Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

JuveSissoko
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la JuveSissoko » 03 mar 2012, 21:43

Puma je napisao/la:
baresi#6 je napisao/la:gol iz ofsajda de ceglie?
tako kazu, cekamo juventine da potvrde ?
ofsajd, mada je trebo Buffon otic do sudije i reci da se ponisti gol :lol:
Nista, samo nam nakon pritiska sudije kompenziraju one ranije kradje sto su nam ucinili.To je calcio, smeće od lige i sudjenja.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 03 mar 2012, 21:44

Nadam se da ce se Buffon kazniti sto nije otiso sudiji objaviti da je bio offside,, :x
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 03 mar 2012, 21:44

Pa nije sad da mi je drago zbog toga, naprotiv, jer ne treba nam ta "pomoc", ali nema se sta i previse zamjerit sudiji mislim...nije prevelik ofsajd, u sekundi se sve odigralo...sta ja znam...

Nevezano za Juve, kod ovakvih ofsajda ja ne bih previse prigovaro, realno... :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 03 mar 2012, 21:46

sarajlija89 je napisao/la:Pa nije sad da mi je drago zbog toga, naprotiv, jer ne treba nam ta "pomoc", ali nema se sta i previse zamjerit sudiji mislim...nije prevelik ofsajd, u sekundi se sve odigralo...sta ja znam...

Nevezano za Juve, kod ovakvih ofsajda ja ne bih previse prigovaro, realno... :roll:
mislim da linijski nije bio siguran ko je u skoku dotakao loptu, krenuo je da digne zastavicu al odlucio se na sigurno, daj jacem timu gol i suti :) A za nas mashala.Jbe nam se
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 03 mar 2012, 21:50

Cekaj Sabane, zar nisu prosle sedmice nepostojeci centimetarski fuorigioco i postojeci polumetarski gol bili izjednacavani ovde kao 1:1 u greskama sudija? Ne secam se da si govorio kako linijskom ne teba jednako uzimati te dve greske. Ispravi me, ako gresim.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 03 mar 2012, 21:52

ja mislim da je sve ovo bilo slucajno 3 sedmice zaredom :lol:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 03 mar 2012, 21:58

adointer je napisao/la:ja mislim da je sve ovo bilo slucajno 3 sedmice zaredom :lol:
znam da 5 puta zaredom izgubit nije slucajno :lol:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 03 mar 2012, 21:58

Vjerovatno ni za ovaj start sa leđa sudija slučajno nije pokazao drugi žuti Drameu.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 03 mar 2012, 22:03

MaGiCa je napisao/la:Cekaj Sabane, zar nisu prosle sedmice nepostojeci centimetarski fuorigioco i postojeci polumetarski gol bili izjednacavani ovde kao 1:1 u greskama sudija? Ne secam se da si govorio kako linijskom ne teba jednako uzimati te dve greske. Ispravi me, ako gresim.
-Ne moze Juventus biti vise ostecen od Milana, kod 1:0 ponisten im je cist gol i to je u 90% slucajeva gotova utakmica.
Eto sta sam ja napisao na konstatciju da je 1:1 u greskama...

I ovo je crveni za ovog crnog bio, cist...

ali hajde...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 03 mar 2012, 22:07

kakve veze ima Inter sa vasom sezonom u kojoj kada god vam ne ide sudije pomazu?jedino vam nisu davali penale kad ste vodili vec 2-0,3-1 itd,,a znas li kako je pobjedjivat 5 godina zaredom i uz to kao slag na tortu osvojit Tripletu koju niko jos u Italiji nije osvojo pa ni u slavnoj EPOci stare dame u kojoj su bili po vama najjaci tim? 8-)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 03 mar 2012, 22:11

Baš nam ne ide,6 mjeseci bez poraza,sve nas sudije pomažu,kad god zapne tu je penal da nas izvuče,a svako kolo gol iz offsidea damo.
Bitno je da se trollanje nastavi.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 03 mar 2012, 22:38

Juve nema karakter. Milan jednostavno ima ono nešto više ;) ... a pored toga i čovjeka koji da igra u Ceseni s njom bi osvojio Scudetto 8-)

Grazie Drame 8-)

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 03 mar 2012, 22:40

slika

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 03 mar 2012, 22:40

@ado ima Boga

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 03 mar 2012, 22:41

IlPrincipe je napisao/la:Juve nema karakter. Milan jednostavno ima ono nešto više ;) ... a pored toga i čovjeka koji da igra u Ceseni s njom bi osvojio Scudetto 8-)
To da Juve nema karakter je jedna od najvećih gluposti izrečena u zadnje vrijeme,Juve nema igrače kvalitete koju ima Ibrahimović ili Silva i to je osnovna razlika.
Karakter je upravo ono što i drži Juventus u vrhu,ali ne može srce sve uraditi.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 03 mar 2012, 22:41

IlPrincipe je napisao/la:Juve nema karakter. Milan jednostavno ima ono nešto više ;) ... a pored toga i čovjeka koji da igra u Ceseni s njom bi osvojio Scudetto 8-)
ima Milan i sudije

p.s.@adointer, sto ne postavis penal na DP-u licemjeru

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 03 mar 2012, 22:43

Oxygen je napisao/la:Baš nam ne ide,6 mjeseci bez poraza,sve nas sudije pomažu,kad god zapne tu je penal da nas izvuče,a svako kolo gol iz offsidea damo.
Bitno je da se trollanje nastavi.
e jbg sad još treba da nekog bude stid kad govori istinu jel :?:
juve je dao 0 regularnih golova a primili su 1 i trebali su imati 0 bodova iz ove utakmice ali su zahvaljujući sudijskoj grešci (ne kažem krađi već grešci) dobili taj nezasluženi bod.
pogledao juve možda tek 3-4 put u sezoni i ovo je tragedija, pa nisu 5 smislenih akcija imali u cijeloj utakmici, pola igrača totalno nespremno vučinić u prvom već crko u drugom se vuče po terenu, možda je samo loša noć, ali ovakav juve sa ovim igračima u LP nema šta tražiti, grupe nemogu proći, pogotovo što je juventusu rejting takav da će krenuti iz zadnjeg ili uz puno sreće iz trećeg šešira, znači bar 2 ekipe jače od njih.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 03 mar 2012, 22:44

postavi ti ako mislis da je penal

zasto se moze nekome reci da je licemjer a ne moze da je idiot? :?

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 03 mar 2012, 22:44

@Oksiđen - :lol: :oops:

@JuveSissoko - :lol: :lol: :lol: slika

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 03 mar 2012, 22:46

tony-mortale je napisao/la: juve je dao 0 regularnih golova a primili su 1 i trebali su imati 0 bodova iz ove utakmice ali su zahvaljujući sudijskoj grešci (ne kažem krađi već grešci) dobili taj nezasluženi bod.
To nastavljaš po istoj matrici,dakle da nismo dali taj gol iz offsidea,Chievo bi pobijedio jer je kasnije dao gol,how yes no.

@il principessa,razumijem te,mlad si.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []