesnestercu,odavno nismo imali u ekipi nekog ko onako pravi budalama protivnicke igrace.Prvo poluvrijme po meni smo dominirali,al nas *ebe ta zavrsnica.Jbg steta sto cemo ostati bez LP sledece sezone,al treba se okrenuti prema FA cup i pokusat osvojit.
Tolko od mene,svako dobro..
YNWA
Tolko od mene,svako dobro..
YNWA
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Carlo je napisao/la:također, Luis Suarez je još jednom dokazao da je najbolji igrač EPLa.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Izgubili smo i sta je bilo bilo je...I da smo pobjedili tesko da bi igrali u ligi prvaka
Vec sad se okrenuti FA cupu i njega osvojit, i kad se sve oduzme i sabere ova sezona nam moze bit jedna od najuspjesnijih u zadnjih 10 godina

Vec sad se okrenuti FA cupu i njega osvojit, i kad se sve oduzme i sabere ova sezona nam moze bit jedna od najuspjesnijih u zadnjih 10 godina

- BeyKopites
- Kontakt:
Haha, ako osvojimo FA cup bice pravo cudno
Osvojicemo 2 trofeja i zavrsiti na 6/7 mjestu igrajuci lose i nekonstantno
A neko ce mozda biti 3 kao npr. Totenham i nece nista osvojiti pored sjajne forme, dobrih igraca i trenera, dobro prikazane igre !
Ipak mene bi vise zadovoljilo da LFC prvenstveno igra dobro, da navijaci uzivaju, da se ne sikiraju puno kao sto se sikiram ja zadnjih par godina

Pusti ti titulu Liga kupa, jedva smo dobili ekipu koja realno ne bi smjela da se ozbiljnije takmici s nama.Pa btw oni su u rangu s Brightonom kojeg smo nabili 6:1 . Titula je tu al' meni ostala neka praznina u dusi kad shvatim kako smo odigrali :/
Ne znam et, ja mislim da se mora nesto mijenjati...Kenny nek ostane kao neki savjetnik ili tako nesto, al mislim da treba dovesti boljeg i sposobnijeg trenera koji ce jednostavno znati koji mu igraci trebaju.
Osvojicemo 2 trofeja i zavrsiti na 6/7 mjestu igrajuci lose i nekonstantno

A neko ce mozda biti 3 kao npr. Totenham i nece nista osvojiti pored sjajne forme, dobrih igraca i trenera, dobro prikazane igre !
Ipak mene bi vise zadovoljilo da LFC prvenstveno igra dobro, da navijaci uzivaju, da se ne sikiraju puno kao sto se sikiram ja zadnjih par godina

Pusti ti titulu Liga kupa, jedva smo dobili ekipu koja realno ne bi smjela da se ozbiljnije takmici s nama.Pa btw oni su u rangu s Brightonom kojeg smo nabili 6:1 . Titula je tu al' meni ostala neka praznina u dusi kad shvatim kako smo odigrali :/
Ne znam et, ja mislim da se mora nesto mijenjati...Kenny nek ostane kao neki savjetnik ili tako nesto, al mislim da treba dovesti boljeg i sposobnijeg trenera koji ce jednostavno znati koji mu igraci trebaju.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Ma meni treba zabraniti pristup ovom forumu nakon utakmice Liverpoola, bar na jedan dan.fukara87 je napisao/la:Brate ovo ti nije trebalo, kako samo glupo razmisljas, sta je to Chelsea bolji od Liverpool nece ni oni igrat LP, plus on nema veze s vezom.hanniz je napisao/la:Ovog ljeta se nadati da najbolji igrači neće napustiti Liverpool, to se ponajviše odnosi na Reinu i Suareza, teško ćemo ih zadražati, nemaju nekog razloga da ostanu u Liverpool, možda jedino ako iskreno vole ovaj klub, ali klub im nemože ništa veće ponuditi, od europske lige. Pored toliko klubova koji su zainteresovani za njih, i + igraju ligu prvaka, teško da će ovi odbiti, mogu ih razumiti, sada se tek vidi zašto je Torres napustio Liverpool...

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- BeyKopites
- Kontakt:
Ma Torres se zajebo pravo i sad mi ga je zao malo stvarno ...
Mislim da bi on i Suarez bili extra tandem al' et takva je sudbina bila, nek truhne sad tamo
Mislim da bi on i Suarez bili extra tandem al' et takva je sudbina bila, nek truhne sad tamo

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Toliko toga bih zelio da napisem ali jednostavno,sve mi je nekako zbrkano u glavi i otkako je utakmica zavrsila samo sutim..
Ako mi vjerujete,ne pamtim kad sam bio ovoliko sjeban. Ali izgleda da je to neka nasa realnost,nismo vise giganti !!
Svi dolaze s namjerom da uzmu bod(ove) i vecina ih uspije u svojoj namjeri. Danas je Arsenal strpljivo cekao svoju priliku iz kontri sto ce se ispostavit kao dobitna kombinacija..
Misljenja sam da je ovo nase najbolje odigrano poluvrijeme ove sezone ali fali to nesto.. Fali jedan Superstar u napadu koji ce to lagano pospremiti u mrezu ali mi njega trenutno nemamo.
Suarez.. Masina ,ali nema dovoljnu podrsku od svojih saigraca
Downing iz utakmice u utakmicu pruza sve bolje partije i nadam se da ce nastavit u ovom ritmu. U nastavku sezone dati priliku i Sterlingu da se pokaze a ove malo iskusnije cuvati za FA cup..
Europa League,We Are Coming !!!
Ovo slusam citav dan,opusti me
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako mi vjerujete,ne pamtim kad sam bio ovoliko sjeban. Ali izgleda da je to neka nasa realnost,nismo vise giganti !!
Svi dolaze s namjerom da uzmu bod(ove) i vecina ih uspije u svojoj namjeri. Danas je Arsenal strpljivo cekao svoju priliku iz kontri sto ce se ispostavit kao dobitna kombinacija..
Misljenja sam da je ovo nase najbolje odigrano poluvrijeme ove sezone ali fali to nesto.. Fali jedan Superstar u napadu koji ce to lagano pospremiti u mrezu ali mi njega trenutno nemamo.
Suarez.. Masina ,ali nema dovoljnu podrsku od svojih saigraca
Downing iz utakmice u utakmicu pruza sve bolje partije i nadam se da ce nastavit u ovom ritmu. U nastavku sezone dati priliku i Sterlingu da se pokaze a ove malo iskusnije cuvati za FA cup..

Ovo slusam citav dan,opusti me

" onclick="window.open(this.href);return false;
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Vi mozete pricati sta god hocete ali KD je trener za prosjecnu premijerligasku momcad. Definitivno Liverpool ne moze napraviti neki veci iskorak sa njim . Sreca moze biti kljucan detalj u jednoj-dvije utakmice, ali ove sezone se samo na to izvlaci. Svaki put neka nesreca je Liverpool kostala bodova.
PS
Jel KD zna da se izmjene mogu vrsiti i prije 80 minute?
PS
Jel KD zna da se izmjene mogu vrsiti i prije 80 minute?
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Šta fali Europa ligi?S ovom realizacijom bi se u LP samo bezveze brukali i nasmijavali ljude koji dosad nisu imali priliku da vide kako je to promašiti 2-3 prazna gola na jednoj utakmicimoj uzor-S.G je napisao/la:

Nisam previše razočaran zbog samog poraza, već zbog načina na koji smo izgubili, ali vjerovatno ne bi isli u LP i bez ovog.Bolji smo bili bez sumnje, ali Van Persie je kaznio naše promašaje.Trenutno najbolji centarfor na svijetu sigurno, majstor veliki.Prevelik majstor za ostarjelog Carraghera

Da je taj FA kup osvojiti, sezona bi bila i više nego uspješna

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
chelzi po obicaju izgubio..
eh sad tek ti bude krivo al hajd...
da smo dobili i chelsea i arsenal bi nam bili na -4 a imali bi utakmicu manje

eh sad tek ti bude krivo al hajd...
da smo dobili i chelsea i arsenal bi nam bili na -4 a imali bi utakmicu manje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.