FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
ja sam rekao ko se zadnji smije najsladje se smije HAHAHAHAHAHAHA,,,REALOVCI CRKNITE EBO VAS KRISTIJANO ****,,,,,VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
uffff... evo otpuhujem... ja se samo nadam da sutra nećemo osvanuti sa nekim informacijama...
- Mali Maestro
- Kontakt:
Fantastičnu stvar je klub napravio kada je kupio Robbena. Zbog njega opet volim ovaj klub, zbog njega opet žarko želim igrati u Bayernu. Odlazak? Ne, u ovom trenutku me nemojte takve stvari pitati. Ne pomišljam na to. Ne razmišljam o nikakvim drugim klubovima, samo gledam kako će Bayern biti što bolji - rekao je Ribery i zaključio: Stvarno mi je lijepo u ovom klubu.
Čovjek konačno ima s kim igrati
Čovjek konačno ima s kim igrati
Please
Trenirali dan zajedno , igrali na terenu zajedno jedno 23 minute. U te 23 minute, Bilal 2 asistencije, Robben 2 gola. Kako da ne budem optimističan za nastavak sezone hehe.
BHFpress: Kakve su tvoje sportske ambicije i zelje?
Asmir: Da jednog dana zaigram za Bayern i za Bosnu i Hercegovinu
To je nekada davno izjavio nas Bega,jedna zelja mu se vec ispunila a da li ce i ova vidjecemo......
Asmir: Da jednog dana zaigram za Bayern i za Bosnu i Hercegovinu
To je nekada davno izjavio nas Bega,jedna zelja mu se vec ispunila a da li ce i ova vidjecemo......
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
Evo neznam šta ču sa sobom....Koji ti je zar stvarno misliš da možete osvojiti LP..salataru bi osvojili i bez Robbena...a kad Ribi dođe osuđeni ste na da gledate u kojem smjeru puše vjetar....da Robia neodnese....nemoj govorit da sam ljubomoran...ako spominješ Kristiana il si ljubomoran il ..... na njega!isakovich je napisao/la:ja sam rekao ko se zadnji smije najsladje se smije HAHAHAHAHAHAHA,,,REALOVCI CRKNITE EBO VAS KRISTIJANO ****,,,,,VOLIM BAYERN
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- rob do bagro
- Kontakt:
kad vi prodjete 1/8 finala...mozete se javit Bayernu da ste prosliRaul_64 je napisao/la:Evo neznam šta ču sa sobom....Koji ti je zar stvarno misliš da možete osvojiti LP..salataru bi osvojili i bez Robbena...a kad Ribi dođe osuđeni ste na da gledate u kojem smjeru puše vjetar....da Robia neodnese....nemoj govorit da sam ljubomoran...ako spominješ Kristiana il si ljubomoran il ..... na njega!isakovich je napisao/la:ja sam rekao ko se zadnji smije najsladje se smije HAHAHAHAHAHAHA,,,REALOVCI CRKNITE EBO VAS KRISTIJANO ****,,,,,VOLIM BAYERN
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
kad vi prodjete 1/8 finala...mozete se javit Bayernu da ste prosli
[/quote]
Ako prođete grupu javit čemo vam.....al teško pored Francuza a Juventus neču ni spominjati
Ako prođete grupu javit čemo vam.....al teško pored Francuza a Juventus neču ni spominjati
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- rob do bagro
- Kontakt:
Ako prođete grupu javit čemo vam.....al teško pored Francuza a Juventus neču ni spominjatiRaul_64 je napisao/la:kad vi prodjete 1/8 finala...mozete se javit Bayernu da ste prosli
ma nema ekipa do ekipe...sta ima Bordeaux pa samljecemo ih,jedino koga respektujem je juve,al ja bi se vise pobrino za Real...ne znam nikako da prodjete u cetvrtfinale...TRADICIJA SE NASTAVLJA
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Naravno da Ribery sad nebi išao jer je dobio olakšicu u igri. On je bio alfa i omega Bayernove igre i bilo mu je veoma teško. Sada je dobio pravog igrača da mu pomaže na terenu i u tandemu sa Robbenom, može Bayern odvesti daleko.
S kim igramo sljedeću tekmu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- rob do bagro
- Kontakt:
idemo u Dortmud po pobjeduel-fighter je napisao/la:Naravno da Ribery sad nebi išao jer je dobio olakšicu u igri. On je bio alfa i omega Bayernove igre i bilo mu je veoma teško. Sada je dobio pravog igrača da mu pomaže na terenu i u tandemu sa Robbenom, može Bayern odvesti daleko.
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mogli bi postati i najbolji krilni tandem na svijetu, ako to vec i nisu!!!!
Robbery - The Kings of the Wings
Slijedeca je sa Dortmundom!!!!
Robbery - The Kings of the Wings
Slijedeca je sa Dortmundom!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- rob do bagro
- Kontakt:
evo jedan intervju Riberya za L"EQUIPE
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /090901049
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- el-fighter
- Kontakt:
rob do bagro je napisao/la:evo jedan intervju Riberya za L"EQUIPE
Kaže da se nije navikao na rad sa Gaalom i da je njihov odnos strogo profesionalan.
Ma nek je se on navikao na Robbena, a Gaala ko šljivi.
Velež do groba života mi moga
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma naviknut ce se on i na Gaala. Duga je sezona!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma takvim igračima ne treba puno vremena da se naviknu na nove stvari. Ipak je on majstor, jedan od najboljih igrača svijeta. Budimo malo strpljivi, dobro je krenulo , nadam se da će dobro i da završi. 
- Mali Maestro
- Kontakt:
- rob do bagro
- Kontakt:
njega ne mozes ureknit...ne brini seMali Maestro je napisao/la:Ima već 3 dana pričate samo o Robenu pazite da ga ne ureknete.
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Samo da se sačuva povreda, i on i Bilal... za ostale imamo zamjenu...
kad vi osvojite 9 puta LP javite nam se,samo nemoj da dugo cekamorob do bagro je napisao/la:kad vi prodjete 1/8 finala...mozete se javit Bayernu da ste prosliRaul_64 je napisao/la:Evo neznam šta ču sa sobom....Koji ti je zar stvarno misliš da možete osvojiti LP..salataru bi osvojili i bez Robbena...a kad Ribi dođe osuđeni ste na da gledate u kojem smjeru puše vjetar....da Robia neodnese....nemoj govorit da sam ljubomoran...ako spominješ Kristiana il si ljubomoran il ..... na njega!isakovich je napisao/la:ja sam rekao ko se zadnji smije najsladje se smije HAHAHAHAHAHAHA,,,REALOVCI CRKNITE EBO VAS KRISTIJANO ****,,,,,VOLIM BAYERN
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.