vidim da se nisi naljutio zbog zareza, mada se prosli put doimalo drukcije
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
bambina bi to po kratkom postupku, saka, nos, patos, je l' 'e?
samo Saraj'vo!
- spielführer_21
- Kontakt:
Znači ništa od haxa? Legenda, za male pare si se prodao. 
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- legenda reala
- Kontakt:
Pa kreiraj ja ću ući,vidiš da nema nikogaspielführer_21 je napisao/la:Znači ništa od haxa? Legenda, za male pare si se prodao.
babroga nisam se naljutio,a o prošlom putu,ne znam ni u čemu sam pogriješio,eto koliko sam se naljutio
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
jel´babaroga je napisao/la:bambina bi to po kratkom postupku, saka, nos, patos, je l' 'e?![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- spielführer_21
- Kontakt:
Ne moramo odmah igrati, može i za pola sata-sat kad se skupi dosta. Ajde ti to organiziraj, jedno 6-8 igrača da se malo zezamo..legenda reala je napisao/la:Pa kreiraj ja ću ući,vidiš da nema nikogaspielführer_21 je napisao/la:Znači ništa od haxa? Legenda, za male pare si se prodao.a znaš nas kad žensko dođe na forum
![]()
![]()
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
- legenda reala
- Kontakt:
Ako budem tu ,igraćemo.spielführer_21 je napisao/la:Ne moramo odmah igrati, može i za pola sata-sat kad se skupi dosta. Ajde ti to organiziraj, jedno 6-8 igrača da se malo zezamo..legenda reala je napisao/la:Pa kreiraj ja ću ući,vidiš da nema nikogaspielführer_21 je napisao/la:Znači ništa od haxa? Legenda, za male pare si se prodao.a znaš nas kad žensko dođe na forum
![]()
![]()
Ali iako ne budem,napraviće već neko sobu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ajde haxaši 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Vidi Legende sto je fin veceras.
Meri, dobro je, poceli su vjerovati da si zensko.
Meri, dobro je, poceli su vjerovati da si zensko.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ove dvije kad pocnu spamat gore od emira i kompanije
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ovu temu treba preimenovati u naziv "legenda" , samo se o njemu prica, i kad ga ima i kad ga nema 
Sad će te babaroga ispraviti jer nisi stavio tačku na kraju rečenice.HZ_ilidzaa je napisao/la:Ovu temu treba preimenovati u naziv "legenda" , samo se o njemu prica, i kad ga ima i kad ga nema
DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
Nebitno to,nego šta misliš jesu ove baš žene
Ti i komšija ko veliki zavodnici bi to trebali osjetiti ,vi imate njuh za žensko

Ti i komšija ko veliki zavodnici bi to trebali osjetiti ,vi imate njuh za žensko
- Emir ZENICA
- Kontakt:
@ bambina
Ona ako je zensko i ja sam Hilarii Klinton
Imal tih haxovaca
Ona ako je zensko i ja sam Hilarii Klinton
Imal tih haxovaca
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
pa ne ide mu dzaba nick "legenda", samo sto ga malo zafrkavaju zarezi, al' Boze moj
S, napredujemo, sirimo im vidike, da nismo izumrla vrsta
samo Saraj'vo!
Hoće li biti haxa? Ako neko bude pravio sobu, neka stavi šifru i napiše ovdje. Uđite na stare nickove, nemojte onih izmišljotina i da igramo fino 3 vs. 3, 4 vs. 4, ko se bude zayebavao i pričao gluposti ban i to je to. 
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- legenda reala
- Kontakt:
Sarajevo-x.com
Portal Sarajevo-x.com je trenutno nedostupan zbog hakerskih DDoS napada koji su uslijedili u subotu u popodnevnim satima. Intenzivno radimo na otklanjanju problema. Hvala na strpljenju.
Bogami se Vuk ne šali,sve ove federacijske medije uništiSarajevo-x.com
Portal Sarajevo-x.com je pod hakerskim DDOS napadima. Trenutno je otežan pristup. Izvinjavamo se korisnicima. Hvala na strpljenju.
Očekivati je i pad ss.ba u narednim danima,ako su ovako krenuli
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Znam da je u skladu s nickom , sad jel musko ili zenskolegenda reala je napisao/la:Nebitno to,nego šta misliš jesu ove baš žene![]()
Ti i komšija ko veliki zavodnici bi to trebali osjetiti ,vi imate njuh za žensko![]()
ps. Zakljucak prepustam komsiji , on je ipak veci strucnjak za zene
Trenutno korisnika/ca: galia95, kraljttbvb i 80 gostiju.