Bosco je napisao/la:Neki će reći da sam subjektivan, ali po meni je ovo odbrana sezone u Premiershipu.

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Bosco je napisao/la:Neki će reći da sam subjektivan, ali po meni je ovo odbrana sezone u Premiershipu.

Patrice_Evra_3 je napisao/la:Bosco je napisao/la:Neki će reći da sam subjektivan, ali po meni je ovo odbrana sezone u Premiershipu.
Mislim da je Kuyt nisam siguranharebianconero je napisao/la:Ko je šutirao penal ?
U stilu De Geae kod duela sa Ramiresom na Old Traffordu.Bosco je napisao/la:Neki će reći da sam subjektivan, ali po meni je ovo odbrana sezone u Premiershipu.
Po meni mozda i najbolja odbrana u EPL, moje misljenje.harebianconero je napisao/la:Aham.
Al kako se nevjerovatno vrati unazad nakon odbranjenog penala, da bi opet odbranio.
Gotovo cijelu ut. Albion ima loptu i napada, nije cudno nista sto se tice te statistike.Genghis je napisao/la:Gledam malo City, ali gledam šuteve 15-4 u korist WBA
najbolji definitivno, odmah iza njih Sagna i Song. Kako smo mi ono rekli? Avatar i potpis na 3 mjeseca?Bosco je napisao/la: Čak i on smatra da smo se provukli.
Eh sad, ako maznemo City i Chelsea kod kuće igrat ćemo LŠ.

Nije mi ništa!Mikel Arteta went to a local hospital after the game as a precaution but has travelled back with the squad in good spirits.
Neka se i nama posreci nekad, koliko god ste vi stativa i precki imali, toliko su nas sudije zakinile.VolimLiverpool je napisao/la:Čestitke na pobjedi.Vjerovatno nije zaslužena ,ali pobjeda je pobjeda.
Mi smo vas na početku sezone ,vi nas sad i to je to.Prošle sezone dva remija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.