FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sutra ko moze nek ponese lopata jer se danas dosta njih slomilo.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- nookey
- Kontakt:
I da, umalo da zaboravim
čini mi se da ova naša uprava prati forum, pa polako ispunjavaju sve naše zahtjeve (ponavljam polako)
ali fakat, od fan shop-a, Željo tv-a, ostanka Zebe, dolazak Bekrića, ugovori koji se nisu potpisivali od rata ( na više od dvije godine) itd. pa možda će i ova organizacija logistike doći na svoje, polako. Ne može sve odjednom
čini mi se da ova naša uprava prati forum, pa polako ispunjavaju sve naše zahtjeve (ponavljam polako)
ali fakat, od fan shop-a, Željo tv-a, ostanka Zebe, dolazak Bekrića, ugovori koji se nisu potpisivali od rata ( na više od dvije godine) itd. pa možda će i ova organizacija logistike doći na svoje, polako. Ne može sve odjednom
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
oni prate drugi forum koji je puno normalnijinookey je napisao/la:I da, umalo da zaboravim![]()
čini mi se da ova naša uprava prati forum, pa polako ispunjavaju sve naše zahtjeve (ponavljam polako)![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
**** snijeg ali niko ne komentarise ove 2 zadnje prijateljske gdje nismo uspjeli Leotara i Goska pobjedit a vamo fol prekucali ligu.Da nije malo igracima udarilo u glavu lako cemo divi nam sastava.
ma kerla je beton igrac , jest da je zaj.bo jednom al opet mislim da bi se on trebo nac u prvih 11 , fizicki mozda najjaci stoper ligenookey je napisao/la:I da, umalo da zaboravim![]()
čini mi se da ova naša uprava prati forum, pa polako ispunjavaju sve naše zahtjeve (ponavljam polako)![]()
21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897
LA VECCHIA SIGNORA 1897
- nookey
- Kontakt:
I mene je strah kiksa protiv Širokog...Alipasino je napisao/la:**** snijeg ali niko ne komentarise ove 2 zadnje prijateljske gdje nismo uspjeli Leotara i Goska pobjedit a vamo fol prekucali ligu.Da nije malo igracima udarilo u glavu lako cemo divi nam sastava.
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
U prijateljskim i nije rezultat toliko bitan, opusti seAlipasino je napisao/la:**** snijeg ali niko ne komentarise ove 2 zadnje prijateljske gdje nismo uspjeli Leotara i Goska pobjedit a vamo fol prekucali ligu.Da nije malo igracima udarilo u glavu lako cemo divi nam sastava.
NO PYRO NO PARTY
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Samo pametuje te pa i oko ovog pravite problem.Nego ima li ko sliku kolko je terena ocisceno da stavi.Sutra sam i ja na ciscenj jbg nisam od skole fakat mogo.
svoj ti pos'o !
- eliminator
- Kontakt:
teren se nije cistioGrbavica moj zivot je napisao/la:Samo pametuje te pa i oko ovog pravite problem.Nego ima li ko sliku kolko je terena ocisceno da stavi.Sutra sam i ja na ciscenj jbg nisam od skole fakat mogo.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Kad sam jutros prolazio vidio sam da se poceo cistit teren,ma i bolje pustit klubu da to ocisti.Jos jedno pitanje iskreno ovaj rezultat protiv Leotara nije los,al ja se nadam da ce to bit bolje sa pocetkom prvenstva.Kakva je igra bila zna li ko ? I jeli prva ekipa Slavije igrala ?eliminator je napisao/la:teren se nije cistioGrbavica moj zivot je napisao/la:Samo pametuje te pa i oko ovog pravite problem.Nego ima li ko sliku kolko je terena ocisceno da stavi.Sutra sam i ja na ciscenj jbg nisam od skole fakat mogo.
svoj ti pos'o !
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/bi ... -medugorju" onclick="window.open(this.href);return false;Grbavica moj zivot je napisao/la:Kad sam jutros prolazio vidio sam da se poceo cistit teren,ma i bolje pustit klubu da to ocisti.Jos jedno pitanje iskreno ovaj rezultat protiv Leotara nije los,al ja se nadam da ce to bit bolje sa pocetkom prvenstva.Kakva je igra bila zna li ko ? I jeli prva ekipa Slavije igrala ?eliminator je napisao/la:teren se nije cistioGrbavica moj zivot je napisao/la:Samo pametuje te pa i oko ovog pravite problem.Nego ima li ko sliku kolko je terena ocisceno da stavi.Sutra sam i ja na ciscenj jbg nisam od skole fakat mogo.
Evo ti nesto opsirnije
Ma ove pripremne me uopste ne brinu, kad masina krene 10. marta nema zaustavljanja vise
Da je klub svejedno kontao očistit Jug i teren, pa da su se navijači organizovali da NEOČEKIVANO pomognu, to bi bilo super i vjerujem da bih došao da pomognem. A ovako kad su jug prekrižili čak mjesec dana pred derbi sezone i kad se hladno OČEKUJE od navijača da urade POSAO, neka hvala.
Bistriče, nemam nikakvih insajderskih informacija i samo pratim ove forume. Zadnje što sam pročitao je da je udio kluba 40%. Ako neko zna nešto preciznije, ne vidim zašto je problem da se ovdje napiše, obzirom da se kritikovala ta saradnja.
Pozitivci kad treba branit zatvaranje juga, a svi krenu u hajku kad im "autoritet" spomene "zelene" grbove
Bravo za bagrcavog. Konačno da se još neko javi ko shvata DUŽNOSTI UPOSLENIKA kluba.
Leotra nam stavio dva komada, a Kerla još nije primio gol(Olimpic, Slavija)
Vrijeme je za promjene.
Bistriče, nemam nikakvih insajderskih informacija i samo pratim ove forume. Zadnje što sam pročitao je da je udio kluba 40%. Ako neko zna nešto preciznije, ne vidim zašto je problem da se ovdje napiše, obzirom da se kritikovala ta saradnja.
Pozitivci kad treba branit zatvaranje juga, a svi krenu u hajku kad im "autoritet" spomene "zelene" grbove
Bravo za bagrcavog. Konačno da se još neko javi ko shvata DUŽNOSTI UPOSLENIKA kluba.
Leotra nam stavio dva komada, a Kerla još nije primio gol(Olimpic, Slavija)
Kako kaže pekić nijedan čovjek koji radi na održavanju nije došao !bistrikboy je napisao/la:Siris negativnu energiju jesil normalanalan ford 26 je napisao/la:Sebi neko daje za pravo da kritikuje zasto neko nije dosao da cisti Grbavicu, strasno, svakakvih hajvana ovdje. Svaka cast momcima koji su bili i koji ce i dalje ucestvovati u akciji ciscenja, al' to je obaveza kluba, da obezbijedi uslove za odigravanje utakmice, a ne da sakuplja dobrovoljce. Sta bi bilo da se niko nije pojavio? Jako neozbiljno i amaterski od uprave, 7 dana do utakmice a teren i tribine zatrpane snijegom. Ovo nema nikakve veze sa tim koliko ko voli klub ili ne, ovo su cinjenice.![]()
Svaka cast svima koji su imali vremena i pomogli pri ciscenju stadiona koji ima 24 uposlenika na odrzavanju.@prinudjen znam da znas koliki je udio i znas i sam da je veci od ovoga sto si napisao...
Ma nista dat im kantu, ma ne kantu.. kontejner ...mrs ako neces radit....ima ko hoce 100%...THC je napisao/la:Kako kaže pekić nijedan čovjek koji radi na održavanju nije došao !bistrikboy je napisao/la:Siris negativnu energiju jesil normalanalan ford 26 je napisao/la:Sebi neko daje za pravo da kritikuje zasto neko nije dosao da cisti Grbavicu, strasno, svakakvih hajvana ovdje. Svaka cast momcima koji su bili i koji ce i dalje ucestvovati u akciji ciscenja, al' to je obaveza kluba, da obezbijedi uslove za odigravanje utakmice, a ne da sakuplja dobrovoljce. Sta bi bilo da se niko nije pojavio? Jako neozbiljno i amaterski od uprave, 7 dana do utakmice a teren i tribine zatrpane snijegom. Ovo nema nikakve veze sa tim koliko ko voli klub ili ne, ovo su cinjenice.![]()
Svaka cast svima koji su imali vremena i pomogli pri ciscenju stadiona koji ima 24 uposlenika na odrzavanju.@prinudjen znam da znas koliki je udio i znas i sam da je veci od ovoga sto si napisao...
- spielführer_21
- Kontakt:
može im se kad imaju nezgodne šefoveTHC je napisao/la: Kako kaže pekić nijedan čovjek koji radi na održavanju nije došao !
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
hvala svima koji su cistili JUZNU tribinu,za nas koji nismo iz glavnog grada da mozemo desetog da se na njoj zagrlimo i pjevamp zajedno......
a ko je doso,doso je a ko nije eto sutra opet ČIŠCENJE
a ko je doso,doso je a ko nije eto sutra opet ČIŠCENJE
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
- bistrikboy
- Kontakt:
Da li ja pisem nejasno ili u cemu je fazon!?SRAMOTA je da navijaci ciste stadion sa 24 uposlenika zaduzena za njegovo odrzavanje,svaka cast svima koji su cistili ali ja sam ljut na klub totalno.S druge strane boli me qrac hocel otvarati jug,nije moje da brinem o tome da li je bolje zaraditi jos nekoliko hiljada maraka ako napune jug.Mozda ocekujem i previse od kluba koji nije u stanju kapije otvoriti kako treba da se ljudi ne guraju k'o zivotinje.Vidim na zvanicnoj stranici se navijaci pozivaju da ciste tribinu koja se zove po rahmetli Džildi,sad kad im navijaci ciste tribinu znaju kako se zove,a nisu u stanju pisljivi baner okaciti sa nazivom tribine da svako ko tu prođe vidi kako se ta tribina zove,sramota.Opet kazem hvala dragom bogu da je Amar tu i da imamo rezultate i sve na sto on moze uticati,ali ovo ostale je za mene i dalje na nivou Samira i Faruka,malo se napredovalo skoro nikako.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- eliminator
- Kontakt:
donekle si upravu ali smijesno je reci da je ovo na nivou samira i faruka, plate igracima su redovno kasnile, fan shop nismo mogli ni zamislit, ZeljoTV isto tako uglavnom ima nekog pomakabistrikboy je napisao/la:Da li ja pisem nejasno ili u cemu je fazon!?SRAMOTA je da navijaci ciste stadion sa 24 uposlenika zaduzena za njegovo odrzavanje,svaka cast svima koji su cistili ali ja sam ljut na klub totalno.S druge strane boli me qrac hocel otvarati jug,nije moje da brinem o tome da li je bolje zaraditi jos nekoliko hiljada maraka ako napune jug.Mozda ocekujem i previse od kluba koji nije u stanju kapije otvoriti kako treba da se ljudi ne guraju k'o zivotinje.Vidim na zvanicnoj stranici se navijaci pozivaju da ciste tribinu koja se zove po rahmetli Džildi,sad kad im navijaci ciste tribinu znaju kako se zove,a nisu u stanju pisljivi baner okaciti sa nazivom tribine da svako ko tu prođe vidi kako se ta tribina zove,sramota.Opet kazem hvala dragom bogu da je Amar tu i da imamo rezultate i sve na sto on moze uticati,ali ovo ostale je za mene i dalje na nivou Samira i Faruka,malo se napredovalo skoro nikako.
- bistrikboy
- Kontakt:
Sto se tice plata zna se ko je glavni,da nije tako haj znaj kako bi bilo.Ima pomaka svakako ali nekada me huja uhvati kad vidim sta se sve sa 5-6 hiljada maraka moglo uraditi a nije iako su im nudjeni i projekti i ljudi.Jbga ja hocu da Željo J**+ mame svima na svakom nivou,a trenutno to mozemo ostvariti ali bojim se da nemamo materijala (ljudskog) da to ucinimo jer se ovi u klubu ne trude.Znal iko ko je trenutno u predsjednistvu?gdje je onaj sto je direktor RAD-a,jel jos uvijek tu,hmmmmeliminator je napisao/la:donekle si upravu ali smijesno je reci da je ovo na nivou samira i faruka, plate igracima su redovno kasnile, fan shop nismo mogli ni zamislit, ZeljoTV isto tako uglavnom ima nekog pomakabistrikboy je napisao/la:Da li ja pisem nejasno ili u cemu je fazon!?SRAMOTA je da navijaci ciste stadion sa 24 uposlenika zaduzena za njegovo odrzavanje,svaka cast svima koji su cistili ali ja sam ljut na klub totalno.S druge strane boli me qrac hocel otvarati jug,nije moje da brinem o tome da li je bolje zaraditi jos nekoliko hiljada maraka ako napune jug.Mozda ocekujem i previse od kluba koji nije u stanju kapije otvoriti kako treba da se ljudi ne guraju k'o zivotinje.Vidim na zvanicnoj stranici se navijaci pozivaju da ciste tribinu koja se zove po rahmetli Džildi,sad kad im navijaci ciste tribinu znaju kako se zove,a nisu u stanju pisljivi baner okaciti sa nazivom tribine da svako ko tu prođe vidi kako se ta tribina zove,sramota.Opet kazem hvala dragom bogu da je Amar tu i da imamo rezultate i sve na sto on moze uticati,ali ovo ostale je za mene i dalje na nivou Samira i Faruka,malo se napredovalo skoro nikako.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- BolanBolan
- Kontakt:
Ima pomaka, ali realno na stadionu se ništa izgleda nije radilo. Gledam danas oni oluci na par mjesta šuplji, mokri stubovi, pa je l' se to nije mog'o makar limar dovesti da to sredi, to bar ne košta mnogo... Ne znam jesu stolice ikad očišćene, a trebalo je, bar za proslavu tih 90 godina. I još primjera... 
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Babayaro, Beli98, berjan, Cwirek, delinjo, DUVNO1921, ELDIABLO20, ExBlueone, feniksptica, GIBRA, Grbavica786, Grk1234, Hazre, Hrasno15, Kockoglavi, Lynx, MarcosSenna, mavi, OzmoodPinglewood, PeppermintSA, perodeformero, Plavamamba, PointBlank, Proximic, Rauber33, ultrazonfa i 332 gosta.