BH MMA, kickbox, box, judo, karate...

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Polo
Kontakt:

Re: BH MMA, kickbox, box, judo, karate...

Post Postao/la Polo » 29 feb 2012, 17:37

fera je napisao/la:
Polo je napisao/la:Nista od novine malo o karijeri do sada ali mu otac govori onako kako jest da nije disciplinovan i da se mora vise trenirat i da njega slusa bio bi u samom vrhu.
Koliko mi je poznato da on vise trenira a sledjeca borba je u Martu u Moskvi na turniru Golden Glory-a sto odma znaci da do tada nece biti mec u UFC.
ma dok su odnosi između golden glorya i zuffe ovakvi kakvi jesu denis je osuđen na ovakve meceve al nema veze on nek trenira samo ima vremena za ufc

Polo je napisao/la:Enko Alic izgubio u Den Boschu u Holandiji, Alija Tucak no contest. Steta jer je ovo prilika ipak je Holandska skola Kickboxa najjaca ali bit ce vremena za ove nove borce.
oni su mladi jako ima za njih vremena koliko hoces... po meni od ovih mlađih boraca oni su najbolji sto imamo posbno tucak od njega najvise oceujem.

btw jel tomo i berin sada nastupaju na turniru tamo u svicarskoj ili ce odraditi samo po jedan mec ? meni rece jaran da je u pitanju turnir i da ce pobjednik dobiti ugovor sa UFC-om a a ko se sjecate nedavno je tomo nesto ufc spominjao... kao da imaju on i berin neke kontakte sa njima.

Ovako krenimo od najgornjeg gore to je Denisa on treba samo na kondiciji da poradi a jak je peh je sto je nizak ali opet mogao bi se boriti u ufcu sa nekim teskasima ali vidjecemo dje je sada u Martu u Moskvi.

Bio sam i gledo Enka i Aliju kod Enka je isto to sto je mali problem sad njegov protivnik je bio za glavu veci od njega i to je velika prednost u k1 ali i on bi trebao raditi na kondiciji jer je bila extra runda malo je mozda tu pokraden kod jednog nepostojeceg nockdowna ali sta je tu je izgubio je.

Alija je borac ali je imao isto grdosiju pored sebe i onda je teze boskati ali zasigurno ima muda frajer i hoce tucu i ima kombinacije.
Boraca ovi novi ima dosta samo sto imamo slabe turnire po BiH ono kao sto je bilo sarajevo fight dobro je za sve borce ali treba tako i u Tuzli i u Zenici organizovat Bihacu budu neki mali turniri ali to je sve slabo. Po meni od mladjih Tufekcic je najbolji samo sto je napustio gladijator to ne znam i Redzovica sada je u Austriji kada ce imati borbe i skim ne znam trebo je biti u sloveniji na WFC-u ali nije ga bilo.

O ovom turniru u Svici ne znam nista samo da ce ici Berin i Tomo sada jos mi je sve nepoznato ako ko zna nek postuje.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 01 mar 2012, 22:52

Tomo i Berin se bore 26. u Zenevi, Tomin protivnik Reinaldo Fuzil dok Berinovog ne znam nemam ga na fb, mjenjali su dosta te borbe.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 01 mar 2012, 23:13

MakeTZ je napisao/la:Tomo i Berin se bore 26. u Zenevi, Tomin protivnik Reinaldo Fuzil dok Berinovog ne znam nemam ga na fb, mjenjali su dosta te borbe.
Moze li se nac negdje na internetu fightcard ovog eventa ili njihov sluzbeni sajt slicno?

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 02 mar 2012, 13:55

Polo je napisao/la:
MakeTZ je napisao/la:Tomo i Berin se bore 26. u Zenevi, Tomin protivnik Reinaldo Fuzil dok Berinovog ne znam nemam ga na fb, mjenjali su dosta te borbe.
Moze li se nac negdje na internetu fightcard ovog eventa ili njihov sluzbeni sajt slicno?
http://www.strengthhonor.com/site/fightcard-du-shc/" onclick="window.open(this.href);return false;

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 mar 2012, 09:52

MakeTZ je napisao/la:
Polo je napisao/la:
http://www.strengthhonor.com/site/fightcard-du-shc/" onclick="window.open(this.href);return false;
koliko vidim nema istine u tome da je i turnir u pitanju a da ne govorim o onom ufc dijelu... po imenima sasvim solidan fight card s tim da mi je ovaj tomin protivnik dosta slabiji od berinovog...
You are someone else I am still right here

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 03 mar 2012, 18:01

Evo Denisa na Dejana Talk Show, samo ne znam jel ovo sta ili nova emisija.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 04 mar 2012, 02:20

Nas borac Mirsad Bektic koji trenira sa ATT (American Top Team) sinoc ponovo pobijedio za sada u karijeri jos nema poraza :D
Sinoc se borio u organizaciji Titan Fighting Championship.
Jos nisam nasao borbu na netu ako nadjem postavicu.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 mar 2012, 10:09

MakeTZ je napisao/la:Nas borac Mirsad Bektic koji trenira sa ATT (American Top Team) sinoc ponovo pobijedio za sada u karijeri jos nema poraza :D
hocemo li to i mi dobiti svog amerikanca... hrvati su oduvijek imali takvih boraca evo napokon jedan bosanac iz amerike da bi mogao postati solidan borac...

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 04 mar 2012, 20:54

fera je napisao/la:
MakeTZ je napisao/la:Nas borac Mirsad Bektic koji trenira sa ATT (American Top Team) sinoc ponovo pobijedio za sada u karijeri jos nema poraza :D
hocemo li to i mi dobiti svog amerikanca... hrvati su oduvijek imali takvih boraca evo napokon jedan bosanac iz amerike da bi mogao postati solidan borac...
Ne znam ga ali fakat mi je draga ova informacija i zelim mu sve najbolje u karijeri i akoBogda da bude u UFC-u ;)

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 04 mar 2012, 23:38

Ima i svoj portal http://mirsadbektic.com/" onclick="window.open(this.href);return false; :D

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 04 mar 2012, 23:44

Zna li ko dali se Dzenan Poturak i dalje bori jer dugo nisam cuo da je imao mec?

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 06 mar 2012, 01:30

Evo borbe ovog momka http://www.mma-core.com/videos/fights/M ... 1/10027240" onclick="window.open(this.href);return false;

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 09 mar 2012, 11:51

fina borba s obzirom da je dosta mlad ako nastavi trenirati kako treba sigurno ce u ufc uskoro...

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 10 mar 2012, 02:24

Coloseum King of the Ring

Haris Ćutuk protiv Marka Plešberga u K1 spektaklu

U organizaciji KBS Mawashi iz Sarajeva, 7. aprila će se u Goraždu održati K-1 spektakl pod nazivom "Coloseum King of the Ring“. Naime, tada će glavnu borbu večeri imati naš Haris Ćutuk, inače dvostruki evropski prvak u WKA asocijaciji.

Bh. borac će ukrstiti rukavice sa Austrijancem Markom Plešbergerom iz Austrije, a ovom meču predhodit će još šest mečeva po K-1 pravilima. Ćutuk u karijeri ima skor od 12 pobjeda iz 14 mečeva, a njegov protivnik 21. pobjedu i sedam poraza.

Ovo će biti prvi put da Ćutuk radi glavnu borbu večeri i to u svojoj zemlji. Goražde su izabrali jer većina boraca dolazi iz Istočne Bosne, a kažu da je Goražde zaslužilo da bude domaćin jednoj ovakvoj manifestaciji. Poznato je da je publika u ovom gradu izuzetno vatrena kada je sport u pitanju, a to su pokazali i na utakmicama rukometne reprezentacije BiH.

"Ovo neće biti neka jeftina varijanta. Produkcija će biti na visokom nivou i sigurno je da će gledaoci moći uživati u spektaklu“, kazao je Ćutuk.

Organizatori će okupiti najpoznatija imena borilačkog sporta, među kojima će biti boric iz klubova Safeta Kape, Dževada Poturaka, Adnana Redžovića, a meč će imati i Dženan Džeka Muminović, koji se vraća u ring. Uvodne borbe će imati: Tarik Bahto, Arif Mulalić, Dario Kadić, Džemal Fetahović i Elmir Mehić.

Inače, za ovaj spektakl cijene ulaznica će biti izuzetno popularne i koštat će 5 KM.

[youtube][/youtube]

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 23 mar 2012, 18:09

http://tuzlasport.com/index.php/autorsk ... skom-ringu" onclick="window.open(this.href);return false;

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 mar 2012, 22:09

Sutra se nasi Berin i Tomislav bore u Zenevi i imaju najtezi ispit do sada u karijeri...
sta im reci ,osim pozeliti srecu i da osvjetlaju svoj a i obraz nase drzave...
SRETNO MOMCI!!!
MAKE US PROUD!!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 24 mar 2012, 00:13

mma_hz je napisao/la:Sutra se nasi Berin i Tomislav bore u Zenevi i imaju najtezi ispit do sada u karijeri...
SRETNO MOMCI!!!
MAKE US PROUD!!!
Sretno Berinu i Tomi i akoBOGda da se vrate sa pobjedom!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 mar 2012, 09:28

Polo je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Sutra se nasi Berin i Tomislav bore u Zenevi i imaju najtezi ispit do sada u karijeri...
SRETNO MOMCI!!!
MAKE US PROUD!!!
Sretno Berinu i Tomi i akoBOGda da se vrate sa pobjedom!
sretno im i od mene :D

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 mar 2012, 12:39

http://www.strengthhonor.com/site/streaming-en-direct/" onclick="window.open(this.href);return false; kazu da bi ovdje trebale biti borbe uzivo.. ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 24 mar 2012, 13:25

Bas sam kreno to stavit, eto u 8 valjda necu ni izlazit.
Sretno nasim momcima.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.