ok koju ti sliku imaš kad tim A da 0 golova a B 1 gol, čisto informativno, a uopšte mi nije bitno što je gol iz ofsajda ali drago mi je zbog ovih narikača i plačipichki sa foruma koju su imali šizoteoriju da se od juventusa otima, a evo praksa dokazuje suprotno, simple as thatOxygen je napisao/la:mortale
Čitaj malo,ili i ti kao i ova princeza na preskoke.
Rečeno je da je gol iz offsidea,a ti već sliku imaš u glavi da smo trebali izgubiti jer je Chievo 50 min kasnije dao gol,to ni Spielberg nema u glavi,ali kako hoćeš,ovo je zadnji moj post na temama serie A.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Re: Serie A
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- JuveSissoko
- Kontakt:
i ja se pitam, kakve ima inter veze koji se bori za Europa Ligu sa Juventusom koji se bori za skudetto.Stvarno ne znam sta se javljas, da provociras.inter ne moze nista osvojit dok ne ukrade tudje, valjda znate to, imate tudje titule kod sebe.Unikati ste ono basadointer je napisao/la:a sta ste to vi osvojili?nego ponovno pitam kakve veze ima Inter sa ovom diskusijom?fora je da ste opet ukrali(3x aredom) i sad treba da se razjasni zasto vam to OPET treba a bili u prdari?i nek neko postavi taj penal nad Del Pierom ako je ikako bio
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Trolloko, jel si ti ono rekao da ne komuniciras sa mnom? Ako jesi, onda repliciraj drugima, a ne osobi sa kojom ne zelis da komuniciras.JuveSissoko je napisao/la: nemoj svega ti da se ti brines za Juventus, zlobnici Juventusa nemaju sta da brinu o klubu kojem zele sve najgore.Nemoj bit licemjer iako jesi, potrudi se jednom.
@Oxygen je korektan decko i sa njim se dade pricati, za razliku od ekipe BANconera, koja ne ume da izadje iz spam moda.
kako nema veze sto ja pisem sa "Serie A"?Inter je mogao i prije da osvoji da niste krali(dokazano,potvrdjeno i osudjeno) a ti se mozes samo da stidis svog kluba,,ne mozete nikom nista prigovorit:krali,dopingovali se i uz to osudjeni i jos uvijek kradete pa i jadnom Chievu,,fuj,, 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Inter ne dirati, on nema nikakve veze sa crno-bijelima
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Dao je i Juventus 2 gola protiv Milana, sto znaci da bi zavrsilo 2:2 i da je sve bilo pravedno?tony-mortale je napisao/la:ok koju ti sliku imaš kad tim A da 0 golova a B 1 gol, čisto informativno, a uopšte mi nije bitno što je gol iz ofsajda ali drago mi je zbog ovih narikača i plačipichki sa foruma koju su imali šizoteoriju da se od juventusa otima, a evo praksa dokazuje suprotno, simple as thatOxygen je napisao/la:mortale
Čitaj malo,ili i ti kao i ova princeza na preskoke.
Rečeno je da je gol iz offsidea,a ti već sliku imaš u glavi da smo trebali izgubiti jer je Chievo 50 min kasnije dao gol,to ni Spielberg nema u glavi,ali kako hoćeš,ovo je zadnji moj post na temama serie A.
Nemoj mi duplih standarda, svi ste govorili da Juve ne bi stigao tu prednost.
Ja mislim da je Chievo sada ostecen, ali nema Juventus nista s tim, jer je sudjenje u Italiji katastrofalno.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Ja mrzim kad se neko retardise poput tebe, pa kao satro ne razume kad mu se kaze da je presao sve granice i da nema potrebe da nastavlja sa replikama. Forumi nisu za pojedine ljude. Nije ni cudo sto vise po Banovicima, do nivoa da su se odomacili tamo.JuveSissoko je napisao/la: Gico, kazem ti , nemoj bit licemjer pa pricat o Juventusu i pametovat a zelis mu sve najgore, mrzim takve licemjere, Gico razumes
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ponekad je znao i zaplakati zbog onog jednog bana što je dobio.

Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 03 mar 2012, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- tony-mortale
- Kontakt:
@soni
pa ja nigdje, ama baš nigdje nisam ni rekao da juventus ima išta s tim, samo sam rekao da je sudija pogriješio, pogriješio je drastično, a greška je u korist juventusa, a mislim da se s tim slažemo gotovo svi(ima u svakom društvu neki postotak šizo slučajeva, nije sigurno ni ovaj forum iznimka).
i šta sad ja to nebi smio napisati jer nemam pojma neko će se naći uvrijeđen ili šta ja znam iz kojeg sve razloga.
znači juve je poguran, poguran je dobro i kvalitetno ali toliko im je igra bila loša da to nije bilo dovoljno jako guranje da se uzmu 3 boda, ali za 1 bod je bilo taman i tako i bi, čiča miča gotova je priča
pa ja nigdje, ama baš nigdje nisam ni rekao da juventus ima išta s tim, samo sam rekao da je sudija pogriješio, pogriješio je drastično, a greška je u korist juventusa, a mislim da se s tim slažemo gotovo svi(ima u svakom društvu neki postotak šizo slučajeva, nije sigurno ni ovaj forum iznimka).
i šta sad ja to nebi smio napisati jer nemam pojma neko će se naći uvrijeđen ili šta ja znam iz kojeg sve razloga.
znači juve je poguran, poguran je dobro i kvalitetno ali toliko im je igra bila loša da to nije bilo dovoljno jako guranje da se uzmu 3 boda, ali za 1 bod je bilo taman i tako i bi, čiča miča gotova je priča
- JuveSissoko
- Kontakt:
lik napustio forum jer je banovan, kao da je on neka kraljica foruma, gdje trebaju svi da mu se klanjaju, isprovocirao ljude na pdf bundesliga i dobio ban i kao eto narode idem, uvrijedili su me.A to radi i ovdje samo mi popijemo ban kad mu odgovorimo kao sto sam i cu veceras ako zatreba.Bianconeri1988 je napisao/la:Ponekad je znao i zaplakati zbog onog jednog bana što je dobio.![]()
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Ne znam ko ti je taj Gico/Gica, ali pretpostavljam da ima nekakve veze sa svinjom, jer se tako kod nas svinja naziva iz miloste. Anyway, hvala ti. Zadivljen sam tvojim internetskim "mudima", pa ih slobodno nastavi pokazivati. To je jedino cime se mozes pohvaliti, jer kapacitete za nesto drugo nemas.JuveSissoko je napisao/la: ja imam muda pa kazem sta hocu i po cijenu bana, a ti ko pizda mala, sa onom zenskom stvari medju nogama, provociras, pljujes, mjenjas nickove tudje da bi vrijedjao i onda odes i zalis se moderatoru.Takve ne podnosim, gico razumes
Adio Trolloko.
Slazem se sa svim, osim sa tim rezonovanjem na kraju. Opet cu spomenuti tu famoznu utakmicu Milan Juventus, gdje je i Juve dao 2 gola, ali i dalje se misli da ne bi tako bilo da se drugi Milanov priznao. Isto tako samo zelim da kazem da se ne zna da li bi Chievo dao gol, a to da je ostecen - jeste, kao sto sam vec i ranije rekao.tony-mortale je napisao/la:@soni
i šta sad ja to nebi smio napisati jer nemam pojma neko će se nađi uvrijeđen ili šta ja znam iz kojeg sve razloga.
A ovo za napadanje Juventusa, vise mislim na druge postove, jer svi govore Juve krade, a nije Juventus kriv sto su sudije nesposobne.
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- SoloJuve26
- Kontakt:
Intresantno dok Juve kiksa eto moralista s sviju strana i nesto pametuju....
- tony-mortale
- Kontakt:
neću više o ovome, neko govori da juventus krade, takvih je puno i to je ok, njihova stvar, ja kažem da sudci griješe, a sad griješe u korist juventusa dosta često(možda ima veze sa conteovim plakanjem po medijima, i službenim stranicama juventusa, a možda je i skroz slučajno).Soni je napisao/la:Slazem se sa svim, osim sa tim rezonovanjem na kraju. Opet cu spomenuti tu famoznu utakmicu Milan Juventus, gdje je i Juve dao 2 gola, ali i dalje se misli da ne bi tako bilo da se drugi Milanov priznao. Isto tako samo zelim da kazem da se ne zna da li bi Chievo dao gol, a to da je ostecen - jeste, kao sto sam vec i ranije rekao.tony-mortale je napisao/la:@soni
i šta sad ja to nebi smio napisati jer nemam pojma neko će se nađi uvrijeđen ili šta ja znam iz kojeg sve razloga.
A ovo za napadanje Juventusa, vise mislim na druge postove, jer svi govore Juve krade, a nije Juventus kriv sto su sudije nesposobne.
a kako si ti našao vezu između nepriznatog regularnog gola milana, i neregularnog a priznatog gola juventusa, pa to nije ni slično, ustvari jeste u oba slučaja je voda išla na juventusov mlin, ali nema veze tako je kako je i šta sad, idemo dalje
Ne sjecam se da je iko ovdje ista napisao kada je Juve ostecen a nije moguce da nisu bili osteceni u 25 tekmi ali kada se Juve pogura svi navale da nekoga isprovociraju ili sta vec. Pa budi karakter pa priznaj i pokazi kada Juve bude ostecen pa onda pokazuj i kada bude poguran a ne kao sada svi sute kada bude ostecen a na sva zvona kada bude poguran 
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
Nebitno u ciju korist ide greska, samo zelim da kazem da jedna odluka mjenja citav tok utakmice i da se ne moze tako rezonovati. Isto kao sto bi Juventus tesko stigao 2:0, tako bi i Chievo tesko izjednacio. Ali oboje je moguce, zato i ne treba raspravljati o situacijama sta bi bilo, kad bi bilotony-mortale je napisao/la:neću više o ovome, neko govori da juventus krade, takvih je puno i to je ok, njihova stvar, ja kažem da sudci griješe, a sad griješe u korist juventusa dosta često(možda ima veze sa conteovim plakanjem po medijima, i službenim stranicama juventusa, a možda je i skroz slučajno).Soni je napisao/la:Slazem se sa svim, osim sa tim rezonovanjem na kraju. Opet cu spomenuti tu famoznu utakmicu Milan Juventus, gdje je i Juve dao 2 gola, ali i dalje se misli da ne bi tako bilo da se drugi Milanov priznao. Isto tako samo zelim da kazem da se ne zna da li bi Chievo dao gol, a to da je ostecen - jeste, kao sto sam vec i ranije rekao.tony-mortale je napisao/la:@soni
a kako si ti našao vezu između nepriznatog regularnog gola milana, i neregularnog a priznatog gola juventusa, pa to nije ni slično, ustvari jeste u oba slučaja je voda išla na juventusov mlin, ali nema veze tako je kako je i šta sad, idemo dalje
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Cuj: "zaplakao"... Ma plakao sam kao kisa, jer sam bio sprecen da tebi i inim spamerima odgovaram na jeftine postove. Vi ste ti koji mi dajete mentalnu hranu, a bez tog "spiritus movensa" ne znam ni gde cu, a ni sta cu. How yes no...Bianconeri1988 je napisao/la:Ponekad je znao i zaplakati zbog onog jednog bana što je dobio.![]()
Ja "radio" na vasim banovima
@Trolloko
Mnogo si ti opsednut zenskim polnim organom, cim ga vazda pominjes. Mani se internet huliganstva i nadji nacin da resis te psiholoske projekcije iz Freudove skole. Bice ti zivot zasigurno lepsi...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nisi vrijedan mojih riječi. Strah me da ne zaplačeš ako ti šta kažem.

Ž '21!
- JuveSissoko
- Kontakt:
gico, razumi me, ne podnosim placipicke kao ti a vole da su dase.Grow a pair.Plakao si kad si banovan, to samo mogu curice.Cim italijanski predstavnici pobijede ides ljude provociras i glumis pametnjakovica, a kad ti spucaju ban onda places i odlazis i toliko jak karakter imas da ni date rijeci o odlasku ne mozes da odrzis pa se vratis da ih opet provociras kao skoro kad je LP bila.MaGiCa je napisao/la:
@Trolloko
Mnogo si ti opsednut zenskim polnim organom, cim ga vazda pominjes. Mani se internet huliganstva i nadji nacin da resis te psiholoske projekcije iz Freudove skole. Bice ti zivot zasigurno lepsi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.