Jel moze link za tu tekmu Miami-Lakers?L-Train je napisao/la:Joj jbt jest mi krivo sto je utakmica sutra navece u 21:30,et sad ti budi pametan pa odluci da li da gledas Real Madrid-Espanyol ili Miami Heat-LA Lakers
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ta utakmica se igra sutra u 21:30,tako da ako zelis link dodji sutra navece na temu NBA season 2011-2012 ja cu postaviti kakav link prije pocetka utakmiceDzoni je napisao/la:Jel moze link za tu tekmu Miami-Lakers?L-Train je napisao/la:Joj jbt jest mi krivo sto je utakmica sutra navece u 21:30,et sad ti budi pametan pa odluci da li da gledas Real Madrid-Espanyol ili Miami Heat-LA Lakers

izvinjavam se na off-topicu

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Vidi stvarno...Izvinjavam se takodje zbog off-topica.
Pratim Reala skoro pa redovno,i ne sumnjam da ce pobjedit i sutra.Espanyol jest neugodan al vjerujem da ce sve proci bez problema,by the way simpatisem ih jer su dosta puta u proslosti znali pomrsiti racune Barci.
P.S
Thx L-Train
Pratim Reala skoro pa redovno,i ne sumnjam da ce pobjedit i sutra.Espanyol jest neugodan al vjerujem da ce sve proci bez problema,by the way simpatisem ih jer su dosta puta u proslosti znali pomrsiti racune Barci.
P.S
Thx L-Train

Mourinho je pozvao 21 igrača za sutrašnji meč.
Goalkeepers
Casillas, Adan, Jesus
Defenders
Arbeloa, Carvalho, Varane, Albiol, Marcelo, Ramos
Midfielders
Sahin, Altintop, Lass, Khedira, Xabi Alonso, Ozil, Callejon, Granero, Kaka
Forwards
Cristiano Ronaldo, Higuain, Morata.
Dugo dugo nismo vidjeli nekog castillanera u igri.
Valjda cemo sutra imati mirniji rezultat u 2. poluvremenu pa da Morata dobije nekoliko minuta.
Goalkeepers
Casillas, Adan, Jesus
Defenders
Midfielders
Forwards
Valjda cemo sutra imati mirniji rezultat u 2. poluvremenu pa da Morata dobije nekoliko minuta.
Sretno zmajevi!!
Ako cemo iskreno ja bi licno volio da Sahin dobije sansuMARCELO je napisao/la:Mourinho je pozvao 21 igrača za sutrašnji meč.
Goalkeepers
Casillas, Adan, Jesus
Defenders
Midfielders
Forwards

Nece ni jedan ni drugi biti ni na klupi,uz treceg golmana ce gledati tekmu sa tribina..
Doduse,ako je tacno da se vraca Lass,onda moguce da Sahin i Morata nece bit ni na klupiL_blancos je napisao/la:Nece ni jedan ni drugi biti ni na klupi,uz treceg golmana ce gledati tekmu sa tribina..

Ma ova tekma sa Valencijom je bila negdje pred kraj sezone, oko tridesetog kola. Rud je zavrsio tu sezonu normalno i tek naredne kada je Shuster vodio Real, Nistelroy je imao problema sa povredama, ali je opet bio prvi strijelac Reala uz Raula. Tek od sezone 2008/09 Higuain je pravo proradioL_blancos je napisao/la: Jes jes.. Malo poslije ove tekme sa Valenciom i Raul i RvN su se povrijedili a Pipa je bio prvi asistent i strijelac kluba dvije sezone zaredom..
Don't hate what you don't understand.
Temporada 2011-12 Espanyol R. Madrid 0-4
Temporada 2010-11 Espanyol R. Madrid 0-1
Temporada 2010-11 R. Madrid Espanyol 3-0
Temporada 2009-10 R. Madrid Espanyol 3-0
Temporada 2009-10 Espanyol R. Madrid 0-3

- JavierPortillo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa
- JuveSissoko
- Kontakt:
nema sta, pravi derbi ce bitIvica je napisao/la:Temporada 2011-12 Espanyol R. Madrid 0-4
Temporada 2010-11 Espanyol R. Madrid 0-1
Temporada 2010-11 R. Madrid Espanyol 3-0
Temporada 2009-10 R. Madrid Espanyol 3-0
Temporada 2009-10 Espanyol R. Madrid 0-3hoceli veceras zabiti...

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Jest da bi ih trebali pregazit abd veceras ali malo se i bojim ove tekme imam neki cudan osjecaj,ma necu da pehiram.
Ocekujem laganu pobjedu 3 gola ronalda a 5 u mrezi malih espanjolovaca!
Ocekujem laganu pobjedu 3 gola ronalda a 5 u mrezi malih espanjolovaca!
- Nail for Real
- Kontakt:
Igramo kuci, Barca prisla na 7, Higuainu treba gol. Znaci, najmanje 3 komada.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- JavierPortillo
- Kontakt:
Espanyol bi namjerno spusio samo da napakosti Barci. Pobjeda od 3,4-1 po meni je nekako najrealnija.
Bič pliizJavierPortillo je napisao/la:Espanyol bi namjerno spusio samo da napakosti Barci. Pobjeda od 3,4-1 po meni je nekako najrealnija.

Don't hate what you don't understand.
- JavierPortillo
- Kontakt:
Metaforaxaviesta je napisao/la:Bič pliizJavierPortillo je napisao/la:Espanyol bi namjerno spusio samo da napakosti Barci. Pobjeda od 3,4-1 po meni je nekako najrealnija.

[youtube][/youtube] tamudazoxaviesta je napisao/la:Bič pliizJavierPortillo je napisao/la:Espanyol bi namjerno spusio samo da napakosti Barci. Pobjeda od 3,4-1 po meni je nekako najrealnija.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Rijetko ko ne zna za odlicne odnose ovih klubova.Trener Espanyol-a je cak izjavio na pocetku sezone da se nada da ce Real biti prvak i da navija za njih. Sto se tice Real-a sve je receno ove sezone, jer igraju dominantno u Primeri. Nekako su se svi umorili u cekanju kiksa jer 19 pobjeda u 20 utakmica zvuci nestvarno.Vecina zasluga ide na konto Mourinha naravno. Espanyol je nazalost odigrao lose u zadnjih par utakmica i to ga je udaljilo od borbe za LS, ali se nadam da ce u nastavku Primere zaigrati bolje i doci do barem LE. Danas sve osim trijumfa Reala bila bi senzacija.
Onces iniciales

Onces iniciales

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Ovo je najjaci sastav Espanyol-a cini mi se, meksikanac Moreno stub odbrane...a na golu talentovani golman koji je poniko u Real Madridu

Jedno slovo ga dijeli da bude jedan od najboljih golmana 

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.