Borussia ima japanskog Messija koji je bolji od svih igrača Bayerna.Bayerna ima boljeg golmana,lijevog beka,lijevo krilo i Schweinija.Gomez jeste dao više golova od Levata no Gomez ne učestvuje u igri to je isto ko da imaš igrača manje.Borussia ne zavisi od jednog igrača koliko Bayern zavisi od Schweinija bilo je i u njih povreda ove sezone i to se nije osjetilo koliko se u Bayerna osjetila povreda Schweinija.No vjerovatno je klupa Bayenra kvalitetnija i pored toga što se BvB-u povrijedi Gotze pa imaju Kubu,tu je i Barrios,Gundogan,Leitner,Santana,Lowe,Perišić,Owomoyela no po vašem Bayern ima jaču klupueffe_sa je napisao/la:Da BVB zaslužuje za sad prvo mjesto to stoji, da je blizu titule i to stoji. Dal će do nje 100 % doći to se još ne zna? Ali kažem šanse su se drastično povećale. A da Bvb ima jači kadar od Bayerna to nikako. Nego trenutno bolje funkcioniše kao tim, timski duh je na visokom nivou i to ih nosi. Ako proradi Bayern na strani onda će još biti uzbudljivo, a ako nastavimo prosipat bodove Bvb će slavit titulu i prije međusobnog duela. Ali da je sve gotovo to ne vjerujem ni kad isključim onu navijačku stranu, jer znamo kako završnice njemačkog prvenstva znaju biti lude , a i svi znaju da je potencijal Bayerna mnogo veći nego što trenutno pokazuje. Za takvo nešto i ne treba biti toliko poznavalac fudbala da bi se to znaloLBJ MVP je napisao/la:Kao što sam i pisao s @Valenciom na početku sezone samo mislim da se i nismo baš složili oko toga.BvB ima jaču ekipu i širi kadar od bilo koga u Njemačkoj i relativno lako će do titule
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
@Valencia
(koliko mi je poznato izgleda da je Santanina odšteta oko 3.5 mil eura (klauzula), a za te pare se ne može baš dovesti dostojna zamjena, pogotovo ne kalibra Santane
(koliko mi je poznato izgleda da je Santanina odšteta oko 3.5 mil eura (klauzula), a za te pare se ne može baš dovesti dostojna zamjena, pogotovo ne kalibra Santane
Agieren statt reagieren
Bajernu sam davao velike sanse za titulu. Dortmund sam vec pritefterio na drugu pozicijuLBJ MVP je napisao/la:Kao što sam i pisao s @Valenciom na početku sezone samo mislim da se i nismo baš složili oko toga.BvB ima jaču ekipu i širi kadar od bilo koga u Njemačkoj i relativno lako će do titule
Dosta sam pisao o mogucnosti da se Liga prvaka negativno odrazi na domace prvenstvo. To je takmicenje nepoznanica za ovu ekipu (UEFA Kup je nesto sasvim drugo). Moje prognoze su se pokazale kao tacne. Dortmund je igrao dosta slabo na dva fronta.
Rekao sam da je za ovu ekipu bolje da ne ide u bezvezni UEFA Kup. Tamo igraju klubovi u silaznoj putanji kao sto je MU
Al i pored svega, ostaje cinjenica da je ovo jedna od mojih gorih prognoza na ovom forumu
Sjecam se jedne Haretove reakcije nakon loseg starta u Ligi prvaka i Bundesligi. U vise navrata sam nagovjestio mogucnost da Dortmund moze ponoviti losu sezonu kao Volfsburg ili Stutgart nakon sto su osvajali titule. Nije htio ni razmotriti takvu mogucnost. Al' je nakon losih rezultata indirektno priznao da sam bio u pravu, uz objasnjenje da kao navijac nije mogao razmatrati tako negativan epilog. I eto, ipak nisam bio u pravu, iako si tada pomislio da jesam
Bajern ima individualno jace igrace. Al' sada vidimo da su ti igraci pomalo potroseni i demotivisani. Dortmunda ima veliku prednost u Klopu. Igraci su gladni pobjeda i nadigravanja. Primjetna je ogromna razlika u pristupu.
I dalje nista nije gotovo. Dortmund je sada veliki favorit, ali Bajern ne treba podcijeniti. Imaju oni veliko iskustvo, sto je mozda jedina prednost Bavaraca u ovom trenutku
Crno se pise Baji u narednim sezonama ako ova ekipa Dortmunda ostane na okupu. Neka Uli kao poznat dobrocinitelj pogura Mancu za 20 - 30 mil. e da jami Dortmundu Gecea i Kagavu. Mozda opet bude superioran u Bundesligi
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Ebale ih njihove klauzule, nikada doci do pametiPale_Companion je napisao/la:@Valencia
Al' eto, moze se za 4-5 miliona dovesti solidna zamjena. Nisam sad neki ekstra poznavaoc Bundeslige, ali vjerujem da se moze pronaci dobra zamjena za male pare.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Ma tu je više Klopp kriv.Ne može se u Evropi igrat kao i u Bundesligi,sljedeće sezone očekujem više od njih.Dosta sam pisao o mogucnosti da se Liga prvaka negativno odrazi na domace prvenstvo. To je takmicenje nepoznanica za ovu ekipu (UEFA Kup je nesto sasvim drugo). Moje prognoze su se pokazale kao tacne. Dortmund je igrao dosta slabo na dva fronta.
Misliš?Al i pored svega, ostaje cinjenica da je ovo jedna od mojih gorih prognoza na ovom forumu.
Bayern nema individualno jače igrače kada uzmemo u obzir i prvih 11 i klupu i one što nisu ni na klupiBajern ima individualno jace igrace. Al' sada vidimo da su ti igraci pomalo potroseni i demotivisani. Dortmunda ima veliku prednost u Klopu. Igraci su gladni pobjeda i nadigravanja. Primjetna je ogromna razlika u pristupu.
Ne bi me čudilo da prokockaju prednost,premlada je ekipa a veliki pritisak na njima ostaje nam da vidimo.U ligi prvaka su zbog pritiska pokleknuli nadam se da neće i u bundesici.I dalje nista nije gotovo. Dortmund je sada veliki favorit, ali Bajern ne treba podcijeniti. Imaju oni veliko iskustvo, sto je mozda jedina prednost Bavaraca u ovom trenutku.
I nekog Reusa još dovode mogli bi uzet i treću zaredomCrno se pise Baji u narednim sezonama ako ova ekipa Dortmunda ostane na okupu. Neka Uli kao poznat dobrocinitelj pogura Mancu za 20 - 30 mil. e da jami Dortmundu Gecea i Kagavu. Mozda opet bude superioran u Bundesligi.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Pa slična je situacija bila i lani, ekipa je godinu iskusnija, ne vjerujem da će ovo prokockati
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Kagawa je odličan igrač, ali nije bolji niti od Riberyja niti Robbena.LBJ MVP je napisao/la: Borussia ima japanskog Messija koji je bolji od svih igrača Bayerna.Bayerna ima boljeg golmana,lijevog beka,lijevo krilo i Schweinija.Gomez jeste dao više golova od Levata no Gomez ne učestvuje u igri to je isto ko da imaš igrača manje.Borussia ne zavisi od jednog igrača koliko Bayern zavisi od Schweinija bilo je i u njih povreda ove sezone i to se nije osjetilo koliko se u Bayerna osjetila povreda Schweinija.No vjerovatno je klupa Bayenra kvalitetnija i pored toga što se BvB-u povrijedi Gotze pa imaju Kubu,tu je i Barrios,Gundogan,Leitner,Santana,Lowe,Perišić,Owomoyela no po vašem Bayern ima jaču klupuJbt koliko su precijenjeni igrači Bayerna u očima navijača Bayerna
A lakše je u funkcionalnijoj ekipi biti dobar.....
Ovo što si rekao da Borussia ne zavisi od jednog igrača, pa jasno da ne zavisi ako ekipa funkcioniše....A nije opšte problem Bayerna samo izostanak Schweinsteigera, to može biti nedostatak do nekih 20-30 %, ali problem nije u njegovom izostanku. U Bayernovoj ekipi ima određena psihološka barijera kada su gostovanja u pitanju i ima nešto nevjerovatno što ja prateći dugi niz godina Bayern nisam do sad doživio, a to je nevjerovatna neefikasnost koja je danas bila kobna. Znači Bayern je imao brojne prilike, mislim najmanje 3 u prvih 10 minuta današnje utakmice, a prije bi Bayern iz jedne jedine u 89 ili 90. minuti zabio.
BVB sad baš koristi prilike ko što ih je Bayern prije koristio, jer ekipa je psihički jaka i za sada malo toga govori da će pasti.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
LBJ MVP
Necemo ulaziti u raspravu, neka ljudi sazvacu ovu tekmu
.
.
Necemo ulaziti u raspravu, neka ljudi sazvacu ovu tekmu
A to bi bilo samo ucesce u transferu, da pogura malo kada se vec ima para za poklanjanje. Jos bi imao i koristi, vise nego da te pare potrosi na pojacanja za BajernMalo je tih 20-30 miliona u danađnjem fudbalu.Njih dvojica zajedno 100 miliona
Ovo o Kagawi što je napisao LBJ MVP napisao volio bi pročitat tvoje mišljenjeValencia je napisao/la:LBJ MVP
Necemo ulaziti u raspravu, neka ljudi sazvacu ovu tekmu.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Nije gotovo dok ne bude gotovo. Još je puno bodova u igri i nikad ne možeš biti siguran. Mada kako sad stvari stoje i ukoliko se nešto nevjerovatno ne dogodieffe_sa je napisao/la: Da BVB zaslužuje za sad prvo mjesto to stoji, da je blizu titule i to stoji. Dal će do nje 100 % doći to se još ne zna? Ali kažem šanse su se drastično povećale.
Bayern mora početi skupljati bodove u gostima i onda npr. meč u Dortmundu može značit za Bayern kao neko finale. Poslije te utakmice znat ćemo više.
Slažem se s ovim dijelom u potpunosti.LBJ MVP je napisao/la:BvB ima jaču ekipu i širi kadar od bilo koga u Njemačkoj
Sljedeće sezone u LP očekujem bolji rezultat BvB-a. Naravno bolji rezultat može značiti i prolazak grupne faze, ali ja ciljam makar na 1/4 finale. Iskustvo se skupilo - kako trener tako i igrači. Neće više biti jurnjave k'o bez glave neg' će se igra zasnivati na taktičkim zamislima Kloppa, a već je dokazao svoje taktičke vještine - sjetimo se pobjede u Minkenu.Valencia je napisao/la: Dosta sam pisao o mogucnosti da se Liga prvaka negativno odrazi na domace prvenstvo. To je takmicenje nepoznanica za ovu ekipu (UEFA Kup je nesto sasvim drugo). Moje prognoze su se pokazale kao tacne. Dortmund je igrao dosta slabo na dva fronta.
Problem Bayerna je nedostatak kvaliteta u zadnjoj liniji te na poziciji zadnjeg veznog. A možda najveći problem je nedostatak pravog vođe tima, nešto kao što je bio van Bommela.effe_sa je napisao/la: A nije opšte problem Bayerna samo izostanak Schweinsteigera, to može biti nedostatak do nekih 20-30 %, ali problem nije u njegovom izostanku.
Kagawa je čudo od igrača. Nevjerovatan je porast forme i način na koji igra u odnosu na početak sezone. Ima ga po cijelom terenu, provlači loptu gdje hoće i kako hoće, razigrava igrače i povrh svega toga veoma je opasan po protivnički go. Momak je čudo, trenutno mi se čini i boljim od Gotzea u najvećoj formi. Čudo jedno. Nevjerovatan igrač. Vrijedi suhog zlata. Još je proputovao pola svijeta kad je išao da igra za repku a opet danas nevjerovatno pokretljiv i željan igre.effe_sa je napisao/la:Kagawa je odličan igrač, ali nije bolji niti od Riberyja niti Robbena.LBJ MVP je napisao/la: Borussia ima japanskog Messija koji je bolji od svih igrača Bayerna.
Kakav će to biti trioLBJ MVP je napisao/la: I nekog Reusa još dovode mogli bi uzet i treću zaredom
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Nije problem neefikasnost. Problem je ocajna forma Robena i Riberija. Oni su pokretacka snaga Bajerna. Vjerovatno problem predstavljaju jos neke pojedinosti kao sto su odnosi u svlacionici, demotivisanost, losa taktika,.. Otkud znam, sve je to u domenu spekulacije. Jedino je ocigledno da su Roben i Riberi daleko od prave forme. Daleko, daleko,.. I to ti je dovoljno da imas veliki problem.effe_sa je napisao/la:BVB sad baš koristi prilike ko što ih je Bayern prije koristio, jer ekipa je psihički jaka i za sada malo toga govori da će pasti.
Ja se ne bih kladio da je Bajern imao vise izglednih prilika od Dortmunda u toku ove sezone. Dortmund stvara mnogo sansi i sasvim je logicno da se dosta njih zavrsi golovima. I danas su imali dosta promasaja, imaju u svakoj utakmici. Jednostavno, Dortmund igra ofanzivnije i agresivnije od Bajerna. Bekovi igraju izrazito napadacki. Odbrana izlazi visoko, vezni red igra visoko. Kagava igra maestralno kao razigravac i egzekutor. Njegov kolega Miler ne igra ni priblizno dobro. I to je jedan od razloga zbog cega je Dortmund prvi na tabeli. Kagava (srce tima) dominira, a Miler (srce tima) igra totalno van forme.
Tesko je porediti Kagavu sa Robenom i Riberijem. Ja sam vec napisao na ovoj temi da je za Dortmund najvazniji igrac Kagava, a najbolji Gece. Na prvi pogled izgleda kontradiktorno, ali objasnit cu da nije. Gece je nesumnjivo individualno najbolji igrac Dortmunda, ali pozicija koju igra Kagava je od vitalne vaznosti za ekipu. On je plej i egzekutor. On razigrava i pogadja. Nemas puno takvih igraca u danasnjem fudbalu. Mozda i otvorim temu sa naslovom, 'zasto izumiru desetke' ili neki sl. naslov. Za Gecea imas pristojnu zamjenu u Blazikovskom i Perisicu. U danasnjem fudbalu ima bezbroj kvalitetnih krila. A koliko ima igraca koji mogu mijenjati Kagavu? Jako, jako malo,.. Dortmund sasvim sigurno nema takvog igraca, osim ako Gece ne pokaze majstorstvo na poziciji ofanzivni vezni/poluspic (nisam siguran moze li). U Evropi je malo igraca kao sto je Kagava.Ovo o Kagawi što je napisao LBJ MVP napisao volio bi pročitat tvoje mišljenje
Roben i Riberi iz najboljih dana su individualno bolji igraci od Kagave. Roben je jedan od najboljih igraca u posljednjih 10 god. u Evropi. Al' Kagava iz ove sezone je bez sumnje bolji od Riberija i Robena koji ne pokazuju ni 50% svojih mogucnosti. Kagava bi u ovom trunutku vrijedio vise za Bajern nego Riberi ili Roben. U to nema nikakve sumnje.
Pokusao sam porediti, mada poredjenje igraca koji igraju razlicite pozicije nije tako jednostavno. Prirodno je porediti Gecea i Robena/Riberija ili Kagavu i Milera.
- kraljttbvb
- Kontakt:
effe_sa je napisao/la:Kagawa je odličan igrač, ali nije bolji niti od Riberyja niti Robbena.
A lakše je u funkcionalnijoj ekipi biti dobar.....
Ovo što si rekao da Borussia ne zavisi od jednog igrača, pa jasno da ne zavisi ako ekipa funkcioniše....A nije opšte problem Bayerna samo izostanak Schweinsteigera, to može biti nedostatak do nekih 20-30 %, ali problem nije u njegovom izostanku. U Bayernovoj ekipi ima određena psihološka barijera kada su gostovanja u pitanju i ima nešto nevjerovatno što ja prateći dugi niz godina Bayern nisam do sad doživio, a to je nevjerovatna neefikasnost koja je danas bila kobna. Znači Bayern je imao brojne prilike, mislim najmanje 3 u prvih 10 minuta današnje utakmice, a prije bi Bayern iz jedne jedine u 89 ili 90. minuti zabio.
BVB sad baš koristi prilike ko što ih je Bayern prije koristio, jer ekipa je psihički jaka i za sada malo toga govori da će pasti.
Po vasoj prici nije on bolji, jer uvijek potcijenjujete nase igraca, mada sam siguran da kada bi pitali vecinu najboljih trenera na svijetu koga bi prije imali u timu - Kagawu ili robena, staklenog bi malo ko uzeo prije naseg japanera.
A ovo za sanse je prilicno smijesno. Ne broje se sanse nego golovi, ali eto opet kad bi se usporedjivali i tu bi BVB bio u prednosti. Danas je protiv mainza bilo 13-5 u sutevima na gol. Samo je mrtvi Levat hladno mogao zabiti hattrick, a da ne govorim o Grossovom promasaju na prazan gol, Kagawinom driblanju i igranju po 16-tercu i ostalim sansama. Ja smijem lijevo uho dati da niko vise nije imao sansi od nas u cijelog Bundesligi u prosloj i ovoj sezoni.
A i jedan od vasih problema je sto ste doveli penzionera na klupu, umjesto kakvog mladog i modernog trenera.
Uglavnom da nam ne zabusavam temu, Poljska laka konjica nastavlja da galopira
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Svidjaju mi se ove price.Robben je bolji od Kagawe
Strudla je bolja od Hummlesa i Subote zajedno.
Rafinha je Dani Alves za Pisonju...
Gustavo bi pojeo Bendera...
Gundogan je promasaj
Tako te price me nasmiju do sranja
...samo vi pricajte a mi cemo pobjedjivat !
Jedini koji bi mogli igrat u prvih 11 u BvB iz Bayerna su Ribery , Sweini i naravno najbolji lijevi bek na dunjaluku Lahm !
Neuer bi mogao al je kiks-golman pa ga ne gotivim previse....
Strudla je bolja od Hummlesa i Subote zajedno.
Rafinha je Dani Alves za Pisonju...
Gustavo bi pojeo Bendera...
Gundogan je promasaj
Tako te price me nasmiju do sranja
Jedini koji bi mogli igrat u prvih 11 u BvB iz Bayerna su Ribery , Sweini i naravno najbolji lijevi bek na dunjaluku Lahm !
Neuer bi mogao al je kiks-golman pa ga ne gotivim previse....
Jesam li ja ikad potcjenjivao igrače Dormunda? Evo nek neko kaže od ovde vaših navijača da jesam i ja nikad neću napisat post na temi Dortmunda. Mene prvog nervira kad na našoj temi neko krene gluposti valjat. Znači svako ima pravo na ovom forumu i da hvali Bayern i da ga kritikuje, ali isto tako kad dođu neke osobe na temi Bayerna i kažu da je Bayern loše igrao onda vidiš da taj čovjek kako treba nije utakmicu pogledao a došao kritikovat. Tako i ovde na ovoj temi dođu ljudi koji svašta pišu o Bvb-u a da nisu informisani.kraljttbvb je napisao/la:
Po vasoj prici nije on bolji, jer uvijek potcijenjujete nase igraca, mada sam siguran da kada bi pitali vecinu najboljih trenera na svijetu koga bi prije imali u timu - Kagawu ili robena, staklenog bi malo ko uzeo prije naseg japanera.
A ono što sam ja rekao za Riberyja i Robbena u odnosu na Kagawu to stoji i to cijela fudbalska Evropa tako gleda, jer probaj sad prodat Japanca, a onda probaj nekog od ove dvojice pa ćeš vidjet za koga će se više para dobit.
Kagawa je super igrač, igra sjajnu sezonu, samo renome, ugled igrača se malo duže gradi. I znamo da se Kagawa mora još u Ligi prvaka dokazat, ipak su se tu ova dvojica naših više dokazala.
A inače Goetze je meni i dalje najbolji igrač Dormunda i prvi će od ovih svih biti baš top zvijezda, jer momak je i u reprezentaciji (a nije previše igrao) pokazao već klasu, kad se samo sjetim kako je protiv Brazilaca odigrao i inače posjeduje ogroman, nevjerovatan potencijal, iako vi za sad ne osjetite njegov izostanak.
Pa naravno da su golovi bitni i vi ih znate zabit kad treba. Nisam ja osporio uspjeh Bvb-a, nego smo prije kojeg kola kod Bayerna govorili o problemu nedostatka trke, zalaganja, borbenosti, pa je tad i igra Bayerna bila blijeda, jadna, ali jučer nam je ekipa imala hrpu šansi za 3 utakmice i nije iskoristila. Jučer je bilo do efikasnosti. Ja sam se toga dotakao u diskusiji s Valencijom, ali nije tu bila namjera umanjit uspjeh Bvb-a. U krajnjem slučaju boli vas briga što Bayern prosipa bodove i naravno da je to tako i meni bi isto bilo da je Bayern prvo. Vama je bitno da je Bvb sa sigurnom prednošću prvi i to je logično i naravno opravdano. Samo sam spomenuo šta nas navijače Bayerna nervira i u čemu je problem jučerašnje Bayernove utakmice bio.kraljttbvb je napisao/la: A ovo za sanse je prilicno smijesno. Ne broje se sanse nego golovi, ali eto opet kad bi se usporedjivali i tu bi BVB bio u prednosti. Danas je protiv mainza bilo 13-5 u sutevima na gol. Samo je mrtvi Levat hladno mogao zabiti hattrick, a da ne govorim o Grossovom promasaju na prazan gol, Kagawinom driblanju i igranju po 16-tercu i ostalim sansama. Ja smijem lijevo uho dati da niko vise nije imao sansi od nas u cijelog Bundesligi u prosloj i ovoj sezoni.
O ovome se da raspravljat i vjerovatno ću nekad i po ovom pitanju nešto napisat na temi Bayerna, ali nije tu uglavnom sad samo problem stariji trener, mlađi trener. I jedno i drugo ima i mane i nedostatke. Međutim kod nas su dublji problemi.kraljttbvb je napisao/la: A i jedan od vasih problema je sto ste doveli penzionera na klupu, umjesto kakvog mladog i modernog trenera.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Valencia je napisao/la:On je jedan od najboljih bekova u Evropi. Ubjedjen sam da moze igrati u svakom klubu. Ovo kazem bez imalo pretjerivanja.adnan24 je napisao/la:Pisczek veoma dobar
Kad je tek dosao u Dortmund bio je dosta los u odbrani...imao je par kikseva koji su direktno prethodili golu protivnika...ali s vremenom je dosta napredovao i sad je sigurno medju boljim europskim bekovima...veoma vazan igrac za nasu igru,kako defanzivno tako i ofanzivno. Po meni za klasu ispred Schmelzera na drugoj strani.
Valencia je napisao/la:Blazikovski iz utakmice u utakmicu igra sve bolje. Ocigledno da mu je klupa ubila samopouzdanje. I njega treba ostaviti u ekipi, koristiti kao prvu zamjenu Geceu i Rojsu. On u tim uskace u slucaju izostanka Gecea, Rojsa i Kagave,.. Sigurno ce biti takvih izostanaka, kao i potrebe za rotiranjem/odmaranjem najboljih igraca. Neka ide Perisic.
Ovdje ce biti velikih problema

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
- kraljttbvb
- Kontakt:
@effe
Tebe sam citirao, jer mi je to bilo najlakse, da svoj post "naslonim" na tvoj. Nisam mislio licno na tebe, ne pali se odmah ko kutnjak. Ovo "po vasoj prici", ne persiram ja tebe, nego mislim inace na navijace bajerna.
Meni je ovaj forum zanimljiv jer nije mrtvacki, nije onaj preozbiljni gdje smijes samo diplomske radove pisati, ozbiljne disertacije i analize, nego svak svakog lozi. Eto sad se niko ne sjeca koliko ste vremena potrosili na ovoj temi lozeci nas na pocetku sezone. I pisali nadugo i nasiroko kako cemo zavrsiti ko stutgart ili volfsburg. Svrsavali na nasem slabom pocetku sezone.
Sta cu vam ja, vi malo grohnuli (malo?
) i doslo nasih 5 minuta 
Tebe sam citirao, jer mi je to bilo najlakse, da svoj post "naslonim" na tvoj. Nisam mislio licno na tebe, ne pali se odmah ko kutnjak. Ovo "po vasoj prici", ne persiram ja tebe, nego mislim inace na navijace bajerna.
Meni je ovaj forum zanimljiv jer nije mrtvacki, nije onaj preozbiljni gdje smijes samo diplomske radove pisati, ozbiljne disertacije i analize, nego svak svakog lozi. Eto sad se niko ne sjeca koliko ste vremena potrosili na ovoj temi lozeci nas na pocetku sezone. I pisali nadugo i nasiroko kako cemo zavrsiti ko stutgart ili volfsburg. Svrsavali na nasem slabom pocetku sezone.
Sta cu vam ja, vi malo grohnuli (malo?
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Hladi li se šampanjac?
Treba i dalje biti oprezan ali ne vidim načina kako možete titulu izgubiti
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Slijedece cetiri utakmice fakticki mozemo osigurati prvenstvo prije medjusobnih duela sa direktnim konkurentima...Samo sabura , ne treba nam neka pretjerana euforija , rezultati su nam se poklopili ovo kolo ali treba i dalje igrati maximalno...SirAlexFerguson je napisao/la:Hladi li se šampanjac?
Sad idemo Augsburgu - treba preorati teren i doci do 3 boda ....
Cekamo Werder - ja iskreno mislim da bi im trebali utrpat jedno 3-4 komada
Idemo Koln-u , zatim cekamo Stuttgart ako tu uzmemo maksimalnih 12 bodova ...ja mislim da salatara ostaje u Dortmundu...
aBd da i bude tako !
Sta je bilo sa Kagawom ? ( ugovor )
Jesul krenuli ti pregovori ?
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Daj Bože da osvojite opet Salataru
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.